Graikijos grybų padažas (grybų padažas)

Paprasta Graikijos grybų padažas (grybų padažas) – lengvas Šiuolaikinis Viduržemio jūros regiono receptasparuoštas maždaug 30 minučių. Šis puikus grybų padažas yra tinkamas kepsniui, makaronams, žuvims, kotletukams arba apibarstyti ant grotelių keptų daržovių šiltesniais metų mėnesiais.

Šiandien mes pateikiame lengvą modernaus Viduržemio jūros regiono repertuaro receptą. Paprastas, kreminis padažas su baltais mygtuko grybais ir raudonėliu – puikus greitas padažas kepsniui, kepta žuviai ar daržovėms.
Norėdami gauti daugiau tradicinių graikų receptų, išbandykite šį gražų Tahini jogurto padažą su keptu česnaku. Tikras Viduržemio jūros delikatesas.
Įdomūs faktai: Šiuolaikinėje graikų virtuvėje grybų padažus galima rasti tiek tradiciniuose „Tavernas“, tiek moderniuose restoranuose, dažnai patiekiami su mėsa, naminiais paukščiais ar makaronais, maišant Viduržemio jūros skonius, tokius kaip čiobrelių, raudonėlio ir alyvuogių aliejus.
Ingredientai ir pakeitimai
- Balti mygtuko grybai, išvalytas ir susmulkintas – arba ruda
- Balta svogūnasmaltas – arba askaloniniai česnakai
- Virimo kremas – Tas, kurį mėgstu naudoti
- Sviestas – arba alyvuogių aliejus
- Prieskoniai: Raudonėlis, laukiniai česnako lapai, kmynų milteliai, žiupsnelis muskato riešuto
Kaip paruošti graikų grybų padažą?
1 -asis: Padidinkite svogūną ir pakepinkite sviestą ant mažiausios ugnies ir po dangčiu iki auksinės spalvos. Tada įpilkite supjaustytų grybų ir pakepinkite toliau, kol minkšta.


2 -asis: Toliau įdėkite maisto gaminimo kremą ir gerai pagardinkite pagal skonį. Virkite dar 5–7 minutes ant mažiausios ugnies ir patiekite.
Ką patiekti su graikų grybų padažu?
Keletas mano virtuvės pasiūlymų:

Graikijos grybų padažas (grybų padažas)
Greitas ir lengvas Viduržemio jūros (graikų) grybų padažas, tinkamas ravioliui, kepsniui, vištienai ar net makaronų patiekalams.
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- 300 g (11oz) balti mygtuko grybai, išvalytas ir susmulkintas
- 1 didelis baltas svogūnas, maltas
- 200 ml Virimo kremas
- 2 kasas. sviestas
Pagardinimas:
- 1 kasas. raudonėlis, Džiovinti
- 1 kasas. Laukiniai česnako lapai, maltas
- 1 TSP. kmynų milteliai
- žiupsnelis muskato riešuto
Pirmadidelėje padažo keptuvėje įpilkite malto svogūno ir pakepinkite 2–3 minutes svieste ant vidutinės ugnies. Maišykite dažnai, kad būtų išvengta nudegimų.
Kada Svogūnai yra minkšti ir permatomi, įpilkite išvalytų ir supjaustykite grybus. Pakepinkite dar 10 minučių (arba kol grybai bus iškepti). Pridėkite TBSP. vandens ar daugiau sviesto, jei grybai pradeda išdžiūti.
Kitasišimkite padažo keptuvę iš viryklės ir įpilkite į virimo kremą. Pabarstykite prieskonių ingredientus ir gerai sumaišykite.
Grįžti Padažo keptuvė ant viryklės ir virkite žemai dar 5–10 minučių. Maišykite dažnai.
Pagaliauparagaukite testo ir prireikus sureguliuokite prieskonius. Naudokite kepsnio, vištienos, makaronų ar raviolių patiekalus.
Grybai: Aš paruošiu šį padažą su mygtuko grybais (arba kūdikio mygtuko grybais) arba „Cremini“ grybais.
Virtuvės reikmenys: Aš mieliau ruošiu virti padažo keptuvėje su dangčiu, kad visi geri patiekalų skoniai ir užkirstų kelią grybų natūraliam drėgmei pabėgti.
Šiame įraše gali būti filialų nuorodos, skaitykite visišką atskleidimą čia.