Baby Corn Sabji » Dassanos daržovių receptai

Tiek kukurūzai, tiek kūdikiai yra vienas iš mano mėgstamiausių ingredientų, su kuriais dirbu. Su jais vis bandau daugybę receptų. Ir štai vienas iš tokių Goan stiliaus Baby Corn Sabji receptų, kuris yra greitas ir skanus veganiškas patiekalas, pagamintas iš kūdikių kukurūzų, pipirų, svogūnų, žaliųjų čili pipirų ir prieskonių. Šiame Baby Corn Sabzi sudėtyje yra minimalus ingredientų kiekis, tačiau jis yra skanus pagrindinis patiekalas arba garnyras su indiškais papločiais, tokiais kaip roti arba chapati ir dal-ryžiai.

Apie Baby Corn Sabji
Saulės skendinčiose Goa virtuvėse, kur kiekvienas patiekalas yra gyvybinga skonių šventė, šis Baby Corn Sabji išsiskiria kaip viliojantis prieskonių mišinys su kūdikių kukurūzų saldumu, kiekviename kąsnyje užfiksuojantis pakrantės virtuvės esmę.
Pradėkite nuo šviežių, švelnių kūdikių kukurūzų, kurių natūralus saldumas yra puiki drobė drąsiems skoniams. Įkaitintoje keptuvėje aliejuje šniokščia plonais griežinėliais pjaustytų svogūnų, žaliųjų čili pipirų ir pipirų mišinys, pripildydamas orą burnoje tirpstančiu aromatu.
Kai jie tampa auksiniai, pridedami žemiški prieskonių milteliai, kad sukurtų sodrų, pikantišką šio Baby Corn Sabzi pagrindą.
Goa virtuvės magija slypi jos prieskoniuose, ir šis Baby Corn Sabzi nėra išimtis. Ryškus ciberžolės miltelių, kmynų miltelių, raudonųjų čili miltelių, maltų juodųjų pipirų ir garam masala miltelių mišinys suteikia patiekalui šilumos ir gylio. Taigi, patiekalas bus šiek tiek aštrus.
Daugiau apie receptą
Šis kūdikių kukurūzų patiekalas yra lėtai virtas troškintas preparatas. Verdant kukurūzus, vanduo nepridedamas. Tereikia patroškinti ant nedidelės ugnies kartu su likusiais ingredientais.
Kadangi šis troškinimas užtrunka, siūlau naudoti storadugnę ir sunkią keptuvę, kad išvengtumėte rizikos, kad ingredientai nesudegs.
Aš ruošiu šį Baby Corn Sabzi taip, kaip gaminu Goan grybų keptuvę. Mano recepte yra paprika (žalioji paprika). Galima dėti net raudonos ar geltonos paprikos. Kitas šio žanro kūdikių kukurūzų patiekalas yra greitas Baby Corn Fry. Jei jums patinka kūdikių kukurūzai, galite patikrinti šią kūdikių kukurūzų receptų kolekciją.
Galiausiai gausus pabarstymas šviežiai pjaustytų kalendros lapelių yra tai, kas patiekalui suteikia norimo gaivumo, paryškina skonius.
Patiekiamas karštas, šis Goa stiliaus Baby Corn Sabji yra ryškus, kvapnus patiekalas, puikiai derantis su garuose virtais ryžiais arba šiltais ryžiais, kviečiantis kiekvieną kąsnį mėgautis drąsiais ir aromatingais Goa skoniais. Jis taip pat gali būti supakuotas į tiffin dėžutę.
Žingsnis po žingsnio vadovas
Kaip pasigaminti Baby Corn Sabji
Paruoškite daržoves
1. Nuplaukite ir susmulkinkite 10–12 kūdikių kukurūzų. Galite pjaustyti juos įstrižai arba apskritimais. Turėtumėte gauti 1½–1¾ puodelio griežinėliais pjaustytų kūdikių kukurūzų.
Taip pat nuplaukite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite 1 vidutinį papriką. Taip pat supjaustykite 1 vidutinį svogūną.


Pakepinti svogūnus
2. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus storu ir storu dugnu seklioje keptuvėje arba keptuvėje. Sudėkite supjaustytus svogūnus.


3. Pradėkite maišyti ir pakepinkite svogūnus ant mažos arba vidutinės ugnies.


4. Troškinkite, kol svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs.


Sauté Daugiau ingredientų
5. Tada įdėkite 2 griežinėliais arba supjaustytus žalius čili.


6. Tada suberkite griežinėliais supjaustytą papriką.


7. Sudėkite griežinėliais pjaustytus kūdikius.


8. Labai gerai išmaišykite.


Padarykite Baby Corn Sabji
9. Įpilkite ¼ arbatinio šaukštelio ciberžolės miltelių, ½ arbatinio šaukštelio raudonojo čili miltelių, 1 arbatinį šaukštelį kmynų miltelių, ¼–½ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų ir ¼ arbatinio šaukštelio garam masala miltelių.
Galite sumažinti prieskonių ir žaliųjų čili pipirų kiekį pagal savo poreikius.


10. Prieskonių miltelius tolygiai sumaišykite su likusiomis daržovėmis.


11. Pabarstykite druska pagal skonį.


12. Labai gerai išmaišykite.


13. Kukurūzų griežinėlius pakepinkite ant silpnos arba vidutinės-mažos ugnies.


14. Neuždenkite dangčiu ir maišykite kas 3–4 minutes. Kad kūdikiai iškeptų tolygiai. Kepdami juos tolygiai paskirstykite keptuvėje.


15. Kol kūdikis bus gerai iškepęs, svogūnai taip pat taps šviesiai auksiniai arba auksiniai. Kūdikių kukurūzų griežinėliai nuo kraštų taip pat taps auksiniai.


16. Tada išjunkite šilumą. Suberkite 1 valgomąjį šaukštą kapotų kalendros lapelių ir išmaišykite.


17. Patiekite Goan stiliaus Baby Corn Sabji su Phulka arba kaip garnyrą su dal ir ryžiais.


Daugiau panašių receptų, kuriuos reikia išbandyti!
Būtinai įvertinkite receptą recepto kortelėje arba palikite komentarą žemiau, jei jį gaminote. Norėdami gauti daugiau vegetariškų įkvėpimų, prisiregistruokite gauti mano el. laiškus arba sekite mane Instagram, Youtube, Facebook, Pinterest arba Twitter.


Baby Corn Sabji
Šis Goan stiliaus Baby Corn Sabji yra greitas ir skanus veganiškas gaminys, pagamintas iš kūdikių kukurūzų, pipirų, svogūnų, žaliųjų čili pipirų ir prieskonių. Recepte yra minimalus ingredientų kiekis, tačiau jis yra skanus garnyras su indiškais papločiais, tokiais kaip roti arba chapati, ir dal-ryžiais.
Paruošimo laikas 5 minučių
Virimo laikas 20 minučių
Bendras laikas 25 minučių
Gamindami receptą neleiskite ekranui užtemti
Nuplaukite ir supjaustykite kūdikius kukurūzus. Galite juos pjaustyti apskritimais arba įstrižai. Turėtumėte gauti 1,5–1,75 puodelio supjaustytų kūdikių kukurūzų.
Taip pat nuplaukite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite 1 vidutinio dydžio papriką. Taip pat supjaustykite 1 vidutinio dydžio svogūną.
Keptuvėje arba seklioje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite supjaustytus svogūnus.
Pradėkite maišyti ir pakepinkite svogūnus ant mažos arba vidutinės ugnies. Troškinkite, kol svogūnai suminkštės.
Tada įpilkite žaliųjų čili pipirų, pipirų, kūdikių kukurūzų, ciberžolės miltelių, raudonųjų čili miltelių, kmynų miltelių, grūstų juodųjų pipirų ir garam masala miltelių.
Viską labai gerai išmaišyti
Pabarstykite druska pagal skonį ir vėl gerai išmaišykite. Kukurūzų skilteles pakepinkite ant mažos arba vidutinės-mažos ugnies.
Neuždenkite dangčiu ir maišykite kas 3–4 minutes. Kad kūdikiai iškeptų tolygiai. Tolygiai paskirstykite juos keptuvėje.
Kol kūdikis iškeps, svogūnai taip pat taps šviesiai auksiniai arba auksiniai. Kūdikių kukurūzų griežinėliai taip pat taps auksiniai nuo kraštų.
Tada išjunkite šilumą. Suberkite 1 valgomąjį šaukštą kapotų kalendros lapelių ir išmaišykite.
Patiekite su roti arba kaip garnyrą su dal-ryžiais.
- Pagaminti šį patiekalą galite bet kokios spalvos papriką.
- Sureguliuokite maltus prieskonių miltelius pagal savo poreikius.
- Tai sausas lėtai virtas patiekalas, gaminamas negilioje keptuvėje troškinant kūdikius ir kitus ingredientus. Gamindami šį patiekalą nepilkite vandens, taip pat naudokite storą dugną sunkią keptuvę.
Mitybos faktai
Baby Corn Sabji
Kiekis vienai porcijai
Kalorijos 344 Kalorijos iš riebalų 153
% dienos vertė*
Riebalai 17g26 %
Sotieji riebalai 2g13 %
Polinesočiųjų riebalų 2g
Mononesočiųjų riebalų 13g
Natrio 746 mg32 %
Kalis 564 mg16 %
Angliavandeniai 48g16 %
Skaidulos 8g33 %
Cukrus 13g14 %
Baltymai 7g14 %
Vitaminas A 1822 TV36 %
Vitaminas B1 (tiaminas) 0,2 mg13 %
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0,2 mg12 %
Vitaminas B3 (niacinas) 4 mg20 %
Vitaminas B6 0,4 mg20 %
Vitaminas C 66 mg80 %
Vitaminas E 7 mg47 %
Vitaminas K 4 µg4 %
Kalcis 27 mg3 %
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 66 µg17 %
Geležis 2 mg11 %
Magnis 61 mg15 %
Fosforas 169 mg17 %
Cinkas 1 mg7 %
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.
Šis Baby Corn Sabji iš archyvo pirmą kartą buvo paskelbtas 2016 m. birželio mėn. Jis buvo atnaujintas ir pakartotinai paskelbtas 2024 m. birželio mėn.
Source link