Jautienos kepti ryžiai – mano Kinijos namų virtuvė


Kepti ryžiai yra skanus būdas naudoti likusius ryžius. Tiesą sakant, geriausi rezultatai gaunami naudojant šaltus, likusius ryžius nuo praėjusios nakties vakarienės. Jautienoje gausu baltymų ir skonio, gaunant skanius keptus ryžius. Šį patiekalą lengva gaminti namuose. Po to, kai dalis paprastų ryžių vėl iškeps su kai kuriais ingredientais, galite įsigyti naujų ir skanių keptų ryžių.

Jautienos kepti ryžiai
Jautienos kepti ryžiai
Vaizdo kreditas: Chen Jing mano Kinijos namų virtuvėje, 2025 m.

Šiame recepte naudojami jautienos ir likučiai ryžiai bei dar vienas svarbus ingredientas – kiaušiniai, kurių būtina keptiems ryžiams. Kai kurie žmonės mėgsta prie keptų ryžių pridėti sniego žirnių ar pupelių daigų, ir tai yra geri, sveiki ingredientai. Šiam receptui aš panaudojau nedidelį kiekį susmulkintų „Napa“ kopūstų ir susmulkintų čili paprikų. Šiame recepte aš panaudojau daug 500 g ryžių, kurių pakanka 3 žmonėms. Jei norite atlikti vieną porciją, atitinkamai sumažinkite kiekius.

Jautienos kepti ryžiai

Jautienos kepti ryžiai

tylėti

Kepti ryžiai yra skanus būdas naudoti likusius ryžius. Jautienoje gausu baltymų ir skonio, gaunant skanius keptus ryžius. Šiame recepte aš panaudojau daug 500 g ryžių, kurių pakanka 3 žmonėms. Jei norite atlikti vieną porciją, atitinkamai sumažinkite kiekius.

Prep laikas 10 minutės

Virkite laikas 20 minutės

Bendras laikas 30 minutės

Kursas Pagrindinis patiekalas, užkandžiai

Virtuvė Kinijos namų gaminimas

Porcijos 3

Kalorijos 512 Kcal

  • Paruoškite ingredientus.

  • Minkykitės jautienos.

    200 g jautienos

  • Susmulkinkite kopūstus ir supjaustykite žalią svogūną.

    100 g napa kopūstų, maži, 2 žali svogūnai (susmulkinti)

  • Įtraukite kiaušinius į dubenį ir šiek tiek plakite.

    2 kiaušiniai

  • Įpilkite 10 ml (2 TSP) aliejų į wok, įpilkite jautienos ir paruduokite, kol jautiena išlaisvins savo drėgmę, o skystis išgarinamas, tada įpilkite baltųjų pipirų ir virimo vyną. Išpilkite ir atidėkite

    200 g jautienos, 3 ml virimo vyno, 25 ml kepimo aliejaus, 1 ml žemės baltųjų pipirų

  • Į keptuvę įpilkite 15 ml (1 šaukšto) aliejaus, įpilkite kiaušinio skysčio ir supilkite kopūstus po kiaušinio skysčio sukietėję.

    25 ml virimo aliejaus

  • Maišant kepti. Po to, kai kopūstai yra minkšti, pagardinkite jį su 3ML (⅗ TSP) druska ir 10 ml (2 TSP) susmulkintu čili pipirų padažu. Maišykite tolygiai.

    3 ml druskos, 10 ml pjaustytų pipirų padažo

  • Įpilkite ryžių ir 20 ml (4 TSP) lengvojo sojos padažo, tada maišykite, kol spalva bus lygi. Tada įpilkite jautienos ir pjaustytų žalių svogūnų. Maišykite tolygiai.

    500 g virtų baltųjų ryžių, 2 žali svogūnai (susmulkinti), 20 ml lengvojo sojos padažo, 200 g jautienos

  • Perkelkite į dubenį ir patiekite.

Kalorijos: 512KcalAngliavandeniai: 50gBaltymas: 21gRiebumas: 25gSočiųjų riebalų: 7gPolinesočiųjų riebalų: 3gMononesočiųjų riebalų: 12gTrans riebalai: 1gCholesterolis: 156mgNatris: 936mgKalis: 401mgPluoštas: 1gCukrus: 1gVitaminas A: 364IuVitaminas C: 14mgKalcis: 79mgGeležis: 3mg

Raktinis žodis Jautienos receptai, pjaustytas pipirų padažas, virimo aliejus, kepti ryžiai, napa kopūstai (kiniški kopūstai), šaulionai, vynas, sojos padažas, sojos padažas, lengvas

Išbandykite keletą kitų mūsų skanių keptų ryžių receptų

Ar jums patinka mano kinų namų virtuvė?

Mums patinka dalintis su jumis šiais autentiškais namų receptais. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašau papasakoti savo draugams apie mus!
Sužinokite daugiau apie mano kinų namų virtuvę mūsų puslapyje.

Palikite komentarą arba užsiprenumeruokite mūsų informacinį biuletenį.

Norėdami sužinoti daugiau apie mūsų originalius vaizdo įrašus, apsilankykite mano kinų namų virtuvėje „YouTube“ ir „Rumble“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -