Pastelinė kinų


Šiame pyrage arba pasteliniame kiniškame pyrage yra keletas juokingų ingredientų: koeping tikoes ir sedepo malamo. Pirmasis reiškia pelės ausis, o antrasis pažodžiui verčiamas kaip: graži naktis. Tai Polianthus Tuberosa gėlė; tuberoza. Jie parduodami sausi ir turi būti mirkyti prieš naudojant induose. Ar norėtumėte pagaminti paprastesnį pyragą? Tada pažiūrėkite į šį Beb Vuyk pyrago receptą.

Pelės ausys yra grybų rūšis. Jie taip pat parduodami džiovinti ir turi būti mirkyti, kad vėl taptų visiškai lankstūs. Šio recepto pakanka žmonių ir yra padaryta 45 minutes iki valandos.


Pastei II (indoneziečių-kinų k.) Nr. 460 išversta iš Beb Vuyk's Groot Indonesisch Kookboek, 370 psl.

Ingredientai

  • bulvių košė iš 1/2 kg bulvių
  • 4 keptos dešrelės
  • 50 gramų koeping tikoes (kiniškų grybų)
  • 50 gramų sedemo malamo
  • 25 gramai laksos
  • 1 didelis smulkiai pjaustytas poras
  • 2 šaukštai kapotų salierų
  • sultys iš 1 skiltelės česnako
  • 1 susmulkinta česnako skiltelė
  • 2 šaukštai keptų svogūnų
  • 2 kietai virti kiaušiniai
  • 1 žalias kiaušinis
  • pipirų
  • druskos
  • sviesto
  • džiūvėsėliai
  1. Iš anksto kurį laiką pamirkykite koeping tikoes, sedep malam ir laską atskirai.
  2. Svogūnus pakepinkite iki traškios rudos spalvos ir įprastu būdu pasigaminkite bulvių košę, sumaišykite su plaktu kiaušiniu. Jei reikia, įmaišykite česnako skiltelės sultis.
  3. Nuo dešrelių nuimkite odelę ir supjaustykite griežinėliais. Apkepkite juos su poru ir česnaku.
  4. Užbaikite padažą likusiu senu padažu ir koeping tikoes mirkymo vandeniu. Koeping tikoes supjaustykite gabalėliais, taip pat sedemo malaną.
  5. Troškinkite juos su dešrelėmis, taip pat įdėkite laską, kuri turėtų šiek tiek troškintis.
  6. Sudėkite mišinį į sviestu išteptą orkaitės indą, pabarstykite salierais ir aptepkite griežinėliais pjaustytais kiaušiniais bei pakepintais svogūnais. Viską paskleiskite bulvių koše, paviršių pabarstykite džiūvėsėliais ir uždėkite kelis gabalėlius sviesto.
  7. Įdėkite indą į 250 ºC orkaitę (dujų žyma 5-6) 1/2 valandos.
  8. Tegul įgauna rudą plutą.

Pradedu nuo grybų ir laksos mirkymo šiltame vandenyje.

Tada darau bulvių košę su kiaušiniu ir pakankamai pipirų bei druskos. Aš taip pat renkuosi česnako skiltelę, kurią mini Bebas.

Visus ingredientus pakepinu ir sudedu išmirkytą laksą. Tada galiu ruošti orkaitės indą su kiaušiniais ir svogūnais.

Ant viršaus dedamas bulvių košės ir džiūvėsėlių sluoksnis. Sudedu gabalėlius sviesto ir jau gali kilti į karštą orkaitę (250 laipsnių).

Man ten pyragas patinka ir jame galima nesunkiai panaudoti visokius likučius. Bet turiu pripažinti, kad man patinka kitas (paprastesnis) pyrago patiekalas. Jis ne toks sudėtingas, kaip ir skonis.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -