Kavinės stilius, lengvas jazmino pieno arbatos receptas | „Rice Life Foodie“

Kavinės stilius, lengvas jazmino pieno arbatos receptas | „Rice Life

Padaryk tai Jasmine pieno arbata receptas Namuose ir jums nereikės trenkti kavinės ir išleisti tuos pinigus, kai galite išgerti jazmino pieno arbatos, kuri skonis yra toks pat išgalvotas, kaip ir jūsų mėgstamiausias arbatos namas – pagalvokite apie Alfredą, Gong Cha ar labiausiai prašmatniausias arbatos vietas mieste. Su kvapniu aromato, subtiliomis gėlių natomis ir kreminiu turtingumu, jazminų pieno arbata yra Gaivus, vertas „Instagram“ ir labai paprastas. Be to, jūs galite mėgautis karštu ar šaltu, ir jis puikiai tinka gurkšnoti keliuose.

Gurkšnokite ir būkite socialūs pasidalydami stikline ledinės jazminų pieno arbatos su Boba.

Vienas iš mano mėgstamiausių dalykų, kurį reikia padaryti, yra apsilankyti mažame Tokijuje mano mieste ir eiti arbatos namai. Taip! Tiesiog peržiūri geriausias arbatos ir burbulų arbatos parduotuves ir mėgaukitės pyragais ir gera kompanija (paprastai mano vaikai!). Tačiau tai gali greitai sudėti!

Taigi jazminų pieno arbatos gaminimas namuose nėra nesąmonė. Aš iš tikrųjų mėgstu šio azijietiško gėrimo recepto universalumą, nes paprasta sureguliuoti saldumą, pieno ar augalinio pieno tipą ir pasigaminti jį su įvairiomis žarnomis ar pridėtiniais skoniais.

Turiu tikrai šaunių puodelių, dėl kurių jaučiuosi ką tik palikusi arbatos namą, ir voila … puodelį jazmino pieno arbatos, o mano rytas jau yra puikus pradžioje.

Laikydami puodelį jazminų pieno arbatos su boba ir žibintais fone

Kas yra jazminų pieno arbata?

Jazmine pieno arbata yra a subtili, kvapni, gėlių arbata Įpiltas jazminų gėlėmis arba jazmino kvapo žaliosios arbatos lapais.

Jis derinamas su pieno ar pieno alternatyvomis, kad būtų sukurtas sklandus, kreminis gėrimas, kuris subalansuoja gėlių natas su nedideliu saldumu. Jei norite, dažnai siūloma su „Jellies“ ar „Boba“ variantais, o jei jums pasisekė, turėdami jį su „Hokkaido“ pienu, jis tampa ypač kreminiu ir pienišku skoniu.

Skonis yra subtiliai saldus, gėlėtas ir jaukus-puikus pasirinkimas bet kuriuo paros metu.

jazmino žalios arbatos lapai
Laisvos lapo jazmino arbata.

Ingredientai

Arbatos bazė

  • 2 šaukštai jazminų arbatos lapai – suteikia kvapnų gėlių skonį; Norėdami gauti geriausius rezultatus, rinkitės aukštos kokybės laisvų lapų jazminų arbatą ir staigiai ir stipriai.
  • 2 puodeliai karštas vanduo (ne virinamas, maždaug 175 ° F/80 ° C) – Išsaugo subtilus jazmino aromatas

Saldiklis

  • 3 šaukšteliai rudojo cukraus, medaus ar agavos sirupo – sustiprina skonį, išlaikant jį subtilų; prisitaikykite pagal skonį
  • Pasirenkamas veganiškas pakaitalas: klevų sirupas ar agavas
  • Pasirenkami priedai: melasa cukraus sirupo, skirto turtingoms karamelės užrašams

Pienas

  • 1 puodelis pieno ar pieno alternatyva – kreminė arbata; „Hokkaido“ pienas, nenuoseklus pienas, avižų pienas, sojos pienas ar migdolų pienas – gerai veikia.
  • 1 valgomasis šaukštas pusė ir pusė – padidinti kremą; Jei norite, naudokite veganišką sub
  • Pasirenkamos veganiškos versijos: avižų, migdolų, sojų ar kokosų pieno

Ledas (jei patiekiama šalta)

