Pagrindinis „Banh Mi“ receptas Vietnamo sumuštiniams bet kada

Pagrindinis „Banh Mi“ receptas Vietnamo sumuštiniams bet kada

Kaip ir ikoniniai ryžių popieriaus ritinėliai ir „Pho“, Vietnamo parašo sumuštinis yra labai pritaikomas. Kol išlaikysite traškios duonos, sultingo įdaro, aštraus marinuotų daržovių, čili skiltelių, agurko ir žolelių rėmus, galite joje praktiškai pasižymėti viskuo. Naudokite šiuos rodykles, kad sukurtumėte savo šedevrą. Pagalvokite, kaip sukuriate savo mažą „Banh Mi“ parduotuvę! Galbūt gaminate sumuštinį vienai ar grupei. Tai yra tas pats ir be galo įdomus, nes „Banh Mi“ iš esmės pritaikomas. „Banh Mi“ yra pusryčiai, priešpiečiai, vakarienė ir užkandžių maistas. Padarykite vieną, kada tik norite, kad ir kur būtumėte.

Pagrindiniai „Banh Mi“ ingredientai

Pagardinimas (pasirinkite bent vieną): „Maggi“ prieskonių padažas yra „Signature Banh Mi“ skonio dalis, tačiau „Bragg Liquid Aminos“ yra labai panašus. Arba rinkitės ką nors kita, kad suteiktumėte „Umami Pop“ ar „Zippy“ kaladėlę.

Teminis užpildymas (pasirinkite vieną ar du): Pakeiskite rodomą užpildą pagal nuotaiką ir tai, kas yra. Virkite, supjaustykite, pakartotinai pašildykite, pakeiskite arba grąžinkite pagrindinį įdarą iki kambario temperatūros.

Daržovių priedai (rinkitės visus, kai kuriuos arba jų nėra): Ar šie daiktai paruošti prieš surinkdami sumuštinį, kad viskas sklandžiai teka.

Vegetariškas „Banh Mi“ iš visada žalių vietnamiečių, fotografija Aubrie Pick, Stilija-Karen Shinto

Kaip sukurti geriausią „Banh Mi“

Mano pirmoji taisyklė, kaip padaryti puikų „Banh Mi“, yra tokia: Neišmeskite Vietnamo sumuštinio su baltymais. Gerai subalansuota „Banh Mi“ primena salotas sumuštinyje. Vizualizuokite pagrindinio įdaro ir daržovių 1 iki 1 arba 1-2 santykį.

  • Paruoškite duoną: Dėl drėgnų sąlygų ir klientų lūkesčių, Vietnamo „Banh Mi“ pardavėjų, nesvarbu, ar jie yra valtyje, ar gatvės kampe, ar šaligatviu, duoną atnaujinkite iki subtilaus traškumo. Prireikus iš naujo pakeiskite ritinį ar bagetą skrudintuvo orkaitėje ar įprastoje orkaitėje. Jei pluta yra minkšta, lengvai rūkykite su tokiu purškiamu buteliu, kaip šis, arba įtrinkite drėgnomis rankomis, kad sudrėkintų, prieš kepant 350 ° F (175 ° C) iki traškios, maždaug 7 minutes. Priešingu atveju duoną įstumkite į 325 ° (160 ° C) orkaitę 3–6 minutes. (Kai naudojate supjaustytą duoną, lengvai skrudinkite ją.) Prieš surinkdami sumuštinį, leiskite duonai trumpai atvėsti, kad ištirpintumėte majonezą. Naudodami dantytą duonos peilį, duonos išilgai supjaustykite, jei įmanoma, išlaikydami vyrią. Išlipkite kai kuriuos vidų, kad būtų vietos užpildai.
  • Pagardinkite vidų: Paskleiskite pasirinktus riebalus ant dviejų supjaustytų duonos pusių, uždenkite iki krašto. Jei naudojate avokadą, nuimkite plonas riekeles ir sutrinkite jas, kad jie priliptų prie duonos. Pagardinkite drizzuodamas Maggi ar kitu skysčiu pagardu arba apibarstydami druska ir pipirais.
  • Pridėkite įdarą: Dirbdami iš apačios į viršų, sluoksniuokite įdarą, marinatą, čili, agurką ir žoleles. Uždarykite sumuštinį. Patiekite sveiką arba supjaustykite per pusę skersai. Valgyk!

Turite „Banh Mi“ darymo patarimą ar klausimą? Paklausk!

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -