Kreminis Palabok – Kawaling Pinoy

Kreminis Palabok - Kawaling Pinoy

 

„Nestle Cream“ remia šį unikalų ir kūrybišką receptą. Visos nuomonės yra mano.

Jei jums patinka išbandyti naujus skonių derinius, tai jums tikrai patiks Kreminis Dusty! Tai skanus dviejų filipiniečių mėgstamų patiekalų mišinys: klasikinis palabok ir filipiniečių stiliaus pasta carbonara. Jame yra kreminis padažas ir puikūs priedai, kad būtų smagus ir skanus padažas, kurio nenorėsite praleisti.

Kas yra Palabonara?

Šį receptą atradau svetainėje Create with Nestle, kur taip pat galite rasti šimtus skanesnių patiekalų idėjų. Kukurūzų krakmolo makaronų ir priedų, tradiciškai naudojamų palabok, derinys ir oranžinės spalvos grietinėlės padažas, pagamintas iš universalaus Nestle kremo, yra kūrybingas posūkis, kurį turėjau išbandyti.

„Palabonara“ yra portmanteau, kurį sukūriau šiam unikaliam patiekalui, kuris trykšta nuostabiais pancit palabok (PALA) ir filipiniečių stiliaus pasta carbonara (BONARA) skoniais. Nesvarbu, ar tai būtų įprasta šeimos vakarienė, ar ypatinga proga, ji tikrai bus žvaigždė prie stalo!

Atkreipkite dėmesį į ingredientus

kukurūzų krakmolo makaronai, malta kiauliena, anato sėklos, aliejus, žuvies padažas, tofu, tinapos dribsniai, kiaušiniai, krevetės, Magic Sarap pakelis, žalieji svogūnai dubenėliuose.kukurūzų krakmolo makaronai, malta kiauliena, anato sėklos, aliejus, žuvies padažas, tofu, tinapos dribsniai, kiaušiniai, krevetės, Magic Sarap pakelis, žalieji svogūnai dubenėliuose.
  • Palabok makaronai ryžių arba kukurūzų krakmolo makaronai, ploni, panašūs į pancit bihon, arba stori, like pancit malabo.
  • Annatto aliejus– naudojamas troškinimui; atsuete užteptas dėl būdingo oranžinio atspalvio
  • Malta kiauliena– mėsiškam padažui. Taip pat galite naudoti maltą vištieną, jei norite liesesnės.
  • Žuvies padažas– suteikia sūrumo ir umami potraukio.
  • Maggi Magic Delicious– universalios prieskonių granulės, pagamintos iš šviežių svogūnų, česnakų ir kitų prieskonių, kad pagerintų skonį.
  • „Nestle“ universalus kremas– atneša a prabangaus, kreminio skonio.
  • Įvairūs priedai– į receptą įeina traškus tofu, kepti česnako gabaliukai, troškintos krevetės, dribsniai rūkyta žuvis (tinapa), sutrintos kiaulienos žievelės (chicharon), kietai virti kiaušiniai ir pjaustyti žali svogūnai.

Užpildų ruošimas

purių priedų gaminimas.purių priedų gaminimas.
  • Nulupkite krevetes, palikdami galvas ir žieveles. Įdėkite juos į smulkų sietelį ir panardinkite į verdantį vandenį, kol pasikeis spalva.
  • Apvyniokite tvirtą tofu popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintumėte drėgmės perteklių. Supjaustykite ¼ colio kubeliais ir kepkite maždaug 1 colio gylio karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos ir traškumo. Naudodami kiaurasamtį išimkite iš formos ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Gaukite mano patarimus, kaip kepti tofu.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite ¼ puodelio aliejaus. Kepkite česnaką, kol lengvai paruduos ir taps traškūs. Išimkite iš keptuvės ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Patikrinkite, kaip paskrudinti česnaką.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Suberkite tinapos dribsnius ir kepkite, kol švelniai apskrus. Išimkite iš keptuvės.
  • Į puodą sudėkite kiaušinius vienu sluoksniu ir įpilkite pakankamai šalto vandens, kad apsemtų juos maždaug 1 coliu. Užvirinkite ant stiprios ugnies. Nukelkite nuo ugnies ir 10 minučių uždenkite kietai virtus kiaušinius. Gerai nusausinkite ir įdėkite kiaušinius į ledo vonią, kad visiškai atvėstų. Susukite juos ant stalviršio ir nulupkite.
  • Įdėkite chicharoną į uždaromą maišelį ir paleiskite kočėlu arba mėsos plaktuku, kad sutraiškytų. Kiaulienos žieveles laikykite sandariame inde ir prieš patiekdami sutrinkite, kad neprarastų traškumo.

Makaronų virimas

virti palabok makaronus puode su vandeniu.virti palabok makaronus puode su vandeniu.

Makaronus išvirkite pagal pakuotės nurodymus ir gerai nusausinkite. Jei patiekiate palabok vėliau, kepkite juos šiek tiek trumpiau nei rekomenduojama, kad sušiltų ir nepadarytų purūs.

Kreminio padažo gaminimas

Keptuvėje ruošiamas kreminis palabok padažas su malta kiauliena ir universaliu „Nestle“ kremu.Keptuvėje ruošiamas kreminis palabok padažas su malta kiauliena ir universaliu „Nestle“ kremu.
  1. Anato sėklas pakaitinkite karštame aliejuje, kol išgaus spalva. Išimkite sėklas iš keptuvės.
  2. Kepkite maltą kiaulieną, kol lengvai paruduos, sulaužydami šaukšto nugarą.
  3. Pagardinkite žuvies padažu ir Magic Sarap. Išmaišykite, kad pasiskirstytų.
  4. Įpilkite Nestle grietinėlės ir troškinkite, kol kiauliena visiškai iškeps, o padažas šiek tiek sutirštės. Virkite ant silpnos ugnies ir neužvirinkite, nes dėl didelio karščio pasikeitimo padažas gali sutirštėti.

C

F

 

Maisto gaminimo patarimas

Maltą kiaulieną galite pakeisti trupintu kietu tofu, kad skonis būtų lengvai ir pigesnis.

Kaip patiekti ir laikyti

  • Sudėkite makaronus ant serviravimo lėkštės ir ant viršaus užpilkite šaukštu palabok padažo. Papuoškite įvairiais priedais ir mėgaukitės su keliais šlakeliais šviežiai spaustų kalamansių sulčių, kad pagerėtų sodrumas.
  • Norėdami laikyti, padažą, makaronus ir užpilą laikykite atskirai. Laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
  • Padažas gali būti užšaldytas iki 2 mėnesių, tačiau makaronai blogai užšąla. Paruoškite šviežią partiją, kai būsite pasiruošę patiekti.
  • Padažą pašildykite puode ant vidutinės ugnies, įpilkite vandens arba sultinio, kad pareguliuotumėte konsistenciją pagal poreikį ir pagardinkite pagal skonį. Trumpam panardinkite pancitą į verdantį vandenį, kad greitai įkaistų.
Kreminis Palabok ant medinės lėkštės su krevetėmis, kietai virtais kiaušiniais, žaliais svogūnais, keptais tofu priedais.

Negalite apsispręsti tarp Palabok ir Carbonara? Išbandykite šią kreminę Palabonara! Tai skanus dviejų filipiniečių klasikų – pancit palabok ir pasta carbonara – mišinys su kukurūzų krakmolo makaronais, kreminiu padažu ir įvairiais priedais.

8 porcijos

Ingredientai

  • ¼ puodelis aliejus
  • ½ svaro malta kiauliena
  • 1 šaukštas žuvies padažas
  • 1 paketą (8 g) Maggi Magic Delicious
  • 2 pakuočių (po 250 ml) Nestle universalus kremas

Priedai

  • 8 gabalus virtos krevetės
  • 1 puodelis kepti tofu kubeliai
  • 2 šaukštai kepti česnako gabaliukai
  • 1 puodelis tinapos dribsniai
  • 1 puodelis chicharonas, susmulkintas
  • ¼ puodelis pjaustytų žalių svogūnų
  • 4 kietai virti kiaušiniai, nulupti ir supjaustyti ketvirčiais
  • Calamansi

Instrukcijos

  • Makaronus išvirkite verdančiame vandenyje pagal pakuotės nurodymus. Gerai nusausinkite.

  • Keptuvėje kaitiname maždaug tol, kol išsigaus spalva. Išimkite sėklas iš keptuvės.

  • Kepkite maltą kiaulieną, kol lengvai paruduos, sulaužydami šaukšto nugarą.

  • Pagardinkite žuvies padažu ir Magic Sarap. Išmaišykite, kad pasiskirstytų.

  • Įpilkite Nestle grietinėlės ir troškinkite, kol kiauliena visiškai iškeps, o padažas šiek tiek sutirštės.

  • Ant lėkštės išdėliokite makaronus, o ant viršaus uždėkite šaukštą palabok padažo. Papuoškite krevetėmis, tofu, tinapos dribsniais, susmulkintu chicharonu, česnako gabalėliais ir žaliais svogūnais.

Pastabos

  • Jei patiekiate palabok vėliau, kepkite juos šiek tiek trumpiau nei rekomenduojama, kad sušiltų, netapdami purūs.
  • Padažą virkite ant silpnos ugnies ir neužvirinkite, nes dėl didelio karščio pasikeitimo grietinėlė gali sutirštėti.

Informacija apie mitybą

Kalorijos: 466kcal, Angliavandeniai: 6g, Baltymai: 25g, Riebalai: 39g, Sotieji riebalai: 17g, Polinesotieji riebalai: 5g, Mononesotieji riebalai: 14g, Transriebalai: 0,04g, Cholesterolis: 232mg, Natris: 294mg, Kalis: 393mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 2g, Vitaminas A: 1038TV, Vitaminas C: 4mg, Kalcis: 145mg, Geležis: 2mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -