Mažai angliavandenių turintys kiniški jūros gėrybių patiekalai – mano kiniška namų virtuvė
Tęsiame sveiko, mažai angliavandenių turinčio kiniško maisto seriją su šiais namų stiliaus jūros gėrybių receptais. Visuose juose yra mažiau nei 20 gramų angliavandenių vienoje porcijoje. Šiuose patiekaluose yra gana įvairių virtuvės stilių ir skonių – nuo lengvų, sultingų sausai troškintų krevečių iki nuostabaus sausai troškinto karpio skonių derinio iki kalmarų ir šukučių kmynų ir čili saldumo. Šiuose mažai angliavandenių turinčiuose kiniškų jūros gėrybių patiekaluose rasite kažką kiekvienam gomuriui.
Vakarų virėjams karpių gali būti sunku rasti vietiniame bakalėjos jūros gėrybių skyriuje. Taigi, jei nesate šalia azijietiškos bakalėjos, pabandykite pakeisti kita tvirta mėsa žuvimi, pavyzdžiui, šamu. Tie, kurie gyvena pietinėje JAV dalyje, mėgsta keptą šamą, padengtą kukurūzų miltais, galės mėgautis sezamo plutele apteptų filė įvairove.
Jei maisto ruošimui trūksta laiko, patiekalai iš kalmarų ir šukučių siūlo greitus ir paprastus mažai angliavandenių turinčius kiniškus jūros gėrybių patiekalus. Paimkite saują aštrių čili pipirų, šaukštą Laoganma juodųjų pupelių čili aliejaus, šaukštą kmynų, šiek tiek malto česnako ir kalendros ir esate pasiruošę gaminti. Wok keptuvėje pagardinkite trupučiu austrių padažo ir lengvo sojų padažo. Šių dviejų patiekalų gaminimo laikas yra vos dvi su puse minutės.
Mažai angliavandenių turinčių kiniškų jūros gėrybių receptai
1
Sausai troškintos krevetės ir agurkai
Mano galva, kriauklytės visada buvo delikatesas, nesvarbu, ar tai būtų vėžiai, ar upinės krevetės. Kad ir kokį gaminimo būdą pasirinktume, krevetės gali puikiai parodyti savo skanų skonį, jose gausu baltymų. Rekomenduoju naudoti šviežias gyvas krevetes, nes šviežios krevetės bus skanesnės. Kadangi negaliu gauti šviežių krevečių, galiu naudoti tik šaldytas žalias krevetes. Šis receptas yra paprastas ir greitai paruošiamas. Naudosime agurką, bet galite maišyti ir derinti bet kokias norimas daržoves, jei tik patiekalas atrodys gaivus. Tai lengvai pagardintas patiekalas, kuris pabrėžia krevečių skonį.
Peržiūrėkite šį receptą
2
Kmynų kalmarų čiuptuvai su čili
Peržiūrėkite šį receptą
3
Šukutės kmynuose ir čili
Tai Jing’s Cumin Squid Tentacles variantas. Šukutės yra puikus pakaitalas, tačiau kadangi jos yra subtilesnio skonio, rekomenduojama šiek tiek pakoreguoti ingredientus.
Peržiūrėkite šį receptą
4
Sausai troškintas karpis
Peržiūrėkite šį receptą
5
Kepta žuvies filė su sezamu
Šiame karpių, šamų ar kitų kietų žuvų recepte naudojamas krakmolo ir kiaušinio mišinys, kad būtų sukurta tešla, kuri prilaikytų sezamo sėklas prie žuvies filė. Šviežia, nuplaunama filė marinuojama su druska, žaliu svogūnu ir imbieru, prieš tai pamerkiama į kiaušinį, apvoliojama sezamo sėklose ir kepama. Patiekite sezamu apkeptą žuvies filė su mėgstamu padažu ar salotų padažu. Arba galite pagardinti juos kmynais ir čili milteliais, pavyzdžiui, mūsų lengvai kepta vištiena.
Peržiūrėkite šį receptą
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.