Miswang Ebun su Patola – Kawaling Pinoy

Miswang Ebun su Patola – Kawaling Pinoy


Šį įrašą remia Maggi. Visos nuomonės yra mano pačios.

Miswang Ebun su Patola yra soti, guodžianti sriuba, kurią lengva paruošti ir nereikalaujanti biudžeto. Jis maitina ir suteikia sotumo šaltai dienai arba kai norisi greitai pavalgyti.

Po kelių mėnesių ekstremalaus Teksaso karščio džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad mūsų vietiniai orai pagaliau atvėso. Esu dėkingas už gaivų vėsą ore ir dėkingas už dingstį slysti per savo mėgstamas makaronų sriubas, tokias kaip sotanghon bola-bola, vištienos sopas, pancit lomi ir miswa patola.

Miswang Ebun su Patola yra Kapampangan sriuba, gaminama iš virtų kiaušinių (ebun), kvietinių makaronų (misua) ir kempinės moliūgų (patola). Jis paprastas, greitai paruošiamas ir nereikalaujantis biudžeto, tačiau širdžiai mielai skanus ir maistingas.

Dėl įvairovės taip pat galite išbandyti misua ir patola su malta kiauliena. Jį lengva pagaminti ir taip pat skanu!

Atkreipkite dėmesį į ingredientus

kiaušiniai, patola, miswa, Maggi vištienos kubelis, vanduo, pipirai, druska, svogūnai, česnakai, aliejus dubenėliuose.kiaušiniai, patola, miswa, Maggi vištienos kubelis, vanduo, pipirai, druska, svogūnai, česnakai, aliejus dubenėliuose.
  • Aliejus– troškinimui
  • Aromatiniai– svogūnai ir česnakai suteikia sriubos skonio pagrindą
  • Žuvies padažas– sūriam ir umami skoniui
  • Maggi Magic vištienos kubas– suteikia sriubai mėsingo postūmio
  • Prieskoniai – druska pagerina skonis, o pipirai suteikia žvilgesio
  • Patola– taip pat žinomas kaip kempinė arba lufa. Techniškai tai yra vaisius, tačiau jis daugiausia vartojamas kaip daržovė ir naudojamas įvairiuose gaminimo būduose. Jis yra ilgos cilindro formos, švelniai saldaus skonio ir švelnios, šiek tiek gleivingos tekstūros, panašios į okra
  • Kiaušiniai– aprūpinti patiekalą baltymų. Kiaušinius galite išplakti, kad sriuboje susidarytų šilkiniai kaspinėliai, arba išplakti juos sultinyje visus.
  • Uodegos – dar vadinami vermišelių makaronais, yra ploni kvietinių miltų makaronai, kilę iš Kinijos. Jie turi labai subtilią tekstūrą ir jiems paruošti reikia nedaug laiko.

Kaip paruošti patola

pjaustyta patola ant medinės pjaustymo lentos.pjaustyta patola ant medinės pjaustymo lentos.
  • Rinkitės jauną patolę, nes subrendusios būna kietos ir pluoštinės. Moliūgas turi jaustis tvirtas ir sunkus. Patikrinkite užtraukdami už peleko; jis turi spragtelėti, kad parodytų šviežumą.
  • Šiurkščią, žalią odą nulupkite daržovių skustuvu, o ne peiliu, kad nenuskustumėte per daug minkštimo.

Kaip padaryti Miswang Ebun su Patola

virimas Miswang Ebun su Patola puode.virimas Miswang Ebun su Patola puode.
  1. Plačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus ir česnakus, kol suminkštės. Įpilkite žuvies padažo.
  2. Įpilkite vandens ir užvirinkite. Įpilkite Magic Sarap ir maišykite, kol ištirps.
  3. Įdėkite patola ir virkite, kol beveik iškeps.
  4. Įdėkite kiaušinį į nedidelę kepimo skardą ir po vieną švelniai įmuškite į karštą sultinį. Virkite, kol sustings baltymas. Vanduo turi būti švelniai virti, o ne verdantis. Nemaišykite, kol kiaušiniai nesustings, kad jie nesuirtų. Nugriebkite visas ant viršaus susidariusias putas.
  5. Sudėkite miswa makaronus ir virkite, kol suminkštės.
  6. Troškinkite toliau, kol patola suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Maisto gaminimo patarimas

Kiaušinius po vieną švelniai įmeskite į sultinį ramekino arba sriubos samčiu, kad jie nesudužtų.

Dažnai užduodami klausimai

Kas yra geras patola pakaitalas?

Jei neturite prieigos prie patola, kiti švelnaus skonio moliūgai, tokie kaip upo, sayote ir cukinijos, yra tinkami šio recepto pakaitalai.

Kuo skiriasi sotanghonas ir miswa?

Nors abu yra vermišelių makaronai, sotanghon gaminamas iš mung pupelių krakmolo, o miswa – iš kvietinių miltų. Pirmieji, dar vadinami stikliniais makaronais, yra slidžios tekstūros, o antrieji yra smulkūs ir subtilūs.

Kaip patiekti ir laikyti

patiekiant miswa patola su plaktais kiaušiniais baltame dubenyje su mediniu samčiu.patiekiant miswa patola su plaktais kiaušiniais baltame dubenyje su mediniu samčiu.
  • „Miswa patola“ su plaktais kiaušiniais geriausia mėgautis ką tik išvirtus, nes stovėdami makaronai linkę suminkštėti ir sugerti didžiąją dalį skysčio.
  • Patiekite pietums ar vakarienei su garuose virtais ryžiais ir mėgstama kepta žuvimi, pvz., traškia kepta stintele, arba ant grotelių kepta mėsa, tokia kaip toyomansi kiaulienos kotletai arba inihaw na limpo.
  • Likučius supilkite į indą su sandariai uždarytu dangteliu ir laikykite šaldytuve iki 3 dienų.
  • Pakaitinkite puode ant vidutinės ugnies, įpilkite daugiau vandens arba sultinio, kad konsistencija būtų minkštesnė.

Daugiau daržovių garnyrų

Miswang Ebun su Patola baltame dubenyje su plikytų ryžių lėkšte fone.Miswang Ebun su Patola baltame dubenyje su plikytų ryžių lėkšte fone.

„Miswang Ebun“ su „Patola“ yra soti, guodžianti sriuba, kurią lengva paruošti ir taupyti. Jis maitina ir suteikia sotumo šaltai dienai arba kai norisi greitai pavalgyti.

4 porcijos

Ingredientai

  • 1 šaukštas aliejus
  • 1 svogūnas, nuluptas ir susmulkintas
  • 3 gvazdikėliai česnako, nulupto ir susmulkinto
  • 1 šaukštas žuvies padažas
  • 6 puodeliai vandens
  • 2 MAGGI vištienos kubeliai
  • 3 vidutinis patola, nulupta ir supjaustyta ¼ colio storio apskritimais
  • 2 uncijų miswa makaronai
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Instrukcijos

  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudėkite svogūnus ir česnakus ir kepkite, kol suminkštės.

  • Įpilkite žuvies padažo.

  • Įpilkite vandens ir užvirinkite.

  • Įpilkite Magic Sarap ir maišykite, kol ištirps

  • Įdėkite patola ir virkite 2–3 minutes arba kol suminkštės.

  • Įdėkite kiaušinį į nedidelę kepimo skardą ir po vieną švelniai įdėkite į karštą sultinį. Virkite ant silpnos ugnies 3–5 minutes arba tol, kol sustings. Nemaišykite, kol kiaušiniai nesustings, kad jie nesuirtų. Nugriebkite ant viršaus iškilusias putas.

  • Sudėkite miswa makaronus ir virkite 1 minutę arba tik kol suminkštės.

  • Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Patiekite karštą.

Pastabos

Kiaušinius po vieną švelniai įmeskite į sultinį ramekino arba sriubos samčiu, kad jie nesudužtų.

Informacija apie mitybą

Kalorijos: 123kcal, Angliavandeniai: 20g, Baltymai: 3g, Riebalai: 4g, Sotieji riebalai: 0.4g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 2g, Trans riebalai: 0,01g, Natris: 412mg, Kalis: 450mg, Pluoštas: 2g, Cukrus: 5g, Vitaminas A: 295TV, Vitaminas C: 29mg, Kalcis: 49mg, Geležis: 1mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -