Arberio aviečių aušintuvas – kūrybinė kulinarija

Šis arbūzų aviečių aušintuvas yra labai gaivus gėrimas, kuris bus puikus troškulio gesinimas vasaros karščiui su arbūzu, avietėmis ir kalkėmis. Tarnavo kaip kokteilis, bet taip pat lengvai gaminamas kaip maketas!
Aš myliu arbūzą … bet aš turiu omenyje tikrai gerą arbūzą. Kai maisto prekių parduotuvė žiemą parduoda arbūzus, aš einu pro šalį … Mes visi žinome, kad jie niekada nebus tie labai saldūs, ryškiai raudoni, vešliai stebuklai, kuriuos atneša vasaros viduryje. Tai yra tai, ko jums reikia šiam vėsesniam kokteiliui su arbūzu ir avietėmis.
Laukti iki liepos mėnesio yra sunku … bet verta, todėl planuokite iš anksto; Turiu keletą puikių kokteilių, su kuriomis galėčiau švęsti. Prisimenu, kad užaugau Vidurio Vakaruose, kad liepos ketvirtasis buvo beveik arbūzų sezono atsiradimas.
Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!
Kolorado valstijoje gali tekti laukti dar ilgiau, tačiau mes pradedame gauti gerą arbūzą vasaros viduryje ir aš noriu būti pasirengęs, kai jis pateks, ypač aviečių aušintuvui!
Taip, ši informacija gali būti nereikalinga, jei skaitėte bet kurį iš kitų mano arbūzų kokteilių įrašų …, tačiau taip svarbu sugebėti išsiaiškinti, kas yra geras arbūzas.
Ar yra kažkas labiau nuviliančio, nei tikėtis, kad kažkas raudonos, saldaus ir pasakiško bus sutiktas su rožine ir skonio? Žinojimas, ko ieškoti, padeda, ypač planuojant arbūzų aušintuvą su avietėmis.
Kaip nustatyti, ar radote gerą arbūzą? Tai yra keletas gerų rodiklių:
- Raskite lauko vietą, tai turėtų būti gelsva kreminė spalva išorėje, kur arbūzas ilsėjosi ant žemės.
- Pasirinkite nuobodžiai atrodantį arbūzą; Blizgūs melionai dar nėra prinokę.
- Spynokite ant jo su savo peiliukais; paviršius turėtų būti kietas/tvirtas. Dullusis šurmulys rodo, kad viduje esantis kūnas tampa minkštas … padėk tą atgal!
- Gaukite sunkiausią savo dydį; Vanduo yra sunkus, o daug vandens arbūze yra geras rodiklis!
- Patikrinkite, ar nėra vienodos formos – apvalios ar ovalo yra gerai … tačiau netaisyklingi kraštai gali reikšti nenuoseklų vandens šaltinį

Nenuostabu, kad aš taip pat mėgstu arbūzų kokteilius; Ką su mano meile arbūzui. Jie yra gaivinančio vasaros gėrimo pavyzdys ir aš padariau savo dalį … bet šiandien aš turiu šį arbūzų aviečių aušintuvą, o wow tai gerai. Nors aš gaminau arbūzų kokteilius su tekila ir degtine, tai yra mano pirmasis romanas. Kodėl aš taip ilgai laukiau … Atogrąžų užrašai visi taip puikiai susimaišo.
Iš pradžių pradėjau šį receptą norėdamas padaryti arbūzų mėtų aušintuvą; Tai skambėjo sezoniškai ir gaivinančiai, tačiau, kaip paaiškėja, kai aš pradėjau kurti kokteilį; Maniau, kad tai nebūtina.
Ir aš turėjau monetų kalyklą, bet man taip pat reikėjo kalkių ir nebuvo nė vieno, kurio būtų rasta mano traškėje. Jei negyvenčiau Denveryje, CO auginčiau ir kalkių, ir citrinų medžius; Kokteilių gaminimas reikalauja, kad jie būtų po ranka. Aš to nepadariau. Bloga Barb.
Taigi aš nubėgau į parduotuvę ir nusipirkau savo savaitinę vaisių ir daržovių kvotą. Daugybė šviežių vaisių, matyt, mane apakino, todėl be arbūzo nusipirkau naujų aviečių ir braškių konteinerių; Visiškai tarpai, kiek uogų aš jau turėjau ant savo šaldytuvo.
Ne toks didelis dalykas su braškėmis, bet aš tikėjausi, kad turės problemų su avietėmis, laikydamiesi bet kokį laiką, todėl aš nubaudžiau. Tos avietės įėjo į arbūzo aušintuvą be mėtų.

Tiesa pasakius, taip padarė porą braškių, nes norėjau panaudoti tuos, kuriuos paliko konteineryje, kurį buvau nusipirkęs prieš porą dienų prieš tai, bet nepakanka, kad tikrai paminėčiau. Vis dėlto grožis yra tas, kad jūs galite naudoti avietes ar braškes ar abi, tas uogų pyragas tikrai padarė šį kokteilį.
Aš galbūt nemaniau, kad reikia mėtų, bet jei jums tai patinka … supilkite kai kuriuos paprastą sirupą, kai padarysite šį arbūzų aviečių aušintuvą ir ieškokite! Aš padariau jų ąsotį ir man labai patiko derinys. Žinoma, aš manau, kad jūs taip pat turėtumėte sudaryti partiją. Būk kaimyniškas; Išleiskite žodį draugams ar šeimos nariams ar abiems, ir jie ateis į šį kokteilį, kuris yra toks gaivus ir gražus, kad tai yra tarsi vasara stiklinėje!
Šis arbūzų aviečių aušintuvas taip pat padarytų puikų maketų; Pašalinkite romą ir, patiekdami, įpilkite šiek tiek putojančio vandens arba 7-up; Vaikams ir suaugusiesiems tai patiks! Cheers!
Norite daugiau arbūzų receptų? Aš juos turiu!
PINK! „Arbūzų aviečių aušintuvas“



Vanduolių aviečių aušintuvas
Puikus gaivus gėrimas, kuris bus puikus troškulio gesinimas vasaros karščiui su arbūzu, avietėmis ir kalkėmis, pridedamomis prie romo.
- ¾ puodelis cukrus
- ¾ puodelis vanduo
- 1 puodelis Šviežios laimo sultys
- 3 puodeliai Baltas romas
- 4 puodeliai be pusės arbūzų gabaliukai
- 1 puodelis Avietės
- putojanti soda ar vanduo atšaldytas
Garnyras
- Arbatženų gabaliukas, avietės ir kalkių pleištas
Puodelyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Užvirkite ant vidutinio šilumos, maišydami, kol cukrus ištirps. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Į maišytuvą sumaišykite cukraus sirupą, laimo sultis, romą ir arbūzų gabaliukus ir avietes ir maišykite, kol sumaišys; Jei norite pašalinti aviečių sėklas, nutieskite virš didelio dubenėlio.
Supilkite į atšaldytus stiklus, užpildytus ledu, viršuje su putojančia soda ir papuoškite arbūzu, avietėmis ir kalkėmis.
Norite „Mocktail“? Taip lengva … tiesiog pašalinkite degtinę ir įpilkite šiek tiek putojančios sodos ar gazuotos sodos, kaip „7-Up“. Manau, kad imbiero alus taip pat gali būti puikus!
Mitybos faktai
Vanduolių aviečių aušintuvas
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.