Obuolių morkų burokėlių imbiero sultys Feel Good Receptas

Obuolių morkų burokėlių imbiero sultys Feel Good Receptas


Obuolių morkų burokėlių imbiero sultys – tai keturis kartus supermaisto sulčių galios dozė! Skanus, natūralaus saldumo, prisotintas vitaminų, universalus ir pigesnis nei perkant daugelyje sulčių kavinių. Obuolių morkų burokėlių imbiero sulčių derinys yra ne tik puikus būdas pradėti dieną, bet ir vienas iš tų gėrimų, kurie iš vidaus sukuria švytėjimą sveikatai ir gerovei.

Daugiau nei pusę savo gyvenimo vartoju žalių vaisių, daržovių ir žolelių sultis. Nuo Abbot Kinney iki Australijos ir daugelio kitų žemynų…Ieškau geriausių sulčių barų ir sveikatingumo gėrimų.

Obuolių morkų imbieriniai burokėliai yra labai patikimi kiekvieną kartą. Jūs gaunate šiek tiek šilumos, pakankamai saldaus ir sveikų vitaminų balanso, kad jaustumėtės tikrai gerai, ir manau, kad dėl to mano oda atrodo labiau spindinti. Arba tai, arba drėgmė, bet aš einu su šiomis sultimis. Tai. Is. Taigi. Gerai.

Burokėlių morkų obuolių imbiero sulčių privalumai

Azijos kultūrose yra daug natūralių sulčių, pagamintų iš įvairių vaisių ir daržovių, kurios yra naudingos sveikatai, pavyzdžiui, burokėlių morkų obuolių imbiero sultys.

Tikrų vaisių ir daržovių sulčių gėrimas Azijos, kasdienėje kultūroje yra labai ryškus kaip gaivus gėrimas ar imuniteto stiprintuvas. Kai kurie galimi šių žalių sulčių pranašumai yra šie:

  • Turtingas maistinių medžiagų: Šiose sultyse sujungiami obuolių, morkų, burokėlių ir imbiero vitaminai ir mineralai, suteikiant gausų vitamino A, C, kalio, beta karotino, magnio ir antioksidantų šaltinį.
  • Skatina sveiką odą: Obuolių ir morkų antioksidantai padeda kovoti su oksidaciniu stresu, o didelis beta karotino ir vitamino A kiekis prisideda prie sveikesnės odos ir natūralaus spindesio.
  • Palaiko širdies ir kraujagyslių sveikatą: Žinoma, kad burokėliai dėl juose esančių nitratų mažina kraujospūdį ir gerina kraujotaką.
  • Padidina energijos lygį: Natūralus vaisių cukrus kartu su energizuojančiomis imbiero savybėmis suteikia greitą energijos užtaisą be gedimų, susijusių su perdirbtu cukrumi.
  • Pagalba detoksikuojant: Burokėliai ypač žinomi dėl savo detoksikuojančių savybių, padedančių išvalyti kepenis ir pašalinti iš organizmo toksinus.
  • Reguliuoja cukraus kiekį kraujyje: skaidulų kiekis padeda sulėtinti cukraus įsisavinimą kraujyje.
  • Priešuždegiminės savybės: Imbieras turi natūralių priešuždegiminių savybių, kurios gali padėti sumažinti uždegimą organizme.
burokėliai ir morkos bei obuoliai

Ingredientai

  • 2 ekologiški obuoliai – naudokite saldžią veislę, pavyzdžiui, Pink Lady arba Fuji; pjaustytas
  • 2 ekologiškos morkos – supjaustyti gabalėliais
  • 1 vidutinio dydžio burokėlis – kubeliais
  • 1 nykščio imbiero

Įranga

Šalto spaudimo sulčiaspaudė – Man patinka Breville šalto spaudimo sulčiaspaudė, jei norite dažnai spausti sultis, ypač su kietais vaisiais ir daržovėmis, pavyzdžiui, obuoliais ir burokėliais. Jis geriausiai ištraukiamas nepažeidžiant sulčių ir maistinių medžiagų.

šalto spaudimo sulčiaspaudė
Tai aš naudoju ir tarnauja metų metus (Breville sulčiaspaudė). Jis turi būti gerai prižiūrimas ir labai gerai sultys burokėlius!

Pastaba: jei norite sutrinti trintuvu, galite pagaminti daugiau glotnučio įpylę kokoso vandens arba obuolių sulčių. Jis turės grūdėtesnę tekstūrą.

Instrukcijos

  1. Paruoškite Ingredientus: Kruopščiai nuplaukite visus vaisius ir daržoves. Obuolius supjaustykite griežinėliais, morkas supjaustykite gabalėliais, burokėlius supjaustykite kubeliais, imbierą nulupkite.
  2. Sulčių spaudimas: Šalto spaudimo sulčiaspaudę nustatykite pagal gamintojo instrukcijas. Pradėkite į sulčiaspaudę įdėdami obuolių skilteles, tada morkų gabalėlius, kubeliais pjaustytus burokėlius ir imbierą.
  3. Ištraukimas: Įjunkite sulčiaspaudę ir leiskite jai ištraukti sultis. Būtinai surinkite sultis į švarų indą.
  4. Sumaišykite ir ragaukite: Kai iš visų ingredientų išsilieja sultys, švelniai išmaišykite mišinį, kad susimaišytų. Paragaukite ir sureguliuokite pridėdami daugiau imbiero, jei norite aštresnio skonio arba daugiau obuolių, kad būtų saldesnis.
  5. Patiekite: Supilkite sultis į stiklinę ir nedelsdami mėgaukitės, kad skonis ir maistinės medžiagos išliktų geriausiai.
  6. Sandėliavimas: Jei turite sulčių likučių, laikykite jas hermetiškame inde, pavyzdžiui, išmūrytuose stiklainiuose, šaldytuve iki 2 dienų. Gerai suplakite prieš vėl naudodami.

Pastabos

  • Kad patiektumėte sveikiausią, naudokite ekologiškus vaisius ir daržoves. Būtinai gerai išplaukite ingredientus, kad pašalintumėte purškalus.
  • Paruoškite šias sultis, kai jūsų ingredientai bus švieži ir prinokę.
  • Išgerkite iš karto, kad gautumėte geriausią skonį ir daugumą supermaisto maistinių medžiagų.
  • Kad tai būtų lengviausia padaryti, būtinai naudokite šalto spaudimo sulčiaspaudę.
  • Jei neturite šalto spaudimo sulčiaspaudės, jums reikia galingo blenderio ir jis bus labiau grūdėtesnės tekstūros kokteilis.

Papildiniai ir variantai

Norėdami pritaikyti savo obuolių morkų burokėlių imbiero sultis, apsvarstykite šiuos priedus ir variantus:

Priedai

  • Citrinų sultys: Šviežių citrinų sulčių išspaudimas gali suteikti ryškaus citrusinių vaisių skonio ir padidinti sulčių vitamino C kiekį.
  • Kokosų vanduo: Jei norite atogrąžų posūkio ir papildomo drėkinimo, įmaišykite šiek tiek kokoso vandens.
  • Ciberžolė: Pridėjus nedidelį šviežios ciberžolės gabalėlį arba šlakelį maltos ciberžolės, gali atsirasti priešuždegiminių savybių ir šilto skonio.
  • Ananasas: Keli ananaso gabalėliai gali suteikti jūsų sultims natūralaus saldumo ir atogrąžų dvelksmo.
  • Špinatai arba kopūstai: Norėdami sustiprinti žalią skonį, įmeskite saują špinatų arba lapinių kopūstų, kad padidintumėte maistinių medžiagų kiekį ir nepablogintumėte skonio.
  • Chia sėklos: Įdėjus šaukštą chia sėklų, sultys gali sutirštėti ir gauti papildomos skaidulų bei omega-3 riebalų rūgščių.

Variacijos

  • Aštrios imbierinių burokėlių sultys: Padidinkite imbiero kiekį, kad gautumėte pikantiškesnę versiją, kuri puikiai tinka tiems, kurie mėgsta spyrį!
  • Šaknų daržovių mišinys: įtraukite kitas šakniavaisines daržoves, pvz., saldžiąsias bulves ar pastarnokus, kad gautumėte kitokį skonį ir pridėtumėte vitaminų.
  • Uogų sprogimas: Pridėkite saują uogų (pvz., braškių ar mėlynių), kad gautumėte vaisinį posūkį ir papildomai gausite antioksidantų.
  • Žaliosios Detox sultys: Pakeiskite obuolius į žalius obuolius ir pridėkite agurką gaiviam ir detoksikuojančiam gėrimui.
  • Citrusinių vaisių sultys: Kai kuriuos obuolius pakeiskite apelsinais arba greipfrutais, kad gautumėte aštrų ir gaivių sulčių.

Eksperimentuokite su šiais priedais ir variantais, kad sukurtumėte sultis, kurios puikiai atitiktų jūsų skonį ir mitybos poreikius!

obuolių morkų burokėlių sultys stiklinėje

Kaip tarnauti

Patiekite iš karto arba atvėsinkite penkiolika minučių šaldytuve. Jei norite, galite įdėti ledo.

Žaliavų sulčių gėrimas iškart po spaudimo yra geriausias laikas, kai dauguma žmonių jaučiasi gerai, švyti.

obuolių morkų burokėlių sultys stiklinėje
  • 2 ekologiški obuoliai naudokite saldžią veislę, pavyzdžiui, Pink Lady arba Fuji; pjaustytas
  • 2 ekologiškos morkos supjaustyti gabaliukais
  • 1 vidutinio dydžio runkeliai kubeliais
  • 1 nykščio imbiero nulupti
  • Paruoškite ingredientus: Kruopščiai nuplaukite visus vaisius ir daržoves. Obuolius supjaustykite griežinėliais, morkas supjaustykite gabalėliais, burokėlius supjaustykite kubeliais, imbierą nulupkite.

    2 ekologiški obuoliai, 2 ekologiškos morkos, 1 vidutinio dydžio burokėlio, 1 nykščio imbiero

  • Sulčių spaudimas: nustatykite šalto spaudimo sulčiaspaudę pagal gamintojo instrukcijas. Pradėkite į sulčiaspaudę įdėdami obuolių skilteles, tada morkų gabalėlius, kubeliais pjaustytus burokėlius ir imbierą.

  • Ištraukimas: Įjunkite sulčiaspaudę ir leiskite jai ištraukti sultis. Būtinai surinkite sultis į švarų indą.

  • Sumaišykite ir paragaukite: kai iš visų ingredientų susitrauks sultys, švelniai maišykite mišinį, kad susimaišytų. Paragaukite ir sureguliuokite pridėdami daugiau imbiero, jei norite aštresnio skonio arba daugiau obuolių, kad būtų saldesnis.

  • Patiekite: Supilkite sultis į stiklinę ir nedelsdami mėgaukitės, kad skonis ir maistinės medžiagos išliktų geriausiai.

  • Laikymas: Jei turite sulčių likučių, laikykite jas sandariame inde, pavyzdžiui, induose, šaldytuve iki 2 dienų. Gerai suplakite prieš vėl naudodami.

Mitybos faktai

Obuolių morkų burokėlių imbiero sultys

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -