Lūpų kvapas „Mae Ploy“ saldaus čili padažo kopijavimo receptas

„Mae Ploy“ saldus čili padažas Yra saldus, aštrus ir švelniai aštrus, o ši naminė „Copycat“ versija yra tokia artima, kaip ji yra! Šis saldaus čili padažo receptas, pagamintas iš paprastų, natūralių ingredientų, suteikia puikų saldumo, šilumos ir „Tang“ pusiausvyrą – idealu, skirtą „Lumpia“ panardinimui, stiklinimui ar drebėti ant mėgstamų patiekalų.
Kas yra „Mae Ploy“ saldus čili padažas
„Mae Ploy“ saldus čili padažas yra populiarus tailando pagarba, žinoma dėl tobulos pusiausvyros saldumas, rišamumas ir švelnus pikantiškumas. Jis turi storą, šiek tiek lipnią tekstūrą, kuri daro ją puikia panardinantis padažas, glazūra ar marinatas.
Filipiniečiai mėgsta tai, kad tai yra keptų maisto produktų ir Lumpia Šanchajaus pusė. Kai buvau vaikas … Aš visada turėjau didelę šio saldaus čili padažo pusę, kai valgydavau pirštų maisto produktus.
Šis padažas dažniausiai naudojamas Pavasario ritinėliai, kepta vištiena, krevetės ir kepta mėsatačiau jis taip pat gali būti suteptas ant ryžių, makaronų ar maišymo, kad būtų papildomo skonio. Tai stalo kraštas turi turėti pagardą!
Kodėl jums patiks „Mae Ploy“ saldaus čili padažo kopijavimo receptas
- Autentiškas skonis: Natūrali versija parduotuvėje pirkta „Mae Ploy“ saldus čili padažas. Idealiai tinka „Lumpia“ panardinamam padažui, grynuolius, keptą maistą ir įvairius Azijos patiekalus.
- Paprasti ingredientai: Nėra konservantų ar dirbtinių ingredientų.
- Lengva padaryti: Susirinka tiesiog 15 minučių Ir žema netvarka!
- Pritaikomas: Sureguliuokite prieskonių lygį pagal savo pasirinkimą.


Ingredientai
(Pagamina 1 puodelį)
- ½ puodelio cukraus (Baltas arba cukranendrių cukrus, siekiant geriausių rezultatų)
- ½ puodelio vandens
- 3 šaukštai baltojo acto
- 4 Tailando paukščio akių raudonos čili
- 2 skiltelės česnakai
- ½ šaukštelio druskos
- 3/4 šaukšto kukurūzų krakmolo
- 1 1/2 šaukšto vandens (dėl kukurūzų krakmolo srutų)
Įranga
Norėdami, kad šis „Mae Ploy“ saldaus čili padažo „Copycat“ receptas, jums reikės tokios įrangos:
- Maisto perdirbėjas: Norėdami išmanyti čili ir česnaką.
- Mažas puodelis: Tvirti ir virti padažą.
- Matuojant puodelius ir šaukštus: Norėdami tiksliai išmatuoti ingredientus.
- Mažas dubuo: Sumaišyti kukurūzų krakmolo srutą.
- Maišantis šaukštas: Norėdami maišyti ingredientus kaip padažą.
- Stiklainis ar hermetiškas konteineris: Padažui laikyti šaldytuve.
Turėdami šiuos įrankius po ranka, procesas bus lengvesnis ir užtikrins sklandesnę maisto gaminimo patirtį!
Instrukcijos
1. Paruoškite ingredientus
Naudokite virtuvės kombainui ir sumaišykite čili ir česnaką iki labai gerai maltos.
2. Tvirti padažą
- Mažame puode Vidutinė šilumasujungti Cukrus, vanduo, actas, čili, česnakai ir druska.
- Nuolat maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
- Atneškite mišinį į švelnų troškimą ir leiskite jam virti maždaug 5-7 minutėsleidžiant skoniams susimaišyti.
3. STORE
- Mažame dubenyje sumaišykite 1 šaukštas kukurūzų krakmolo su 2 šaukštu vandeniu Norėdami sukurti srutą.
- Lėtai supilkite suspensiją į troškinantį padažą maišydami.
- Tęskite maistą kitam 3 minutėskol padažas sutirštės ir turi blizgančią tekstūrą.
4. „Cool & Store“
- Nuimkite nuo ugnies ir leiskite padažui atvėsti iki kambario temperatūros.
- Padažas ir toliau šiek tiek sutirštės, nes vėsus.
- Laikykite hermetiškame indelyje šaldytuvas iki 2 savaičių.

Pridėkite INS ir variantus
- Ypač aštrus: Pridėti Dar 1-2 Tailando čili ar žiupsnelis Raudonųjų pipirų dribsniai.
- Saldesnė versija: Padidinkite cukrų iki ¾ puodelio.
- Tangier skonis: Pridėti papildomą ½ šaukšto acto.
- Česnako mėgėjai: Padvigubinkite česnaką už drąsesnį smūgį.

Kaip naudoti saldų čili padažą
- Panardinantis padažas: Puikiai tinka pavasariniams ritiniams, koldūnams ir vištienos sparneliams.
- Glazūra: Šepečiai ant ant grotelių keptų krevečių, tofu ar vištienos sruogų.
- Dulle: Įpilkite į maišytos kokybės, ryžių dubenėlius ar makaronų patiekalus.
- Marinatas: Prieš kepant ant grotelių, naudokite kaip baltymų marinavimo pagrindą.
Tai „Mae Ploy“ saldaus čili padažo kopijavimo receptas Nesunku padaryti jūsų pagardų pasiūlą – be jokių dirbtinių konservantų. Nesvarbu, ar tai naudojate kaip panardinimą, glazūrą ar marinatą, šis padažas prideda skaniai saldų ir aštrų smūgį bet kuriame patiekale!

Mažas puodelis Norėdami troškinti ir virti padažą.
Matuojant puodelius ir šaukštus
mažas dubuo Sumaišyti kukurūzų krakmolo srutą.
Maišantis šaukštas
Stiklainis ar hermetiškas konteineris Už padažo laikymą šaldytuve.
- ½ puodelis cukrus Baltas arba cukranendrių cukrus siekiant geriausių rezultatų
- ½ puodelis vanduo
- 3 kasas Baltas actas
- 4 Tailando paukščio akių raudonos čili
- 2 gvazdikėliai česnakai
- ½ TSP druska
- ¾ kasas kukurūzų krakmolas
- 1½ kasas vanduo Dėl kukurūzų krakmolo srutų
Paruoškite ingredientus
Naudokite virtuvės kombainui ir sumaišykite čili ir česnaką iki labai gerai maltos.
4 Tailando paukščio akių raudonos čili, 2 skiltelės česnakai
Troškinkite padažą
Nedideliame puode ant vidutinės ugnies sumaišykite cukrų, vandenį, actą, čili, česnaką ir druską.
½ puodelio cukraus, ½ puodelio vandens, 3 šaukštai baltojo acto, ½ šaukštelio druskos
- Nuolat maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.Atneškite mišinį ant švelnaus troškimo ir leiskite jam virti maždaug 5–7 minutes, leisdami skoniams susimaišyti.
STORE su kukurūzų krakmolu
Nedideliame dubenyje sumaišykite 1 šaukštą kukurūzų krakmolo su 2 šaukštais vandeniu, kad sukurtumėte suspensiją.
¾ šaukšto kukurūzų krakmolo, 1,5 šaukšto vandens
- Lėtai supilkite suspensiją į troškinantį padažą maišydami.Toliau virkite dar 3 minutes, kol padažas sutirštės ir turi blizgančią tekstūrą.
„Cool & Store“
- Nuimkite nuo ugnies ir leiskite padažui atvėsti iki kambario temperatūros.Padažas ir toliau šiek tiek sutirštės, nes vėsus.Iki 2 savaičių laikykite hermetiškame šaldytuvo indelyje šaldytuve.
Mitybos faktai
„Mae Ploy“ saldaus čili padažo kopijavimo receptas
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.