Traški dugno puodeliai yra tokie epiški, tokie lengvi, tokie padidėję!

Traškūs dugno puodeliai yra tokie lengvi, beprotiškai traškūs, ypač skanūs ir yra tokie padidėję! Tai pats nuostabiausias ir skaniausias būdas valgyti gyozą (dar žinomą kaip puodai) ir geriausia dalis, bet kas gali tai padaryti. Tik trys ingredientai! Tai yra toks superžvaigždės būdas aptarnauti puodelius, kad jūs tikrai padarysite įspūdį sau ar savo svečiams. Tai labai gerai, plonas, traškus sluoksnis ant puodų dugno yra visiškai auksinis, todėl tas traškus garsas įtrūkia, kai pašalinate puodelį. Tai yra vienas iš geriausių būdų, kaip valgyti šį populiarų užkandį, ir tai pakeis tai, kaip jūs amžinai valgote puodelius.



Koks yra traškus sluoksnis puodų dugne?
Šis labai lengvas triukas sukuria nėriniuotą, traškėjantį, traškią sluoksnį ant puodų dugno, todėl juos valgyti yra nepaprastai smagu. Kai į keptuvę supilate traškią dugno mišinį, jis suriša visus puodelius kartu, taigi, kai jis bus baigtas, galite juos pakelti iš keptuvės kaip vienas visas gabalas.
Tada ateina geriausia dalis – perbraukite ją ir įtrūkau! Atskirkite kiekvieną puodelį po vieną, pasinaudodami kiekvienu burnos tirpimu, liežuvio apkabinimu. (Galbūt jie turėtų būti vadinami traškiais viršutiniais puodeliais arba aukštyn kojomis.
Aš naudoju parduotuvėje nupirktą „Gyoza“, todėl šis receptas yra be vargo paprastas, tuo pačiu atrodydamas, kad įdėjote daugiau pastangų, nei jūs iš tikrųjų darėte.
Tai daro daugybė azijiečių, tačiau valstijose … atsiprašau, aš įsitikinau, kad tai yra travestija, kad daugelyje restoranų nebūtų gyvai tarnaujama!

Ingredientai
Padaryti traškią sluoksnį ant puodų dugno yra daug pastangų. Tiesiog išplakite ingredientus kartu, o konsistencija turėtų būti sloga, lengva tešla.
Šis receptas yra geras didelei keptuvei, kurioje yra maždaug 12-18 puodų, atsižvelgiant į jūsų naudojamą dydį.
- 1 1/2 šaukšto Visų tikslų miltai
- 1 1/2 šaukšto Vanduo
- 2 šaukštai Baltas distiliuotas actas
- 2 šaukštai Avokado aliejus – Norėdami virti gyozą keptuvėje
- 12 puodų – arba pakankamai keptuvei
Įranga
- Mažas maišymo dubuo
- Plakti
- Kepimo keptuvė su dangčiu – Geriausi pasirinkimai yra anglies plienas, ketaus ar nerūdijančio plieno keptuvės. Šios keptuvės paskirsto šilumą tolygiai, yra saugios ir sveikos virimo keptuvės ir tikrai traškėja gyoza ir traškiame apatiniame sluoksnyje.
- 2 menkai – platus ir plonas
- 2 didelės plokštelės
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Atlikite šiuos veiksmus, kad ant geriausio traškiojo dugno sluoksnio ant puodų
Rezultatas? Dešimt iš dešimties ASMR patirtis. Kiekviena traški „Gyoza“ pertrauka bus skonio ir tobulos tekstūros garsas.
Įkaitinkite keptuvę
- Padėkite keptuvę ant vidutinės ugnies.
- Kai karšta, įpilkite avokadų aliejaus – dar kartą, kad keptuvėje būtų visiškai padengta.
Išdėstykite Gyozą
- Įdėkite „Gyoza“ į keptuvę, apatinę pusę žemyn, pradedant nuo centro ir dirbdami į išorę. Turėtumėte išgirsti Sizzlingą.
- Palikite šiek tiek vietos tarp kiekvieno. Galite naudoti šaldytus ar šviežius „Gyoza“/„Potstickers“. Aš naudoju tiesiai iš „Freezer Gyoza“ ir tai labai lengva ir greita.
- Įdėkite dangtį, 1 minutę uždenkite gyozą, tada nuimkite dangtį.
Paruoškite traškią dugno mišinį
- Nedideliame maišymo dubenyje išplakite traškiojo apatinio sluoksnio ingredientus.
Užpilkite ir supilkite
- Kai puodų dugnai pasidaro lengvai auksinės rudos spalvos, supilkite traškią sluoksnio mišinį aplink ir tarp jų – vengdami viršūnių. Naudokite pakankamai, kad galėtumėte apeiti Gyozą.
- Šiek tiek pasukite įkaitinimą. Mišinys turėtų pradėti šmeižti.
Uždenkite ir virkite
- Uždėkite dangtį ant keptuvės ir leiskite puodeliams virti dvi minutes.
Patikrinkite, ar traškumas
- Nuimkite dangtį. Toliau traškinkite apatinį sluoksnį. Kai traškus dugno sluoksnis pasidaro auksinis rudas, jis yra paruoštas.
Apverskite ir patiekite
- Paruoškite didelę lėkštę. Norėdami švelniai pakelti puodelius, naudokite dvi plokščias, plačias menteles, kad švelniai pakeltumėte puodelius kaip vieną visą gabalą, ir perkelkite juos į lėkštę.
- Tada uždėkite kitą plokštelę ant viršaus Apversk!
Jūsų traškūs sluoksnio dugno puodeliai yra paruošti patiekti. Mėgaukitės mėgstamais kritimais, antpilais ir prieskoniais!

Žingsnis po žingsnio skaidrių demonstracija, kaip padaryti traškią puodų sluoksnį
Kaip patiekti traškią apverstą puodelius
Pristatymas yra šio recepto apeliacijos dalis. Galite vadinti šiuos traškius dugno puodelius, aukštyn kojomis „Gyoza“ arba traškiais viršutiniais puodeliais … kad ir ką jūs vadinate, traškus sluoksnis yra laidos žvaigždė.
- Išdėstykite puodelius: Perkėlę puodelius į porcijos plokštelę, palikite juos aukštyn kojomis su traškiu sluoksniu, nukreiptu į viršų. Patiekite jiems kaip visą kūrinį patraukliam pristatymui, o tada valgantis asmuo gali nulaužti po vieną po vieną, valgydamas.
- Pasirinkite panardinimo padažą: Pasiūlykite įvairių panardinamų padažų, kad papildytumėte puodelius. Įprasti pasirinkimai yra sojos padažas, ponzu, traškus čili aliejus arba sojos padažo ir acto mišinys. Mano mėgstamiausias yra „Sawsawan“. Taip pat galite pridėti pabarstytą sezamo sėklų arba pjaustytų žalių svogūnų, kad galėtumėte papildomai prisiliesti.
- Garnyras: Apsvarstykite galimybę plokštę pagrobti tokiais garnyrais, pavyzdžiui, susmulkintais kalendračiais, žaliaisiais svogūnais ar sezamo sėklomis, kad suteiktumėte spalvą ir skonį. Apsvarstykite galimybę sujaudinti japonišką BBQ padažą, kad galėtumėte pasukti skonį!
- Tarnaujanti temperatūra: Iškart patiekite puodelius, kol jie vis dar yra karšti ir traškūs, kad užtikrintumėte geriausią tekstūrą ir skonį, tačiau šis traškus sluoksnis yra toks nuostabus, nes jis kelias valandas išliks traškus, jei ne viską baigsite.
- Pateikite indus: Pateikite lazdelių, jei norite lengviau tvarkyti, kartu su mažais dubenėliais, skirtais panardinti padažus, tačiau tai galima valgyti tik rankomis. Tai puikus kasimas pirštų maiste.
- Mėgaukitės šonais: Potkotikai gali būti patiekiami su marinuotų daržovių šonu arba lengvomis agurkų salotomis, kad būtų galima subalansuoti turtingumą.
Tokiu būdu jūsų svečiai gali mėgautis visais traškiais ir kvapniais puodų įkandimais!

Patarimai
- Naudokite dešinę keptuvę: Sunkių dugnų keptuvė, tokia kaip anglies plienas, ketaus ar nerūdijantis plienas, užtikrina tolygų šilumos pasiskirstymą, kuris yra labai svarbus norint pasiekti tą tobulą traškią sluoksnį.
- Neužpildykite keptuvės: Išdėstykite „Gyoza“ pakankamai vietos tarp jų, kad įsitikintumėte, jog jie gali tinkamai traškėti, nesigėdijant. Jei reikia, virkite partijomis.
- Stebėkite šilumą: Išlaikykite vidutinę šilumą – tikslas yra gauti auksinę rudą plutą be deginant. Prireikus sureguliuokite šilumą.
- Kruopščiai išplakite: Įsitikinkite, kad traškiojo sluoksnio mišinys yra gerai sujungtas, be gabalėlių, kad būtų sukurta lygi tekstūra. Tekstūra turėtų būti sloga.
- Laikas yra svarbiausia: Virdami stebėkite puodelius. Auksinė spalva gali įvykti greitai, todėl dažnai patikrinkite, kad išvengtumėte deginimo.
- Eksperimentuokite su skoniais: Nesivaržykite pridėti prieskonių ar pagardų prie traškiojo mišinio, kad gautumėte daugiau skonio, pavyzdžiui, česnako miltelius ar žiupsnelį čili dribsnių.
- Išbandykite skirtingus panardinimo padažus: Sumaišykite ir suderinkite savo panardinamus padažus, kad rastumėte geriausią porą, tinkančią jūsų skonio nuostatoms.
- Apverskite dviem plokštelėmis: Nesi rizikuokite sulaužyti traškią dugno sluoksnį! Tiesiog naudokite plokštelės metodą, kaip jau minėjau, kitaip jūsų pristatymas gali būti sulaužytas.
Bendri klausimai
Kokius puodelius turėčiau naudoti?
Bet kokia rūšis veikia! Vegetariškas ar mėsa gerai tinka šiam receptui. Man patinka mini dydžio puodeliai, kuriuos gaunu iš Korėjos parduotuvės šalia manęs. Galite naudoti šviežią ar šaldytą. Nereikia atšildyti šaldytos rūšies.
Kaip turėčiau laikyti likusius traškius dugno puodelius?
Geriausia neturėti šio patiekalo likučių, o laikyti likusius puodelius, leiskite jiems visiškai atvėsti prieš perkeldami į hermetišką indą. Sluoksnio pergamento popierius tarp puodų, kad jie nesukeltų klijavimo. Laikykite juos šaldytuve 1–2 dienas.
Kaip pakartotinai pašildyti traškius dugno puodelius?
Norėdami pakartotinai pašildyti traškius dugno puodelius, ant vidutinės ugnies naudokite nelipnią keptuvę. Kelias minutes uždenkite dangčiu, pridėkite nedidelį šaukštą vandens garams. Atskleiskite ir vėl leiskite dugnui vėl traškėti.
Ar galiu iš anksto pasidaryti traškius dugno puodelius?
Geriausi rezultatai yra tai padaryti dieną, tačiau puodelius galima padaryti iš anksto. Prieš patiekdami, tiesiog padarykite traškią sluoksnį.
Koks yra geriausias būdas laikyti panardintus padažus?
Likusius panardinančius padažus į šaldytuve esančiuose hermetiškuose konteineriuose. Daugelis padažų gali trukti iki savaitės, tačiau prieš naudodamiesi juos visada patikrinkite, ar nėra kvapų ar spalvų pokyčių.
Šis traškiojo dugno puodelio metodas yra pagrindinis būdas mėgautis gyoza, ir aš tai darysiu iki laiko pabaigos ir kiekvienam susibūrimui, kurį aš kada nors turiu.
Auksinė, Lacy pluta ne tik prideda nenugalimą traškumą, bet ir sustiprina bendrą skonį ir pateikimą, todėl kiekvienas kąsnis yra puikus traškios, kramtomosios ir sultingo gėrio balansas.
Tiesiog nėra nieko panašaus – tekstūra, skonis ir vaizdinis patrauklumas pakelia puodelius į visiškai naują lygį. Jūs turite išbandyti šią žaidimą keičiančią techniką!



- 1½ kasas Visų tikslų miltai
- 1½ kasas Vanduo
- 2 kasas Baltas distiliuotas actas
- 1¾ kasas Avokado aliejus – keptuvėje virti gyoza
- 12-18 puodai Švieži ar sušalęs
Išdėstykite Gyozą
Įdėkite „Gyoza“ į keptuvę, apatinę pusę žemyn, pradedant nuo centro ir dirbdami į išorę. Turėtumėte išgirsti Sizzlingą.
12-18 POTstickeriai
Palikite šiek tiek vietos tarp kiekvieno. Galite naudoti šaldytus ar šviežius „Gyoza“/„Potstickers“. Aš naudoju tiesiai iš „Freezer Gyoza“ ir tai labai lengva ir greita.
Įdėkite dangtį, 1 minutę uždenkite gyozą, tada nuimkite dangtį.
Paruoškite traškią dugno mišinį
Nedideliame maišymo dubenyje išplakite traškiojo apatinio sluoksnio ingredientus.
1½ šaukšto visų tikslų miltų, 1½ šaukšto vandens, 2 šaukštai baltas distiliuotas actas
Užpilkite ir supilkite
Kai puodų dugnai pasidaro lengvai auksinės rudos spalvos, supilkite traškią sluoksnio mišinį aplink ir tarp jų – vengdami viršūnių. Naudokite pakankamai, kad galėtumėte apeiti Gyozą.
Šiek tiek pasukite įkaitinimą. Mišinys turėtų pradėti šmeižti.
Stebėkite šilumą: Laikykitės vidutinės šilumos – tikslas yra gauti auksinę rudą plutą, jos nedegant. Prireikus sureguliuokite šilumą.
Kruopščiai išplakite: Įsitikinkite, kad traškiojo sluoksnio mišinys yra gerai sujungtas, be gabalėlių, kad būtų galima sukurti lygią tekstūrą. Tekstūra turėtų būti sloga.
Laikas yra svarbiausia: Laikydamiesi virimo, stebėkite puodelius. Auksinė spalva gali įvykti greitai, todėl dažnai patikrinkite, kad išvengtumėte deginimo.
Išbandykite skirtingus panardintus padažus: Sumaišykite ir suderinkite savo panardinamus padažus, kad rastumėte geriausią porą, tinkančią jūsų skonio nuostatoms. Išbandykite „Sawsawan“ kaip aštrų ir lūpų kvapą besimokančią sojos padažo acto stiliaus panardinimą.
Mitybos faktai
Traškūs dugno puodeliai
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.