  • ½–1 puodelio ledo kubelių – gaivinančiai ledinei jazminų pieno arbatai

Pasirenkami priedai

  • Jasmine arbatos želė – Dėl tekstūros ir pagerinti unikalią jazmino gėlių patirtį
  • Tapijokos perlai – kramtoma ir atšokusi tekstūra
  • Boba rutuliai – klasikiniam burbulo arbatos vingiui
  • Vanilės ekstraktas – brūkšnys atneš šiek tiek kreminio vanilės skonio
  • Cinamonas arba muskato riešutas pabarstykite – prideda šilumą
  • Arbatinukas ar mažas puodelis
  • Puikus tinklelio filtras arba arbatos užpildas
  • Akiniai ar daugkartinio naudojimo puodeliai patiekimui

Instrukcijos

Užvirinti jazminų arbatą

  1. Įkaitinkite vandenį iki 175 ° F (80 ° C). Venkite verdančio vandens – tai gali padaryti jazminų arbatą kartaus.
  2. Pridėti Jasmine arbatos lapai prie karšto vandens su arbatos užpilu ar arbatos maišeliais.
  3. Stačias 5 minutes. Sureguliuokite stūmimo laiką, atsižvelgiant į tai, kaip stipriai norite skonio. Įsitikinkite, kad pridedant pieną, jis yra pakankamai drąsus.
  4. Išdėkite arbatos lapus ir perpilkite arbatą į puodelį.

Pasaldinkite arbatą

  1. Kol arbata vis dar šilta, įmaišykite Jūsų saldiklio pasirinkimas (cukrus, medus, klevų sirupas ar agavas) ir žiupsnelis prieskonių, jei norite. Paragaukite ir sureguliuokite saldumą, kaip norite.

Įpilkite pieno

  1. Užpilkite pieno ar pieno alternatyva (karšta ar šalta) ir pusantros pusės į pasaldintą arbatą. Maišykite švelniai, kad sujungtumėte. Įpilkite ledo, jei turite ledinės jazminų pieno arbatos.
  2. Galiausiai pridėkite jazminų arbatos želė, naminę bobą ar kitas želė ir kramtomas faktūras, kad padidintumėte savo jazminų pieno arbatos receptą. (neprivaloma)

Geriausi sėkmės patarimai

  • Naudoti aukštos kokybės jazminų arbatos lapai– Aromatas daro didelę įtaką.
  • Venkite verdančio vandens, dėl kurio arbata gali būti kartaus.
  • Padarykite drąsiai: 5 minutės yra idealios subalansuoto skonio.
  • Kreminės tekstūros, pabandykite Šiek tiek pašildant pieną prieš pridedant.
  • Paragaukite, kaip jūs einate – pritaikykite saldumui pagal savo pasirinkimą.
Jasmine pieno arbata su boba ir rudojo cukraus sirupu
Jasmine pieno arbata su boba ir melasa rudojo cukraus sirupu ant ledo.

Priedai ir variantai

  • Klasikinė boba: Virkite tapijokos perlų ar naminių boba rutulius atskirai ir įpilkite į stiklą, kad gautumėte burbulinės arbatos versiją.
  • Jasmine arbatos želė: Gėrime supjaustykite kubeliais ir sluoksniu, kad gautumėte papildomos tekstūros.
  • Skonio posūkis: Pridėkite lašą vanilės, rožių sirupo ar levandų sirupo, kad gautumėte kavinės stiliaus skonį.
  • Veganinė kreminė versija: Naudokite avižų, migdolų, sojų ar kokosų pieną augaliniam gydymui.
  • Sluoksniuota arbata: Pirmiausia atšaldykite arbatą, tada lėtai supilkite pieną ant ledo, kad gautumėte sluoksniuotą efektą, ir įpilkite rudojo cukraus sirupo išilgai stiklo krašto, puikiai tinkantį nuotraukoms.

Kaip tarnauti

  • Karšta: Puodelyje, pasirinktinai su plakta grietinėle.
  • Šalta: Virš ledo aukštoje stiklinėje arba daugkartinio naudojimo puodelyje su boba šiaudeliais. Įpilkite tapijokos perlų arba jazminų arbatos želė, kad gautumėte burbulo arbatos patirtį.
  • To-go: Namuose naudokite daugkartinio naudojimo kelionių taurę.

Bendri klausimai

Ar galiu vietoj laisvų lapų naudoti arbatos maišelius?
Taip, bet laisvų lapų jazminų arbata siūlo gaivesnį aromatą ir pilnesnį skonį.

Ar galiu tai padaryti iš anksto?
Galite paketą užvirinti arbatą ir ją šaldyti, tada prieš patiekdami įpilkite pieno ir ledo.

Kokia geriausia pieno alternatyva kremui?
Avižų pienas yra geriausias kremui ir putojimui, o migdolai ir soja yra šiek tiek lengvesni.

Kaip tai turėtų būti miela?
Pradėkite nuo 1–2 šaukštelio saldiklio vienam arbatos puodeliui ir prisitaikykite prie skonio.

Ar galiu naudoti šaltą alaus jazminų arbatą?
Absoliučiai! Stačiai jazmino arbata šaltame vandenyje 8 valandas, tada įpilkite pieno ir saldiklio, kad gautumėte lengvą šaltą užvirintą versiją.

Kaip pridėti rudojo cukraus sirupo ar jazminų arbatos želė?
Rudą cukraus sirupą galima pridėti tiesiogiai, kol arbata yra šilta arba kaip sluoksnis išilgai puodelio, kai apledėjo. Jasmine arbatos želė turėtų būti supjaustyta kubeliais ir sluoksniuota stiklo apačioje, prieš pilant pieno arbatą.

Jasmine pieno arbata su boba ir rudojo cukraus sirupu

Arbatos bazė

  • 2 kasas Jasmine arbatos lapai laisvas lapų ar arbatos maišelis
  • 2 puodeliai Karštas vanduo ne verdama

Saldiklis

  • 3 TSP Rudas cukrus Medus, melasa cukraus sirupo, klevų sirupo ar agavos sirupo

Pienas

  • 1 puodelis Pasirinktas pienas nenugriebtas pienas, avižų pienas, sojos pienas, hokkaido pienas ar migdolų pienas
  • 1 kasas puse su puse
  • Ledas Jei patiekiama šalta

Pasirenkami priedai

  • Jasmine arbatos želė
  • Tapijokos perlai
  • Boba rutuliai
  • Vanilės ekstraktas
  • Cinamonas arba muskato riešutas pabarstykite

Užvirinti jazminų arbatą

  • Įkaitinkite vandenį iki 175 ° F (80 ° C). Venkite verdančio vandens – tai gali padaryti jazminų arbatą kartaus.Į karštą vandenį įpilkite jazminų arbatos lapų su arbatos užpilu ar arbatos maišeliais.Stačias 5 minutes. Sureguliuokite stūmimo laiką, atsižvelgiant į tai, kaip stipriai norite skonio. Įsitikinkite, kad pridedant pieną, jis yra pakankamai drąsus.

    2 šaukštai jazminų arbatos lapai, 2 puodeliai karšto vandens

  • Išdėkite arbatos lapus ir perpilkite arbatą į puodelį.

Pasaldinkite arbatą

  • Kol arbata vis dar šilta, išmaišykite saldiklį (cukrų, medų, klevų sirupą ar agavą) ir žiupsnelį prieskonių, jei norite. Paragaukite ir sureguliuokite saldumą, kaip norite.

    3 šaukšteliai rudas cukrus

Įpilkite pieno ir baigkite

  • Supilkite pieno ar pieno alternatyvą (karštą ar šaltą) ir pusantros pusės į pasaldintą arbatą. Maišykite švelniai, kad sujungtumėte. Įpilkite ledo, jei turite ledinės jazminų pieno arbatos.

    1 puodelis pasirinkto pieno, 1 valgomasis šaukštas puse su puse, Ledas

  • Galiausiai pridėkite jazminų arbatos želė, naminę bobą ar kitas želė ir kramtomas faktūras, kad padidintumėte savo jazminų pieno arbatos receptą. (neprivaloma)

    Jasmine arbatos želė, Tapijokos perlai, Boba rutuliai, Vanilės ekstraktas, Cinamonas arba muskato riešutas pabarstykite

Mitybos faktai

Jazmine pieno arbatos receptas

Suma už porciją

% Dienos vertė*

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -