„Calamansi“ sulčių gėrimų receptas – bendras gaivinantis citrusinių filipiniečių gėrimas

„Calamansi“ sulčių gėrimas A visiškai Gaivus, citrusinis gėrimas supakuotas su Vitaminas c Ir sprogo atogrąžų skoniu! Ši filipiniečių klasika yra ir aštrus, ir saldus, beveik kaip mandarinai susitinka su citrinomis, todėl tai yra a Tobulas troškulio prausiklis Karštoms dienoms ar natūraliems vaistams nuo peršalimo ir gerklės skausmo.
Man pasisekė užaugti su savo „Tita“, turėdamas didžiausią kalamansi medį jos nuosavybėje. Man labai patiko rinkti kalamansi vaisius, kartais taip sultingas, kad jis išspaustų, kai aš jį pasirinkau.
„Calamansi“ gėrimas buvo skanus!
Kas yra calamansi sultys?
Calamansi sultys yra a Populiarus citrusinis gėrimas Filipinuosepagamintas iš kalamansi sulčių, mažų žalių vaisių, panašių į kalkes, bet su unikalia Saldusis skonis. Kartais žmonės vadina calamansi filipiniečių kalkėmis.
Šis gėrimas dažnai patiekiamas atšaldytas kaip gaivus gėrimas arba šilta kaip raminanti arbata Norėdami palengvinti peršalimą ir gerklės skausmą, be to, galite pakoreguoti saldumo lygį.
„Calamansi“ sulčių gėrimo nauda sveikatai
- Gausu vitamino c – padidina imunitetą ir kovoja su peršalimu.
- AIDS virškinimas – padeda rūgšties refliuksui ir pilvo pūtimui.
- Detoksikacija – Išplaukite toksinus ir palaiko kepenų sveikatą.
- Gera odai – Šviesina veido spalvą ir skatina kolageno gamybą.
- Gaivinimas ir drėkinimas -Puikiai tinka karštam orams ar gaivinant po treniruotes.
Kur nusipirkti calamansi?
Jei neturite kalamansi medžio, šį vaisius galite lengvai rasti bet kurioje filipiniečių maisto parduotuvėje.
Calamansi ir calamansi sulčių skonis
- Citrusinis skonis: Ryškus ir švelnaus skonio profilis.
- Saldžiųjų laikų pusiausvyra: Derinkite saldumą su aštriu, rūgščiu užrašu.
- Gaivus poskonis: Palieka lengvą, gaivinančią apdailą.
- Unikalus sudėtingumas: Harmoningas mišinys, primenantis kalkes ir mandariną.
- Švelnus kartumas: Subtilus, malonus kartumas, padidinantis bendrą skonį.
- Universalus poravimas: Papildo įvairius saldžius ir pikantiškus patiekalus.

Ingredientai
- 10–12 calamansi vaisiai (arba maždaug ½ puodelio šviežių kalamansi sulčių)
- 2 puodeliai šaltas vanduo
- 3 šaukštai Medus, mėlynas agavos sirupas arba paprastas sirupas (prisitaikykite pagal skonį) – ištirpinkite 1: 1 cukraus vandeniui, kad būtų paprastas sirupas
- ledo kubeliai – Kai tarnaujate
- 1 mažas žiupsnelis druskos
Įranga
- Citrusų sulčiaspaudė arba Delninis filtras
- Ąsotis ar maišymo dubuo
- Šaukštą maišyti
- Tarnaujantys akiniai
Instrukcijos
Paruoškite calamansi
- Kruopščiai nuplaukite calamansi, kad pašalintumėte nešvarumus ir pesticidus.
- Supjaustykite kiekvieną calamansi per pusę ir Išspauskite sultis Naudojant citrusinių vaisių sulčiaspaudę arba perduodant filtrą Pašalinkite sėklas.
Sumaišykite sultis
- A ąsotissumaišykite šviežiai išspaustas kalamansi sultis su šaltas vanduo.
- Pridėti Medus, paprastas sirupas arba jūsų pageidaujamas saldiklis ir gerai išmaišykite, kol ištirps.
- Pridėti a žiupsnelis druskos (neprivaloma) Citrusų skoniui sustiprinti.
Tarnaukite ir mėgaukitės
- Užpildykite patiekimo akinius su ledo kubeliai.
- Ant ledo supilkite kalamansi sultis.
- Papuoškite a gabaliukas kalamansi arba sutriuškinti mėtų lapai už papildomą šviežumą. Mėgaukitės atšaldytu!
Variacijos ir priedai
- Šilta kalamansi arbata: Vietoj šalto naudokite karštą vandenį ir įpilkite Imbieras už raminantį gėrimą.
- Putojančios kalamansi sultys: Pakeiskite vandenį su sodos vanduo arba putojantis vanduo Dėl gazuoto posūkio.
- Atogrąžų mišinys: Sumaišykite calamansi sultis su ananasų sultys arba Mango tyrė vaisių atnaujinimui.
- Tamarindas (tamarindas) posūkis: Pridėti 1 šaukštas tamarindo pastos („Sampalok“) Siekiant gilesnio, turtingesnio skonio.
- Žolelių infuzija: Pridėti šviežio Baziliko ar mėtų lapai už aromatinį postūmį.

Kaip patiekti calamansi sulčių gėrimą
- Kaip gaivus gėrimas: Tarnauti atšaldytas ledu karštą dieną.
- Kaip detokso rytinis gėrimas: Gerti Šiltas kalamansi vanduo tuščiu skrandžiu. Sumažinkite cukraus, kad gautumėte sveiką švytėjimo gėrimą. Puikus būdas pradėti dieną naudojant vitamino C padidėjimą.
- Kaip vakarėlio gėrimas: Padarykite didelę partiją ir patiekite kaip perforatoriaus dubenėlio gėrimas su citrusinių riekelėmis.
- Kokteilių maišytuvas: Naudokite „Calamansi“ sultis kaip atogrąžų kokteilių pagrindą, pavyzdžiui, Calamansi Mojito arba Calamansi margarita.
- Pietūs ir vakarienė – papildo sodrius ar keptus filipiniečių patiekalus, pavyzdžiui, Lechon Pankiaulienos sisig, arba Adobo.
- Po treniruotės – drėkinimas ir gaivinimas po mankštos.
- Šaltas ir gripo sezonas – padeda nuraminti gerklę ir padidinti imunitetą.
- Karštos vasaros dienos – Puikiai tinka atvėsti po saule!
„Calamansi“ sulčių gėrimas yra vienas iš Paprasčiausi, bet gaiviausi gėrimai Galite gaminti namuose. Nesvarbu, ar jums tai patinka šalta, šilta, putojanti ar su unikalia tamarindas (tamarindas) posūkisšis citrusinis gėrimas yra Supakuota nauda sveikatai ir atogrąžų, lūpų kvapų, filipiniečių stiliaus gerumas!

- 10–12 calamansi vaisiai arba apie ½ puodelio šviežių kalamansi sulčių
- 2 puodeliai šaltas vanduo
- 3 kasas Mielasis Mėlynasis agavos sirupas arba paprastas sirupas (prisitaikykite prie skonio) – ištirpinkite 1: 1 cukraus vandeniui, kad būtų paprastas sirupas
- 1 Maža žiupsnelis druska
- ledo kubeliai
Sumaišykite sultis
Keptuvėje sumaišykite šviežiai išspaustas kalamansi sultis su šaltu vandeniu. Įpilkite medaus, paprasto sirupo ar pageidaujamo saldiklio ir gerai išmaišykite, kol ištirps.
10–12 calamansi vaisiai, 2 puodeliai šaltas vanduo, 3 šaukštai medaus
Įpilkite žiupsnelio druskos (neprivaloma), kad padidintumėte citrusinių vaisių skonį.
1 mažas žiupsnelis druskos
Mitybos faktai
Vaisių gėrimo kalamansi
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.