THAPTHIM KROP Raudonųjų rubinų receptas: Tailando desertų brangakmenis (tub tim grob)

THAPTHIM KROP Raudonųjų rubinų receptas: Tailando desertų brangakmenis (tub tim


Šis Thapthim krop receptas, dar vadinamas tub tim grob arba raudonaisiais rubinais, yra tailandietiškų desertų brangenybės… išorėje kramtomos, o viduje traškios kaip dirbtinės granato sėklos. Šiuose mažuose, permatomuose, rubino raudonumo kubeliuose yra vandens kaštonai, padengti tapijokos miltais ir patiekiami kokosų piene su susmulkintu ledu arba su įvairiais vaisiais, kad pagamintumėte ché Thai. Išbandę suprasite fantastiškumą, kurį sukuria daugybė azijietiškų desertų tekstūra ir pakilimas. Štai paprastas raudonųjų rubinų receptas jūsų kitam Azijos skanėstui!

Raudoni rubinai, taip pat žinomi kaip tub tim grob arba tapthim krop.

Kas yra raudonieji rubinai

Šie į rubiną panašūs brangakmeniai, tajų kalba vadinami „Tub Tim Grob“, yra pagaminti iš tapijokos krakmolo ir turi permatomą išvaizdą, primenantį brangiuosius brangakmenius.

Jie sukuria garsųjį tajų desertą, vadinamą Thapthimo kūnas tai raudoni rubinai, patiekiami su kokosų pienu ir ledu.

Jie atrodo šiek tiek kaip granatų sėklos, raudonos spalvos ir yra panašūs į bobą, kramtingą išorę su šiek tiek traškiu vidus.

Jų subtilus saldumas ir tekstūra puikiai kontrastuoja su kokosų pieno kremiškumu ir įvairių vaisių gaivumu, sukurdami skonių ir tekstūrų simfoniją.

Raudonuosius rubinus dažnai galite atpažinti mėgstamame azijietiškame ir vietnamietiškame deserte „Chè Thái“, kuriame yra harmoningas skonių ir tekstūrų derinys, kuris žavi pojūčius. Tradiciškai jame yra kokosų pieno, įvairių vaisių ir šių ikoniškų raudonųjų rubinų mišinys.

10 minučių tajų saldžios sriubos receptas

Šis lengvas Che Thai yra spalvingas ir lūpas dvelkiantis Vietnamo vaisių kokteilių desertas, kurio skonis, azijietiški vaisiai, tekstūra ir kokosų pienas! Įpilkite daug ledo ir mėgaukitės vienu geriausių desertinių gėrimų pasaulyje.

Peržiūrėkite šį receptą

dubenėlis-che-thai-desertas

Raudonųjų rubinų istorija (Tub Tim Grob) Thapthimo kūnas

Puikaus tailandietiško deserto, žinomo kaip „Tub Tim Grob“ arba raudonieji rubinai, ištakos siejamos su gyvybingu Tailando kulinariniu kraštovaizdžiu.

Pavadinimas „Tub Tim Grob“ tiesiogiai reiškia „traškius rubinus“, atspindinčius nuostabią šių mažų, permatomų, rubino raudonumo kubelių tekstūrą ir išvaizdą.

Nors tikslią „Kubilo Tim Grob“ kilmę gali būti sunku nustatyti, jo ilgalaikis populiarumas byloja apie jo kultūrinę reikšmę tajų virtuvėje.

Bėgant laikui Timo Grobo kubilo ruošimo menas buvo su meile perduodamas iš kartos į kartą, o įvairūs variantai ir asmeniniai prisilietimai papildė turtingą istoriją.

Šiandien šis ikoninis desertų priedas ir toliau žavi maisto entuziastus visame pasaulyje ir netgi išpopuliarėjo kiti kultūriniai išradimai kaip Vietname ché gėrimai.

Koks raudonųjų rubinų skonis?

Raudonieji rubinai yra švelnūs ir ne itin saldūs, o jų tekstūra yra kramtomoji, o centre yra šiek tiek traškių vandens kaštonų. Tai gražiai kontrastuoja su saldinto kokosų pieno kremiškumu.

Tapijoka padengti vandens kaštonai suteikia puikų skonį ir sustiprina bendrą deserto jutiminį potyrį.

Thapthim krop su saldžiu kokoso pieno miesto šviesų fonu

Raudonųjų rubinų ingredientai

Nors raudonieji rubinai gali atrodyti sudėtingi, jų paruošimas nuo nulio yra paprastas procesas, reikalaujantis minimalių ingredientų ir pastangų.

Štai paprastas žingsnis po žingsnio vadovas, kaip namuose sukurti šiuos nuostabius brangakmenius:

  • 1 puodelis vandens kaštonų, nuluptų ir supjaustytų mažais kubeliais
  • 1-2 lašai raudonų maistinių dažų (nebūtina) arba burokėlių sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas tapijokos miltų
  • 1 puodelis vandens
  • 1/2 stiklinės cukraus

Instrukcijos

Paruoškite vandens kaštonus:

  • Vandens kaštonus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Įsitikinkite, kad jie yra vienodo dydžio.

Rubinų dažymas:

  • Dubenyje sumaišykite kubeliais pjaustytus vandens kaštonus su keliais lašais raudonų maistinių dažų. Sumaišykite juos, kol pasidarys tolygiai padengtas. Leiskite jiems sėdėti keletą minučių, kad sugertų spalvą.

Padengimas tapijokos miltais:

  • Gausiai pabarstykite tapijokos miltus ant vandens kaštonų ir maišykite, kol jie tolygiai pasidengs. Atidėkite į šalį.
  • Norėdami pašalinti miltelių perteklių, naudokite tinklinį sietelį.

Rubinų virimas:

  • Puode užvirinkite vandenį ir cukrų. Kai cukrus ištirps, suberkite padengtus vandens kaštonus.
  • Virkite švelniai, kol vandens kaštonai išplauks į paviršių ir taps permatomi, maždaug 5–7 minutes.
  • Iškepusius vandens kaštonus išimkite iš puodo ir nuplaukite šaltu vandeniu. Tai sustabdo virimo procesą ir neleidžia jiems sulipti.
kubilas tim grob kokoso piene

Raudoni rubinai yra daugiau nei tik garnyras; jie yra brangakmeniai, sudarantys tokį populiarumą Thapthimo kūnasir Che Thai karūna su ryškia spalva ir išskirtiniu skoniu.

Įvaldę raudonųjų rubinų kūrimo meną nuo nulio, atrakinsite raktą į malonų deserto potyrį, kuris jus lydės.

sūnaus kapas
  • 1 puodelis vandens kaštonai nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais
  • 1-2 lašai raudonų maistinių dažų pasirinktinai arba burokėlių sultys
  • 1 šaukštas tapijokos miltai
  • 1 puodelis vandens
  • ½ puodelis cukraus

Paruoškite vandens kaštonus:

Rubinų dažymas:

  • Dubenyje sumaišykite kubeliais pjaustytus vandens kaštonus su keliais lašais raudonų maistinių dažų. Sumaišykite juos, kol pasidarys tolygiai padengtas. Leiskite jiems sėdėti keletą minučių, kad sugertų spalvą.

    1-2 lašai raudonų maistinių dažų

Padengimas tapijokos miltais:

  • Pabarstykite tapijokos miltus ant spalvotų vandens kaštonų ir maišykite, kol jie tolygiai pasidengs. Atidėkite į šalį.

    1 valgomasis šaukštas tapijokos miltų

  • Norėdami pašalinti miltelių perteklių, naudokite tinklinį sietelį.

Rubinų virimas:

  • Puode užvirinkite vandenį ir cukrų. Kai cukrus ištirps, suberkite padengtus vandens kaštonus.

    1 puodelis vandens, ½ stiklinės cukraus

  • Virkite švelniai, kol vandens kaštonai išplauks į paviršių ir taps permatomi, maždaug 5–7 minutes.

  • Iškepusius vandens kaštonus išimkite iš puodo ir nuplaukite šaltu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą ir nesuliptų.

Mitybos faktai

Raudoni rubinai (Tim Grob vonia) Thapthim krop Kubilas Tim Grob

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -