Maskvos „Arbandelon Mascow Mule“ plūdė – kūrybinė kulinarija


Ši arbūzo Maskvos mulo plūdė buvo įkvėpta arbūzo plūdės nuotraukos. Jis buvo tiesiog sumaišytas su arbūzu su vaniliniais ledais ir 7-up. Kaip skanu, kaip tai skambėjo, norėjau atlikti didelę peržiūrą ir padaryti jį „Boozy“ plūde.
Aš turiu ką švęsti ir man reikėjo šventinio gėrimo, o šis kokteilis atitiko sąskaitą. Gražus, vasariškas ir vertas šventės. Tobulas.
Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!
„Facebook“ draugams minėjau, kad šią savaitę turiu didelę šventę. Tai ne mano gimtadienis ar sukaktis. Ne. Na, manau, tai iš tikrųjų yra ir tam tikra prasme, bet ne mano, kaip ir šis tinklaraštis, kurį skaitote.
Šiandien nusprendžiau pradėti savo mėgstamus receptus internetu šiandien. Aš žinau … senas? Bent jau internetinių dienoraščių pasaulyje! Aš perdariau tiek daug senų receptų ir išleidau juos su vėlesnėmis datomis, tačiau vis dar turiu porą nuo 1995 m. Ir viskas prasidėjo nuo šio recepto, kad būtų lengva alaus duona.
Neseniai persikėliau į Koloradą, man buvo suteikta kulinarijos knyga iš „Junior League“ ir tai buvo mano pirmoji įsitraukimas į tą knygą. Aš vis dar mėgstu alaus duoną, bet aš to neatnaujinau, kad visada turėčiau vietos rezervuarį už tą pirmąjį įrašą, kurį paskelbiau!

1994 m. Nuvykau dirbti į kabelinę kompaniją, dabar tai yra „Comcast“, o „Venture Capitol“ divizionas, kuriame dalyvavau, tapo interneto skyriumi per porą mėnesių, kai maža Kalifornijos kompanija manė, kad kabelinės linijos gali būti naudojamos interneto prieigai prie namų. Ne perdėta sakyti, kad atsidūriau sklindančioje pasaulio srityje, kuris dažniausiai nebuvo žinomas.
Man buvo pavesta mokytis HTML, todėl sukūriau bandomąją svetainę, kurią galėčiau naudoti kaip savo receptų saugyklą, ir iki 1995 m. Pradėjau su gražiu mažu katalogu. Į šį tinklaraštį maždaug prieš 20 metų perkėliau nemažą skaičių šių receptų, bet man primenu, kai pasirinkau šį vaizdą iš žiniatinklio archyvų, kuriuos vis dar turiu daugiau, ką galėčiau padaryti!

Aš išmokau tiek daug, bet nesu patenkintas dirbdamas tokioje didžiulėje korporacijoje, todėl išvažiavau, sukūriau savo interneto plėtros verslą, toliau saugojau savo receptus internete ir 2013 m. Pardavė žiniatinklio verslą ir pradėjau visą darbo dienoraštį apie maistą ir kokteilius. Ai, taip, kokteiliai. Nepaisant 30 metų dalijantis šimtais receptų apie maistą; Tai kokteiliai, dėl kurių žinoma!
Taigi šią dieną maniau, kad turėtume švęsti su nuostabiu vasaros liga, ir nusprendžiau šią progą pažymėti desertine Maskvos mulo versija. Aš turėjau ant rankos puošnų arbūzą, visada pliusą, todėl atėjo laikas išmatuoti ir maišyti arbūzą, degtinę, kalkę ir atšaldytą imbiero alų. Kodėl taip, tai padarys gražiai, labai ačiū … su viršuje su vaniliniais ledais!
Aš naudojau „Seagram“ arbūzų degtinė kad neseniai buvau gavęs iš prekės ženklo. Mano kaimynas ir aš manėme, kad pirmiausia turime tai išbandyti kaip kadrą ir mums visa tai patiko. Aš įsivaizduoju, kad tikrai būtų smagu, jei ledas šaltas; Likusį buteliuką laikysiu šaldiklyje. Tai nėra aukščiausios kokybės „Vodkos“, tačiau šis turi puikų, saldų arbūzų užuominą, kuri buvo labai maloni.
Vis dėlto tai nėra šio desertinio kokteilio būtinybė; Vietoj arbūzų versijos naudokite mėgstamą degtinę.

Tiesa, aš vėlavau į Maskvos mulo pamišimą; Gaudamas tik tada, kai „Zingy“ gėrimas prieš keletą metų pradėjo atgimimą. Aš niekada neturėjau skonio, kai buvau jaunesnis, buvau supažindintas tik su šia originalia versija (su medumi) 2012 m. Buvau visiškai užsikabinęs ir sužinojau, kad tai yra pagrindinis gėrimas, kuris gerai gaminamas su daugybe skirtingų vaisių derinių, kodėl gi ne arbūzas … ir kaip ledų plūdė?
Taip, kodėl gi ne arbūzas? Galutinis rezultatas buvo vienas iš tų derinių, kurie, jei ne aš, žinojau būtent tai, kad taip, iš tikrųjų ten buvo alkoholio, jis būtų buvęs nesunku nuleisti visą kokteilį su keliomis kaukėmis. Atsargiai … tai taip lengva gerti!
Praėjusią savaitę tikrai gavau tobulą arbūzą … ir netrukus po jo atvykimo pastebėjau, kad kažkas internete paskelbė ką nors, kas geriausia. Aš buvau suintriguotas ir dabar esu visiškai laive su šiuo metodu. Taip paprastas ir geriausias būdas, kokį aš kada nors radau, kad jį patiekčiau. Ne pjūviai tiek daug, bet stačiakampiai?

Taip pat lengva. Tiesiog perpjaukite arbūzą per pusę. Padėkite supjaustytą dalį ant prekystalio ar pjaustymo lentos ir supjaustykite kvadratais kaip vaizdas kairėje. Aš nefotografavau antrosios pusės, bet iš esmės galite nupjauti skiltelę iš kiekvienos pusės, tai tik žievelė. Taigi turėsite kvadratą.
Po to, kai jis bus supjaustytas, turite ilgus arbūzo šleifus, kurių kiekvienas turi savo rankeną ant žievės galo … puikiai tinka valgyti rankomis arba susmulkinti kokteiliui ar salotoms.

Nuo tada, kai šį pavasarį/vasarą baigiau daugybę sodo darbų, pasiryžau gauti keletą nuotraukų lauke, o šią dieną Kolorado valstijoje buvo karšta ir neįprasta; Šiek tiek purvinas po vėlyvo popietės dušo. Iki to laiko, kai baigiau; Tai buvo puikus priešnuodis, kad numalšinčiau mano troškulį. Norite „Mocktail“ draugams, kurie nesigilina į vaikus ar ką nors? Tiesiog sumaišykite jį be degtinės ir esate nustatytas.

Kaip užauginti sodo mėtų
Kadangi šiam kokteiliui reikia mėtų, aš maniau, kad pasidalinsiu puikiu sodininkystės patarimu, kurį kažkas išmokė mane prieš 25 metus. Šiuo metu mano kalyklos yra savo puode šalia padidintos plantacijos su kitomis žolelėmis, kai nuspręsiu dėl sodo erdvės, aš įdėsiu jį į žemę. Jei žinote, kiek mėtos gali būti nekontroliuojama, o tai gali atrodyti nelaimės receptas, tačiau ją lengva sulaikyti; Paprasčiausiai laikykite jį prieš kasdami skylę!
Jums reikės 5 galonų dažų kibiro; Kaip šis Lowe's. Užpildykite kibirą gerais nešvarumais iki maždaug 2 colių nuo kibiro viršaus, tada pasodinkite mėtų augalą į kibirą. Iškaskite pakankamai didelę skylę, kad jūsų sode nuskandintumėte visą kibirą, palikdami porą colių virš žemės paviršiaus. Tai klestės to kibiro erdvėje, turėtų sugrįžti kiekvienais metais, tačiau neiššoks per šaknis ir įsitvirtins niekur kitur jūsų sode.
Aš turėjau vienerius metus, kai kai kurie ilgesni ūgliai kabo virš krašto, pradedant šaknis, bet aš juos tiesiog ištraukiau ir nupjaunu. Dirbau man 23 metus buvusiuose namuose ir vėl šiame sode, esu tikras!
Turėti šviežių mėtų lauke yra nuostabu; Tai toks gaivus salotų, desertų, ledo arbatos ir kokteilių papildymas! Auginkite savo ir tai yra tik greita kelionė lauke, kad surinktumėte monetų kalyklą šiam skaniam arbūzo Maskvos mulo plūdės!
Puikus arbūzas, degtinė, šviežia monetų kalykla, atšaldytas imbiero alus ir geri vaniliniai ledai, o jūs einate į gaiviausią vasaros kokteilį … Cheers!
Daugiau arbūzo!
Daugiau Maskvos mulų!
PINK! „Arbūzo Maskvos mulo plūdė“



Arbando Maskvos mulo plūdė
Visiškai gaivus vasaros kokteilis, derinantis mėgstamus vasaros vaisius su Maskvos mulu … ir pridedant ledų!
- 6-8 uncijos arbūzų sultys Norėdami pasigaminti sulčių, tiesiog sumaišykite gėlą arbūzą į maišytuvą ar maisto perdirbėją
- 3 uncijos degtinė
- 1 uncija Lime sultys švieži
- 4 Šautuvai Vaniliniai ledai
- 4 uncijos Imbiero alus
Įdėkite du didelius puodelius į šaldiklį, kad atšaldytumėte 10 minučių.
Užpildykite ąsotį 4 puodeliais ledo, sumaišykite arbūzų sultis, degtinę ir laimo sultis ir žaibiškai maišykite, kol atšaldys, maždaug 15 sekundžių.
Pusę mišinio ištieskite į kiekvieną atšaldytą puodelį ir viršaus kiekvieną viršuje su 2 šaukšteliais vanilinių ledų.
Užbaikite imbiero alumi, švelniai išmaišykite ir papuoškite kalkių pleištu ir mėtų šakele.
Mitybos faktai
Arbando Maskvos mulo plūdė
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.