Maltos mėsos skrudinta duona (Bulgarijos princesės sumuštinis)
Malta mėsa (kiaulienos ir (arba) jautienos mišinys) su geltonu sūriu ir kiaušiniukepama ant įprastos skrudintos duonos – a tradicinė bulgarų kalba pusryčių sumuštinis vadinama „princese“.“. Paruoškite per 30 minučių, iškepkite įprastoje skrudintuvėje arba orkaitėje.
Bulgarijos princesės sumuštinis yra skanūs ir sotūs pusryčiai, kurie mane sugrąžina tiesiai į savo vaikystė. Šis puikus sumuštinis su malta mėsa buvo vienas iš tų pusryčių, kuriuos valgote kepyklėlėje tarp pamokų mokykloje kartu su bulgariška Banitsa. Mano močiutė pusryčiams gamindavo princesės skrebučius, dažniausiai su namie kepta mėsa, tačiau daugelis valgo ir pietums. Kartais, perkant iš kepyklos, sumuštinis būdavo ilgas ir plonas, kartais kepdavo su įprasta skrebučiais. Galite eksperimentuoti su duonos pagrindu ir vis tiek bus skanu. Jei galvojate, ką daryti su papildomai malta mėsa, būtinai išbandykite šį bulgarišką delikatesą. Kas žino, jis gali tapti nuolatiniu meniu.
Įdomūs FAKTAI: Princesės sumuštinis yra itin populiarus bulgariškas skrebučiai atviru veidu, dažnai mėgaujamasi pusryčiams arba kaip užkandis. Labiausiai paplitęs variantas yra užpilamas maltos mėsos, kiaušinio ir bulgariško geltonojo sūrio mišiniu, tada kepamas iki auksinės spalvos ir traškumo. Variacijos gali apimti tik sūrį ar kitus priedus, todėl jis yra universalus skirtingiems skoniams.
Kaip virti Bulgarijos princesės skrebučius?
1: Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, padalinkite į lygias dalis – tiek pat, kiek jūsų duonos skrebučiai.
2: Užtepkite ant skrudintos duonos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje (skrudintuvėje arba gruzdintuvėje) iki šviesiai rudos spalvos. Patiekite iš karto.
Norite skanesnių receptų iš dėžutės?
Štai keletas lobių iš mano virtuvės:
Maltos mėsos picos duonos skrebučiai (Bulgarijos princesės sumuštinis)
Lengviausi bulgariškos „Princesės“ duonos picos skrebučiai su malta jautiena ir kiauliena, mocarelos sūriu (arba geltonuoju sūriu), kiaušiniais ir sauja prieskonių. Paruošta per 30 minučių ar mažiau.
- 6 vidutinio dydžio duonos riekelių
- 150 g (5 uncijos) malta mėsa (jautienos ir kiaulienos mišinys)
- 50 g (2 uncijos) tarkuoto geltono sūrio, (mocarela, čederis ir kt.)
- 1 vidutinis kiaušinis
- 1 šaukštelis. maltų kmynų miltelių
- 1 a.š. džiovintos mėtos
- žiupsnelis jūros druskos
-
Pirmadideliame dubenyje sumaišykite kiaušinį, maltą mėsą, geltoną sūrį ir prieskonius. Gerai išmaišykite.
-
Tadapadalinkite į 6 (ar daugiau, jei reikia) lygias dalis ir tolygiai paskirstykite ant kiekvienos duonos riekelės.
-
Galiausiai, padėkite duoną ant kepimo popieriaus ir kepkite įkaitintoje orkaitėje (400F/200C) 15-20 minučių arba kol malta mėsa pradės įgauti auksinę spalvą.
-
Nuimkite nuo viryklės ir tarnauti nedelsiant.
DUONA: Šioms maltos mėsos picoms naudoju ploną ir vidutinį skrudintuvą / sumuštinių duoną.
GELTONAS SŪRIS: Šiame recepte naudojamas tradicinis bulgariškas geltonasis sūris (pagamintas iš karvės ar avies pieno), tačiau tiks bet koks gerai tirpstantis sūris – pavyzdžiui, mocarela, čederis ir kt.
GAMYBA: Šios picos gali būti kepamos įprastoje orkaitėje, gruzdintuvėje arba skrudintuvėje.
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, žr. visą atskleidimo informaciją čia.