Mažai angliavandenių turintys kiniški jūros gėrybių patiekalai – mano kiniška namų virtuvė

Mažai angliavandenių turintys kiniški jūros gėrybių patiekalai – mano kiniška

Tęsiame sveiko, mažai angliavandenių turinčio kiniško maisto seriją su šiais namų stiliaus jūros gėrybių receptais. Visuose juose yra mažiau nei 20 gramų angliavandenių vienoje porcijoje. Šiuose patiekaluose yra gana įvairių virtuvės stilių ir skonių – nuo ​​lengvų, sultingų sausai troškintų krevečių iki nuostabaus sausai troškinto karpio skonių derinio iki kalmarų ir šukučių kmynų ir čili saldumo. Šiuose mažai angliavandenių turinčiuose kiniškų jūros gėrybių patiekaluose rasite kažką kiekvienam gomuriui.

autentiški mažai angliavandenių turinčių kiniškų jūros gėrybių receptai
Mažai angliavandenių turintys kiniški jūros gėrybių patiekalai
Vaizdo kreditas: Glennas Emersonas už „My Chinese Home Kitchen“, 2024 m.

Vakarų virėjams karpių gali būti sunku rasti vietiniame bakalėjos jūros gėrybių skyriuje. Taigi, jei nesate šalia azijietiškos bakalėjos, pabandykite pakeisti kita tvirta mėsa žuvimi, pavyzdžiui, šamu. Tie, kurie gyvena pietinėje JAV dalyje, mėgsta keptą šamą, padengtą kukurūzų miltais, galės mėgautis sezamo plutele apteptų filė įvairove.

Jei maisto ruošimui trūksta laiko, patiekalai iš kalmarų ir šukučių siūlo greitus ir paprastus mažai angliavandenių turinčius kiniškus jūros gėrybių patiekalus. Paimkite saują aštrių čili pipirų, šaukštą Laoganma juodųjų pupelių čili aliejaus, šaukštą kmynų, šiek tiek malto česnako ir kalendros ir esate pasiruošę gaminti. Wok keptuvėje pagardinkite trupučiu austrių padažo ir lengvo sojų padažo. Šių dviejų patiekalų gaminimo laikas yra vos dvi su puse minutės.

Mažai angliavandenių turinčių kiniškų jūros gėrybių receptai

1

Keptos Jiwei krevetės su agurkais

Sausai troškintos krevetės ir agurkai

Mano galva, kriauklytės visada buvo delikatesas, nesvarbu, ar tai būtų vėžiai, ar upinės krevetės. Kad ir kokį gaminimo būdą pasirinktume, krevetės gali puikiai parodyti savo skanų skonį, jose gausu baltymų. Rekomenduoju naudoti šviežias gyvas krevetes, nes šviežios krevetės bus skanesnės. Kadangi negaliu gauti šviežių krevečių, galiu naudoti tik šaldytas žalias krevetes. Šis receptas yra paprastas ir greitai paruošiamas. Naudosime agurką, bet galite maišyti ir derinti bet kokias norimas daržoves, jei tik patiekalas atrodys gaivus. Tai lengvai pagardintas patiekalas, kuris pabrėžia krevečių skonį.

Peržiūrėkite šį receptą

2

Chen Jing kmynų kalmarų čiuptuvai

Kmynų kalmarų čiuptuvai su čili

Kalmarai yra labai populiarūs ant Kinijos stalų. Jis pasirodo kepsnių restoranuose, karšto puodo restoranuose ir dideliuose bei mažuose banketuose. Kai vaikystėje eidavau į banketus, visada tikėjausi, kad ant stalo kuo greičiau atsiras kalmarai. Žinoma, kalmarai yra vienas iš mano mėgstamiausių maisto produktų. Kalmaruose yra įvairių maistinių medžiagų, o jų gaminimo būdas taip pat labai paprastas. Kmynų kalmarai, kuriuos gaminsiu šiandien, suteiks jums visiškai naujų įspūdžių. Pastaba: įlankos šukutės yra geras kalmarų pakaitalas.

Peržiūrėkite šį receptą

3

Kiniškos šukutės su kmynais ir čili

Šukutės kmynuose ir čili

Tai Jing’s Cumin Squid Tentacles variantas. Šukutės yra puikus pakaitalas, tačiau kadangi jos yra subtilesnio skonio, rekomenduojama šiek tiek pakoreguoti ingredientus.

Peržiūrėkite šį receptą

4

Sausai keptas karosas, Chen Jing

Sausai troškintas karpis

Technika: sausas troškinimasGalbūt valgėte troškintos žuvies, kuri yra sodraus skonio skaniame sultinyje. Taigi ar kada nors valgėte sausai troškintą žuvį? Ji labai panaši į troškintą žuvį, tačiau yra skirtumų. Šiame sausai troškintos žuvies patiekale sultinio nėra daug, viskas nėra labai drėgna, o šio patiekalo skonis šiek tiek saldokas dėl ryžių vyno derinio: šis patiekalas kupinas ypatingo skonio. Jei tai jus suintrigavo, pabandykite gaminti maistą su manimi!

Peržiūrėkite šį receptą

5

Kepta žuvies filė su sezamu

Kepta žuvies filė su sezamu

Šiame karpių, šamų ar kitų kietų žuvų recepte naudojamas krakmolo ir kiaušinio mišinys, kad būtų sukurta tešla, kuri prilaikytų sezamo sėklas prie žuvies filė. Šviežia, nuplaunama filė marinuojama su druska, žaliu svogūnu ir imbieru, prieš tai pamerkiama į kiaušinį, apvoliojama sezamo sėklose ir kepama. Patiekite sezamu apkeptą žuvies filė su mėgstamu padažu ar salotų padažu. Arba galite pagardinti juos kmynais ir čili milteliais, pavyzdžiui, mūsų lengvai kepta vištiena.

Peržiūrėkite šį receptą

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.

Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -