Slyvų padažas Vištienos ledinukai – Kawaling Pinoy

Slyvų padažas Vištienos ledinukai - Kawaling Pinoy


Slyvų padažas Vištienos ledinukai yra labai smagūs ir skanūs užkandžiai, kurie tikrai patiks miniai. Kepti saldžiame ir pikantiškame padaže, jie laižosi pirštais, glosto lūpas skanūs!

Pirmą kartą bandydamas vištienos ledinukus filipiniečių restorane, maniau, kad jie yra 100% Pinoy koncepcija. Kaip medaus bagoong viščiukų sparneliai, kažkas panašaus į vištienos segmentą, suformuotą į ledinuką, mūsų kūrybiškumui neatrodė labai tinkamas.

Tačiau šiandien atlikęs tyrimą internete sužinojau, kad šios prancūziškos būgninės yra kilusios iš Indijos kinų virtuvės, kuri yra populiari kaip užkandis. Bet originali idėja ar ne, jie tapo nuolatiniu filipiniečių maisto atrama ir buvo labai pritaikyti vietiniam skoniui.

Atkreipkite dėmesį į ingredientus

vištienos būgneliai, suformuoti į ledinukus ir sojos padažą atskiruose dubenėliuose su slyvų padažo buteliu fone.vištienos būgneliai, suformuoti į ledinukus ir sojos padažą atskiruose dubenėliuose su slyvų padažo buteliu fone.
  • Vištienos ledinukai – tai vištienos sparneliai (būgnai ir plokščiai), kuriuose mėsa nupjaunama nuo kaulo galo ir nustumiama žemyn, kad primintų ledinuką. Taip pat galite naudoti kojas nuoširdesniems gabalams.
  • Saldus, pikantiškas ir šiek tiek aštrus marinatas gaminamas su slyvų padažu, sojos padažu, medumi arba ruduoju cukrumi, ryžių actu, čili aliejumi, imbieru, česnaku ir sezamo sėklomis. Dažniausiai tai yra sandėliuko kabės, kurias nesunkiai rasite Azijos prekybos centre. Norėdami sustiprinti šilumą, vietoj čili aliejaus galite naudoti sezamų aliejų ir džiovintus raudonųjų čili dribsnius arba visai jo praleisti, kad pasirinktumėte vaikams pritaikytą variantą.

Kaip gaminti vištienos ledinukus su slyvų padažu

vištienos sparnelius marinuoti dubenyje su slyvų padažo mišiniu.vištienos sparnelius marinuoti dubenyje su slyvų padažo mišiniu.
  • Nupjaukite odą ir sausgysles aplink vištienos būgnelio pagrindą žirklėmis arba peiliu. Laikydami atvirą būgnelio kaulą, švelniai stumkite mėsą žemyn priešingu galu, suformuodami mėsos gumbą kaip „ledinuką“. Pakartokite su likusiais būgnais.
  • Tradiciškai ledinukai apkepami su pagardinta tešla ir kepami karštame aliejuje, kol taps traškūs. Atidengtas kaulas kartais įvyniojamas į aliuminio foliją, kad būtų lengva tvarkyti. Šiame recepte aš praleidau kepimą ir kepimą, o per naktį marinavau būgnus saldaus, sūraus ir šiek tiek aštraus slyvų padažo mišinyje. Tada aš juos iškepiau iki sultingo tobulumo.
  • Taip pat galite kepti vištienos sparnelius ant grotelių, kol jie gražiai sudegs, o termometras, įkištas į storiausią mėsos vietą, rodys 165 F. Kad ir kaip ruoštumėte šiuos slyvų padažo vištienos ledinukus, jie laižosi pirštais ir dvelkia lūpomis – nuostabūs!

Maisto gaminimo patarimas

Nepraleiskite marinato virimo! Tai pašalins visas bakterijas, padarys jį saugiu ir sumažins skystį, koncentruojantį skonį.

Dažnai užduodami klausimai

Ar vištienos ledinukai sveiki?

Praleidus kepimą ir ledinukų kepimą, o ne gruzdinant, šie smagūs užkandžiai labiau tinka juosmeniui. Vienoje porcijoje jie turi 282 Kcal kalorijų ir 13 g riebalų.

Kaip patiekti ir laikyti

vištienos ledinukai, pagardinti slyvų padažu ant balto serviravimo lėkštės.vištienos ledinukai, pagardinti slyvų padažu ant balto serviravimo lėkštės.
  • Vištienos ledinukai su slyvų padažu yra skanus vakarėlių maistas, kurį pamėgs visa minia! Jie puikiai tiks su lediniu alumi ar mėgstamais gaiviaisiais gėrimais. Jie taip pat pagamins lengvą, tačiau sočiųjų pietų ar vakarienės patiekalą kartu su makaronais, tokiais kaip „Instant Pot“ spagečiai, arba sumaišytas salotas, pavyzdžiui, tailandietiškas salotas su žemės riešutų padažu.
  • Likusius produktus pašildykite orkaitėje 350 F temperatūroje 8–10 minučių arba 375 F temperatūroje orkaitėje po 3–5 minutes iš kiekvienos pusės. Taip pat galite kaitinti mikrobangų krosnelėje HIGH režimu 30–40 sekundžių intervalais, tačiau šis metodas gali sukelti šlapią tekstūrą.
Slyvų padažas Vištienos ledinukai juodoje lėkštėje.Slyvų padažas Vištienos ledinukai juodoje lėkštėje.