Kalėdinis troškinys – Kawaling Pinoy

Kalėdinis troškinys – Kawaling Pinoy


Šį ypatingą nilagos receptą jums atnešė mano partnerystė su Maggi. Visos nuomonės yra mano.

Niekas nesako Filipinų atostogų komforto, kaip Nilagang Pasko. Ši virta sriuba lėtai verdama iki minkštumo, derinant gausybę mėsos, dešrų, daržovių ir karšto sultinio. Nuoširdus ir kvapnus, tai tarsi šiltas apkabinimas dubenyje!

Nilagang Pasko, kuris išvertus reiškia „virtos Kalėdos“, yra klasikos variantas troškinys bet su šventiniais skoniais. Nors šiandien jis laikomas filipiniečių svetingumo ir meilės sočiam maistui simboliu ir tradiciškai ruošiamas Kalėdų sezono metu kaip pagrindinis šventinių susibūrimų elementas, šis paveldo patiekalas kilęs iš Bulacan kaip maistas namų ūkio pagalbininkams ir darbuotojams. Jis gimė iš nepageidaujamų mėsos likučių ir likučių po to, kai namų šeimininkai išrinko geriausius gabalus ir geriausius ingredientus.

Kaip ir kokcido, šis sriubos receptas yra puikus būdas panaudoti „Noche Buena“ likučius, tokius kaip kumpis ir kepta vištiena, ir šonus, pavyzdžiui, virtas bulves, kukurūzų burbuoles ir pupeles.

Atkreipkite dėmesį į ingredientus

jautienos blauzdelės, vištiena, bulvės, morkos, kukurūzai, kiaulienos pilvas, vanduo, Maggi vištienos kubeliai, šparaginės pupelės, svogūnai, pipirų žirneliai, druska, pipirai, žuvies padažas, chorizo ​​de bilbao, kumpis, bulvės dubenėliuose.jautienos blauzdelės, vištiena, bulvės, morkos, kukurūzai, kiaulienos pilvas, vanduo, Maggi vištienos kubeliai, šparaginės pupelės, svogūnai, pipirų žirneliai, druska, pipirai, žuvies padažas, chorizo ​​de bilbao, kumpis, bulvės dubenėliuose.

Ši filipiniečių sriuba apima daugybę šviežios ir sūdytos mėsos, daržovių ir šakniavaisių. Jis pritaikomas; nedvejodami derinkite ir derinkite pagal tai, kas yra prieinama arba šeimos pageidaujama.

  • Mėsa– Jautienos gabalų, tokių kaip jaučio uodega, jautienos blauzdelės ar krūtinėlė, kiaulienos, pavyzdžiui, pilvo, mentės, šonkaulių ar kojos, ir vištienos dalių su kaulais derinys daro šią lėtai verdamą sriubą tikrai ypatingą. Vytinta mėsa, tokia kaip kumpis ir chorizo ​​de Bilbao, pailgina porcijas ir prideda dūminio skonio sluoksnį.
  • Daržovės– Ryškūs žalumynai, tokie kaip kopūstai, pechay, šparaginės pupelės ir žali svogūnai, suteikia spalvą, tekstūrą ir suteikia maistinių medžiagų. Kukurūzų burbuolės ir šakniavaisiai, pavyzdžiui, morkos ir bulvės, suteikia minkštos, krakmolingos tekstūros ir saldumo, kad subalansuotų pikantiškas patiekalo natas.
  • Prieskoniai– svogūnai suteikia aromatinį pagrindą, o pipirų žirneliai suteikia pipirų. Įdėkite šlakelį žuvies padažo umami punšui ir žiupsnelį ar du druskos, kad pagerintumėte bendrą skonį.
  • Sultinys– Maggi vištienos kubeliai suteikia sriubai gilesnį, sotesnį skonį.

Kaip pasigaminti kalėdinį troškinį

Receptas paprastas ir prieinamas. Sudedamosios dalys virinamos viename puode, kol suminkštės, sukuriant guodžiantį ir skanų patiekalą.

velykinių Kalėdų kepimas puode.velykinių Kalėdų kepimas puode.
  • Kruopščiai nuvalykite mėsą. Jautieną, kiaulieną ir vištieną nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus, ir nusausinkite. Dideliame puode sumaišykite jautienos blauzdeles ir šaltą vandenį. Užvirkite, nugriebkite nuosėdas, kurios plūduriuoja. Nusausinkite ir gerai nuplaukite jautieną ir puodą. Mėsą grąžinkite į puodą ir įpilkite tiek šalto vandens, kad apsemtų.
  • Lėtai kepkite mėsą. Norėdami gauti švarų sultinį, kuriame nėra nuosėdų, pradėkite nuo šalto vandens ir užvirinkite. Nugriebkite visas susidarančias putas ir nuosėdas. Uždenkite ir troškinkite, kol jautiena iškeps iki pusės. Įdėkite kiaulienos pilvą ir toliau troškinkite, kol beveik iškeps. Įpilkite vištienos, kumpio, chorizo ​​de Bilbao, svogūnų, pipirų ir žuvies padažo. Troškinkite, kol mėsa suminkštės ir visiškai iškeps.
  • Virkite daržoves. Daržoves dėkite palaipsniui, kad neperkeptų, pradedant kietomis daržovėmis, pvz., kukurūzais ir bulvėmis, kurių kepimas užtrunka ilgiau, ir baigiant minkštesnėmis daržovėmis, tokiomis kaip kopūstai ir šparaginės pupelės. Jei naudojate, užbaikite lapiniais žalumynais, pavyzdžiui, pechay.
  • Pagardinkite sriubą. Įdėkite Maggi vištienos kubelių, kad gautumėte mėsingo skonio. Išbandykite sultinį ir, jei reikia, sureguliuokite skonį su druska ar pipirais.

Dėl arbatpinigių

Mėsa paprastai kepama visa arba dideliais gabalais, kad įkūnytų vienybę ir bendrumo dvasią.

Dažnai užduodami klausimai

Kuo Pasko troškinys skiriasi nuo įprasto troškinio?

Šis šventinis patiekalas apima įvairius mėsos ir šventinius ingredientus, tokius kaip kumpis, dešra ir saldieji kukurūzai, kartu su įprastomis filipiniečių virtomis sriubomis, tokiomis kaip jautiena ir daržovės.

Iš kur atsirado Pasko troškinys?

Virta sriuba yra populiari tradicija Malolose, Bulacan, atnešta iš ispanų įtakos. Nors tai nėra plačiai paplitęs kalėdinis patiekalas, pavyzdžiui, kumpis ar lechonas, kitose regioninėse vietovėse yra savo versijų ir posūkių, įskaitant vietinę produkciją ir ingredientus.

Kaip tarnauti

dubenėlis nilagang pasko su kumpiu, jautiena, vištiena, kiauliena, dešra ir daržovėmis.dubenėlis nilagang pasko su kumpiu, jautiena, vištiena, kiauliena, dešra ir daržovėmis.
  • „Nilagang Pasko“ yra skanus ir sotus patiekalas vienas arba kartu su garuose ruoštais ryžiais, suvyniotais į kūgio formos bananų lapus, vadinamus balisungsong. Norėdami užbaigti patirtį, galite sudėti mažas lėkštes su papildomu padažu, pavyzdžiui, žuvies padažu arba sojos padažu su kalmarais ir čili pipirais, kad būtų sūrus ir aštrus.
  • Kad patiekalas iš kasdienio patogaus maisto taptų šventiniu patiekalu, patiekite dideliame dekoratyviniame sriubos dubenyje arba lėkštėje su kaušeliu, kad suteiktų bendruomeniškumo jausmą ir paskatintumėte visus priimti dosnią pagalbą.

Kaip laikyti likučius

  • Leiskite sriubai visiškai atvėsti ir supilkite į sandarų indą. Laikyti šaldytuve iki 3 dienų arba užšaldyti iki 2 mėnesių.
  • Pakaitinkite puode ant silpnos ugnies, įpildami šlakelį vandens, kad pagal poreikį pakoreguotų konsistenciją. Norėdami ilgiau laikyti ir saugoti maistą, visada šildykite tiek, kiek jums reikia, ir nešildykite tos pačios porcijos kelis kartus.
  • Norėdami iš anksto paruošti sriubą, galite virti tik mėsą ir sultinį, o kaitinant įdėti šviežių daržovių.
dubenėlis nilagang pasko su kumpiu, jautiena, vištiena, kiauliena, dešra ir daržovėmis.dubenėlis nilagang pasko su kumpiu, jautiena, vištiena, kiauliena, dešra ir daržovėmis.

Niekas nesako Filipinų atostogų komforto, kaip Nilagang Pasko. Ši virta sriuba lėtai verdama iki minkštumo, derinant gausybę mėsos, dešrų, daržovių ir karšto sultinio. Nuoširdus ir kvapnus, tai tarsi šiltas apkabinimas dubenyje!

8 porcijos

Ingredientai

  • 1 svaras jautienos blauzdelių
  • 1 svaras kiaulienos pilvas
  • 1 svaras vištienos kojos ir šlaunys
  • 1 svaras kumpis
  • 2 Bilbao chorizo
  • 1 didelis svogūnas, nuluptas ir supjaustytas ketvirčiais
  • 1 šaukštelis pipirų žirneliai
  • 2 šaukštai žuvies padažas
  • 2 kukurūzų burbuolės, susmulkintos ir supjaustytos į trečdalius
  • 2 didelis bulvės, nuluptos ir supjaustytos ketvirčiais
  • 10 gabalus šparaginės pupelės, nupjauti galai
  • 2 Maggi vištienos kubeliai
  • žalieji svogūnai, nupjauti galai ir supjaustyti 4 colių ilgio gabalėliais
  • 1 vidutinis kopūstai, supjaustyti ketvirčiais
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Instrukcijos

  • Dideliame puode sumaišykite jautienos blauzdeles ir vandenį. Užvirinkite apie 10 minučių, nugriebdami plūduriuojančias nuosėdas. Nusausinkite ir gerai nuplaukite jautieną ir puodą.

  • Į puodą įdėkite blanširuotą jautieną ir pakankamai šalto vandens, kad ji apsemtų maždaug 2 colius. Užvirinkite, nugriebdami visas atsirandančias putas. Uždenkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30–40 minučių arba tol, kol jautiena bus pusiau paruošta.

  • Įdėkite kiaulienos pilvą ir toliau troškinkite apie 15–20 minučių.

  • Įdėkite vištieną, kumpį ir chorizo. Įpilkite baltųjų svogūnų, pipirų žirnelių ir žuvies padažo. Toliau troškinkite, retkarčiais nugriebdami plaukiojančias putas, maždaug 30–40 minučių arba tol, kol jautiena, kiauliena ir vištiena iškeps ir suminkštės.

  • Sudėkite žalius svogūnus. Suberkite kukurūzus ir kepkite apie 5 minutes.

  • Sudėkite bulves. Virkite iki pusės minkštumo.

  • Sudėkite kopūstus ir šparagines pupeles ir virkite, kol suminkštės.

  • Pabarstykite Maggi vištienos kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Virkite dar 5 minutes arba kol daržovės suminkštės.

Pastabos

  • Norėdami gauti švarų sultinį, kuriame nėra nuosėdų, pradėkite nuo šalto vandens ir užvirinkite. Nugriebkite visas susidarančias putas ir nuosėdas.
  • Mėsa paprastai kepama visa arba dideliais gabalais, kad įkūnytų vienybę ir bendrumo dvasią.

Vaizdo įrašas

YouTube vaizdo įrašasYouTube vaizdo įrašas

Informacija apie mitybą

Kalorijos: 651kcal, Angliavandeniai: 31g, Baltymai: 33g, Riebalai: 45g, Sotieji riebalai: 17g, Polinesotieji riebalai: 5g, Mononesotieji riebalai: 19g, Transriebalai: 0,001g, Cholesterolis: 106mg, Natris: 1102mg, Kalis: 1188mg, Pluoštas: 8g, Cukrus: 10g, Vitaminas A: 1145 mTV, Vitaminas C: 75mg, Kalcis: 126mg, Geležis: 4mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -