Lengvas kopūstas ir kiaušinių omletas

Lengvas kopūstas ir kiaušinių omletas


Reikia greito, sveiko ir nepaprastai skanaus patiekalo? Šis kopūstas ir kiaušinių omletas jus uždengė! Turėdamas tik keletą paprastų ingredientų, jis sprogsta skoniu ir greitai susiburia. Nesvarbu, ar trokštate jaukaus užkandžio, ar lengvo patiekalo, šis receptas yra tikras dalykas!

Kopūstų ir kiaušinių omletas su padažu, patiekiama ant baltos plokštelės, balto suoliuko viršaus.

Viskas prasidėjo nuo paprasto vieno iš mano skaitytojų klausimo: „Kaip padaryti kopūstus ir kiaušinių blyną?“ Sąžiningai, aš nebuvau tikras, ar jie turėjo omenyje specifinį stilių, tačiau šis klausimas mane nukreipė į žavią kulinarijos triušio skylę.

Kas yra kopūstų ir kiaušinių omletas?

Augant Korėjoje, aš nelabai atsimenu, kad valgau daug to, kas vadinama korėjiečių kopūstų blynu. Tačiau greita paieška atskleidė, kad kai kurie korėjiečiai namuose gamina kopūstų blynus ir vadina juos Yangbaechujeon (양배추전 양배추전). Įdomu tai, kad jis yra gana panašus į japoniško stiliaus kopūstų blyną „Okonomiyaki“.

Beje, šis receptas labiau primena kopūstus ir kiaušinių omletą. Namuose mes mylėjome, kad tai buvo dviem paprastais būdais.

1 variantas: lengvas, paprastas ir puikiai tinka pusryčiams

Laikykite jį lengvą ir paprastą – tobulą greitą užkandį ar pusryčius. Viskas, ko jums reikia, yra keli pagrindiniai ingredientai: kopūstai, kiaušiniai, žali svogūnai, druska ir pipirai. Tai yra tokios kabės, kurias, atrodo, visada turiu savo šaldytuve ir sandėliuke. Bet kažkaip, kai juos sumaišote, jie sukuria patiekalą, kuris yra toks paguodžiantis ir patenkintas.

Tuo metu, kai mišinys pataiko į karštą keptuvę, virtuvė užpildo šiltu, riešutu aromatą, kuris yra tiesiog neįtikėtinas. Jums patiks, koks nuolankus, tačiau skanus šis patiekalas!

2 variantas: greitas ir lengvas „Okonomiyaki Twist“

Išlyginkite jį į labai greitą ir lengvą „Okonomiyaki“ versiją, tą japonų pikantišką blyną, kurį aš be galo dievinu gyvendamas Japonijoje.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasidaryti kopūstus ir kiaušinių omletą, tada pasimėgauti šiek tiek okonomi padažo ir majonezo. Vyšninei viršuje galite pabarstyti keletą jūros dumblių dribsnių ir išdžiovintų susmulkintų bonito dribsnių. Tai viskas – Drėk! Tai akimirksniu paverčia kažkuo šiek tiek ypatingesniu be jokių papildomų pastangų. Tai patenkina ir puikiai tinka, kai trokštate tų drąsių, pikantiškų skonių.

Uždarykite kopūstų omleto nuotrauką, patiekiamą ant juodos plokštelės, baltas fonas.Uždarykite kopūstų omleto nuotrauką, patiekiamą ant juodos plokštelės, baltas fonas.

Kodėl šis kopūstų ir kiaušinių omletas yra mėgstamiausias namuose

Šis kopūstų omletas dabar tapo vienu iš mano patiekalų. Tai įkūnija namų ruošimo esmę – paprastą, universalų ir pagamintą iš kasdienių ingredientų.

Nesvarbu, ar jūs naudojatės paprastu patogiu maistu, ar trokštate paryškinti, „Umami“ skoniai, šis patiekalas jus padengė. Ar laikysitės tiesmukiško, sveikesnio varianto, ar eisite pas „Okonomiyaki Twist“? Bet kokiu atveju, aš tikiu, kad jums tai patiks!

Mano geriausi skanių kopūstų ir kiaušinių omleto virimo patarimai

Susmulkinti kopūstai smulkiai: Plonai susmulkinkite kopūstus, kad būtų užtikrinta, jog jie tolygiai virsta, ir gerai sulieja kiaušinius ir kitus ingredientus. Kuo smulkesnės sruogos, tuo geresnė tekstūra. Jei norite, galite pasirinkti naudoti kopūstų smulkintuvą. Mano yra iš Daiso, ir aš jį gavau Korėjoje tik už 2 USD! Tai veikia taip gerai.

Tinkinkite savo priedus: Paprastam omletei kaip pagrindinius ingredientus galite laikytis kopūstų, kiaušinių ir žaliųjų svogūnų. Tačiau taip pat galite eksperimentuoti su tokiais baltymais kaip krabų lazdelės, krevetės, šoninė ar dešra, kad sukurtumėte nuoširdesnį patiekalą.

Krabų lazdelės pakuotė ant balto stalviršio.Krabų lazdelės pakuotė ant balto stalviršio.
Virkite puikiai: Išbandžiau 26 colių ketaus keptuvę ir 24 colių nelipnią keptuvę, o 24 colių nelipni keptuvė geriausiai veikė kuriant du tolygaus dydžio omletą. Norėdami užtikrinti auksinę plutą, naudokite karštą, lengvai suteptą keptuvę, ir virkite ant vidutinės ugnies, kai omletas bus nustatytas, kad išorinio sluoksnio sudeginimas būtų išvengtas prieš iškepant centrą.

Patobulinkite antpilą: Dėl „Okonomiyaki“ posūkio, lašinkite majonezą ir okonomiyaki padažą virš viršaus. Užbaikite pabarstykite bonito dribsnius ir jūros dumblius (nori) juosteles, kad suteiktumėte autentišką japonišką skonį.

„Okonomi“ padažo butelis ant balto stalviršio.„Okonomi“ padažo butelis ant balto stalviršio.
Patiekite šviežią: Patiekite blyną karštą ir šviežią, kad būtų geriausia tekstūra ir skoniu. Tačiau tai taip pat gerai pašildo. Jei turite omenyje likusius, venkite pridėti antpilnių ir padažo, nes jie nebus gerai pašildami. Vis dėlto pats omletas gražiai pašildo ant viryklės ar mikrobangų krosnelėje.

Kopūstų ir kiaušinių omletas su padažu, patiekiama ant baltos plokštelės, medinis fonas.Kopūstų ir kiaušinių omletas su padažu, patiekiama ant baltos plokštelės, medinis fonas.

Ingredientai

  • 140 g / 4,9 uncijos kopūstų, susmulkinti
  • 20 g / 0,7 uncijos žalių svogūnų, plonai supjaustytos
  • 3 kiaušiniai, sumušti
  • 1 šaukštas ryžių miltų
  • 2 krabų lazdelės (40 g / 1,4 uncijos), susmulkinti, neprivalomi,
  • Druska ir malti juodieji pipirai, pagal skonį
  • Virimo aliejus
  • Okonomiyaki padažas (arba tonkatsu padažas arba kečupas), neprivalomas
  • Majonezas, neprivalomas
  • Katssuobushi (džiovinti bonito dribsniai), neprivaloma
  • Džiovinti jūros dumbliai, susmulkinti, neprivalomi

Kopijų kiaušinių omleto ingredientai ant balto stalviršio.Kopijų kiaušinių omleto ingredientai ant balto stalviršio.

Kaip pasigaminti

1. Į maišymo dubenį sumaišykite kopūstus, žalius svogūnus, kiaušinius, ryžių miltus ir krabų lazdelę. Pagardinkite druska ir pipirais.

Ranka į maisto pirštines maišant kopūstų kiaušinių omleto ingredientus nerūdijančio plieno dubenyje.Ranka į maisto pirštines maišant kopūstų kiaušinių omleto ingredientus nerūdijančio plieno dubenyje.
2. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies. Kai įkaitinkite, įpilkite šiek tiek virimo aliejaus ir tolygiai paskirstykite.

Šildoma keptuvė ant viryklės.Šildoma keptuvė ant viryklės.
3. Į keptuvę užpilkite pusę kopūstų mišinio. Nustatydami omletą, sumažinkite šilumą iki vidutinės, kad būtų išvengta deginimo. Kai kraštai tvirti ir centras vis dar šiek tiek minkštas, atsargiai apverskite. Virkite kitą pusę, kol bus visiškai padaryta, tada perkelkite į lėkštę.

Kepti kopūstus ir kiaušinių omletą.Kepti kopūstus ir kiaušinių omletą.
4. Pakartokite procesą su likusiu kopūstų mišiniu.

Paruduoti kopūstai ir kiaušinių omletas keptuvėje.Paruduoti kopūstai ir kiaušinių omletas keptuvėje.
5. Mėgaukitės paprastu kopūstų omleto skoniu, koks yra, arba pakelkite jį su lašeliu okonomiyaki padažo ir majonezo. Viršuje su katsuobushi ir jūros dumbliais, kad būtų lengva okonomiyaki vingis. Patiekite iškart.

Laikydami nedidelį kopūstų kiaušinių omleto gabalėlį su lazdelėmis.Laikydami nedidelį kopūstų kiaušinių omleto gabalėlį su lazdelėmis.

Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Jei jums patinka skanus skonio ir patenkinimo kopūstų omleto tekstūra, greičiausiai jums patiks ir šie korėjiečių receptai.

Mėgsti korėjietišką maistą? Naršykite mūsų svetainėje, kur rasite autentiškesnių korėjiečių receptų, įskaitant tai, kaip namuose sukurti tobulą korėjiečių kepsninę ar kitus paprastus korėjiečių receptus. Be to, niekada nepraleiskite naujo recepto, užsiprenumeravę mūsų informacinį biuletenį ir prisijunkite prie mūsų švęsdami Korėjos virtuvę!

Kopūstų ir kiaušinių omletas su padažu, patiekiama ant baltos plokštelės, balto suoliuko viršaus.Kopūstų ir kiaušinių omletas su padažu, patiekiama ant baltos plokštelės, balto suoliuko viršaus.
  • 140 g kopūstai (4,9 uncijos), susmulkinti
  • 20 g Žalieji svogūnai (0,7 uncijos), plonai supjaustyta
  • 3 Kiaušiniai sumuštas
  • 1 Kasas Ryžių miltai
  • 2 Krabų lazdelės (40 g / 1,4 uncijos), susmulkinti, neprivaloma
  • druska pagal skonį
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • Virimo aliejus
  • Okonomiyaki padažas (arba tonkatsu padažas arba kečupas), neprivaloma
  • majonezas neprivaloma
  • Katssuobushi (džiovinti bonito dribsniai), neprivaloma
  • Džiovinti jūros dumbliai susmulkinti, neprivaloma
  • Į maišymo dubenį sumaišykite kopūstus, žalius svogūnus, kiaušinius, ryžių miltus ir krabų lazdelę. Pagardinkite druska ir pipirais.

  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies. Kai įkaitinkite, įpilkite šiek tiek virimo aliejaus ir tolygiai paskirstykite.

  • Į keptuvę supilkite pusę kopūstų mišinio. Nustatydami omletą, sumažinkite šilumą iki vidutinės, kad būtų išvengta deginimo. Kai kraštai yra tvirti ir centras vis dar šiek tiek minkštas, atsargiai apverskite. Virkite kitą pusę, kol bus visiškai padaryta, tada perkelkite į lėkštę.

  • Pakartokite procesą su likusiu kopūstų mišiniu.

  • Mėgaukitės paprastu kopūstų omleto skoniu, koks yra, arba pakelkite jį su lašeliu okonomiyaki padažo ir majonezo. Viršuje su katsuobushi ir jūros dumbliais, kad būtų lengva okonomiyaki vingis. Patiekite iškart.

Parodyta informacija apie mitybą yra įvertinimas, kurį pateikė internetinė mitybos skaičiuoklė. Tai neturėtų būti laikoma profesionalaus dietologo patarimo pakaitalu.

Man patinka girdėti, kaip jūs ėjote su mano receptais! Įvertinkite šį receptą žemiau esančiu komentarą ir pažymėkite mane „Instagram“ @MyKoreAnkitchen.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -