Kreminės mango naktinės avižos (veganiškos)

Kreminės mango naktinės avižos (veganiškos)


Mango naktinės avižos yra skanios, sočios ir saldus būdas pradėti dieną! Kreminės avižos ir mangai yra puikus derinys, pagamintas iš augalinio pieno, o visas receptas yra paprastas. Atraskite visapusišką veganišką mango kokoso naktinę avižą, kad jūsų įtempti rytai būtų kuo lengvesni, o pilvas būtų laimingas!

Kas yra mango naktinės avižos

Paprasčiau tariant, mango kokoso naktinės avižos yra vienas kremiškiausių būdų sukurti šį pusryčių pojūtį! Tai avižos, pasaldintos mangais, o sodrios ir skanios su kokosų pienu, todėl viskas veikia.

Rezultatai – itin puikūs, suteikiantys energijos ir sotūs veganiški pusryčiai, treniruočių patiekalas ar užkandis keliaujant. Geriausia, kad jis be vargo pagaminamas per naktį šaldytuve, kol miegate!

Nors galite naudoti pasirinktą pieną, kokosų pienas yra salos skonis, kuris dera kartu su mangais ir padaro receptą kreminį. Išbandžiau ir kitus augalinius pienus, o be kokosų pieno ne tas pats.

Kokį mangą naudoti mango kokoso naktinėms avižoms?

Geltonas mangas. Tai taip pat žinomas kaip Manilos mangas, Filipinų mangas, auksinis mangas arba Ataulfo ​​mangas.

Filipinai yra žinomi dėl geriausių mangų pasaulyje (taip, aš tai sakiau!). Tai yra, jei jums patinka kreminis ir sodrus, labai prinokęs mangas. Jie tikrai yra brangakmeniai, kai reikia gaminti mango sago, mango bango, mangų desertą, vaisių plūdes, mangų ledus ir mangų desertus bei kepinius.

avižos

Ingredientai

  • 1/2 puodelio valcuotų avižų – Valcuotos avižos turi tinkamos konsistencijos naktinėms avižoms. Šiam receptui nenaudokite greito ar plieno.
  • 1/2 puodelio įprasto kokoso pieno (arba pageidaujamo augalinio pieno) – naudokite įprastą, riebų, kokybišką kokosų pieną.
  • 1/2 pasirinkto augalinio pieno – migdolų, avižų, sojų; Tai papildo kokosų pieną ir sumažina riebalų kiekį
  • 1 prinokęs geltonasis mangas – smulkiais gabalėliais
  • 1/2 šaukšto chia sėklų
  • 2 šaukštai klevų sirupo arba agavos (neprivaloma)
  • 1/2 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
  • Žiupsnelis druskos
  • Priedai: papildomas mangas, susmulkintas kokosas, riešutai arba sėklos

Įranga

  • Maišymo dubuo
  • Stiklainiai arba sandarūs nakčiai avižų konteineriai saugojimui
  • Plaktuvas maišymui – plakiklis geriau viską sumaišo

Instrukcijos

  1. Sumaišykite Ingredientus: Maišymo dubenyje sumaišykite avižas, kokosų ir augalinį pieną, chia sėklas, klevų sirupą, vanilės ekstraktą ir žiupsnelį druskos. Gerai išmaišykite šluotele, kad visos avižos būtų padengtos skysčiu.
  2. Pridėti Mango: Švelniai įdėkite kubeliais pjaustytą geltoną mangą, jei norite, pasilikdami nedidelį kiekį užpilui. Taip pat galite įmaišyti šiek tiek mango ir sluoksniuoti į tyrę.
  3. Parduotuvė: Supilkite mišinį į stiklainį arba sandarų indą. Uždarykite ir padėkite į šaldytuvą.
  4. Mirkyti per naktį: Leiskite avižoms mirkti šaldytuve per naktį arba bent 6 valandas, kol jos taps kreminės ir sugers skystį.
  5. Patiekite: Ryte gerai išmaišykite avižas. Jei mišinys per tirštas, įpilkite šlakelį augalinio pieno, kad pasiektumėte norimą konsistenciją. Ant viršaus užpilkite likusio mango, kokoso ir bet kokių kitų norimų priedų.
  6. Mėgaukitės: Jūsų gardžios mango kokoso naktinės avižos yra paruoštos mėgautis maistingais pusryčiais ar užkandžiais!

Pastabos

  • Kad skonis būtų geriausias, būtinai naudokite prinokusį mangą. Prinokusio mango saldumas ir kremiškumas pakelia patiekalą.
  • Sureguliuokite saldumo lygį pagal savo skonį, įpildami daugiau ar mažiau klevų sirupo arba agavos. Jei mangas labai prinokęs, gali prireikti mažiau saldiklio.
  • Jei naudojate greitas avižas, jų tekstūra gali būti ne tokia kreminė kaip valcuotų avižų, todėl laikykitės avižos optimaliems rezultatams.
  • Jei turite likučių, laikykite juos šaldytuve iki 3 dienų.
mango naktinės avižos

Papildiniai ir variantai

  • Riešutų sviestas: Įmaišykite šaukštą migdolų sviesto, žemės riešutų sviesto arba anakardžių sviesto, kad gautumėte daugiau baltymų ir kremo.
  • Prieskoniai: Įdėkite cinamono arba muskato riešuto, kad gautumėte šiltą skonį, kuris puikiai derės su mangais.
  • Sėklos: Apsvarstykite galimybę pridėti saulėgrąžų sėklų, moliūgų sėklų arba linų sėmenų, kad padidėtų traškumas ir pagerėtų mityba.
  • Vaisių variacijos: Mangą pakeiskite kitais vaisiais, pvz., persikais, ananasais ar uogomis, kad gautumėte kitokį skonį.
  • Kokosų jogurtas: Sumaišykite šaukštelį kokoso jogurto arba graikiško jogurto, kad gautumėte papildomo kremiškumo ir skonio.
  • Chia pudingo sluoksnis: Sukurkite sluoksniuotą efektą, prieš dėdami mango avižas į stiklainio dugną įdėdami chia pudingo sluoksnį, pagamintą iš kokosų pieno.
  • Šokoladas: Šokolado mėgėjams į mišinį įpilkite kakavos miltelių arba šokolado drožlių, kad gautumėte dekadentišką posūkį.
mango naktinės avižos stikliniame inde
  • ½ puodelis avižos Avižos yra tinkamos konsistencijos naktinėms avižoms. Šiam receptui nenaudokite greito ar plieno.
  • ½ puodelis įprastas kokosų pienas arba jūsų pageidaujamas augalinis pienas – naudokite įprastą, riebų, kokybišką kokosų pieną.
  • ½ pasirinktas augalinis pienas migdolų, avižų, sojų; Tai papildo kokosų pieną ir sumažina riebalų kiekį
  • 1 prinokęs geltonas mangas smulkiais gabalėliais
  • ½ šaukštas chia sėklų
  • 2 šaukštas klevų sirupo arba agavos neprivaloma
  • ½ šaukštelis vanilės ekstraktas
  • Žiupsnelis druskos
  • Priedai: papildomas mangas susmulkintų kokosų, riešutų ar sėklų
  • Sumaišykite ingredientus: maišymo dubenyje sumaišykite avižas, kokosų ir augalinį pieną, chia sėklas, klevų sirupą, vanilės ekstraktą ir žiupsnelį druskos. Gerai išmaišykite šluotele, kad visos avižos būtų padengtos skysčiu.

    ½ stiklinės valcuotų avižų, ½ puodelio įprasto kokosų pieno, ½ pasirinkto augalinio pieno, ½ šaukšto chia sėklų, 2 šaukštai klevų sirupo arba agavos, ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto, Žiupsnelis druskos

  • Įdėkite mango: švelniai suberkite kubeliais pjaustytą geltoną mangą, jei norite, pasilikdami nedidelį kiekį užpilui. Taip pat galite įmaišyti šiek tiek mango ir sluoksniuoti į tyrę.

    1 prinokęs geltonasis mangas

  • Laikyti: supilkite mišinį į stiklainį arba sandarų indą. Uždarykite jį ir padėkite į šaldytuvą.

  • Mirkyti per naktį: leiskite avižoms mirkti šaldytuve per naktį arba bent 6 valandas, kol jos taps kreminės ir sugers skystį.

  • Patiekite: Ryte gerai išmaišykite avižas. Jei mišinys per tirštas, įpilkite šlakelį augalinio pieno, kad pasiektumėte norimą konsistenciją. Ant viršaus užpilkite likusio mango, kokoso ir bet kokių kitų norimų priedų.Jūsų skanios mango kokoso naktinės avižos yra paruoštos mėgautis maistingais pusryčiais ar užkandžiais!



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -