Jasmine arbatos želė – puikiai tinka pieno arbatai ir šaltiems gėrimams | „Rice Life Foodie“

Jasmine arbatos želė - puikiai tinka pieno arbatai ir šaltiems

Tai Jasmine arbatos želė Receptas yra gaivus, sveikas ir taip lengvai pagamintas. Jei mėgstate pieno arbatos gėrimus, limonadą ar gaivinančius saulėtus dienos gėrimus, norėsite tai išbandyti. Kramtoma, atšokusi želė yra lengvai gėlėta, šiek tiek saldi ir visiškai pritaikoma. Jasmine želė ar arbatos želė Yra nepaprastai paprasta ir puikiai tinka norint padidinti savo gėrimus namuose į ką nors iš kavinės.

Aš mėgau arbatos kavines … ir neseniai buvau mažame Tokijuje Los Andžele, nes dažnai mėgstu aplankyti (tą, esančią „Sawtelle“ ir „DTLA“), ir, žinoma, turėjau želė pieno arbatą. Aš taip pat mėgstu „Halo Halo“ desertą su žandikauliais, esančiais tame pačiame bloke, o kitos burbulo arbatos kūrimo kavinės, kurios, atvirai kalbant, yra tokios iš šios visatos, turinčios meistriškumą, kad arbatos kokybė būtų meistriška, „Jellies“ rinkinys, putplasčio parinktys ir visos „arbatos branduolių“ yra ypač padidėjęs.

Natūralu, kad supratau, kad galiu sutaupyti šiek tiek pinigų, nesigilindamas į tai visą laiką, ir gamindamas jazminų arbatos želė namuose ir pridedant jį prie savo pieno puodelio pieno arbatos, ledinės arbatos ar net kavos. Voila… „Tea Cafe“ vibruoja namuose ir be vairavimo ar pinigų neišleisdama.

Pagaminta tik iš trijų ingredientų –Jasmine arbata, želatina ir medaus ar paprasto sirupo prisilietimas– Jūs turėsite vėsinančią, banguojančią jazminų arbatos želė, kurią galima supjaustyti kubeliais ir mėgautis bet kokiu gėrimu (ar net valgyti vienas su šaukštu!).

Kodėl jums patiks jazminų arbatos želė

  • Minimalūs ingredientai – Tik Jasmine arbata, želatina ir pasirinktas saldiklis.
  • Pritaikomas – Sureguliuokite saldumą pagal savo pasirinkimą ar net pakeiskite arbatos pagrindą.
  • Puikiai tinka gėrimams – Į pieno arbatą, ledinį vandenį ar kokosų vandenį įpilkite kramtomų želė kubelių. Arbatos želė labai vėsina ir gaivina.
  • Sveikesnė alternatyva – Natūraliai pagardinta arbata ir lengvai pasaldinta medumi.

Ingredientai

  • 4–5 jazminų arbatos maišeliai (arba 3 šaukštai laisvų lapų jazminų arbatos)
  • 2 ½ puodelio vandens (padalintas)
  • 0,5 uncijos (apie 5 šaukšteliai)
  • 2–3 šaukštai medaus arba paprasto sirupo (prisitaikykite prie skonio)

Įranga

  • Perkolatorius arba virdulys (verdančiam vandeniui)
  • Šilumos nepraleidžiantis matavimo puodelis arba maišymo dubuo
  • Šluotelę ar šaukštą
  • Stiklinė talpykla arba želė pelėsis (norint nustatyti želė)
  • Aštrus peilis (pjaustyti kubelius)

Instrukcijos

  1. Alaus stipri jazmino arbata
    • Virkite 1 puodelį vandens ir kietas 4–5 jazminų arbatos maišeliai Bent 15 minučių, kad sukurtumėte stiprų koncentratą.
    • Leiskite jam visiškai atvėsti šaldytuve ir išimkite arbatos maišelius.
  2. Žydi želatina
    • Pabarstykite savo želė pelėsyje ar inde 0,5 uncijos želatinos miltelių Ir įpilkite pusės atvėsintos jazmino arbatos (apie ½ puodelio).
    • Leiskite jam sėdėti 2 minutes, kad želatina galėtų žydėti.
  3. Ištirpinkite želatiną
    • Virkite dar 1 puodelį vandens.
    • Supilkite karštą vandenį į žydintą želatinos mišinį ir išplakite, kol visiškai ištirps.
  4. Saldainis
    • Įmaišykite medų ar cukrų, kol ištirps (sureguliuokite pagal tai, kaip saldžiai norite, kad jūsų želė).
  5. Sujungti ir nustatyti
    • Įpilkite likusios atvėsintos jazminų arbatos. Gerai sumaišykite.
    • Supilkite į savo formą ir atšaldykite 3–4 valandas arba kol visiškai nustatykite.
  6. Iškirpk ir mėgaukitės
    • Kai tvirtai, supjaustykite želė į kubelius ir pridėkite juos prie mėgstamų gėrimų arba mėgaukitės tokiais, kokie yra!

Žingsnis po žingsnio, kaip padaryti arbatos želė vaizdus

Pastabos, priedai ir variacijos

  • Saldiklio parinktys – Keisti medų agavai, klevų sirupas arba baltasis cukrus.
  • Kitos arbatos – Išbandykite žaliąją arbatą, oolongą ar ramunėlę, kad gautumėte kitokį skonį Žolelių arbatos želė.
  • Tekstūra – Jei norite tvirtesnės želė, įpilkite daugiau želatinos; Dėl minkštesnio įkandimo šiek tiek sumažinkite kiekį. Į savo gėrimus pridėkite daugiau želė tekstūrų, tokių kaip puikiai paruošti tapiokos perlai, boba rutuliai ar nata de coco.
  • Skoniai – Įpilkite citrinos sulčių, kokosų pieno, lichee sulčių, baltų vynuogių sulčių, kondensuoto pieno ar vanilės ekstrakto purslų, kad gautumėte papildomo gylio.

Kaip patiekti jazminų arbatos želė

  • Pieno arbata – Puikiai tinka kaip kramtomas burbulo arbatos ar pieno arbatos gėrimų užpilas.
  • Limonadas – gaivinantys kubeliai lediniame limonade ar jazminų ledinėje arbatos, kad būtų galima gėlių vingiu.
  • Kokosų vanduo – Lengvas, drėkinamasis ir subtiliai saldus.
  • Kaip desertas – Savaime valgykite atšaldytus kubelius su medaus lašeliu ar kondensuotu pienu.

Bendri klausimai

Ar galiu gaminti jazminų arbatos želė veganą?
Taip! Tiesiog pakeiskite želatiną agaro-agaro milteliais. Kiekvienam 2 ½ puodelio skysčio naudokite 1 šaukštą agaro miltelių.

Kiek laiko trunka arbatos želė?
„Jasmine Jelly“, laikoma šaldytuve esančiame hermetiškame inde, trunka iki 5 dienų.

Ar galiu naudoti skonio jazmino arbatą?
Absoliučiai. Jasmine žalioji arbata ar net jazminų mišiniai su vaisiais ar žolelėmis viskas gerai. Bet kokia arbata gali veikti su šiuo receptu.

Tai Jasmine arbatos želė receptas yra paprastas būdas pridėti linksmą, gėlių ir gaivinantį elementą savo gėrimams namuose. Turėdami tik keletą sandėliukų kabių, sukursite kramtomą, atšokantį patiekalą, kuris pritaikomas jūsų skoniui. Išbandykite pieno arbatą, kokosų vandenį ar net putojančius gėrimus, skirtus Azijos arbatos kavinei, neišeinant iš jūsų virtuvės.

Jasmine arbatos želė
  • Perkolatorius arba virdulys (verdančiam vandeniui)

  • Šilumos atsparus matavimo taurė arba maišymo dubuo

  • plakti

  • Stiklinė talpykla arba želė

  • Aštrus peilis Kubų pjovimui

  • 4 Jasmine arbatos maišeliai arba 3 šaukštai laisvų lapų jazminų arbatos
  • 2 ½ puodeliai vanduo Padalintas
  • 0,5 oz Nepakankami želatinos milteliai apie 5 šaukštelius
  • 2 šaukštai medaus ar paprasto sirupo prisitaikykite pagal skonį

Sujungti ir nustatyti

  • Įpilkite likusios atvėsintos jazminų arbatos. Gerai sumaišykite.Supilkite į savo formą ir atšaldykite 2–4 valandas arba kol visiškai nustatykite.

Mitybos faktai

Jasmine arbatos želė

Suma už porciją

% Dienos vertė*

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -