Kalėdų turgus Kreminiai troškinti grybai

Kalėdų turgus Kreminiai troškinti grybai


Europos kalėdinis turgus troškinti grybai (arba vadinami Kalėdų mugės grybai) a kreminis, česnakinis padažas. Greitai (vegetaras) užkandis kuri akimirksniu nukels jus į magiją (vokiečių/austrų) Kalėdų mugė.

Kalėdinis turgus Kreminiai troškinti grybai

Buvimo vietiniais europiečiais privalumai yra tai, kad galime lengvai keliauti po žemyną. Tai reiškia, kad mes valgome įvairius maisto produktus (yay!). Šia dvasia norėčiau jums pasiūlyti puikų mano mėgstamiausių kalėdinių pievagrybių (grybų) receptą kreminiame česnakų padaže. Nėra nieko kalėdiškesnio, kaip vaikščioti po gana sausakimšą Kalėdų turgų, linksmai blaškytis po švelnių kalėdinių melodijų natomis ir pasimėgauti visais skaniais vakarienės variantais. Be to, pradeda snigti. Ak, svajonės, svajonės. Grįžkime prie recepto, eh.

Jei esate grybų gerbėjas, būtinai peržiūrėkite mano Viduržemio jūros regiono įdarytų Portobello grybų arba super greitų parmezano sviesto austrių grybų (keptų) receptus.

LINKSMŪS FAKTAI: Kalėdų mugės grybai yra puikus sotaus, kvapnaus gatvės maisto pavyzdys, kuris yra svarbiausias Kalėdų turgus Europoje. Jei kada nors buvote ten, žinote, apie ką aš kalbu. Grybai dažnai patiekiami mažuose popieriniuose dubenėliuose ar puodeliuose, todėl jais lengva mėgautis vaikštant po turgų. Yra dantų krapštukas arba nedidelė šakutė, todėl juos lengva valgyti keliaujant. Kartu su plonų vokiškų bulvinių blynų receptu (Kartoffelpuffer) grybai yra skanus pabėgimas nuo visų saldžių pagundų turguje.

Ingredientai ir pakaitalai

  1. Grybai – pievagrybiai arba rudieji grybai
  2. Raudona svogūnasmalta
  3. Sviestasarba alyvuogių aliejaus
  4. Grietine – arba grietinės, padažui
  5. Laiškiniai česnakaimaltos – arba petražolės, padažui
  6. Gvazdikėliai iš česnako – padažui
  7. Jūros druskos ir juodųjų pipirųpagal skonį – padažui ir grybams

Kaip pasigaminti Kalėdų mugės grybai?

1: Išvalykite ir iš dalies supjaustykite grybų dugną, pakepinkite svieste ant vidutinės arba stiprios ugnies (taip pat naudokite dangtį) kartu su smulkintais svogūnais. Pabarstykite druska ir pipirais.

2: Tuo tarpu paruoškite padažą, sumaišydami visus ingredientus. Patiekite iš karto kartu su grybais.

PATARIMAS: Karts nuo karto stipriai pakratykite keptuvę su grybais, kitaip jie linkę prilipti.

Su kuo patiekti Kalėdų mugės grybai?

Keletas žiemos skanėstų iš mano virtuvės, kurie puikiai dera su šiais europietiškojo kalėdinio turgaus grybais:

Kalėdinis turgus Kreminiai troškinti grybai
Kalėdų turgus Kreminiai troškinti grybai

Kalėdinis turgus Kreminiai troškinti grybai

Europos patiekalas

Vokiškai troškinti grybai su kreminiu baltu padažu – kaip ir vietiniame Europos Kalėdų mugėje

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 30 minučių

Kursas Užkandis

Virtuvė Europos, Vokietijos

  • 1 keptuvė su dangčiu

  • 1 dubuo padažui

  • 300 g rudieji grybai, (grybai)
  • 1 vidutinis raudonasis svogūnas, malta
  • 4-6 a.š. sviestas, ar daugiau, jei reikia
  • jūros druskos ir juodųjų pipirų, paragauti

Padažas

  • 200 g grietinės
  • 1/3 puodelis česnakai, malta
  • 3 vidutinis česnako skiltelės
  • jūros druskos ir juodųjų pipirų, paragauti
  • Pirmagrybus nuplaukite šaltu vandeniu, šiek tiek nupjaukite stiebus – arti grybo kepurėlės krašto.

  • Tadaįkaitinkite keptuvę ir įdėkite sviesto, kad ištirptų (vidutinė kaitra). Sudėkite grybus į keptuvę ir pakepinkite kelias minutes. Taip patsuberkite smulkintus svogūnus ir pakepinkite kartu su grybais iki rudos spalvos.

  • Išmaišykite energingai, nes grybai linkę prilipti prie keptuvės. Nukelkite nuo viryklės ir pabarstykite jūros druska bei juodaisiais pipirais. Pabarstykite 1 valg. česnako.

  • Tuo tarpu dubenyje sumaišykite crème fraiche, česnaką (susmulkintas per česnako spaudą), česnako, druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.

  • Patiekite iš karto padažas kartu su grybais.

VARIACIJAS:

  • Sviestas gali būti pakeistas alyvuogių aliejumi arba kitu aukšto dūmų taško augaliniu aliejumi.
  • Laiškiniai česnakai galima pakeisti šviežiomis petražolėmis.
  • Grietine galima pakeisti grietine arba grietinės ir paprasto graikiško jogurto deriniu.

raktinis žodis Kalėdų mugė, grybai

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, žr. visą atskleidimo informaciją čia.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -