„Trader Joe“ „Rice Life Foodie“

Šis prekybininkas Joe Tailando žemės riešutų padažas Receptas yra ne kas kita, kaip meilė kultiniam pamėgtam buteliui. Šis tailandietiško stiliaus žemės riešutų padažas, gerai, jis yra kaip auksas ir padidina beveik viską, ką liečia. Tai saldu, skanus, labai šiek tiek aštrus ir rimtai priklausomybė. Galite pasigaminti TJ žemės riešutų padažo „Copycat“ receptą namuose su kai kuriais Azijos sandėliukų kabėmis!
Įveskite tai „Trader Joe“-mano padažas, skirtas driptizui, panardinti, mesti ir apsėsti. Tai yra žemės riešutai, bet ne per daug kreminiai. Be to, tai natūraliai veganiškas ir glitimui skirtas (tiesiog sutvarkykite savo sojos padažą!).
Padarykime jūsų šaldytuvą šiek tiek įdomesnį.
Kodėl jums patiks šis Tailando stiliaus žemės riešutų padažas
Šis receptas skonis kaip originalas Žemės riešutų tailandietiška prekybininko Džobet jis yra šviežias, natūralus ir lengvai pritaikomas pagal savo skonį.
Tai užtrunka mažiau nei 10 minučių ir norėsite jį užpilti ant visko – nuo salotų dubenėlių iki tofu satay, makaronų, padaryti kaip pavasarinių ritinių panardą ir dar daugiau.
Šis TJ Tailando žemės riešutų padažas kopijuoja:
- Kreminis ir turtingas iš tikro žemės riešutų sviesto, tačiau ne per daug kreminis, todėl jis iš tikrųjų yra mažesnis nei kiti žemės riešutų padažai.
- Susijęs su saldumu iš „Blue Agave“ saldiklio, užuot naudojęs kukurūzų sirupus ar padirbtą cukrų.
- Prieskonizuotas tiesiai su visais natūraliais čili dribsniais, česnakais ir imbieru
- Lengva ir greitai pagaminti! Jums tereikia maišytuvo ar virtuvės kombaino.

„Trader Joe“ tailandietiško žemės riešutų padažo kopijavimo ingredientai
Štai ko jums reikės tai išplėšti TJS Tailando stiliaus žemės riešutų padažas namuose. Paprasti, tikri ingredientai. Nėra konservantų. Tiesiog skonis.
Padaro apie 1 ½ puodelio padažo.
- 1/4 puodelio kreminio žemės riešutų sviesto (Natūralus arba nelipo abu dirba)
- 3 šaukštai sojų padažo (Naudokite „Tamari“ arba „Coconut Aminos“ be glitimo)
- 3 šaukštai mėlynojo agavos sirupo
- 1/2 šaukšto melasos (už gylį ir saldumą)
- 3/4 šaukšto ryžių acto
- 1/2 šaukšto balto acto
- 1/2 šaukšto skrudinto sezamo aliejaus
- 1/2 puodelio vandens (Be to, jei reikia, ploni, jei reikia)
- 1 arbatinis šaukštelis šviežio tarkuoto imbiero (arba ¼ šaukštelio žemės imbiero)
- 1/2 maža česnako skiltis, malta (arba ¼ šaukštelio česnako miltelių)
- 1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų (pasirenkama, bet rekomenduojama)
- Žiupsnelis raudonų čili dribsnių (daugiau ar mažiau priklausomai nuo jūsų prieskonių lygio)
Patarimas: Norite, kad tai būtų ypač kreminė? Įpilkite 1 šaukštą kokosų pieno arba paprasto ne pieninio jogurto.
Įranga
Norint, kad šis padažas sklandžiai, jums reikės šių dalykų:
Kaip padaryti prekybininko Joe Tailando žemės riešutų salotų padažą namuose
1: sumaišykite pagrindą
Vidutiniame dubenyje ar virtuvės kombaine sumaišykite Žemės riešutų sviestas, sojos padažas, agavos sirupas, melasa, sezamo aliejus ir vanduo. Išplakite, kol daugiausia lygi (užtruks kelias minutes, kad viskas būtų sumaišyta).
2: pridėkite skonio sluoksnius
Pridėti į Ryžių actas, baltas actas, imbieras, česnakai ir čili dribsniai. Vėl išplakite arba maišykite, kol kreminė ir emulsija.
3: prisitaikykite pagal skonį
Skonis ir pataisymas! Įpilkite purslų daugiau ryžių acto, jei norite, kad jis būtų „Tangier“, daugiau agavos dėl saldumo ar brūkšnį vandens, kad būtų galima ploninti konsistenciją.
4: išmaišykite sezamo sėklas
Įmaišykite Sezamo sėklos Pabaigoje už tą klasikinį raukšlėtą išvaizdą ir riešutų traškėjimą.
5: Saugokite
Supilkite į švarų stiklainį ar hermetišką persirengimo padažo indą ir šaldykite. Tai gerai atitinka 7 dienosbet sėkmės, todėl tai trunka taip ilgai.

Kaip naudoti „Copycat Trader Joe“ tailandietišką žemės riešutų padažą
Tai „Trader Joe“ tailandietiško žemės riešutų salotų padažas yra jūsų savaitės naktis. Naudokite:

Patarimai ir pritaikymai
- Jei jis sutirština šaldytuve, išplakite vandenyje, kad jį išpjaustytumėte.
- Be riešutų? Sumaldinių saulėgrąžų sėklų sviestas arba tahini
- Papildomas prieskonis? Įpilkite Sriracha arba tailandietiško čili padažo, dar žinomo kaip sambal oelek
- Padarykite jį storesnį skirtas panardinti mažinant vandenį
- Norite, kad jis būtų kreminis kaip butelis? Graikiško jogurto (arba augalų pagrindu) prisilietimas padeda
- Mėgsti citrusus? Pridėkite kalkių sulčių purslą, kad būtų galima aštresniems natoms

Bendri klausimai
Ar galiu naudoti traškų žemės riešutų sviestą?
Aišku! Tai suteiks daugiau tekstūros. Tiesiog žinokite, kad jis nebus toks sklandus kaip butelio versija.
Ar galiu tai padaryti iš anksto?
Taip! Jis gražiai kaupiasi šaldytuve iki savaitės. Prieš naudodamiesi, gerai papurškite arba išmaišykite.
Koks geriausias melasos pakaitalas?
Galite naudoti rudąjį cukrų ar klevų sirupą, tačiau melasa prideda tą aiškų turtingumą, gylį ir karamelizaciją.
Ar tai be glitimo?
Tai gali būti! Tiesiog naudokite sojos padažą be glitimo arba „Tamari“.
Kai paragauji to „Trader Joe“jums niekada nebereikės važiuoti į parduotuvę, kad būtų buteliukas. Tai pigiau, šviežesnė ir pilna drąsių, tikro skonio. Be to, tai be galo pritaikoma jūsų prieskonių lygiui, dietai ir potraukiui.
Praneškite man komentaruose, kaip jūs naudojate savo naminį Žemės riešutų tailandietiška prekybininko Džo– ir nepamirškite pasidalyti ar prisegti šio recepto vėliau.

- ¼ puodelis kreminis žemės riešutų sviestas Natūralus arba nevaidis abu dirba
- 3 šaukštai Aš esu padažas
- 3 šaukštai Mėlynasis agavos sirupas
- ½ Šaukštis melasa
- ¾ Šaukštis Ryžių actas
- ½ Šaukštis Baltas actas
- ½ Šaukštis Skrudintas sezamo aliejus
- ½ puodelis vanduo plius daugiau, jei reikia, ploni, jei reikia
- 1 šaukštelis Šviežias tarkuotas imbieras arba ¼ šaukštelio žemės imbiero
- ½ Maža česnako skiltis malti (arba ¼ šaukštelio česnako miltelių)
- 1 šaukštelis Sezamo sėklos Neprivaloma, bet rekomenduojama
- Žiupsnelis Raudoni čili dribsniai Daugiau ar mažiau priklausomai nuo jūsų prieskonių lygio
Sumaišykite pagrindą
Vidutiniame dubenyje ar maisto kombaine sumaišykite žemės riešutų sviestą, sojos padažą, agavos sirupą, melasą, sezamo aliejų ir vandenį. Išplakite, kol daugiausia lygi (užtruks kelias minutes, kad viskas būtų sumaišyta).
¼ puodelio kreminio žemės riešutų sviesto, 3 šaukštai sojų padažo, 3 šaukštai mėlynojo agavos sirupo, ½ šaukšto melasos, ½ šaukšto skrudinto sezamo aliejaus, ½ puodelio vandens
Įpilkite skonio sluoksnių
Įpilkite į ryžių actą, baltą actą, imbierą, česnaką ir čili dribsnius. Vėl išplakite arba maišykite, kol kreminė ir emulsija.
¾ šaukšto ryžių acto, ½ šaukšto baltojo acto, 1 arbatinis šaukštelis šviežio tarkuoto imbiero, ½ mažos česnako skiltelės, Prispausti raudonos čili dribsniai
Prisitaikykite pagal skonį
Skonis ir pataisymas! Įpilkite purslų daugiau ryžių acto, jei norite, kad jis būtų „Tangier“, daugiau agavos dėl saldumo ar brūkšnį vandens, kad būtų galima ploninti konsistenciją.
Kad jis būtų storas panardinimo padažas, naudokite mažiau vandens. Norėdami gauti drizinančią salotų padažą, įpilkite daugiau vandens ir galite pakoreguoti saldumą ir rišamumą pagal savo skonį.
Mitybos faktai
„Trader Joe“
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.