Kokoso CITRINĖS BALTOJO ŠOKOLADINIO TRIUFLIAI Receptas

Kokoso CITRINĖS BALTOJO ŠOKOLADINIO TRIUFLIAI Receptas


Čia minios susibūrimas kokoso citrinų baltojo šokolado triufelių receptas tai kreminis, aštrus ir saldus tobulumas. Šie citrininiai triufeliai sujungia citrinos aštrumą su baltojo šokolado ir kokoso sodrumu, kad būtų dekadentiškas desertas. Pradžiuginkite savo atostogas, vėlyvuosius pusryčius ar dušą su šiuo unikaliu skanėstu, kuris priverčia visus kalbėti ir klausti daugiau.

Triufeliai yra tokie prabangūs. Kreminiai, puikūs ir man patinka, kaip jie gali būti geriausias desertas.

Jie pristatomi tikrai gerai. Tiesą sakant, kai patiekiu šiuos citrininius triufelius ant medinės lentos, gražios lėkštės ar mielų keksiukų popieriaus, jie taip kviečia. Skonis, na, niekada negali turėti tik vieno.

Pūkuota kokoso danga yra tai, kas verčia valgyti akimis. Kokosas yra tinkamas komplimentas citrininio baltojo šokolado triufeliaisukuriant sniego atostogų atmosferą pavasario saulės spinduliams. Tai veikia bet kuriuo atveju.

Dėl daug nuskusto baltojo šokolado citrininio baltojo šokolado triufeliai tampa šventiniu ir jaudinamu desertu, kurį galima patiekti tol, kol jų nebelieka.

Ingredientai

Sureguliuokite skonį pagal savo aštrumo skonį citrininio baltojo šokolado triufeliai receptas.

  • 3 šaukštai (120 ml) riebios grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (iš 1 didelės citrinos, smulkiai sutarkuotos)
  • 1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų Meyer citrinos sulčių
  • 8 uncijos (225 g) aukštos kokybės baltojo šokoladosmulkiai pjaustytas – ARBA 1 puodelis baltojo šokolado drožlių, susmulkintų
  • 1 valgomasis šaukštas nesūdyto sviestosuminkštėjo
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gryno vanilės ekstrakto
  • Žiupsnelis druskos
  • 1/2 puodelio kokoso drožlių (dengimui)

Įranga

  • Mažas puodas
  • Smulkaus tinklelio sietelis
  • Švarus, sausas, karščiui atsparus dubuo, pvz., Pyrex
  • Plastikinė plėvelė
  • Pergamentinis popierius
  • Mažas kaušelis arba šaukštelis sausainiams
  • Maišymo plaktuvas

Instrukcijos

  1. Įpilkite kremo su citrina:
    • Nedideliame puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę, kondensuotą pieną ir citrinos žievelę, kol pradės virti (neužvirinkite). Nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir 5 minutes palikite žievelę grietinėlėje, kad jos skonis būtų maksimalus.
  2. Paruoškite šokolado pagrindą:
    • Citrinos žievelę nukoškite iš grietinėlės plonu tinkleliu sieteliu. Viskas gerai, jei negalite visko atsikratyti.
    • Grietinėlę vėl uždėkite ant viryklės ant silpnos ugnies ir suberkite susmulkintą baltąjį šokoladą.
    • Įpilkite sviesto, vanilės ekstrakto ir žiupsnelio druskos.
    • Maišykite, kol šokoladas išsilydys, tada nukelkite nuo ugnies ir perkelkite mišinį į švarų, sausą, karščiui atsparų dubenį.
  3. Įpilkite citrinos sulčių:
    • Palaukite, kol mišinys atvės ir dar šiek tiek šiltas.
    • Palaipsniui, po lašą įpilkite citrinos sulčių. Tuo pačiu metu lėtai plakant. Įsitikinkite, kad šiek tiek įlašinkite, švelniai išplakite, tada vėl pilkite, kol sumaišysite visas citrinos sultis. Neskubėkite šio žingsnio.
    • Nustokite maišyti, kai viskas taps blizgi, lygi ir susimaišys.
  4. Atvėsinkite mišinį:
    • Uždenkite dubenį plastikine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba tol, kol mišinys bus pakankamai tvirtas, kad galėtų suktis.
  5. Suformuokite triufelius:
    • Naudodami nedidelį kaušelį arba arbatinį šaukštelį išgriebkite mažas atšaldyto sausainių porcijas citrininio baltojo šokolado triufeliai mišinį ir rankomis susukite juos į kamuoliukus. Padėkite juos ant kepimo skardos, išklotos pergamentu.
  6. Padenkite trumus:
    • Citrininius triufelius apvoliokite smulkiai susmulkintame kokoso riešute. Norėdami gauti storesnę dangą, sukite juos du kartus. Jei norite, kočiodami įdėkite šiek tiek citrinos žievelės.
  7. Nustatykite ir patiekite:
    • Padengtus triufelius laikykite šaldytuve 1 valandą arba kol sutvirtės. Patiekite atšaldytą arba kambario temperatūros.
citrininio baltojo šokolado triufeliai

Patarimai

Sekite šias pastabas, kad gautumėte geriausią rezultatą citrininio baltojo šokolado triufeliai.

  • Norėdami gauti geriausią skonį ir tekstūrą, naudokite aukštos kokybės baltąjį šokoladą.
  • Pakoreguokite citrinos sultis arba žievelę pagal skonį – įpilkite daugiau, kad padidintumėte aštrumą!
  • Prieš kočiodami leiskite mišiniui atvėsti šaldytuve, kad beveik visiškai sutvirtėtų. Po kočiojimo leisti sutvirtėti.
  • Patiekite atšaldytą, bet ne itin šaltą. Jei triufeliai nebus per šalti, tekstūra bus minkštesnė ir lygesnė.
  • Triufelius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 1 savaitės arba užšaldykite iki 1 mėnesio.

Sandėliavimas

  • Laikykite citrininio baltojo šokolado triufeliai sandariame inde šaldytuve iki 1 savaitės.

Pridėti priedų ir variantų

  • Galite naudoti citrinos ekstraktą, jei negalite pasiekti šviežios citrinos.
  • Pabandykite į dangą pridėti pistacijų arba graikinių riešutų.
  • Pabarstykite karamele arba baltuoju šokoladu, kad būtų daugiau malonumo.
  • Paltas su spalvingais pabarstukais, kad atitiktų šventes ar šventes.
  • Pridėjus natūralių geltonų maistinių dažų, spalva gali paryškinti.

Kaip patiekti kokosinius citrininius triufelius

  • Atvėsinkite prieš patiekiant: Užtikrinkite, kad citrininio baltojo šokolado triufeliai prieš patiekiant atšaldyti arba leisti sušilti iki kambario temperatūros, kad pagerėtų jų kreminė tekstūra.
  • Pristatymas: Išdėliokite triufelius ant dekoratyvinių lėkščių, kaimiškos medinės lentos arba pridėkite gėlių ir spalvų derinio dekoro šventėms ir šventinėms progoms, kad jie būtų vizualiai patrauklesni.
  • Akompanimentai: Patiekite su šviežiais vaisiais, pavyzdžiui, braškėmis, kad gautumėte gaivų kontrastą.
  • Poravimas: Apsvarstykite galimybę derinti su lengvu desertiniu vynu, žolelių arbata ar sodriu limonadu, kad papildytumėte skonį.
  • Porcija: Siūlykite mažas lėkštes ar servetėles, kad būtų lengva tvarkyti, kad būtų patogu valgyti svečiams.
citrininio baltojo šokolado triufeliai
  • Mažas puodas

  • Smulkaus tinklelio sietelis

  • Švarus, sausas, karščiui atsparus dubuo, pvz., Pyrex

  • plastikinė plėvelė

  • Pergamentinis popierius

  • Mažas kaušelis arba šaukštelis sausainiams

  • Maišymo plaktuvas

  • 3 a.š riebi grietinėlė
  • 1 a.š kondensuoto pieno
  • 1 šaukštas citrinos žievelės iš 1 didelės citrinos, smulkiai sutarkuotos
  • 1 a.š šviežiai spaustos Meyer citrinos sultys
  • 8 oz aukštos kokybės baltojo šokolado, smulkiai pjaustyto ARBA 1 puodelis baltojo šokolado drožlių, susmulkintų
  • 1 šaukštas nesūdyto sviesto suminkštėjo
  • ¼ šaukštelis gryno vanilės ekstrakto
  • 1 Suspauskite druskos
  • ½ puodelis kokoso drožlių dengimui

Įpilkite kremo su citrina:

  • Nedideliame puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę, kondensuotą pieną ir citrinos žievelę, kol pradės virti (neužvirinkite). Nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir 5 minutes palikite žievelę grietinėlėje, kad jos skonis būtų maksimalus.

    3 šaukštai riebios grietinėlės, 1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno, 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės

Paruoškite šokolado pagrindą:

  • Citrinos žievelę nukoškite iš grietinėlės plonu tinkleliu sieteliu. Viskas gerai, jei negalite visko atsikratyti.

  • Grietinėlę vėl uždėkite ant viryklės ant silpnos ugnies ir suberkite susmulkintą baltąjį šokoladą.

    8 uncijos aukštos kokybės baltojo šokolado, smulkiai supjaustyto

  • Įpilkite sviesto, vanilės ekstrakto ir žiupsnelio druskos.

    1 valgomasis šaukštas nesūdyto sviesto, ¼ arbatinio šaukštelio gryno vanilės ekstrakto, 1 žiupsnelis druskos

  • Maišykite, kol šokoladas išsilydys, tada nukelkite nuo ugnies ir perkelkite mišinį į švarų, sausą, karščiui atsparų dubenį.

Įpilkite citrinos sulčių:

  • Palaukite, kol mišinys atvės ir dar šiek tiek šiltas.

  • Palaipsniui, po lašą įpilkite citrinos sulčių. Tuo pačiu metu lėtai plakant. Įsitikinkite, kad šiek tiek įlašinkite, švelniai išplakite, tada vėl pilkite, kol sumaišysite visas citrinos sultis. Neskubėkite šio žingsnio.

    1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų Meyer citrinos sulčių

  • Nustokite maišyti, kai viskas taps blizgi, lygi ir susimaišys.

Mitybos faktai

Kokosiniai citrininiai baltojo šokolado triufeliai

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -