Slow Cooker Kumpis su ananasais


Slow Cooker Kumpis su ananasais kepamas rudajame cukruje ir ananasų sultyse puode. Lengvai pagaminamas, skanus ir puikiai tinka sekmadieniui ar šventei!

Pastaba: šis receptas pirmą kartą buvo paskelbtas svetainėje 2020 m. rugsėjį. Papildau jį naujomis nuotraukomis ir pridedu maisto gaminimo patarimų, tačiau toliau pateiktą įvadą pasilieku dėl palikuonių.

Mano draugai, BER sezonas jau čia! Nežinau kaip jūs, bet vargu ar laukiu, kol šie metai praeis ir pradėsiu naujus.

Pastarieji keli mėnesiai buvo varginantys daugeliu lygių; būtų malonu švęsti šventes ir vėl jaustis normaliai. Štai kodėl maniau, kad kalėdinių receptų seriją pradėsiu anksti ir paruošiu vakarėlių idėjų, kaip ir kiekvienais metais.

Tinklaraštyje jau turime naminio šventinio kumpio ir ananasų glazūruoto kumpio receptų, kurie itin populiarūs, ypač per šventes. Tačiau jei norite išsivaduoti nuo virtuvės ruošimo ir šį sezoną turite daugiau laiko mėgautis savo svečių draugija, būtinai atsispausdinkite, prisegkite arba pažymėkite šią itin lengvą „crockpot“ versiją.

Kumpio glaisto ingredientai

kumpis su kaulais, ananasų žiedai, maraschino vyšnios, rudasis cukrus, ananasų sultys.kumpis su kaulais, ananasų žiedai, maraschino vyšnios, rudasis cukrus, ananasų sultys.

Jame yra tik trys ingredientai, kuriuos tikriausiai jau turite.

  • ananasų žiedai supakuoti į sultis
  • maraschino vyšnios
  • rudojo cukraus

Šis lėtai kepamas kumpis yra tobulas patiekalas, kurį galite pasigaminti, kai be pastangų norite įspūdingo Noche Buena papuošalo. Jis turi trumpą ingredientų sąrašą ir patogiai gamina puode su minimaliu paruošimu ir beveik nuliniu būdu.

Receptas toks lengvas. Tiesą sakant, sunkiausia yra sudėti ananasų žiedus ir vyšnias ant kumpio viršaus, o tai iš tikrųjų yra smagiau nei dirbti. Tiesiog sumaišykite rudąjį cukrų ir ananasų sultis ir supilkite juos ant dekoruoto kumpio lėtoje viryklėje.

lėtoje viryklėje virtas kumpis su ananasais ir maraschino vyšniomis.lėtoje viryklėje virtas kumpis su ananasais ir maraschino vyšniomis.

Įjunkite lėtą viryklę keturioms valandoms ir leiskite jai veikti. Kumpis pasirodo švelnus ir kvapnus, su saldžiu ir vaisiniu glaistu, kurį galima užtepti ant kiekvieno sočios riekelės!

Jei norite labiau karamelizuoto išorinio sluoksnio, išvirtą kumpį perkelkite į kepimo skardą ir kepkite 2–3 minutes. Šis žingsnis yra neprivalomas, tačiau jis pagerina išvaizdą ir skonį.

Maisto gaminimo patarimas

Pasigaminkite kumpio padažą su puodo lašeliais! Puode esantį skystį galite troškinti puode, kol sumažės ir sutirštės arba sutirštės kukurūzų krakmolo srutomis. Užpilkite ant kumpio griežinėlių, kad gautumėte skanų, lūpas dvelkiantį glajų!

Kaip tarnauti

pjaustytas kumpis, ananasų žiedai ir linksmybės ant balto lėkštės su šparaginių pupelių lėkšte fone.pjaustytas kumpis, ananasų žiedai ir linksmybės ant balto lėkštės su šparaginių pupelių lėkšte fone.
lėtoje viryklėje virtas kumpis su ananasais ir maraschino vyšniomis.lėtoje viryklėje virtas kumpis su ananasais ir maraschino vyšniomis.