Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis

Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis


Prancūziškas triušio troškinys su saldžiais žirneliais ir bulvėmis (Triušis su žirneliais ir bulvėmis). An lengva šeima troškinys receptas, lėtai virtas (ant viryklės), prancūzišku būdu. Patogus vaikams taip pat.

Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis

Bičiuliai, šiandien gaminame lengvą troškinį su daržovėmis ir triušiena – prancūzišku būdu. Šio troškinio grožis yra tas, kad jis yra sotus, skanus ir labai lengvas gaminti – tiek ant viryklės, tiek lėtoje viryklėje. Jei esate prancūziškos virtuvės gerbėjas, būtinai peržiūrėkite mano kaimiško prancūziško vėlyvosios vasaros slyvų pyrago arba prancūziškai keptos vištienos kojelių ketvirčių receptus.

LINKSMŪS FAKTAI: Triušiena buvo pagrindinė prancūzų virtuvės dalis (ypač kaimo ir valstiečių bendruomenės) šimtmečius. Tiesą sakant, triušiena vis dar turi savo vietą ant daugelio europiečių stalo (pvzuž Prancūzijos ribų). Priežastis yra ta triušiena yra liesas, lengvai paruošiamas ir ypač tinka troškiniams ir lėtai gaminamiems patiekalams.

Neretai galima pamatyti triušių terrine (auksinis triušio terrinas) arba paštetas, parduodamas Prancūzijos ir kituose Europos prekybos centruose. Triušienos troškinį paruošti galima įvairiai – marinuotą vyne, su svogūnais ir žolelėmis; su morkomis ir kitomis daržovėmis, ar net garstyčių padažu. Šiandien dalinuosi su jumis šeimos triušienos troškinio su smulkiais žirneliais ir bulvėmis receptu.

Ingredientai ir pakaitalai

  1. Šviežia triušiena – supjaustyti dideliais gabalėliais. jei naudojate šaldytą triušį, pirmiausia atšildykite pjūvį.
  2. Bulvės – geriausia naudoti senas krakmolingas bulves
  3. Morkos – kubeliais
  4. Žirniai – geriausiai tiks ekologiškų saldžiųjų žirnelių skardinė, ypač jei maži saldieji žirneliai
  5. Raudona svogūnas – arba askaloninius česnakus, nes virti jie būna daug saldesnio skonio
  6. Sviestas – triušienos kepimui. Galima naudoti ir alyvuogių aliejų
  7. Vanduo troškiniui arba, jei pageidaujate, naudokite sultinį (geriausia naminį)
  8. Prieskoniai: jūros druska, pipirai, muskato riešutas, saldžioji paprika, pomidorų pasta, krapai, kmynų milteliai ir lauro lapai – vietoj krapų galima naudoti ir čiobrelius

Kaip virti prancūzišką triušio troškinį?

1: Dideliame puode ant vidutinės ugnies keletą minučių ištirpinkite sviestą ir rudus triušio gabalėlius iš visų pusių. Nustatykite šoną.

2: Tada daržoves pakepinkite likusiame svieste, suberkite miltus, papriką ir minutę pakepinkite. Tada supilkite visus likusius ingredientus (vandenį ir žirnius). Leiskite troškintis, kol iškeps. Pagardinkite 10 minučių prieš nukeldami nuo viryklės. Patiekite.

Ką patiekti su Rabbit & Peas troškiniu?

Prie šio sotaus troškinio visada tiks lengvos salotos ar užkandis. Keletas pasiūlymų, į kuriuos reikia atsižvelgti kuriant mano virtuvę:

Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis
Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis

Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis

Europos patiekalas

Skanus ir lengvas lėtai (ant viryklės ar lėtos viryklės) gaminamas prancūziško stiliaus triušienos troškinys su žirneliais, bulvėmis, morkomis ir svogūnais.

Neleiskite ekranui užtemti

  • 1 (apie 1 kg/35 uncijos) triušiena su kaulais, supjaustyti dideliais gabalais
  • 2 vidutinis bulvės, nulupti ir supjaustyti kubeliais
  • 1 vidutinis morkos, kubeliais
  • 1 gali (220 g / 8 uncijos) saldieji žirneliai
  • 1 vidutinis raudonasis svogūnas, kubeliais
  • 4 a.š. sviestas, (arba daugiau, jei reikia)
  • 1 litras vandens (sultinio) troškiniams, daugiau ar mažiau pagal poreikį
  • 1 a.š. universalūs miltai

Prieskoniai

  • 2 a.š. universalūs miltai
  • 1 a.š. pomidorų pasta, kaupimas
  • 1 a.š. saldžiosios paprikos
  • 2 a.š. šviežių krapų, malta
  • 1 šaukštelis. kmynų miltelių
  • 2 lauro lapai
  • žiupsnelis muskato riešuto
  • jūros druskos ir pipirų pagal skonį
  • Dideliame virime puode su dangčiu keletą minučių pakaitinkite alyvuogių aliejų ir rudą triušieną iš visų pusių. Išimkite mėsą iš puodo ir atidėkite į šalį.

  • Tadaį tą patį puodą suberkite kubeliais pjaustytą svogūną, morkas ir bulves ir patroškinkite kelias minutes ant silpnos ugnies. Dažnai maišykite.

  • Kitasį puodą suberkite miltus ir saldžiąją papriką ir nuolat maišydami minutę pakepinkite.

  • Tadasuberkite į puodą žirnelius ir vandenį. Taip pat sudėkite triušieną, lauro lapus ir pomidorų pastą, išmaišykite, kad susimaišytų. atnešti užvirinti ir troškinti uždengę dangtį, kol beveik iškeps.

  • Pagaliaulikus 5-10 minučių prieš nukėlus nuo viryklės, pagardinkite maltais krapais, kmynais, muskato riešutu, druska ir pipirais. Leiskite visiškai išvirti ir patiekite. Prieš patiekdami išimkite lauro lapus.

KIEKIS: Mėsos, konservuotų žirnelių, vandens ir prieskonių kiekis gali būti koreguojamas pagal asmeninius pageidavimus.
LĖTA VIRTUVĖ: Šį receptą galima ruošti lėtoje viryklėje (mažiausiai 4 valandas, priklausomai nuo lėtos viryklės prekės ženklo). Būtinai kepkite ant stiprios ugnies.
PAKEITIMAI: Vandenį galima pakeisti sultiniu arba sultiniu.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 1 valandą

Bendras laikas 1 valandą 10 minučių

Kursas Pagrindinis patiekalas

Virtuvė Europos, prancūzų

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, žr. visą atskleidimo informaciją čia.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -