Sniego grybelio sriuba (kinų tremelos sriuba)

Sniego grybelio sriuba (kinų tremelos sriuba)


Kinijos tremella sriuba naudoja grybelį Tremella fuciformis (dar žinomas kaip sniego grybelis arba sidabro ausų grybas) kaip pagrindinis ingredientas. Kinijos sriuboms važiuojant, tai yra gana lengva, tačiau ji vis dar turi savo unikalų poveikį ir mitybą. Sniego grybelio sriuba paprastai virta raudonomis datomis ir vilkos, tai yra ingredientai, kurie maitina Qi ir kraujas. Arba galite suporuoti su sniego kriaušėmis ir akmens cukrumi. Šis patiekalas gali būti patiekiamas kaip sriuba arba, jei jis saldintas, sutirštintas kukurūzų krakmolu ir šaldytuvo, kaip sveikas desertas.

Sniego grybelio sriuba (dar žinoma kaip kinų tremella sriuba) Vaizdo kreditas: Chen Jing mano kinų namų virtuvei, 2025 m.

Tremella fuciformis yra komerciškai auginamas Kinijoje ir plačiai naudojamas tradicinėje kinų medicinoje. Jis žinomas kaip sidabrinė ausis (银耳 šeimininkas); sniego ausis (sniego ausis xuěr); arba balta medinė ausis (balta medinė ausis Bai Blind ěr), pažodžiui „balta mediena ausis“)

Tradicinėje kinų medicinoje tai gali sumažinti kosulio simptomus, kuriuos sukelia plaučių problemos. Vakarų medicinos tyrimai palaiko kai kuriuos iš šių teiginių, pažymėdami, kad polisacharidų kiekis turi imuninę, antioksidantų ir priešuždegiminių savybių, ypač kaupiamų laikui bėgant.

Patarimai, kaip paruošti sniego grybelio sriubą

Tremella pasižymi natūraliomis koloido savybėmis, taigi, kai Tremella ilgą laiką mirkoma ir virta, tai sukels lipnų jausmą. Maišykite jį šaukštu, kad pamatytumėte, ar sriuba turi lipnų jausmą.

Jei nerimaujate, kad galėsite virti gerą „Tremella“ sriubą, mirkydami galite pridėti šiek tiek krakmolo, kad mirkoma tremella nešioja dalį krakmolo, o krakmolas taps tirštas. Jei jums patinka saldesnis, galite pridėti cukraus pagal savo skonį.

Sniego grybelio sriuba (kinų tremelos sriuba)

Tremella sriuba (dar žinoma kaip sniego grybelio sriuba)

tylėti

„Tremella“ yra pagrindinis šios sriubos ingredientas, nors joje taip pat yra „Jujubes“ (kinų raudonos datos) ir vilkos. Ši sriuba yra lengva kinų sriubos kategorijoje, tačiau ji vis dar turi savo unikalų poveikį ir mitybos vertę. Tradicinėje kinų medicinoje šie ingredientai maitina qi ir kraują. Vakarų medicinos tyrimai palaiko kai kuriuos iš šių teiginių, pažymėdami, kad polisacharidų kiekis turi imuninę, antioksidantų ir priešuždegiminių savybių, ypač kaupiamų laikui bėgant. „Tremella Soup“ jaučiasi lipnus jausmas, kai maišoma šaukštu, nes Tremella turi natūralias koloido savybes, o tai taip pat tinka odos sveikatai. Jei norite, galite sutirštinti „Tremella“ sriubą, pridėdami nedidelį kiekį krakmolo. Jei jums patinka saldesnis, galite pridėti daugiau cukraus, o šaldymo metu jis gali būti patiekiamas šaltai kaip desertas.

Prep laikas 1 valanda

Virkite laikas 40 minutės

Bendras laikas 1 valanda 40 minutės

Kursas Desertas, sriuba

Virtuvė Kinijos namų gaminimas

Porcijos 2

Kalorijos 166 Kcal

  • 1 didelis puodelis

  • 1 didelis dubuo

  • 1 dalis Džiovintas Tremella grybelis Tremella fuciformisdar žinomas kaip sniego grybelis arba sidabro ausų grybas
  • 5 Jujubes Kinijos raudonos datos
  • 3 g Wolfberry
  • 30 ml cukrus
  • 10 ml Kukurūzų krakmolas
  • Paruoškite ingredientus.

  • Įdėkite Tremella į baseiną, supilkite pakankamai šalto vandens, kad uždengtumėte tremelą, įpilkite 10 ml krakmolo ir vieną valandą mirkykite.

    1 porcija džiovintos tremella grybelio, 10 ml kukurūzų krakmolo

  • Supjaustykite raudonas datas.

    5

  • Po to, kai Tremella mirksi, nuimkite šaknis.

  • Sumažėkite Tremella į mažus gabalėlius ir nuplaukite juos.

  • Įpilkite šalto vandens ir Tremella fuciformis į didelį puodelį. Vandens ir Tremella santykis yra 5: 1. Užvirkite ant stiprios ugnies, tada 10–12 minučių virkite ant stiprios ugnies. Tada greitai maišykite su lazdelėmis arba 20 sekundžių šaukštu.

  • Įpilkite raudonų datų ir cukraus. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Galiausiai pridėkite vilkos.

    5 jujubes, 3 g Wolfberry, 30 ml cukraus

  • Išjunkite šilumą. Uždenkite dangčiu 3 minutes. Perkelkite į dubenį ir patiekite.

Kalorijos: 166KcalAngliavandeniai: 50gBaltymas: 5gRiebumas: 1gNatris: 42mgKalis: 808mgPluoštas: 15gCukrus: 13gVitaminas A: 7IuVitaminas C: 0,3mgKalcis: 20mgGeležis: 2mg

Raktinis žodis Kukurūzų krakmolas, jujube, cukrus, balta, tremella, vilkos kiekis

Ar jums patinka mano kinų namų virtuvė?

Mums patinka dalintis su jumis šiais autentiškais namų receptais. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašau papasakoti savo draugams apie mus!
Sužinokite daugiau apie mano kinų namų virtuvę mūsų puslapyje.

Palikite komentarą arba užsiprenumeruokite mūsų informacinį biuletenį.

Norėdami sužinoti daugiau apie mūsų originalius vaizdo įrašus, apsilankykite mano kinų namų virtuvėje „YouTube“ ir „Rumble“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -