Druska ir pipirai kiaulienos kotletai

Druska ir pipirai kiaulienos kotletai


Nereikia užsisakyti išsinešimo! Šios Druska ir pipirai kiaulienos kotletai skonis kaip jūsų mėgstamiausias kinų restoranas. Naudojant vieną gaminimo techniką, jie yra auksiniai ir traškūs išorėje, o viduje – itin drėgni ir kvapnūs. Jie puikiai tinka su garuose virtais ryžiais!

Vaikinai, jūs rimtai turite man paglostyti per nugarą! Jei kurį laiką sekate Kawaling Pinoy, žinote, kad man patinka kopijuoti kinų restoranų mėgstamiausius. Ir jei galiu taip sakyti, manau, kad puikiai atkūriau unikalų patiekalų, tokių kaip jautienos brokoliai, krevetės Kung Pao ir chow mein, skonį namuose.

Bet šitie druskos ir pipirų kiaulienos kotletai, draugai, pataikiau jaučiui tiesiai į akį! Buvau pasiruošęs pietums mėgautis šiandien pagaminta partija, kai G įėjo iš savo džiudžitsu klasės ir pasakė: „Užsakei pristatymą? Jie iš tiesų atrodo (ir skonis) taip pat kaip restoranai!

Daug kartų bandžiau nulaužti šių kiaulienos kotletų kodą, bet visada nesėkmingai. Daugelis mano bandymų buvo per sausi, nepakankamai traškūs, trūko skonio arba visi aukščiau išvardinti dalykai.

Tačiau praėjusį savaitgalįgaminau Singapūro stiliaus kavos šonkauliukus, atlikau vieną kąsnio testą, dar žinomą kaip vienas didelis kaulas, ir turėjo AHA akimirką. Supratau, kad ką tik keptų kiaulienos šonkaulių tekstūra ir skonis buvo toks pat, kokį jau kurį laiką norėjau pakartoti.

Nuskubėjau į parduotuvę pasiimti poros kilogramų kiaulienos kotletų, o po valandos jau vaikščiojau virtuvėje su nesutramdomu džiaugsmu. Woot, hoo! Švelni mėsa, traški danga ir pilnas skonis – jie pasirodė tokie pat, kokie rasite savo mėgstamame kinų restorane!

Atkreipkite dėmesį į ingredientus

kiaulienos kotletai, kukurūzų krakmolas, jalapenos, aliejus, druska, pipirai, kiaušinių baltymai, česnakai, jalapenos, žalieji svogūnai dubenėliuose.kiaulienos kotletai, kukurūzų krakmolas, jalapenos, aliejus, druska, pipirai, kiaušinių baltymai, česnakai, jalapenos, žalieji svogūnai dubenėliuose.
  • Kiauliena– Norėdami gauti geriausius rezultatus, rinkitės maždaug ½ colio storio kiaulienos kotletus su kaulais. Jei naudojate be kaulų, pagal poreikį pakoreguokite kepimo laiką.
  • Kiaušinio baltymas ir kukurūzų krakmolas– aksomavimui
  • Aliejus– Naudokite pakankamai ir tinkamos rūšies aliejaus. Dygminų, žemės riešutų, rapsų ar vynuogių kauliukų aliejus turi aukštą dūmų tašką ir puikiai tinka kepti.
  • Druska ir pipirai– skoniui sustiprinti ir įberti žievelės
  • Česnakai– sustiprina skonį ir aromatą
  • Jalapenos– už karščio smūgį
  • Žalieji svogūnai– pridėkite spalvos ir gaivumo

Nori įvairovės? Išbandykite šį druskos ir pipirų krevečių receptą!

Slapta technika

Paprasta šios traškios, bet švelnios kiaulienos gudrybė yra gaminimo būdas, vadinamas aksomu. Mėsa arba jūros gėrybės pirmiausia marinuojamos kiaušinių baltymų ir kukurūzų krakmolo mišinyje, o po to blanširuojamos karštame aliejuje arba vandenyje prieš maišant kepant su kitais ingredientais. Marinatas yra apsauginė plėvelė, kuri sulaiko drėgmę, todėl mėsa išlieka sodriai minkšta.

Maisto gaminimo žingsniai

  1. Plakti kiaušinio baltymą dideliame dubenyje su druska, kol suputos.
  2. Paruoškite kiaulienos kotletus – Kiaulienos kotletus nuplaukite ir nusausinkite. Aštriu peiliu padarykite keletą nedidelių pjūvių aplink riebalų juostą.
  3. Aptepkite kiaulienos kotletus su kiaušinio plakiniu ir pamarinuoti šaldytuve. Įpilkite kukurūzų krakmolo ir išmaišykite, kad kiaulienos kotletai gerai apsemtų. Leiskite pastovėti apie 10 minučių.
  4. Giliai kepti karštame aliejuje aptepti kiaulienos gabalėliais, kol taps auksiniai, traškūs ir iškeps. Išimkite iš formos ir nusausinkite ant grotelių ant kepimo skardos. Atsargiai 2 šaukštus kepimo aliejaus.
  5. Pagardinkite aromatines medžiagas– Įkaitinkite rezervuotą aliejų plačioje keptuvėje. Kepkite česnaką, kol lengvai paruduos. Įpilkite jalapenų, žaliųjų svogūnų, druskos ir pipirų ir kepkite kelias sekundes.
  6. Suberkite keptus kiaulienos kotletus prieskoniuose, kol sušils.

Dėl geriausio traškėjimo

  • Įkaitinkite aliejų iki 350 F iki 375 F. Neperpildykite keptuvės ir kepkite porcijomis pagal poreikį.
  • Iškeptus kiaulienos kotletus nusausinkite ant grotelių, pastatytų ant kepimo skardos, o ne ant popierinių rankšluosčių, kad dėl išeinančių garų jie nesumirktų.

Kaip patiekti ir laikyti

druskos ir pipirų kiaulienos gabalėlių baltoje lėkštėje su garuose virtų ryžių šonu.druskos ir pipirų kiaulienos gabalėlių baltoje lėkštėje su garuose virtų ryžių šonu.
  • Pietums ar vakarienei patiekite šiuos druskos ir pipirų kiaulienos kotletus su garuose virtais ryžiais. Visiškai azijietiškam vaišiui su šparaginėmis pupelėmis ir grybais arba tofu ir šparaginėmis daržovių keptuvėmis.
  • Kaip ir daugumą keptų maisto produktų, šiuos kiaulienos kotletus geriausia virti šviežiai. Jei liko likučių, sandariai suvyniokite į aliuminio foliją ir laikykite šaldytuve iki 3 dienų.
  • Kiaulienos kotletus sudėkite į stiklinį kepimo indą, kad jie vėl pašildytų, ir įpilkite po šaukštą vandens vienam kiaulienos gabalėliui. Sandariai uždenkite folija ir kepkite 350 F orkaitėje, kol gerai įkais. Nors jie ir praras traškumą, švelnus garinimas neleis jiems perdžiūti.
druskos ir pipirų kiaulienos gabalėliai ant balto lėkštės su plikytų ryžių lėkšte fone.druskos ir pipirų kiaulienos gabalėliai ant balto lėkštės su plikytų ryžių lėkšte fone.