Daržovių kukurūzų sriuba » Dassanos daržovių receptai
Ką daryti, jei turite receptą, kuriame yra kukurūzų ir kitų daržovių asortimento? Ar tai ne abipusiai naudinga situacija? Taigi, čia yra mano daržovių kukurūzų sriubos receptas, kuris yra saldus, kreminis ir pagamintas iš daržovių ir kukurūzų branduolių. Tai taip pat labai paprastas sriubos receptas. Taigi, galite tai paruošti ir mėgautis su savo artimaisiais, ypač lietingomis dienomis ar vėsiomis žiemos naktimis. Paguodžia ir teikia pasitenkinimą tuo pačiu metu.
Apie daržovių kukurūzų sriubą
Ar turite kukurūzų ir daržovių namuose? Norite pagaminti ką nors sotaus ir skanaus, bet ne įprasto?
Ši daržovių kukurūzų sriuba yra puikus receptas jums. Puikūs skoniai, supilami į tirštą, kreminę sriubą (be grietinėlės), yra viskas, ko norite, kad patenkintumėte savo skonio receptorius.
Daržoves galite dėti savo nuožiūra arba ką turite virtuvėje. Arba pasigaminkite sriubą visiškai be jokių daržovių.
Taigi, jei neplanuojate į šią sriubą dėti daržovių, tuomet galite patikrinti ir šį kitokios tekstūros ir konsistencijos, bet vienodai skanios kukurūzų sriubos receptą.
Šioje kukurūzų daržovių sriuboje kremiškumas ir saldumas atsiranda dėl kukurūzų branduolių. Šią sriubą galite gaminti ir iš konservuotų kukurūzų branduolių. Tačiau švieži kukurūzai yra geriausi. Nėra pridėta tirštiklio, pavyzdžiui, kukurūzų krakmolo (kukurūzų miltų) ar grietinėlės.
Šiame daržovių kukurūzų sriubos recepte naudojau pieną, nes juo sriuba tampa sodri. Tačiau ne tokiai sočiai versijai vietoj pieno galite naudoti vandenį arba daržovių sultinį.
Cukraus ir juodųjų pipirų galite pridėti pagal savo skonį. Jūs netgi galite visiškai atsisakyti saldiklio.
Patiekite kukurūzų daržovių sriubą paprastą arba su skrudinta duona. Ši sriuba patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Sriuba taip pat gali būti patiekiama mažiems vaikams.
Žingsnis po žingsnio vadovas
Kaip pasigaminti kukurūzų daržovių sriubą
Pasiruošimas
1. Pirmiausia garinkite arba virkite 2 vidutines kukurūzų burbuoles, kol branduoliai suminkštės. Galite juos garinti greitpuodyje, garpuodyje arba elektrinėje viryklėje, kol kukurūzų burbuolės bus gerai iškepusios su minkštais virtais branduoliais.
Virdami arba garindami kukurūzų burbuoles, įpilkite vandens pagal poreikį. Atminkite, kad gamindami šį receptą taip pat galite naudoti konservuotus kukurūzus arba šaldytus kukurūzų branduolius.
Konservuotiems kukurūzams, jei jie virti, jų virti nereikia. Tiesiog sutrinkite juos trintuvu iki vientisos tyrės.
Šaldytus kukurūzų branduolius, kurie yra termiškai neapdoroti, turėsite išvirti garuose arba virti puode / keptuvėje arba greito paruošimo puode, prireikus įpilant vandens.
2. Tada atsargiai peiliu nupjaukite kukurūzų branduolius. Maždaug 3 šaukštus kukurūzų branduolių palikite nuošalyje.
Padarykite kukurūzų tyrę
3. Likusius kukurūzų branduolius surinkite į maišytuvo arba smulkintuvo indelį. Įpilkite ½ šaukšto cukraus.
4. Įpilkite pieno.
Čia sumaišiau kukurūzus su puse pieno, o likusį pieną įpyliau vėliau.
Iš viso į receptą reikia įpilti 1½ puodelio pieno. Taigi maišydami kukurūzų branduolius įpilkite apie ¾ puodelio pieno.
5. Sutrinkite iki smulkios tyrės. Atidėkite į šalį.
Troškintos daržovės
6. Keptuvėje arba puode ištirpinkite 1 šaukštą sviesto.
7. Sudėkite daržoves:
- 4 šaukštai smulkiai pjaustytų morkų
- 2 šaukštai prancūziškų pupelių
- 2 šaukštai smulkiai pjaustytų svogūnų
- 2–3 šaukštai kapotos paprikos arba paprikos
Vietoj svogūnų taip pat galima dėti laiškinius svogūnus ar svogūnus.
8. Išmaišykite ir troškinkite daržoves ant mažos arba vidutinės ugnies 7–8 minutes. Tada suberkite 1 valgomąjį šaukštą smulkiai pjaustytų salierų ir patroškinkite minutę.
Praleiskite salierą, jei jo neturite.
Paruoškite daržovių kukurūzų sriubą
9. Dabar supilkite paruoštą kukurūzų tyrę. Išmaišykite ir patroškinkite minutę.
10. Įpilkite ¾ puodelio pieno.
11. Tada įpilkite 1½ puodelio vandens.
12. Naudodami laidinį plaktuvą arba mentele, labai gerai išmaišykite mišinį. Būkite atsargūs, kad maišant sriuba nesutaškytų.
13. Ant silpnos ugnies leiskite sriubai švelniai įkaisti. Neperkaitinkite ir nevirkite.
14. Galiausiai įberkite druskos.
15. Tada įpilkite ½ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų miltelių. Išmaišykite ir išjunkite ugnį.
16. Išmaišykite ir suberkite rezervuotus kukurūzų branduolius.
17. Dar kartą išmaišykite ir patiekite daržovių kukurūzų sriubą dubenėliuose. Galite papuošti salierais, svogūnų žalumynais ar net tarkuotu čederio sūriu.
Daugiau išbandytų sriubų receptų!
Būtinai įvertinkite receptą recepto kortelėje arba palikite komentarą žemiau, jei jį gaminote. Norėdami gauti daugiau vegetariškų įkvėpimų, prisiregistruokite gauti mano el. laiškus arba sekite mane Instagram, Youtube, Facebook, Pinterest arba Twitter.
Daržovių kukurūzų sriuba
Mano daržovių kukurūzų sriubos receptas yra saldus, kreminis ir pagamintas iš daržovių, pieno, prieskonių ir kukurūzų branduolių. Tai taip pat labai paprastas sriubos receptas, kurį galėsite ruošti ir mėgautis su savo artimaisiais. Paguodžia ir teikia pasitenkinimą tuo pačiu metu.
Paruošimo laikas 25 minučių
Virimo laikas 25 minučių
Bendras laikas 50 minučių
Gamindami receptą neleiskite ekranui užtemti
Pasiruošimas
Pirmiausia garinkite arba virkite šviežias kukurūzų burbuoles, kol branduoliai suminkštės ir gerai iškeps. Galite juos garinti greitpuodyje, garpuodyje arba elektrinėje viryklėje.
Tada peiliu nubraukite kukurūzų branduolius. Atidėkite apie 3 šaukštus kukurūzų branduolių.
Likusius kukurūzų branduolius surinkite maišytuve arba smulkintuvu. Įpilkite cukraus ir ¾ puodelio pieno.
Sumaišykite iki smulkios tyrės. Šią kukurūzų tyrę atidėkite į šalį.
Gaminti kukurūzų daržovių sriubą
Keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą. Suberkite smulkiai pjaustytas daržoves – morkas, prancūziškas pupeles, papriką ir svogūnus.
Išmaišykite ir troškinkite daržoves 7–8 minutes ant mažos arba vidutinės ugnies.
Tada sudėkite salierą ir patroškinkite minutę.
Dabar supilkite paruoštą kukurūzų tyrę. Išmaišykite ir patroškinkite minutę.
Įpilkite likusią ¾ puodelio pieno ir įpilkite 1½ puodelio vandens. Naudodami laidinį šluotelę arba mentele, gerai išmaišykite mišinį.
Ant silpnos ugnies leiskite sriubai švelniai įkaisti. Neperkaitinkite ir nevirkite.
Galiausiai įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite ir išjunkite ugnį. Į daržovių kukurūzų sriubą įpilkite rezervuotų 3 šaukštų garuose virtų kukurūzų branduolių.
Dar kartą išmaišykite ir patiekite kukurūzų daržovių sriubą dubenėliuose. Galite papuošti salierais, svogūnų žalumynais, kalendros lapeliais ar net tarkuotu čederio sūriu.
- Sriuba skaniausia su šviežiais, švelniais ir sultingais kukurūzais. Tačiau galite pasirinkti naudoti konservuotus kukurūzus arba šaldytus kukurūzų branduolius. Jei šaldyti kukurūzų branduoliai yra neapdoroti, virkite juos garuose arba kepkite keptuvėje arba greito paruošimo puode.
- Galite pridėti pasirinktų prieskonių ir prieskonių. Aš dažniausiai pasilieku prie pagrindinių prieskonių – druskos ir pipirų. Tačiau galite pridėti šiek tiek kajeno pipirų ar raudonųjų čili miltelių ir net žiupsnelį muskato riešuto miltelių.
- Daržovės, kurias galite pridėti čia, yra morkos, žalieji žirneliai, žirniai, paprikos, brokoliai ir kopūstai.
- Receptas gali būti padidintas, kad būtų daugiau porcijų.
Mitybos faktai
Daržovių kukurūzų sriuba
Kiekis vienai porcijai
Kalorijos 152 Kalorijos iš riebalų 63
% dienos vertė*
Riebalai 7g11 %
Sotieji riebalai 4g25 %
Transriebalai 0,1 g
Polinesočiųjų riebalų 1 g
Mononesočiųjų riebalų 2g
Cholesterolis 19 mg6 %
Natrio 512 mg22 %
Kalis 329 mg9 %
Angliavandeniai 20g7 %
Skaidulos 2g8 %
Cukrus 11g12 %
Baltymai 5g10 %
Vitaminas A 2845 TV57 %
Vitaminas B1 (tiaminas) 0,1 mg7 %
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0,2 mg12 %
Vitaminas B3 (niacinas) 1 mg5 %
Vitaminas B6 0,1 mg5 %
Vitaminas B12 1 µg17 %
Vitaminas C 4 mg5 %
Vitaminas D 1 µg7 %
Vitaminas E 0,3 mg2 %
Vitaminas K 7 µg7 %
Kalcis 130 mg13 %
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 38 µg10 %
Geležis 0,4 mg2 %
Magnis 28 mg7 %
Fosforas 142 mg14 %
Cinkas 1 mg7 %
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.
Ši daržovių kukurūzų sriuba iš archyvo pirmą kartą buvo paskelbta 2014 m. gruodžio mėn. Ji buvo atnaujinta ir iš naujo paskelbta 2024 m. birželį.
Source link