Šis arbūzų sago receptas yra gaivus sapnas (2 būdai!)

Šis arbūzų sago receptas yra gaivus sapnas (2 būdai!)


Šis arbūzų sago receptas yra toks skanus, sveikesnis, gaivus ir tiesiog nuostabus gėrio puodelis. Rožiniai, traškūs, saldūs arbūzo burbuliukai su šoksniais sago tapijokos perlais patrauks jūsų pojūčius. Tada saldinto pieno ir tekstūrų mišinys tikrai pakelia šį nuostabų arbūzų sago gėrimą. Atraskite DU BŪDUS, kaip pasigaminti šį skanų azijietišką skanėstą.

Kai buvau Vietname ir Australijoje (dviem atskiromis kelionių progomis), išgėriau tiek daug sago gėrimų! Cha pojūtis mane nugalėjo ir kaip negali? Vietnamas yra nuostabus dėl nuostabių ir skanių mišinių, o Australija yra tarsi „ožka“, nes yra tiek daug autentiškų azijietiškų vietų, kad mane supo kiekvieno kampo pasirinkimas. Kiekvienas sago gėrimas po kito, viskas gerai!

Tačiau arbūzo meniu nebuvo! Tai turi būti! Arbūzinis sago yra ne tik toks gražus rožinės spalvos, bet ir gaivus, sveikas, skanus ir puikiai dera su sago.

Čia parodysiu, kaip pasigaminti pienišką variantą, taip pat pateiksiu sultingą! Be to, jei norite veganiškos versijos, galite tiesiog pakeisti veganiškus ingredientus. eime…

arbūzo užpilas ant arbūzo sago
Sukraukite arbūzą aukštai. Nesidrovėkite.
arbūzas sago su arbūzu iškirpti formomis
Ledinis, šaltas, traškus, natūraliai saldus ir kreminio kontrasto. Arbūzų sago tekstūra ir skanus skonis derinamas.

Kas yra Arbūzas Sago?

Arbūzinis sago yra atšaldytas desertas, kilęs iš Pietryčių Azijos, kur sago perlai dažniausiai naudojami įvairiems saldiems patiekalams gaminti. Filipiniečiai, kinai ir daugelis Azijos virtuvių naudoja sago ir tapijokos perlus nuo saldžių iki pikantiškų receptų.

Recepte paprastai yra sago arba tapijokos perlai, šviežias arbūzas ir saldus kokosų pieno pagrindas, tačiau galite naudoti bet kokį pieną, kurį mėgstate. Receptų kortelėje pateiksiu pasiūlymus.

Jūsų arbūzinis sago bus kreminis, vaisinis ir puikiai tiks šiltam orui arba bet kada, kai reikia lengvo ir gaivaus skanėsto. Jau nekalbant apie tai, kad tai sveikiau nei komerciniai desertai ir tinka vaikams.

Arbūzinis sago yra tikrai labai smagus ir linksmas, daugelio pamėgtas gėrimo desertas.

Kodėl jums patiks arbūzas Sago

  • Gaivus ir sveikesnis: Dėl sultingo arbūzo ir atšaldyto kokosų pieno šis desertas yra puikus būdas įveikti karštį, kupiną sveiko arbūzo ir vitaminų.
  • Lengva pagaminti: Atlikę vos kelis paprastus veiksmus, šį desertą pagaminsite per mažiau nei 30 minučių.
  • Pritaikoma: Pridėkite kitų vaisių, pvz., mangų, melionų ar lipčiaus, kad gautumėte unikalų posūkį.
  • Tinka šeimai: Dėl saldaus ir kreminio skonio šis desertas patinka vaikams ir suaugusiems.
aukščio taurė, pilna rožinio arbūzo sago gėrimo
arbūzas iškirptas peliuko Mikio veido formomis
Arbūzo formos su pelės ausytėmis. Mano vaikams nereikėjo pasiteisinimo pasimėgauti šiuo skanėstu, bet tai buvo papildomas elementas.
arbūzo sago ingredientai

Arbūzų sago ingredientai

  • 1/4 puodelio mažų sago perlų (tapijokos perlų)
  • 4 puodeliai vandens – užvirinti
  • 1 skardinė (13,5 uncijos) kokosų pieno (riebus kreminei tekstūrai) – arba naudokite pasirinktą augalinį pieną. Norėdami gauti sultingą variantą, naudokite ananasus, baltųjų vynuogių sultis arba sumaišytą arbūzą. Taip pat galite naudoti išgarintą pieną, kad gautumėte ypač kreminę konsistenciją.
  • 1/4 puodelio saldinto kondensuoto pieno (koreguoti pagal skonį) – arba veganiško kondensuoto pieno
  • mažas žiupsnelis druskos
  • ledo kubeliai arba susmulkintas ledas
  • nata de coco (kokoso želė) – neprivaloma

Arbūzui:

  • 3 puodeliai šviežio arbūzo, supjaustyto kubeliais, rutuliukais arba naudokite formų pjaustytuvą smagioms formoms
  • Neprivaloma: papildomos arbūzų sultys suteikia papildomo skonio

