Mūsų populiariausi 2024 m. receptai

Mūsų populiariausi 2024 m. receptai


2024-ieji buvo nuostabūs metai mums „My Chinese Home Kitchen“. Jing baigė kulinarijos mokyklą ir gavo diplomą. Mūsų svetainės srautas, palyginti su praėjusiais metais, išaugo daugiau nei dvigubai, nes auga mūsų ištikimų skaitytojų ratas. Šis srauto augimas suteikia mums realios informacijos apie tai, ką jūs, mūsų gerbėjai, mėgstate gaminti namuose. Taigi, džiaugiamės galėdami pristatyti populiariausius 2024 m. receptus.

Mūsų populiariausi 2024 m. receptai Vaizdo kreditas: Chen Jing for My Chinese Home Kitchen, 2024 m.

2024 m. įtraukėme naują sveikų, autentiškų ir skanių kiniškų receptų kategoriją. Dauguma autentiškų kiniškų namų ruošos gaminių yra labai sveiki ir ekonomiški. Tiems, kurie skaičiuoja angliavandenius, turime daugiau nei 60 receptų, kuriuose yra mažai angliavandenių, ir jų reguliariai pridedama.

Skirkite šiek tiek laiko ir palikite mums komentarą, užduokite klausimų, pasiūlykite atsiliepimų arba pasakykite, ką norėtumėte pamatyti. Taip pat galite susisiekti su mumis naudodami komentarų formą. Nors galime stebėti svetainės srautą, kad suprastume skaitytojų pageidavimus, tai tik dalis istorijos.

Mes neimame prenumeratos mokesčių ir neužpildome ekrano erzinančių iššokančiųjų skelbimų, taip pat nepriimame jokių mokėjimų už produkto rekomendacijas. Sukūrėme šią svetainę norėdami pasidalinti su jumis, o vienas ar du geras jūsų žodis pripildo mūsų širdis šilumos.

2025 m. atneš daugiau pokyčių ir patobulinimų. Jau pradėjome planuoti didelius atnaujinimus ir įdomias naujas funkcijas.

1

Chen Jing kepti kiaulienos šonkauliukai

Kiniški kepti česnakiniai kiaulienos šonkauliukai

Šis receptas yra mūsų visų laikų populiariausias receptas. Lengvai pagaminamas ir skanus, pakeis jūsų kiaulienos šonkaulių valgymo būdą.

Peržiūrėkite šį receptą

2

Kepti grybai su brokoliais

Troškinti grybai su brokoliais

Su šiuo greitu ir maistingu garnyru „suvalgysite daržoves“ nesunku. Tereikia kelių paprastų žingsnių ir kelių įprastų prieskonių.

Peržiūrėkite šį receptą

3

Kepta kiauliena su sniego žirneliais

Kepta kiauliena su sniego žirneliais

Paprastas pikantiškas kiaulienos patiekalas su sveika tekstūrų kontrastu ir gera mityba.

Peržiūrėkite šį receptą

4

Kepta kiaulienos nugarinė

Kepta kiaulienos nugarinė

Šis paprastas receptas – kalto malonumo užkandis – skanus maistas, kuriam vakarėlio svečiams bus sunku atsispirti.

Peržiūrėkite šį receptą

5

Autentiška kiniška vištienos sultinys

Kinijos vištienos sultinys

Kinijos vištienos sultinyje naudojamos kitokios aromatingos daržovės nei vakarietiško stiliaus sultiniams. Šias atsargas nesunku pasigaminti ir ji padeda pailginti maisto lėšas naudojant kiekvieną vištienos dalį. Kinietiško stiliaus vištienos sultinys yra kitų populiarių patiekalų, tokių kaip wonton sriuba, pagrindas ir suteikia skonio ypatingiems patiekalams, tokiems kaip Fudzian sūrūs ryžiai.

Peržiūrėkite šį receptą

6

Chen Jing naminiai kiniški moliuskai su juodųjų pupelių padažu

Kiniški aštrūs moliuskai su juodųjų pupelių padažu

Jei mėgstate garuose troškintus moliuskus, šis skanus ir pikantiškas patiekalas paprastu papildomu žingsniu prideda nuostabiai skanaus padažo.

Peržiūrėkite šį receptą

7

Kiniški aštrūs kepti vištienos sparneliai

Kiniški aštrūs aštrūs vištienos sparneliai

Dar vienas vakarėlių mėgstamiausias, šie kepti sparneliai yra pagardinti kiniško čili miltelių, aštrių čili, žaliųjų svogūnų, Shaoxing vyno, sojų padažo ir austrių padažo mišiniu. Pikantiškas ir aštrus tobulas derinys. Jei norite aštresnio prieskonio, pridėkite papildomą arbatinį šaukštelį čili miltelių arba porą papildomų xiaomi la pipirų.

Peržiūrėkite šį receptą

8

Baigta! Jing naminio Mapo Tofu receptas

Autentiškas Mapo Tofu

Mapo Tofu yra klasikinis Sičuano patiekalas, populiarus visame pasaulyje. Autentišką „Jing“ versiją lengva pasigaminti namuose ir visada mėgstama svečių.

Peržiūrėkite šį receptą

9

Chen Jing kmynų kalmarų čiuptuvai

Kmynų kalmarų čiuptuvai su čili

Pikantiškas, aštrus kiniško stiliaus kalmaras. Jei nenorite naudoti kalmarų čiuptuvų, tiesiog pasiimkite pakuotę šaldytų (nepakepintų) kalmarų žiedų ir atitirpinkite. Tai taip pat vienas greičiausių „My Chinese Home Kitchen“ receptų. Susmulkinkite česnaką, aitriąją papriką ir kalendrą, supjaustykite kalmarų žiedus į ketvirčius ir kepkite karštame wok keptuvėje 2 minutes. Padažas puikiai tinka ant ryžių arba galite patiekti ant griežinėliais pjaustyto agurko, kaip parodyta.

Peržiūrėkite šį receptą

10

Jautienos sriuba su pomidorais ir bulvėmis

Pomidorų, jautienos ir bulvių sriuba

Tai iš tikrųjų paprastas šeimos receptas. Tai tikrai ne sriuba, o daržovės ir jautiena sultinyje. Tikra kiniška sriuba dažniausiai yra skysta. Šiuo atveju sultinio ir ingredientų santykis yra beveik 1:1. Šis patiekalas valgomas šiek tiek kaip karis, derinamas su ryžiais. Jing gamino šį patiekalą savo draugei Yunui. Ji mėgsta į ryžius įpilti sultinio ir sumaišyti, kad ryžiai apsemtų ir pagardintų.

Peržiūrėkite šį receptą

11

Vištienos kepti ryžiai

Vištienos kepti ryžiai

Kepti ryžiai yra vienas iš mano mėgstamiausių patogių maisto produktų, ir tai puikus būdas sunaudoti likučius, įskaitant ryžius, likusius po vakarienės. Ryžiai turi būti sausoje pusėje. Drėgni ryžiai taps minkšti ir lipnūs.

Peržiūrėkite šį receptą

12

Kiaulienos kepti ryžiai

13

Troškinta vištienos krūtinėlė

Troškinta vištienos krūtinėlė

Skanus, švelnus, raudonai troškintas vištienos patiekalas, kurį lengva pagaminti.

Peržiūrėkite šį receptą

14

Vištienos pėdos be kaulų, viršelis ir paveikslėlis, Mano kinų namų virtuvė

Vištienos pėdos be kaulų

Mes, kinai, virtuvėje naudojame visą vištieną. Be plunksnų ir kaulų, kinai gali iškepti vištieną nuo galvos iki kojų, nuo odos iki vidaus organų, o paskui patiekti ant stalo. Žinau, kad amerikiečiai nevalgo vištienos pėdų, bet vis tiek noriu pristatyti šiandieninį patiekalą „Boneless Chicken Feet“. Šis patiekalas labai populiarus Kinijoje, mėgstamas įvairaus amžiaus. Tai labiau kaip skanus užkandis, pavyzdžiui, buivolo stiliaus vištienos sparneliai.

Peržiūrėkite šį receptą

15

Jing garuose virtos vištienos kojelės

Jing garuose virtos vištienos kulšelės

Šis receptas yra paties Jingo kūrinys: garuose virtos vištienos kojos aštriame ir pikantiškame sultinyje su Napa kopūstais. Šiame recepte aliejus nenaudojamas. Tai turi du privalumus: išvengiama nesveikų riebalų, esančių kai kuriuose kepimo aliejuose, ir yra ekonomiškiau nei virti su aliejumi. Šis patiekalas įgauna skonį iš natūralių ingredientų, tokių kaip česnakai, čili pipirai, druska ir baltieji pipirai, šviesūs ir tamsūs sojos padažai, austrių padažas ir kulinarinis vynas. Jei norite, į šį patiekalą galite pridėti mėgstamų daržovių. Morkos, bulvės ar kitos daržovės puikiai tinka. Jing naudojo Napa kopūstą, bet galite pridėti arba pakeisti, kaip norite. Taip pat galite pakeisti kitas vištienos dalis, tokias kaip krūtinėlės ar šlaunelės.

Peržiūrėkite šį receptą

16

Ramios sausos krevetės

Jing's Dry Pot troškintos krevetės

Vienas iš mano mėgstamiausių, šis receptas suteikia aštraus Sičuano karšto puodo skonį, nesivargindamas gaminant garuojantį sultinio puodą. Puikiai tinka dviem ar trims žmonėms, bulvės sugeria aštraus sultinio skonį, o salierai suteikia sočiai traškios tekstūros. Lukštas apsaugo krevetes nuo išdžiūvimo kepimo procese, bet jei norite, galite nulupti krevetes ir apkepti jas tiesiai wok keptuvėje – tiesiog būtinai pabarstykite jas trupučiu druskos, Shaoxing vyno ir švelniu kukurūzų krakmolo prieš juos apskrudinant.

Peržiūrėkite šį receptą

17

Kiniški aštrūs vėžiai

Kinietiško stiliaus aštrūs vėžiai

Išbandykite šį paprastą receptą kitam vėžių virimui. Aštrus ir skanus!

Peržiūrėkite šį receptą

18

Krevetės kepti ryžiai

Krevetės kepti ryžiai

Kepti ryžiai yra užkandis Kinijoje: tai paprastas būdas panaudoti likusius ryžius. Yra daug keptų ryžių receptų. Juos visus sieja du bendri dalykai: likę, kieti, šalti ryžiai ir labai karšta wok arba keptuvė, kad ryžiai būtų tolygiai pašildyti greitai maišant ir apverčiant. Sėkmingų keptų ryžių paslaptis yra tai, kaip iš anksto ruošiate ryžius. Jei laikysitės nurodymų ant amerikietiškoje bakalėjoje parduodamo ryžių maišelio, gausite lipnius, guminius keptus ryžius. Norėdami sužinoti, kaip paruošti ryžius, žr. toliau pateiktas pastabas.

Peržiūrėkite šį receptą

19

Šaltos susmulkintos vištienos salotos

Šaltos susmulkintos vištienos salotos

Svetainėje „My Chinese Home Kitchen“ yra daug receptų, kurių pagrindinis ingredientas yra vištienos krūtinėlė, pvz., „Kung Pao“ vištiena (restorane ir namuose) ir „Easy Fried Chicken“ kotletai. Šiandien vėl naudosime vištienos krūtinėlę kaip pagrindinį ingredientą ir pristatysime jums nauju gaminimo būdu, kuris yra geriausias šaltų mišinių ruošimas vasarai. Turime daugybę šaltų daržovių mišinių receptų, o šiandien turime skanų šaltai susmulkintos vištienos receptą! Skonis: sūrus ir aštrus

Peržiūrėkite šį receptą

20

Jing's Fried Pork Belly su čili

Jing's Fried Pork Belly su čili

Kitas mano mėgstamiausias receptas sujungia Jing motinos gaminimo įtaką su jos šeimos Hakka šaknimis. Šis aštrus ir pikantiškas patiekalas gamina skanų sultinį, kuris puikiai dera su ryžiais. Kai pramogauju, tai yra vienas iš mano paklausiausių receptų.

Peržiūrėkite šį receptą

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -