Kaip sėti granatą

Ignoruoti likusius; tai pati geriausia mano kada nors naudota informacija apie tai, kaip pasmulkinti granatą. Naudokitės gamtos gairėmis ir visa tai bus vaisius; jokios netvarkos!

Kiekvienais metais parodau draugams Kaip pasmulkinti granatą ir nedaryti didžiulės netvarkos, o jie sako: „turėtumėte parašyti apie tai“, bet man tai visada nepastebi ir niekada neįvyko. Šią savaitę gaminau vieną iš savo mėgstamiausių šventinių užkandžių Crostini su ožkos sūriu ir granatais (taip pat yra receptų, kuriuose naudojau granatus, sąrašas) ir prisiminiau padaryti keletą nuotraukų, kad galėčiau pasidalinti… sveiki! 🙂

Žinau, kad internete yra daugybė būdų, įskaitant vargšų vaisių mušimą dideliu mediniu šaukštu arba skandinimą vandenyje, bet man pasisekė sutikti žmogų, kuris prieš metus lankėsi Kolorado valstijoje, kurio kieme auga granatai ir jų metodas pasikeitė. yra pats natūraliausias ir man geriausias. Beveik jokios netvarkos!

Tiesa ta, kad netvarka yra sultys, kurių mes visi trokštame, ir tos sultys atsiranda kiekvieną kartą, kai peiliu pradurtos arelės viduje. Taigi dera, kad pradurtume kuo mažiau. O gudrybė – eiti gamtos keliu, o ne kurti savo.

Kaip pasėti granatą – pirmiausia nupjaukite viršūnę.

Pirmiausia nupjaukite granato viršūnę, kur vaisius nukrito nuo medžio, jo viršuje turėtų būti tam tikras vainikas. Kai nupjausite minimalų kiekį, pamatysite membranos padarytus atsiskyrimus vaisiuose.

Nupjaukite žievelę kiekvienoje vietoje, kur balta membrana susilieja su išorine žievele, maždaug pusę colio. Paimkite kiekvienos sekcijos viršų ir patraukite žemyn, kad atskirtumėte jas viena nuo kitos.

Tai yra vieninteliai įpjovimai, kuriuos padarysite likusiam vaisiui, tiesiog rankomis toliau traukite jį į „siūles“, kuriose yra membrana, ir švelniai patrinkite vaisius, kad atskirtumėte jį nuo plėvelės ir išorės. apvalkalas.

Tai lengva padaryti, o kadangi jūs neperpjaunate granatų žiedų, nėra didžiulės raudonos sulčių netvarkos, su kuria susidūrė Lauren.

Tai beveik viskas; vos kelios minutės ir jokios didelės netvarkos bei tobulesnės formos sėklos, kurios nebuvo supjaustytos į gabalus. Naudoju juos kokteiliuose, salotose, kaip ledų užpilą ir kartais tiesiog valgau šaukštu.

Paprasčiausiai jie yra vaisių pasaulio rubino brangakmeniai ir su jais susidoroti daug lengviau, nei galėjote įsivaizduoti. Išbandykite mano metodą, kaip pasėti granatą, ir aš lažinuosi, kad niekada negrįšite!

PIN IT! „Kaip pasėti granatą“

Kaip sėti granatą

Barbara Baker

 

5 vidurkis nuo mažiau nei 50 balsų

Paruošimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 10 minučių

Kursas Vaisiai

Virtuvė Amerikos

Porcijos 6 Porcijos

Kalorijos 39 kcal

  • Nupjaukite granato viršūnę ten, kur jis buvo pritvirtintas prie medžio.

  • Naudodami aštrų peilį ir naudodami vaisius kaip orientyrą, nupjaukite maždaug 1/2 colio išorinės žievelės, kur kiekviena membranos dalis atskiria vaisius.

  • Patraukite kiekvieną sekciją žemyn, atskirdami jas visas viena nuo kitos

  • Pirštais švelniai nuvalykite vaisiaus sėklas; jei reikia, pašalinkite baltos membranos gabalus, kad būtų daugiau sėklų.

  • Jokio šurmulio ir jokios netvarkos!

Mitybos faktai

Kaip sėti granatą

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

raktinis žodis kaip sėti granatą, granatą



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -