Kaip valyti kalmarų žingsnis po žingsnio instrukcijas

Kalmarų valymas yra paprastas, kai jį pakabinsite. Sekite šiuos žingsnis po žingsnio instrukcijos Norėdami išvalyti kalmarą virti ir ištirti įvairius išvalytus kalmarą, galima sukurti į kvapius ir nuostabius patiekalus.
Taigi šis straipsnis apie tai, kaip paruošti ir išvalyti kalmarą, man yra labai svarbus dėl kelių priežasčių. Aš užaugau valgydamas daug kalmarų patiekalų. Dažnai „Adobo“ kalmarai arba tiesiog pakepinti ir pajuodinti kalmarų rašalu. Manau, kad turėjęs ankstyvą įžangą leidau man būti atviras daugybei jūros gėrybių ir suvokti visus puikius skonius.
Dabar mano vaikai mėgsta kalamari. Taip, aš žinau. Kepti kalmarų žiedai be čiuptuvų ir inky juodo padažo … bet bent jau mums iki šiol patinka kalmarai. Siekdamas ne visada išleisti likimą valgyti calamari, aš mėgstu valyti kalmarus ir pasigaminti jį namuose, taip pat keletą kitų patiekalų, kuriuose lengvai įtraukiami kalmarai nuo maišymo frys iki sriubų.
Instrukcijos, kaip išvalyti kalmarą
1: nuimkite galvą ir čiuptuvus
- Viena ranka laikykite kalmarų kūną (mantiją), o kita suimkite galvą.
- Švelniai ištraukite galvą nuo kūno. „Innards“ turėtų pasirodyti kartu.
2: Nuimkite vidinius ir skaidrų plunksną
- Kėbulo viduje rasite ilgą, skaidrų, plastikinį panašų plunksną (dar vadinamą sepijančiu kauletu).
- Pasiekite viduje ir ištraukite jį.
3: supjaustykite ir išvalykite čiuptuvus
- Suraskite snapą (kietą, apvalų gabalą čiuptuvų centre).
- Nupjaukite tiesiai virš akių, kad atskirtumėte čiuptuvus nuo galvos. Išmeskite galvą ir snapą.
- Nuplaukite čiuptuvus po tekančiu vandeniu, kad juos išvalytumėte.
4: nulupkite išorinę odą (neprivaloma)
- Kalmarų kūnas turi ploną purpurinę odą. Norėdami jį pašalinti, suspauskite odą ir nulupkite. Taip pat galite jį palikti, ypač jei jums tai patinka ant grotelių kepti kalmarai.
- Taip pat galite jį patrinti po tekančiu vandeniu.
5: Nuplaukite kūną iš vidaus ir išorės
- Emkite vandenį kalmarų korpuse, kad pašalintumėte likusius gabaliukus.
- Prieš viriant įsitikinkite, kad jis yra visiškai švarus.
6: supjaustykite į norimas formas
- Svarbius kiek įmanoma išdžiovinkite.
- Palikite visą kūną įdaryti arba supjaustykite jį į žiedus kepti ir kepti ant grotelių.
- Tentacles gali būti paliktos neskaldytos arba supjaustytos pagal poreikį.
Pastabos
- Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite šviežius kalmarą!
- Išvalykite kalmaras šaldytuve, jei nenaudokite iškart.
- Prieš kepant, sausas kalmaras su popieriniu rankšluosčiu, kad būtų geresnė tekstūra.
Virimo patarimai
- Venkite viršutinių kalmarų, nes jie gali tapti guminiai. Daugeliui būdų reikia tik trumpo virimo laiko.
- Pora virti kalmarai su šviežiomis žolelėmis, citrusiniais vaisiais ar aštriais padažais, kad būtų padidintas skonis.
Kvaliarų gaminimo būdai
Kalmarai gali būti paruošti įvairiais skaniais būdais, kiekvienas išryškindamas savo unikalų skonį ir tekstūrą. Čia yra keletas populiarių kalmarų gaminimo būdų:
Grilis
- Paruošimas: Marinatuojami kalmarai alyvuogių aliejuje, citrinos sultys, česnakai ir žolelės maždaug 30 minučių.
- Virimas: Svarbūs kalmarai ir kepsninės per liepsną vidutinio stiprumo ugnimi maždaug 2–3 minutes iš abiejų pusių, kol jis bus apdegęs ir nepermatomas. Naudokite mirkytą sruogą, kad iešmas nesudegtų.
Kepimas
- Paruošimas: Supjaustykite kalmaras į žiedus ir padengkite juos miltais bulvių krakmolu ar džiūvėsėliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Virimas: Giliai kepkite karštame aliejuje (350 F) iki auksinės rudos spalvos, maždaug 2–3 minutes, tada nusausinkite ant padidėjusios vielos stovo.
Salesgones
- Paruošimas: Supjaustykite kalmarą į žiedus arba palikite juos sveiką.
- Virimas: Įkaitinkite aliejų keptuvėje, įpilkite česnako ir svogūnų, tada 3 minutes įpilkite kalmarų ant stiprios ugnies ir pakepinkite.
Troškinimas
- Paruošimas: Supjaustykite kalmarus į gabalus ir paruduokite keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir aromatiniais.
- Virimas: Įpilkite supjaustytų pomidorų, sultinio ir prieskonių, tokių kaip Sinigange. Troškinkite apie 40 minučių, kol suminkštės.
BRAISING
- Paruošimas: Nuvalykite ir supjaustykite kalmarą į norimus dydžius.
- Virimas: Skonio skysčio (pavyzdžiui, sultinio, kokosų pieno, vyno sviesto ar „Adobo“ padažo, skirto „Adobo Pusit“, dar žinomo kaip kalmarų „Adobo“) ant silpnos ugnies maždaug 45 minutes arba iki suminkštės.
Kepimas
- Paruošimas: Išvalytus kalmarų kūnus įdarykite su ryžių, žolelių ir jūros gėrybių mišiniu.
- Virimas: Įdėkite į kepimo indą, uždenkite padažu (pomidorais ar baltuoju vynu) ir kepkite 350 ° F (175 ° C) maždaug 20–30 minučių.
Ceviche / Glow
- Paruošimas: Plonai supjaustykite neapdorotus kalmarą ir marinuokite citrusinių vaisių sultis (pvz., Lime ar citriną, taip pat actą).
- Virimas: Rūgštingumas „išvirs“ kalmaras, todėl jis bus švelnus ir į ceviche ar kinilaw. Patiekite su žolelėmis ir daržovėmis kaip gaivinantį patiekalą.
Dabar esate pasirengęs gaminti maistą!