Priedai:

  • papildomas arbūzas
  • šlakelis kondensuoto pieno
  • susmulkinto ledo
  • mėtų lapeliai

Įranga

  • pjaustymo lenta
  • peilis
  • arbūzo formų pjaustytuvas – arba baleris
  • dubuo
  • matavimo puodeliai
  • puodą
  • dideli šiaudai
  • aukštų stiklinių ir šaukštų

Instrukcijos

Paruoškite Sago Pearls

  1. Vidutiniame puode užvirinkite 4 puodelius vandens. Suberkite sago perlus ir periodiškai maišykite.
  2. Virkite 10–15 minučių, kol sago perlai taps BEVEIK permatomi, o centre bus mažas baltas taškelis.
  3. Nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite perliams dar 5 minutes, kad jie visiškai išvirtų.
  4. Išvirtą sagą nusausinkite ir nuplaukite po šaltu vandeniu, kad pašalintumėte krakmolo perteklių. Padėkite į dubenį su šaltu vandeniu, kad nesuliptų.

Padarykite kokosų pieno pagrindą

  1. Nedideliame puode sumaišykite kokosų pieną, saldintą kondensuotą pieną ir druską. Lengvai kaitinkite ant silpnos ir vidutinės ugnies nuolat maišydami dešimt minučių. Neleiskite mišiniui užvirti. Kai mišinys lėtai virinamas, cukrus ir kokosų pienas tampa aksominiai ir gerai susimaišo.
  2. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Kol ruošiate arbūzą, atšaldykite.

Paruoškite arbūzą

  1. Supjaustykite arbūzą mažais kubeliais, formelėmis arba naudokite meliono balerį, kad būtų elegantiškesnis pateikimas.
  2. Jei norite, sumaišykite dalį arbūzo, kad susidarytumėte šviežių arbūzo sulčių. To galima dėti į kokosų pieno pagrindą, kad gautumėte papildomo arbūzo skonio.

Surinkite arbūzų sago

  1. Sago perlus nusausinkite ir tolygiai paskirstykite į serviravimo dubenėlius ar taures.
  2. Į kiekvieną porciją įpilkite ledo, o po to – gausiai kubeliais arba rutuliukais supjaustyto arbūzo. Taip pat pridėkite bet kokių kitų mėgstamų vaisių ar želė, pavyzdžiui, nata de coco.
  3. Atšaldytą kokosų pieno pagrindą užpilkite ant sago ir arbūzo, kol gerai apsems. Naudokite sultis ne kreminei versijai.
  4. Papuoškite bet kokiu pasirinktu užpilu ar daugiau arbūzų.
  5. Patiekite iš karto su dideliu šiaudeliu, aukštu šaukštu ir mėgaukitės!

Tobulo arbūzo sago patarimai

  • Arbūzo pasirinkimas: Norėdami gauti maksimalų saldumą, rinkitės prinokusį ir sultingą arbūzą. Ieškokite tokio, kurio spalva būtų sodri, o palietus skamba tuščiaviduriai.
  • Kokosų padažo kaitinimas: Tai yra žaidimo keitiklis ir jo nereikėtų praleisti. Dėl to kokosų padažas tampa šilkinis ir glotnus, išryškėja saldūs skoniai.
  • Saldumo pritaikymas: Sureguliuokite cukraus arba saldinto kondensuoto pieno kiekį kokoso pagrindu, kad atitiktų jūsų skonį.
  • Idėjų aptarnavimas: Vakarėliui ar susibūrimui patiekite arbūzinį sagą dideliame puodelyje ir turėkite atskiras skaidrias taures stilingam pristatymui.
  • Padaryti į priekį: Kokosų pieno pagrindą galite paruošti dieną iš anksto. Laikyti šaldytuve. Sagą galite pasigaminti iš anksto, bet geriausia tapijokos perlų tekstūra. Jis tampa per minkštas, jei laikomas šaldytuve ilgiau nei dieną.

Pridėti priedų ir variantų

Sudėkite nata de coco arba želė: Įtraukite juos į kramtomąją tekstūrą ir subtilų saldumą.

Sumaišykite su tropiniais vaisiais: Padidinkite skonio profilį su jauna kokoso mėsa, kantalupa, lipčiu, papaja ar ananasais.

Sukurkite purų pagrindą: naudokite šviežias arbūzų sultis ir susmulkintą ledą, kad skanėstumėte šaltą patiekalą, arba sumaišykite kreminius ingredientus su ledu, kad gautumėte sklandų, purų variantą.

arbūzo sago su kokosų pienu ir daugybe tapijokos perlų aukštoje stiklinėje

Dažni klausimai

Ar galiu vietoj sago perlų naudoti tapijokos perlus?

Taip, tapijokos perlai yra puikus pakaitalas ir dažnai receptuose naudojami pakaitomis.

Kiek laiko galiu laikyti arbūzų sagą?

Geriausia surinkti ir patiekti arbūzų sago šviežią. Tačiau kokosų pieno pagrindą galite laikyti šaldytuve dvi dienas, o virtą sago – vieną dieną.

Ar yra veganiškas pasirinkimas?

absoliučiai! Pakeiskite saldintą kondensuotą pieną veganišku kondensuotu pienu arba tiesiog pridėkite šiek tiek cukraus ar agavos, kad pasaldintumėte kokosų pieną.

Arbūzų sagas – tai vasara stiklinėje, dėl sultingo arbūzo, kreminio kokoso pieno ir kramtomųjų sago perlų derinio, todėl jį būtina išbandyti visiems, kurie mėgsta Azijos įkvėptus desertus.

Šis receptas, puikiai tinkantis šeimos susibūrimams, užkandžiavimui ar tiesiog pasilepinti namuose, tikrai taps pagrindiniu jūsų repertuaro patiekalu.

peliukas Mikis iškirpo arbūzo formas

Ar gaminote šį receptą? Dalinkitės, mėgaukitės, pažymėkite žvaigždutes arba prisegkite žemiau esančią recepto kortelę. Ačiū už meilę! Raskite mane IG @jackielikesrice

trumpas skaidrus stiklas su arbūziniu sago
  • ¼ puodelis maži sago perlai tapijokos perlai
  • 4 puodeliai vanduo – užvirkite
  • 1 gali 13,5 uncijos kokosų pieno (riebus, kad tekstūra būtų kremesnė) arba naudokite pasirinktą augalinį pieną. Norėdami gauti sultingą variantą, naudokite ananasus, baltųjų vynuogių sultis arba sumaišytą arbūzą. Taip pat galite naudoti išgarintą pieną, kad gautumėte ypač kreminę konsistenciją.
  • ¼ puodelis saldinto kondensuoto pieno koreguokite pagal skonį – arba veganišką kondensuotą pieną
  • mažas žiupsnelis druskos
  • ledo kubeliai arba susmulkintas ledas
  • kokoso kremas kokoso želė – neprivaloma

Arbūzui:

  • 3 puodeliai šviežias arbūzas kubeliais, rutuliukais arba naudokite formų pjaustytuvą smagioms formoms
  • Neprivaloma: papildomos arbūzų sultys suteikia papildomo skonio

Priedai:

  • papildomas arbūzas
  • šlakelis kondensuoto pieno
  • susmulkinto ledo
  • mėtų lapeliai

Paruoškite Sago Pearls

  • Vidutiniame puode užvirinkite 4 puodelius vandens. Suberkite sago perlus ir periodiškai maišykite.

    ¼ puodelio mažų sago perlų, 4 stiklinės vandens – užvirkite

  • Virkite 10–15 minučių, kol sago perlai taps BEVEIK permatomi, o centre bus mažas baltas taškelis.

  • Nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite perliams dar 5 minutes, kad jie visiškai išvirtų.

  • Išvirtą sagą nusausinkite ir nuplaukite po šaltu vandeniu, kad pašalintumėte krakmolo perteklių. Padėkite į dubenį su šaltu vandeniu, kad nesuliptų.

Padarykite kokosų pieno pagrindą

  • Nedideliame puode sumaišykite kokosų pieną, saldintą kondensuotą pieną ir druską. Lengvai kaitinkite ant silpnos ir vidutinės ugnies nuolat maišydami dešimt minučių. Neleiskite mišiniui užvirti. Kai mišinys lėtai virinamas, cukrus ir kokosų pienas tampa aksominiai ir gerai susimaišo.

    1 skardinė, ¼ puodelio saldinto kondensuoto pieno, mažas žiupsnelis druskos

  • Nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Kol ruošiate arbūzą, atšaldykite.

Paruoškite arbūzą

  • Supjaustykite arbūzą mažais kubeliais, formelėmis arba naudokite meliono balerį, kad būtų elegantiškesnis pateikimas.

    3 puodeliai šviežio arbūzo

  • Jei norite, sumaišykite dalį arbūzo, kad susidarytumėte šviežių arbūzo sulčių. To galima dėti į kokosų pieno pagrindą, kad gautumėte papildomo arbūzo skonio.

Surinkite arbūzų sago

  • Sago perlus nusausinkite ir tolygiai paskirstykite į serviravimo dubenėlius ar taures.Į kiekvieną porciją įpilkite ledo, o po to – gausiai kubeliais arba rutuliukais supjaustyto arbūzo. Taip pat pridėkite bet kokių kitų mėgstamų vaisių ar želė, pavyzdžiui, nata de coco.

    ledo kubeliai arba susmulkintas ledas

  • Atšaldytą kokosų pieno pagrindą užpilkite ant sago ir arbūzo, kol gerai apsems. Naudokite sultis ne kreminei versijai.

    kokoso kremas, Neprivaloma: papildomos arbūzų sultys suteikia papildomo skonio, papildomas arbūzas

  • Papuoškite bet kokiu pasirinktu užpilu ar daugiau arbūzų.Patiekite iš karto su dideliu šiaudeliu, aukštu šaukštu ir mėgaukitės!

    šlakelis kondensuoto pieno, susmulkintas ledas, mėtų lapeliai

Mitybos faktai

Arbūzas Sago (2 versijos!)

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -