Skelbimas – mūsų 2022 m. Pabrėžti pranešėjai

Skelbimas - mūsų 2022 m. Pabrėžti pranešėjai



Praėjusią savaitę Ubudo maisto festivalis paskelbė pirmąjį #UFF22 turą Pabrėžkite garsiakalbius Nustatykite prisijungti prie mūsų Ubud 24 – birželio 26 d Grąžinti mūsų trijų dienų tarpkultūrinį kulinarinį nuotykį su specialiais renginiais ir maisto gaminimo demonstracinėmis versijomis, ekskursijomis su maistu ir derybų, spektaklių ir rinkų, dirbtuvių ir meistriškumo klasių.

Remdamasis šių metų tema, UFF suburia vietinius maisto herojus, kad galėtų bendradarbiauti su pripažintais virėjais iš viso pasaulio. Sveikindamas nuo Italija, Airija, Australija ir visame salynemūsų pirmajame akcinių pranešėjų etape sudaro 7 virėjai ir trasos, kurie kiekvienas atneša savo unikalius skonius ir filosofijas į kulinarinį pasaulį.

Nominuotas kaip vienas iš 10 geriausių 2021 m. CNN herojų, Balio paties Padarė Janur Yasa yra bendras kūrėjas Moksaaugalų restoranas ir permakultūros sodas bei įkūrėjas Plastiko mainai. Ši programa teikia medžiagas mainais už plastikinių atliekų rinkimą. Festivalyje bus nagrinėjama maisto tvarumo tema per daugybę įtikinamų pokalbių, specialių renginių ir nepaprastų pristatymų. Kitas pagrindinis judėjimo balsas yra Helliliti Hilmanįkūrėjas Javara ir Sekolah Seniman Pangankuris atsidavė Indonezijos maisto biologinės įvairovės paveldo praturtinimui,

Šių metų festivalis taip pat pristatys intymių specialiųjų renginių, kuriuos surengs kai kurie iš geidžiamiausių kulinarijos pasaulio ir novatoriškų virėjų, seriją. Prisijungimas prie mūsų iš netoliese esančio Singapūro yra airių šefas ir restoranų restoranas Andrew Walshasvirėjo savininkas Išgydyti„Nua“ airių įstaiga, pelniusi savo pirmąjį „Michelin“ žvaigždė 2021 m. Ir kūrybingas vizionierius virtuvėje. Maurizio BombiniVirėjų savininkas Mauri ir mylimas ankstesnis vykdomasis virėjas Mandapa„Ritz Carlton Reserve“, Grįš į Ubudą dėl festivalio, kad dar kartą padirbtų savo magiją Mandapos virtuvėje.

Kiti du mūsų svarbiausi pranešėjai praleido nemažai laiko savo kulinarinių įgūdžių visoje Australijoje. Jaunas George'o vykdomasis virėjas ir bendrasavininkas Melissa Palinkas Kas yra žinoma dėl savo novatoriško meniu ir nulinės atliekų filosofijos virtuvėje, o pačios Indonezijos Aga Alvian, Kas dabar veda virtuvę „Meatsmith“, Džakartoje.

Apibendrinant pirmąjį mūsų svarbiausių garsiakalbių rinkinį, yra vienas iš vietinių Balio kulinarijos herojų, Ayu Gayatri Kresna„Pengalaman Rasa“ įkūrėjas ir vyriausiasis šefas, kuris aistringai dalijasi savo kulinarinėmis žiniomis ir meile šiaurės balietiškam maistui su pasauliu.

Visiems būsimiems pranešėjų ir programų atnaujinimams būtinai prisiregistruokite prie mūsų „Enews“ ir stebėkite mūsų „Instagram“, „Facebook“ ir „Twitter“. Nepraleiskite vieno iš pirmaujančių Indonezijos kulinarijos ir kultūrinių įvykių sugrįžimo!





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -