Ne -ast Havajų pica – kawaling pinoy

Pamirškite pristatymą! Picą galite pasigaminti namuose net be krosnies! Tai Nėra Havajų picos Su dviejų ingredientų tešla ir saldžiu bei pikantišku padažu tikrai bus šeimos hitas.
Norite vakarienės skubėdami? Ši pica, kuriai nėra mielių, yra čia, kad išsaugotų dieną! Tešla būna kartu su paprastais sandėliukų kabėmis ir nereikia kylančios. Galite turėti burnoje tirpstančią naminę picą, pasirinkdami patiekalus, paruoštus mėgautis per 20 minučių ar mažiau.
Havajų picos istorija
Nepaisant pavadinimo, Havajų pica iš viso nebuvo išrasta Havajuose. Koncepciją septintajame dešimtmetyje sukūrė graikų gimęs kanadietis, vardu Sam Panopoulos, kuris priklausė restoranui ir eksperimentavo su tradiciniu picos receptu, pridėdami ananasų. Gauti saldūs ir rūgščiai skoniai tapo klientais ir išplito populiarumu visame pasaulyje. Pavadinimas havajianas kilo iš konservuotų ananasų prekės ženklo, kurį jis naudojo savo pirmajame recepte.
Ingredientų užrašai

Tešla
Tai yra lengviausia tešla, kurią galite pagaminti tik su keturiais ingredientais, kuriuos tikriausiai jau turite po ranka.
- Miltai– Recepte naudojama universali, tačiau taip pat galite naudoti duonos miltus, kad būtų kramtesnė tekstūra.
- Kepimo milteliai Būtent tai suteikia picai pakėlimui vietoje mielių.
- Druska– Mažas kiekis padidina tešlos skonį.
- Graikų jogurtas– Prideda drėgmę ir padeda atpalaiduoti glitimą, todėl pluta yra minkštesnė ir švelnesnė.
Paplartimai
Pasitelkite tropikus su šiuo saldžiu ir pikantišku priedų deriniu!
- Pomidorų padažas Recepte naudojamas saldaus stiliaus pomidorų padažas, tačiau taip pat veikia ir įprastas pomidorų padažas ar picos padažas.
- Ananasai– Sultingesniam skoniui naudokite šviežius ananasus. Jei naudojate konservus, pasirinkite ananasų, supakuotų į sultis, o ne sirupą, kad pica neliktų pernelyg saldi.
- Kumpis– Galite naudoti „Deli“ arba „Store-Cut“ griežinėlius. Taip pat galite naudoti Kanados lašinius.
- Sūris– susmulkinta mocarela suteikia maksimalų tirpumą. Kiti sklandžiai tirpstantys sūriai, tokie kaip „Gouda“, „Monterey Jack“ ar amerikietiški perdirbtas sūris, taip pat yra geros galimybės.
Greitas patarimas
Kad tai būtų dviejų ingredientų picos tešla, pakeiskite universalius miltus savarankiškai kylančiais miltais ir praleiskite kepimo miltelius bei druską.
Paruošti picos tešlą

- Sumaišykite visus ingredientus. Išplakite sausus ingredientus, kad įsitikintumėte, jog jie yra tolygiai paskirstyti. Įpilkite jogurto ir išmaišykite tik tol, kol susidarys tešla.
- Minkykite tešlą. Įjunkite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto lygaus paviršiaus ir minkykite iki vientisos ir lankstaus. Jei jis per daug lipnus, pabarstykite šiek tiek daugiau miltų, pusę šaukšto vienu metu. Jei jis per sausas, įpilkite vandens purslų.
- Iškočiokite tešlą. Padalinkite į dvi dalis ir naudokite riedėjimo kaištį, kad išlygintumėte jį iki maždaug ¼ colio storio apskritimo. Jei virkite ant viryklės, išmatuokite ir supjaustykite, kad tilptų keptuvę. Tai viskas! Jūsų tešla be viešimo yra paruošta antpilniams.
Kaip gaminti: du būdai
Nėra orkaitės? Jokių problemų! Picą galite virti orkaitėje arba ant viryklės.
Ant viryklės

- Iškočiokite picos tešlą ir naudokite savo keptuvę ar keptuvę, kad išmatuotumėte tešlą; Apkirpkite kraštus, kad tilptumėte keptuvę. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir sutepkite alyvuogių aliejumi. Perkelkite iškočiamą tešlą ir virkite 2–3 minutes arba tol, kol dugnas lengvai paruduos.
- Tešlą apverskite mentele ar virve. Nuleiskite ugnį ir surinkite picą pomidorų padažu ir padažu.
- Uždenkite ir virkite dar 3–4 minutes arba kol sūris ištirps. Perkelkite picą į pjaustymo lentą ir supjaustykite ją į patiekiamus gabalus.
Orkaitėje

- Įkaitinkite orkaitę iki (450 ° F). Aukšta krosnies temperatūra padeda dugnui traškėti, o viršus – ruda. Įdėkite iškočiamą tešlą ant apvalios picos keptuvės ir kepkite 5–8 minutes, kad pica negalėtų šlapėti.
- Išimkite jį iš orkaitės ir surinkite picą su padažu ir padažu. Kepkite dar 10–15 minučių arba kol sūris ištirps.
- Nuimkite iš orkaitės ir supjaustykite į patiekiamus gabalus.
Kaip aptarnauti ir laikyti

- Patiekite šią lengvą, atogrąžų picą su mėgstamomis žaliomis salotomis ar sriuba nuoširdžiems pietums ar vakarienei. Tai taip pat daro užpildytą užkandį vidurdienį ar skanų užkandį bet kokiam paprastam susibūrimui.
- Neapdorota picos tešla šaldytuve truks iki 24 valandų, sandariai suvyniota į plastikinę plėvelę. Kepdami laikykite jį hermetiškame inde, kad jis neišdžiūtų ir absorbuotų atsitiktinius kvapus šaldytuve. Šaldykite iki 3 dienų arba užšaldykite iki 2 mėnesių.
Pakartotinio pašildymo metodai
- Orkaitė– Likusią picą uždėkite ant pergamento išklotos kepimo skardos arba tiesiai ant orkaitės lentynos, kad gautumėte papildomą traškumą. Kepkite 375 F maždaug 8–10 minučių arba tol, kol sūris bus tirps, o pluta bus traški.
- Viryklės– Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, padėkite picos griežinėlius į vieną sluoksnį ir tvirtai uždenkite dangčiu, kad gaisrai būtų garui. Virkite 2–3 minutes, sureguliuokite ugnį, kad dugnas nedegtų.
- Oro kepsnys– Įkaitinkite 350 F ir padėkite picą į vieną sluoksnį. Kaitinkite 3–5 minutes.
- Mikrobangų krosnelė– Nors šis metodas yra greitas pasirinkimas, jis nerekomenduojamas, nes jis daro plutą drėgną ir sūrio gumą.
Ar jūs tai padarėte? Būtinai palikite apžvalgą žemiau ir pažymėkite mane @Kawalingpinoy „Facebook“ ir „Instagram“!

Pamirškite pristatymą! Picą galite pasigaminti namuose net be krosnies! Ši be mielo Havajų pica su dviejų ingredientų tešla ir saldžiu bei pikantišku padažu tikrai bus šeimos hitas.
Kursas: Užkandis
porcijos
Ingredientai
- 1 puodelis miltai
- 1 ½ šaukšteliai Kepimo milteliai
- ¼ šaukštelis druska
- 1 puodelis Graikų jogurtas
- alyvuogių aliejus
- ½ puodelis saldaus stiliaus pomidorų padažas
- supjaustytas kumpis Supjaustykite kubeliais
- ananasų smulkmenos gerai nusausino
- Mocarelos sūris susmulkinti
Instrukcijos
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Išplakite, kad paskirstytumėte tolygiai. Įpilkite jogurto ir išmaišykite, kol susidarys tešla.
Nuvalykite plokščią darbinį paviršių su trupučiu miltų ir apverskite tešlą. Minkykite iki vientisos ir nebebus lipnūs.
Naudodami riedėjimo kaištį, tešlą išlyginkite iki maždaug ¼ colio storio.
Jei kepimas orkaitėje
Įkaitinkite orkaitę iki 450 F.
Įdėkite iškočiamą tešlą ant apvalios picos keptuvės ir kepkite 5–8 minutes.
Išimkite jį iš orkaitės ir surinkite picą. Paskleiskite pomidorų padažą ant viršaus, sluoksnio kumpio ir ananasų smulkmenų ir pabarstykite susmulkinta mocarela.
Grįžkite į orkaitę ir kepkite dar 10–15 minučių arba kol sūris išsilydys. Nuimkite iš orkaitės ir supjaustykite į patiekiamus gabalus.
Jei virkite ant viryklės
Iškočiokite picos tešlą ir naudokite keptuvę ar keptuvę, kad išmatuotumėte tešlą. Apkirpkite kraštus, kad tilptumėte keptuvę.
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir sutepkite alyvuogių aliejumi. Perkelkite iškočiamą tešlą ir virkite 2–3 minutes arba tol, kol dugnas lengvai paruduos.
Tešlą apverskite mentele ar virve. Nuleiskite šilumą ir surinkite picą. Paskleiskite pomidorų padažą ant viršaus, sluoksnio kumpio ir ananasų smulkmenų ir pabarstykite susmulkintu mocarelos sūriu.
Tvirtai uždenkite dangčiu ir virkite dar 3–5 minutes arba kol sūris išsilydys. Perkelkite picą į pjaustymo lentą ir supjaustykite ją į patiekiamus gabalus.
Pastabos
Šis receptas sudaro vieną didelę plonos plutos picą.
Vaizdo įrašas
Informacija apie mitybą
Kalorijos: 161KcalAr Angliavandeniai: 16gAr Baltymas: 11gAr Riebumas: 6gAr Sočiųjų riebalų: 3gAr Polinesočiųjų riebalų: 0,5gAr Mononesočiųjų riebalų: 2gAr Trans riebalai: 0,001gAr Cholesterolis: 21mgAr Natris: 488mgAr Kalis: 167mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 4gAr Vitaminas A: 169IuAr Vitaminas C: 2mgAr Kalcis: 150mgAr Geležis: 1mg
„Ši svetainė pateikia apytikslę informaciją apie mitybą patogumui ir tik mandagumui. Mitybos duomenys pirmiausia renkami iš USDA maisto kompozicijos duomenų bazės, kai tik įmanoma, ar kitaip kiti internetiniai skaičiuotuvai. “