Vietnamo bandelių ryžių makaronų salotų pagrindai

Vietnamo bandelių ryžių makaronų salotų pagrindai


Beveik bet koks ant grotelių keptas, keptas ar išmaišytas pagrindinis patiekalas gali būti žvaigždės Pietų Vietnamo ryžių makaronų salotose, kurios paprastai vadinamos Bún („Boon“), „Capellini“ dydžio aplinkinių ryžių makaronų pavadinimu, kuris apibūdina patiekalą. Vietname jie parduodami švieži ir džiovinami. Užsienyje dauguma žmonių naudoja džiovintus makaronus, įsigytus Azijos rinkose, nors dabar galite juos nusipirkti ir įprastuose prekybos centruose.

„Bún Bowl“ salotos lengvai susilieja, todėl laikykite makaronus savo sandėliuke (žr. Žemiau pateiktą patarimų pirkimą). Taip pat išlaikykite „Nuoc“ cham, salotų ir žolelių tiekimą šaldytuve. Šis šablonas aptarnauja keturis, tačiau sureguliuokite kiekius ir kūrybingai naudodamiesi savo pagrindine funkcija (likučiai yra puikūs, kaip ir ant grotelių grybų).

Šis įrašas yra struktūruotas kaip projektas, skirtas apžvelgti tai, ko jums reikia, ir tada, kaip sudėti pasakiškas Vietnamo Bún salotas 4 žmonėms.

Tai, ką jūsų amatas konkuruos, jei nebus lygos geriau nei tai, ką gali pasiūlyti restoranas! Taip yra todėl, kad jūs visiškai kontroliuojate, kas yra dubenyje. Šviežis yra Vietnamo maisto gaminimas. Taip yra ir universalumas, todėl čia esanti informacija padės jums gaminti „Bun Noodle“ salotas kaip čempionas. Iš beveik nieko!

Peršokti į:

Pagrindinė savybė

Jūs gaminate salotas ir tiek daug dalykų gali atlikti pagrindinį vaidmenį. Eik vegetarai ar ne. Naudokite tai, ką turite šaldytuve. „Combo“ salotų dubeniui naudokite nuo šešių iki aštuonių „Imperial Rolls“ („Cha Gio“), taip pat vieną iš kitų pagrindinių savybių. Man patinka laikyti orkaitėje keptus imperatoriškus ritinius, receptą Visada žalios vietosE, ant rankų, kad būtų galima mesti į bandelės dubenį, kad lengvai ir greitai padarytumėte jį ypatingą. Tiesiog iš dalies arba visiškai atšildytą ritinėlį užlipkite maždaug 15 minučių! Štai „Bún“ dubuo su krevečių imperijos ritinėliais ir char siu tofu.

Būkite kūrybingi naudodami pagrindinę „Bún“ salotų funkciją. Čia yra tik kelios idėjos jums! Mano kiekiai čia ir likusiems ingredientams turėtų tarnauti 4 žmonėms.

Būtini privalumai

Mažiausiai jums reikia šių ingredientų, kad „Bún“ salotų dubenys būtų tokie, kokie jie yra. Be padažo, makaronų, salotų ir žolelių, Bún nėra Bún.

  • 240ml | 1 puodelis panardinimo padažas
  • Nuo 180 iki 240g | 6–8 uncijos maži, džiovinti apvalūs ryžių makaronai (Bún arba Maifun) arba nuo 10 iki 12 uncijų ryžių „Capellini“
  • Nuo 1 iki 1,5L | 4–6 puodeliai kūdikių salotų mišinio arba plonai supjaustytų salotų lapų (pvz., Sviestas, Bostonas arba žalias lapas)
  • 120–240 ml | Nuo ½ iki 1 puodelio rupiai supjaustytos arba rankomis sutraiškytos žolelės (patikrinkite greitą Vietnamo žolelių vadovą, kuriame nėra galimybių)

Bún ryžių makaronai 101

Kaip ir itališki makaronai, vietų žmonės ypač vertina makaronus, kurie patenka į šias salotas. Laimei, jūs turite daug galimybių juos pirkti Azijos rinkose ir net pagrindinėse rinkose. Šis įrašas siūlo mažai ką perkelti ir kur įsigyti makaronų. Makarams reikia virti, todėl prieš valgydami gaminkite juos virkite! Štai vaizdo įrašas apie tai, kaip juos paruošti:

Pasirenkami salotų priedai

Šie premijų papildymai suteikia jaudinantį traškumą, tangą ir spalvą. Kai restorane gausite dubenį Bún, greičiausiai tai nėra su visais šiais dalykais. Namuose turėtumėte pridėti Pasirinkite vieną ar daugiau kad kiekvienas kąsnis jaudinasi:

  • 3–4 saujos (iš viso 4–5 uncijos) Mung pupelių daigai
  • 1 didelis persų arba ½ mažo angliško agurko, supjaustytas kaip degtuko arba nusiskuto su žievele į plonas juosteles
  • Nuo ½ iki ¾ puodelio „Daikon“ ir morkų marinuoti (do chua)

Pasirenkami garnyrai

Aš vadinu šią paskutinės minutės apdailą palietus Bún salotų dubenėlių „Bling“. Jie sušvirkščia riebumą kaip šoninės gabalėliai ar kepti krovininiai. „Bún“ salotos nėra pasipuošusios vinaigrette, todėl norite, kad jūsų dubenėlio viršuje būtų šiek tiek turtingos. Susmulkindamas žemės riešutus skiedinyje, o „Pestle“ gražiai išleidžia aliejų. Įsigykite keptus askaloninius česnakus, kad galėtumėte bet kada turėti „Bún“! Pasirinkite vieną ar abu!

  • ⅔ puodelis nesūdytas skrudintas žemės riešutus ar anakardžių gabalus, susmulkinti ar rupiai supjaustyti, jei dideli
  • ¼ puodelio keptų askaloninių česnakų ar svogūnų

5 žingsniai iki Bún salotų laimės

Buno salotų projektas

Po to, kai surinkote pagrindinę funkciją, būtinybę, priedus ir priedus, laikas viską sudėti! Štai ką daryti.

Kursas: Pagrindinis patiekalas

Virtuvė: Vietnamas

Raktinis žodis: Bun makaronų dubuo, bandelių salotų dubuo

Porcijos: 4

Ingredientai

  • Pagrindinė savybė
  • Būtini privalumai
  • Pasirenkami salotų priedai
  • Pasirenkami garnyrai

Instrukcijos

  • Padarykite pagrindinę funkciją arba pakartotinai ją pašildykite. Priklausomai nuo pasirinkto maisto, naudokite skrudintuvo krosnį, mikrobangų krosnelę ar keptuvę. Šaltas maistas neveikia gerai. Norėdami įsitikinti, kad jis nesigilina į salotas ir žoleles, jis turėtų būti šiltas arba artimas kambario temperatūrai. Kai įtraukiate „Imperial Rolls“, užklijuokite juos žirklėmis, kad būtų lengva valgyti; Tai turėtų padaryti 1 colio (2,5 cm) gabalai.

  • Paruošti būtini. Norėdami paguldyti salotų pagrindą, pasidarykite „NUOC Cham“ padažą, kad jis būtų paryškintas, nes jis veikia kaip padažas. Įpilkite česnako ir Čilės, jei norite, jei norite. Nustatykite prie stalo.

  • Virkite makaronus. Vidutiniame nesūdyto vandens puode virkite makaronus, kol švelnus tvirtinimas (virimo laikas priklauso nuo makaronų ir prekės ženklo, taigi išbandykite, kad patikrintumėte, ar patikrinkite). Nusausinkite makaronus į kiaurasamtį, išmeskite juos atgal į puodą ir įpilkite šalto vandens, kad uždengtumėte. Swish 30–60 sekundžių, kad greitai atvėstų ir paleistų savo krakmolą, tada vėl nusausinkite. Atidėkite, kad atvėstumėte iki kambario temperatūros (jie natūraliai taps lipnūs). Uždenkite makaronus, jei greitai nenaudojate, arba jie bus labai sunkūs! Šaldiniams makaronams reikia mikrobangų, kad būtų galima atnaujinti.

  • Surinkite ir patiekite. Padalinkite salotas ir žoleles tarp keturių supjaustytų vakarienės plokštelių arba didelių makaronų sriubos ar makaronų dubenėlių. Norėdami gauti daugiau traškumo, spalvų ir tango, įpilkite bet kokių salotų priedų. Padalinkite makaronus tarp salotų, paskleiskite jas plokščią kaip čiužinį jūsų antpilmui. Jei makaronai yra ypač lipnūs, labai trumpai nuplaukite juos po vandeniu, kad atsipalaiduotumėte, supurtykite kiaurasamtį, kad gerai nusausintų, ir dalijasi juos tarp dubenėlių.

  • Pridėkite pagrindinę funkciją ir pasirenkamus garnyrus. Atminkite, kad riešutai skolina tekstūrą ir keptus askaloninius česnakus. Pateikite salotų ir pakvieskite pietų patiekalus lašėti ir apsirengti padažu ir išmesti. Mėgaukitės su lazdele (arba šakute) ir šaukštu, kad sumaišytumėte visus komponentus ir pristatytumėte juos į burną.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -