Jautienos bulvių ir Pechay sriuba


Jautienos bulvių ir Pechay sriuba yra geriausias komfortiškas maistas, įkvėptas mėgstamos filipiniečių Picadillo sriubos. Ši sriuba sušildys minkštais jautienos šonkauliukais, sočiomis bulvėmis, maistingais pechay ir sodriu bei kvapniu pomidorų ir jautienos sultiniu.

Šis receptas pirmą kartą buvo paskelbtas 2014 m. liepos mėn. Mano mylima mama mirė 2020 m. Šiandien atnaujinu įrašą naujomis nuotraukomis ir maisto gaminimo patarimais, tačiau toliau paliksiu įvadą, kurį parašiau prieš dešimt metų, kad jos prisiminimai išliktų gyvi. mano širdis.

Iš pradžių ketinau tai vadinti savo mamos picadillo.

Mano mama ir aš turime kasdienį ritualą valandų valandas kalbėtis skambindami į užsienį. Mūsų temos nieko ypatingo; daugiausia aptariame įprastus kasdienius dalykus, pvz., ką kiekvienas valgėme vakarienei.

Vieną praėjusio mėnesio vakarą papasakojau jai apie skanų jautienos picadillo, kurį paruošiau pietums. Ji paminėjo, kad išbandė geresnį, pagamintą iš jautienos kaulų, bulvių ir pechay. Kaip ji aprašo, jautienos kaulai troškinami pomidorų sultinyje, kol mėsa taps minkšta. Tada mėsa išimama nuo kaulų ir grąžinama į puodą kartu su bulvėmis ir pechay.

Suprantu, kodėl ši versija gali būti skonio patobulinimas, nes kaulai turi daugiau skonio nei įprasta troškinta jautiena. Nekantravau išbandyti. Paskutinę kelionę į Azijos prekybos centrą nusipirkau pakuotę jautienos sprando kaulų ir tęsiau pagal jos man pasakytą receptą. Tačiau paskutinę minutę nusprendžiau nesmulkinti mėsos, nes sriuba atrodė viliojančiai. Turiu pasakyti, kad pasirinkau teisingai. Ši jautienos bulvių ir pechay sriuba buvo nuostabi iki paskutinio šaukšto.

Ingredientų pastabos

jautienos trumpi šonkauliukai, pomidorai, svogūnai, česnakai, bulvės, aliejus, pipirai, druska, pechay, vanduo dubenyse.jautienos trumpi šonkauliukai, pomidorai, svogūnai, česnakai, bulvės, aliejus, pipirai, druska, pechay, vanduo dubenyse.
  • Aliejus– kvapiosioms medžiagoms pakepinti ir jautienos apskrudimui. Alyvuogių, daržovių, rapsų ir avokadų aliejus yra geras pasirinkimas.
  • Aromatiniai– svogūnai ir česnakai suteikia pagrindinį skonį, sustiprina skonį ir aromatą.
  • Jautienos trumpi šonkauliukai– taip pat galite naudoti jautienos sprando kaulus arba šonkaulius. Jei norite mėsingesnio gabalo, išbandykite šį picadillo sriubos receptą.
  • Pomidorai– naudokite prinokusius pomidorus, nes jie yra sultingesni ir saldesni.
  • Žuvies padažas – suteikia sūrumo ir umami užtaiso. Jei turite alergiją maistui, pakeiskite ją druska.
  • Vanduo– arba naudokite jautienos sultinį, kad pagerintumėte skonį
  • Bulvės– dažniausiai pridedama porcijoms pratęsti. Taip pat galite naudoti chayote.
  • Pechay- žalios lapinės daržovės suteikia spalvą, tekstūrą ir maistingumą. Šiame recepte taip pat puikiai tinka špinatai arba bok choy.
  • Druska ir pipirai– pagardinkite pagal skonį

Instrukcijos

jautienos bulvių ir pechay sriubos virimas puode.jautienos bulvių ir pechay sriubos virimas puode.
  1. Pakepinti svogūnus ir česnakus dideliame puode ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
  2. Ruda jautienos trumpi šonkauliai. Virkite pomidorus, kol suminkštės, ir išleiskite sultis. Įpilkite žuvies padažo.
  3. Kepkite mėsą. Įpilkite vandens ir užvirinkite, nugriebdami nuosėdas, kurios gali iškristi ant viršaus. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite, kol jautienos šonkauliai taps minkšti. Įpilkite daugiau vandens po ½ puodelio, kad išlaikytumėte maždaug 5 puodelius sultinio.
  4. Virkite bulves iki konkurso.
  5. Virkite pechay kol suminkštės, bet traškūs.
  6. Sezonas su druska ir pipirais pagal skonį.

Maisto gaminimo patarimas

Kai jautiena suminkštės, galite išimti šonkaulį, susmulkinti mėsą ir grįžti į puodą su sriuba, kad būtų lengviau mėgautis.

Kaip patiekti ir laikyti

jautienos ir pechay sriuba su garuose ryžiais baltoje lėkštėje.jautienos ir pechay sriuba su garuose ryžiais baltoje lėkštėje.
  • Ši soti jautienos sriuba yra skani ir soti kaip pagrindinis patiekalas pietums ar vakarienei, patiekiama su garuose virtais ryžiais ir kepta žuvimi, tokia kaip ukoy na dilis ir traškiai kepta stinta žuvis.
  • Likučius galima laikyti šaldytuve hermetiškame inde iki 3 dienų arba užšaldyti iki 2 mėnesių. Tada juos galima pakartotinai pašildyti puode ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje kas 2–3 minutes iki 165 F.
jautienos bulvinių kopūstų sriuba baltame dubenyje su lėkštėje plikytais ryžiais ir stikline vandens fone.jautienos bulvių kopūstų sriuba baltame dubenyje su lėkštėje plikytais ryžiais ir stikline vandens fone.