Margaritos arbūzų skiltelės – kūrybinė kulinarija

Margaritos arbūzų skiltelės - kūrybinė kulinarija


Tai nėra kokteilis per se, tačiau tai yra gėlo arbūzo griežinėliai, kurie yra sudėti į ingredientų mišinį, paprastai naudojamą margaritai gaminti. Norėsite laižyti stiklą švarų!

Raudonos spalvos „Margarita“ taurė su arbūzų griežinėliais, patiekiami su margarita paprastu sirupu.

Kažkas seno vėl yra naujas! Taip, aš perrašau patiekalą, kuriuo pirmą kartą pasidalinau prieš daugelį metų! Nuotraukos buvo baisios ir tai yra nuostabu; Tai buvo tiesiog laikas. Jokios painiavos, tai taip pat yra Margaritos arbūzų griežinėliai … ne arbūzų margarita (nors aš taip pat tai padariau!).

Aš turėjau tuo pasidalinti dar kartą po to, kai tai turėjau kitą naktį, kai priminė sau, kaip man patinka ruošti tokį arbūzą. Jei esate naujas skaitytojas arba jei nesate, arba pamiršote, arba niekada nematėte, turiu jums pasakyti, šis Margaritos arbūzas yra toks geras. Rūšiuoti atvirkštinį kokteilį.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!

Vaisiai nėra susmulkinti ir derinami su kitais kokteilių ingredientais, ne … jis liko sveikas ir su jais užpiltas.

Du ryškiai raudoni arbūzų margaritos su cukrumi ir druskos ratlankiu, pagardinti kalkių pleištu.
Arbūzų margarita

Beveik žmogui, kai paminėjau Margaritos arbūzą, girdžiu: „Turite omenyje arbūzą margarita?“ Aš taip pat myliu tuos, tačiau tai yra kažkas unikalesnio ir tokio ypatingesnio. Man patinka tarnauti kaip desertas vasaros kepsninėms. Tai lengvas ir gaivus, tačiau neabejotinai turi šiek tiek smūgio. Tiesiog stebėkite vaikus; Jiems reikia savo atskiro meliono!

Taip, jūs matote tą teisę … ir padarėte daug sunkiau šaudyti. Keletas iš jų buvo viliojami dėl šio gydymo; Mano kairė ranka bangavo orą per arbūzą, o mano dešinieji paspaudė fotoaparato mygtuką. Aš pavargau juos koreguoti, bet jie buvo greiti maži velniai! Nuotrauka nėra mano geriausia, bet bent jau aš jį sutelkiau! Man nebuvo lemta būti bitėmis. 🙂

Arbūzo griežinėliai patiekiami margaritos taurėje su sirupu, pagamintu iš tekilos, oranžinės likerio ir kalkių.

Margaritos arbūzų griežinėliai yra toks lengvas ir puikus vasaros desertas, tačiau neabejotinai su smūgiu. Vienintelis dalykas, kurį šį kartą pakeičiau? Aš paskutinį kartą tarnavau jiems lėkštėje … ir draugai man pažvelgė į tai, kad visa tai pasakė; Įdomu, kaip susitvarkyti su visomis vešliomis sultimis, kurios liko.

Kodėl taip, mes visi gurkšnojome tą stebuklingą likusį eliksyrą iš plokštelės. Taigi aš tai palengvinau ir šį kartą patiekiau skilteles stiklinėje!

Labai lengva pagaminti; Tai tiesiog tekilos, oranžinio likerio ir paprasto sirupo derinys, kurį arbūzas įsigeria porą valandų šaldytuve. Patiekite su kalkių gabaliuku, kad išspaustumėte ant griežinėlių ir Maldono druskos dozę, jas gali būti per lengva valgyti. Patiekiant stiklinėje, tas likęs skystis yra tarsi auksas vaivorykštės gale; Tai nuostabu!

Kai pirmą kartą paskelbiau tai, tai buvo kartu su serijomis, kurias dariau su „The Food Network Weekly“ renginiu. Kai savaitė buvo arbūzas, ir aš turėjau žavingą mažą, saldų, kūdikio arbūzą ant prekystalio, kurį ką tik pasiėmiau ūkininko turguje, kaip aš negalėčiau padaryti jo žvaigždės?

Tai padėjo, kad tai buvo tiesiog geriausias arbūzas, kurį turėjau per ilgą laiką. Aš paprastai gelbiuosi savo arbūzų akimirkomis liepos pabaigoje iki rugsėjo mėnesio sezono pabaigos, man patinka prinokę, raudoni, sultingi arbūzai, o Kolorado valstijoje turime būti šiek tiek kantrūs; Jie ateina vėliau mūsų dideliame aukštyje.

Gėlo arbūzo griežinėliai iš margaritos stiklinėje patiekiami su margaritos sirupu.

Aš myliu Margaritos arbūzų griežinėlius; Graži suaugusi mėgstamų vasaros vaisių su margarita fiksavimu versija; Nors mano mantra išlieka ta pati – naudokite tuos pačius kokybės ingredientus, kurie yra visuose margaritose, kuriuos myliu.

Kaip visada, aš naudojau „Reposado Tequila“ ir „Real Orange“ likerį, kad užpildyčiau arbūzo griežinėlius. Lygiai taip pat, jei ne dar svarbiau kaip geras boozė? Gaukite puikų arbūzą. Jie turėtų ateiti į turgus dabar ir turėti turtingų, raudonų vaisių ir būti tokie mieli. Aš kartoju save šią savaitę … bet šiuos faktus gerai žinoti.

Kaip nustatyti, ar radote gerą arbūzą? Tai yra keletas gerų rodiklių:

  • Raskite lauko vietą, tai turėtų būti gelsva kreminė spalva išorėje, kur arbūzas ilsėjosi ant žemės.
  • Pasirinkite nuobodžiai atrodantį arbūzą; Blizgūs melionai dar nėra prinokę.
  • Spynokite ant jo su savo peiliukais; paviršius turėtų būti kietas/tvirtas. Dullusis šurmulys rodo, kad viduje esantis kūnas tampa minkštas … padėk tą atgal!
  • Gaukite sunkiausią savo dydį; Vanduo yra sunkus, o daug vandens arbūze yra geras rodiklis!
  • Patikrinkite, ar nėra vienodos formos – apvalios ar ovalo yra gerai … tačiau netaisyklingi kraštai gali reikšti nenuoseklų vandens šaltinį

Kuo ilgesnis arbūzas įsigeria, tuo kvapnesnis jis tampa. Patiekite margaritos arbūzų griežinėlius tokioje stiklinėje kaip mano ar dubenį su šaukštu, bet ko, kad nešvaistytumėte to skysčio … jis užpilamas ant stiklinės ar dubenėlio griežinėlių, kol jie bus baigti laimo sultimis ir druska. Įsitikinkite, kad yra servetėlių ar kombinezonų.

Aš mėgstu naudoti arbūzą kokteiliuose ir įtraukiau dar keletą kitų, kurie jums gali patikti. Tiek arbūzų martini, tiek arbūzo margarita yra nuostabūs jūsų kokteilių serijos papildymai. Aš sakau: „Išbandyk juos visus!“

PINK! „Margaritos arbūzų griežinėliai“

Raudonos spalvos „Margarita“ stiklo prisegimas su arbūzų griežinėliais, patiekiami su margarita paprastu sirupu.
Arbūzo griežinėlių kaištis patiekiamas margaritos taurėje su sirupu, pagamintu su tekila, oranžine likeriu ir kalkėmis.
Raudonos spalvos „Margarita“ taurė su arbūzų griežinėliais, patiekiami su margarita paprastu sirupu.

Margaritos arbūzų griežinėliai

Smagi alternatyva tikram kokteiliui; Arbūzų griežinėliai yra sudedami į tekilos, cukraus ir apelsinų likerio mišinį ir patiekiami į margaritos taurę.

5 Vidutinis nuo mažiau nei 50 balsų

Prep laikas 10 minutės

Bendras laikas 10 minutės

Kursas Kokteiliai, penktadienio kokteiliai, vaisiai

Virtuvė Amerikos

Porcijos 6 Porcijos

Kalorijos 437 Kcal

  • 1 mažas arbūzas be sėklų, supjaustytas maždaug 16 griežinėlių
  • 1 puodelis cukrus
  • ¾ puodelis vanduo
  • ½ puodelis tekila
  • ¼ puodelis oranžinis skystis
  • 2 Lievos Supjaustykite į ketvirtadalį
  • Jūros druska Aš naudoju MALDON FLACKED Jūros druską
  • Atneškite cukraus ir vandens tiesiog virkite ir virkite tik tol, kol cukrus ištirps; apie 1 minutę. Nuimkite nuo ugnies ir supilkite cukraus sirupą į stiklinę indą.

  • Įpilkite tekilos ir oranžinės likerio ir leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Išdėstykite arbūzų griežinėlius viename sluoksnyje dviem dideliais kepimo indais.

  • Supilkite paprastą sirupą ant arbūzų griežinėlių ir šaldykite iki šaltos; Bent 1 valanda.

  • Per 30 minučių apverskite arbūzą.

  • Išimkite arbūzą iš sirupo ir arba pasirūpinkite patiekimu iš lėkštės arba ant pavienių patiekalų plokštelių. Išspauskite šviežias laimo sultis ant meliono ir lengvai pabarstykite druska ..

Mitybos faktai

Margaritos arbūzų griežinėliai

Suma už porciją

% Dienos vertė*

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.

Raktinis žodis Kokteilis, Margarita, arbūzas

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -