Baklažanai (baklažanai kokosų padaže)

Sukokite savo skonio pumpurus su šiuo kreminiu, aštriu ir skaniu Baklažanai! Tai nesunku pasigaminti vienoje keptuvėje ir yra paruoštas vos per valandą, todėl tai yra puikus pasirinkimas lengvam savaitės nakties vakarienei. Patiekite su garintais ryžiais ir stebėkite, kaip visa šeima jį praryja!
Aš žinau, kad esu linkęs perdėti ir per daug susijaudinęs dėl kiekvieno recepto, kurį skelbiu čia, Kawaling Pinoy. Bet leisk man pasakyti, aš jaudinuosi dabar dėl rimtos priežasties. Tiesiog pažiūrėkite į tuos skanius kiaulienos kąsnelius ir dūminius baklažanų gabalus, plaukiančius visame vešliame padaže; Esu tikras, kad supranti.
Jei čia yra tik vienas receptas, turite pabandyti, leiskite tai būti šis Ginataang Talong. Pasitikėk manimi; Tai grynas indulgencija! Šis baklažanų troškinys ne tik yra toks skanus, bet ir labai lengva pagaminti. Jis gaminamas vienoje keptuvėje ir užtrunka mažiau nei valandą tobulai užimtai savaitės nakties vakarienei!
Išbandykite mano mamos specialią „Ginataang“ jūros gėrybes arba šį ypač lengvai „Ginataang Manok“ receptą ir būtinai turėkite daug ryžių.
Kaip pasirinkti baklažanus


- Patikrinkite, ar nėra lygi, blizgančiai odai, kurioje nėra raukšlių ar dėmių, ir šviežiai atrodančius žalius stiebus be pelėsio požymių.
- Pasirinkite mažus ar vidutinius baklažanus, nes jie yra saldesni ir mažiau kartūs skonyje, turi plonesnę odą ir mažiau sėklų nei ypač dideli.
- Pasirinkite savo dydžio sunkius baklažanus ir jaučiatės šiek tiek tvirti, bet ne kieti.
Kaip paruošti baklažanus


- Nereikia nulupti vaisių (taip, tai yra vaisius, o ne daržovė); Oda yra valgoma ir supakuota su skaidulomis ir maistinėmis medžiagomis.
- Pjaustytą baklažaną laikykite vandens dubenyje, kol būsite pasiruošę virti, kad jis netaptų.
- Baklažanai yra tarsi kempinės ir kepami paprastai absorbuoja daug aliejaus. Nepamirškite gerai nusausinti ant popierinių rankšluosčių, kad padažas netaptų pernelyg riebus.
- Jei norite visiškai praleisti keptuvę, sudėkite juos į vieną sluoksnį ant kepimo skardos, apvalykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 425 ° F krosnyje maždaug 10 minučių. Nuimkite nuo šilumos ir naudojkite recepte, kaip nurodyta.
Kaip pasigaminti cowlong baklažaną


Baklažanų gabalai trumpai kepami kepti, o po to troškinami riebios kiaulienos pilvo juostelėmis, apdaila šiek tiek aštriu kokosų padažu. Gautas patiekalas yra turtingas, kreminis ir be galo dangiškas virš krūvos garuose surinktų ryžių.
Virimo patarimas
Dėl lygesnio konsistencijos troškinkite kokosų padažą ir nevirkite, kad jis būtų varškės ir atskirtų.
Kaip tarnauti


„Ginataang Talong“ gamina puikų pagrindinį patiekalą pietums ar vakarienei. Porą su garuotais ryžiais ir mėgstama ant grotelių kepta arba kepta žuvimi!
Saugoti likučius
- Kadangi jame yra kokosų pieno, šis patiekalas gana greitai sugadina, ypač šiltu oru ir be šaldymo. Laikykite likučius hermetiškame inde ir šaldykite iki 3 dienų.
- Pakartotinai pašildykite puode ant silpnos ugnies, kol kruopščiai sušils. Arba mikrobangų krosnelė 2–3 minutes intervalais, kol kaitins, gerai maišant po kiekvieno intervalo.
Dažnai užduodami klausimai
Ar galiu pasigaminti šį patiekalą veganą?
Taip. Praleiskite kiaulienos ir krevečių pastą. Galite pakeisti tvirtą tofu mėsą ir druską, kad pagardintumėte patiekalą.
Kaip aš galiu užkirsti kelią baklažanams pasidaryti minkštą?
Neišmeskite ir gerai juos nusausinkite po kepimo. Įpilkite į kokosų padažą švelniai.
Kuris baklažanų rūšis geriausiai veikia „Ginataang“ baklažanuose?
Šiam receptui puikiai tinka ilgos ir lieknos Azijos ar filipiniečių veislės.
Ar jūs tai padarėte? Būtinai palikite apžvalgą žemiau ir pažymėkite mane @Kawalingpinoy „Facebook“ ir „Instagram“!


Baklažanai aštriame kokosų padaže yra sodrus, kreminis ir puikiai tinka su garuose su garuose. Tai lengva padaryti ir tikrai būti šeimos mėgstamiausia!
Kursas: Pagrindinis patiekalas
Porcijos
Ingredientai
- aliejus
- 5 Dideli baklažanai stiebai pašalinami ir supjaustyti į 1 colio gabalus
- 1 svogūnas nulupta ir susmulkinta
- 2 gvazdikėliai česnakai nulupta ir malta
- 1 svaras kiaulienos pilvas supjaustyti į ½ colio juosteles
- 1 Šaukštis Žuvies padažas
- 1 gali (13,5 uncijos) Kokosų kremas („Kakang Gata“)
- 1 puodelis vanduo
- 3 Tailando čili pipirai kamienas ir maltas
- druska ir pipirai pagal skonį
Instrukcijos
Plačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite apie du šaukštus aliejaus.
Įpilkite baklažanų ir virkite, jei reikia, pasukite, kol lengvai paruduos. Su šaukštu šaukštu išimkite iš keptuvės ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.
Keptuvėje, jei reikia, įpilkite dar 1 šaukštą aliejaus. Įpilkite svogūnų ir česnako ir virkite, kol suminkštės.
Įpilkite kiaulienos pilvo ir virkite, retkarčiais pamaišydami, kol lengvai paruduos.
Įpilkite žuvies padažo ir virkite, retkarčiais pamaišydami, maždaug 1–2 minutes
Įpilkite kokosų kremo ir vandens ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Atneškite užvirti.
Įpilkite čili pipirų.
Mažmenokite ugnį, uždenkite ir virkite maždaug 15–20 minučių arba kol kiauliena suminkštės ir padažas sumažės. Įpilkite daugiau vandens į ½ puodelio žingsnio, jei skystis išdžiūvo, kol kiauliena visiškai virta.
Įpilkite baklažanų ir švelniai išmaišykite, kad sujungtumėte. Toliau virkite maždaug 3–5 minutes arba tol, kol baklažanai suminkštės ir padažas pradės tirštėti ir gaminti riebalus.
Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Patiekite karštą.
Pastabos
- Baklažanai sugeria daug aliejaus, ir jums gali tekti pridėti daugiau aliejaus šaukštą vienu metu trumpo kepimo metu. Nusausinkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad atsikratytumėte perteklinio tepalo.
- Kaip alternatyvų kepimo būdą, išdėstykite juos vienu sluoksniu ant kepimo skardos, tepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite 425 F krosnyje maždaug 10 minučių.
Vaizdo įrašas


Informacija apie mitybą
Kalorijos: 744KcalAr Angliavandeniai: 28gAr Baltymas: 13gAr Riebumas: 67gAr Sočiųjų riebalų: 34gAr Cholesterolis: 54mgAr Natris: 272mgAr Kalis: 1251mgAr Pluoštas: 13gAr Cukrus: 14gAr Vitaminas A: 105IuAr Vitaminas C: 15.7mgAr Kalcis: 51mgAr Geležis: 2.7mg
„Šioje svetainėje pateikiama apytikslė informacija apie mitybą patogumui ir tik mandagiai. Mitybos duomenys pirmiausia renkami iš USDA maisto kompozicijos duomenų bazės, kai tik įmanoma, ar kitaip kitaip kitais internetiniais skaičiuotuvais.“