Kokteilis „Arbūzų Margarita“ – kūrybinga kulinarija

Šviežias, sultingas arbūzas geriausiu atveju suteikia nuostabų vasaros gėrimą šiame arbūzų Margaritos kokteilyje.
Šį įrašą paskelbiau prieš keletą metų ir, kaip ir daugeliui neseniai, atėjo laikas perdaryti. Tikiuosi, ateis diena, kai žiūrėsiu į 4-5 metų nuotraukas ir nepajusiu, kad jas reikia keisti, bet šiam arbūzų Margaritos kokteiliui nebuvo. Iš pradžių gaminau liepos 4 d. kepsninei ir į nuotrauką įtraukiau keletą mėlynių… dėl to pasigailėjau.
Tai VASAROS, o ne vienos šventės kokteilis!
Net ir be mėlynos spalvos, ji puikiai tinka liepos 4 d. IR visą vasarą. Artėja arbūzų sezonas ir negaliu žiūrėti į sezoninius vaisius ir negalvoti, ar iš jų būtų gera margarita. Arbūzas? Kodėl taip, taip yra! Šis buvo puikus su Dobel Tequila; mano mėgstamiausia.
Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!

Mano vienintelis įspėjimas? Pabandykite rasti tikrai gerą; Aš gavau savąjį iš „Whole Foods“ ir buvau juo patenkintas, bet lažinuosi, kad būčiau dar labiau patenkintas iš ūkio stendo. Arbūzų Margaritos kokteilis reikalauja tikrai gero arbūzo!
Nors šiandien publikuoju iš naujo, o liepos 4-oji buvo prieš dvi savaites, norėjau šią nuotrauką pasilikti. Kartais šiandienos politikoje esame taip įsitraukę, kad gali būti lengva pamiršti. Šią šalį sutvėrė žmonės, trokštantys būti laisvi nuo karaliaus, ir manau, kad kartais mums reikia priminti, kaip toli nuėjome. Mums labai pasisekė, kad gyvename šiose Jungtinėse Amerikos Valstijose!

Nepriklausomybės deklaracija, skelbianti Amerikos nepriklausomybę nuo Anglijos, buvo oficialiai priimta kontinentinio kongreso liepos 4 d., o visa kita yra istorija. Man asmeniškai patinka matyti, kaip namai su vėliavėlėmis priekyje išdidžiai švenčia šią šventę. Tai daugelio dalykų simbolis, bet dažniausiai aš manau, kad tai yra laisvė, dėl kurios ilgai ir sunkiai kovojome; laisvę per dažnai laikome savaime suprantamu dalyku. Nepamirškime.
Neseniai mačiau keletą neigiamų komentarų apie amerikiečių polinkį iškelti vėliavą ant mūsų namų; per šventes ar net ištisus metus. Kai kas gali manyti, kad tai perdėta, bet aš mėgstu patriotizmą; tol, kol tai nėra atviras nacionalizmas; Aš myliu savo šalį, bet mes taip pat ne vieni šiame pasaulyje!
Pernelyg dažnai esame suskirstyti į kategorijas pagal mažas gyventojų dalis, kurios, pasaulio nuomone, atstovauja mums visiems; dažniausiai politikai ir įžymybės neatstovauja nė vienam iš mūsų.
Atėjo laikas švęsti ir mes tai darome su šašlykais, iškylomis, daugybe maisto ir, žinoma, alaus, sangria ir lengvų, vaisių kokteilių; Tiesą sakant, tai galioja visos vasaros renginiams, ar ne?

Pirmą kartą šį gėrimą gaminau bandydamas jį pamėgdžioti vietiniame čili restorane. Ten sutikau draugą pietums ir džiaugėmės, kad meniu pamatėme arbūzą Margaritą. Deja, jų trūko daugiau nei šiek tiek; arbūze yra tiek vandens, kad skonis nebuvo toks, kokio norėjau.
Šiek tiek pagalvojęs ir apsvarstęs bei norėdamas išvengti blankaus skonio čili margutei, nusprendžiau įdėti keletą braškių. Jie buvo tinkamos spalvos ir būtų šiek tiek mažiau saldūs. Tobulas. Jie kažkaip stebuklingai padidino arbūzą, neperimdami skonio.
Likusi dalis yra gana tipiškas margaritos patiekalas, bet vėlgi, norėdamas sustiprinti vaisių komponentą, aš naudojau dalį apelsinų likerio ir dalį apelsinų paprastą sirupą; Norėjau tos citrusinių vaisių natos be viso to, kuri būtų lydima daugiau alkoholio.
Reikalingos laimo sultys ir buvo padaryta. IR buvo labai gerai. Čili? Paskambinkite man… jums reikia ŠIO recepto!
Dabar turiu visą ąsotį tokių. Mano kaimynai to dar net nežino… ar turėčiau pasakyti, kad jiems reikia atvykti? Stat?
Daugiau arbūzų!
Maistas ir nealkoholiniai gėrimai
Kokteiliai
Beje, dar vienas smagus 'kokteilis' šiandienai ir visai vasarai? Margarita arbūzas. Arbūzo griežinėliai apipilami tekilos, paprasto sirupo ir žaliosios citrinos mišiniu. Taip nuostabu. Ir taip, mes slampinėjome iš tų lėkščių! Ir kalbėti apie perdarymą… tai kitas mano kalendorius! Mėgaukitės..
PIN IT! „Arbūzų Margaritos kokteilis“



Arbūzas Margarita
Geriausia vasarą yra ši margarita, pagaminta iš prinokusio arbūzo, tekilos, laimo sulčių ir paprasto sirupo. Užbaikite su cukraus/druskos mišiniu ir papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis.
- ½ puodelis cukraus
- ½ puodelis vandens
- Vieno apelsino žievelė
- 4-5 puodeliai arbūzas kubeliais ir sėklomis
- 1 pintos braškių išvalytas ir nulukštentas
- 1 ½ puodeliai tekila
- ½ puodelis apelsinų likeris
- ½ puodelis šviežių laimo sulčių
Garnyrui
- Druska ir cukrus apipjaustymui Sumaišau lygias dalis
- Laimo griežinėliai arbūzo kubeliai ir mėlynės papuošimui (praleiskite mėlynes, jei norite ne Nepriklausomybės dienos kokteilių!)
Vandenį, cukrų ir apelsino žievelę užvirinkite nedideliame puode ir užvirinkite tiek, kad cukrus ištirptų, 1–2 minutes. Nuimkite nuo ugnies; nukoškite žievelę ir visiškai atvėsinkite.
Arbūzą ir braškes sumaišykite trintuve ir sutrinkite iki vientisos masės. Supilkite per sietelį į didelį dubenį, kad pašalintumėte kietas medžiagas.
Grąžinkite vaisių sultis į maišytuvą ir supilkite tekilą, paprastą apelsinų sirupą, apelsinų likerį ir laimo sultis ir gerai išmaišykite.
Įdėkite ąsotį į šaldytuvą bent 2 valandoms, kad skoniai susimaišytų ir mišinys atvėstų.
Į lėkštę suberkite druskos ir cukraus mišinį. Stiklinių kraštelius įtrinkite ketvirtadaliu laimo griežinėliu ir pamerkite į druską/cukrų.
Pripildykite stiklines ledo ir supilkite arbūzų margaritos mišinį; viršų papuoškite arbūzo kubeliais, uogomis ar žaliosios citrinos griežinėliais.
Aš naudojau nedidelį arbūzą be sėklų ir tai buvo puikus kiekis mišiniui ir keletas kubelių papuošimui.
Mitybos faktai
Arbūzas Margarita
Kiekis vienai porcijai
% dienos vertė*
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.