Kokoso CITRINĖS BALTOJO ŠOKOLADINIO TRIUFLIAI Receptas

Čia minios susibūrimas kokoso citrinų baltojo šokolado triufelių receptas tai kreminis, aštrus ir saldus tobulumas. Šie citrininiai triufeliai sujungia citrinos aštrumą su baltojo šokolado ir kokoso sodrumu, kad būtų dekadentiškas desertas. Pradžiuginkite savo atostogas, vėlyvuosius pusryčius ar dušą su šiuo unikaliu skanėstu, kuris priverčia visus kalbėti ir klausti daugiau.
Triufeliai yra tokie prabangūs. Kreminiai, puikūs ir man patinka, kaip jie gali būti geriausias desertas.
Jie pristatomi tikrai gerai. Tiesą sakant, kai patiekiu šiuos citrininius triufelius ant medinės lentos, gražios lėkštės ar mielų keksiukų popieriaus, jie taip kviečia. Skonis, na, niekada negali turėti tik vieno.
Pūkuota kokoso danga yra tai, kas verčia valgyti akimis. Kokosas yra tinkamas komplimentas citrininio baltojo šokolado triufeliaisukuriant sniego atostogų atmosferą pavasario saulės spinduliams. Tai veikia bet kuriuo atveju.

Ingredientai
Sureguliuokite skonį pagal savo aštrumo skonį citrininio baltojo šokolado triufeliai receptas.
- 3 šaukštai (120 ml) riebios grietinėlės
- 1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno
- 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (iš 1 didelės citrinos, smulkiai sutarkuotos)
- 1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų Meyer citrinos sulčių
- 8 uncijos (225 g) aukštos kokybės baltojo šokoladosmulkiai pjaustytas – ARBA 1 puodelis baltojo šokolado drožlių, susmulkintų
- 1 valgomasis šaukštas nesūdyto sviestosuminkštėjo
- 1/4 arbatinio šaukštelio gryno vanilės ekstrakto
- Žiupsnelis druskos
- 1/2 puodelio kokoso drožlių (dengimui)
Įranga
- Mažas puodas
- Smulkaus tinklelio sietelis
- Švarus, sausas, karščiui atsparus dubuo, pvz., Pyrex
- Plastikinė plėvelė
- Pergamentinis popierius
- Mažas kaušelis arba šaukštelis sausainiams
- Maišymo plaktuvas
Instrukcijos
- Įpilkite kremo su citrina:
- Nedideliame puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę, kondensuotą pieną ir citrinos žievelę, kol pradės virti (neužvirinkite). Nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir 5 minutes palikite žievelę grietinėlėje, kad jos skonis būtų maksimalus.
- Paruoškite šokolado pagrindą:
- Citrinos žievelę nukoškite iš grietinėlės plonu tinkleliu sieteliu. Viskas gerai, jei negalite visko atsikratyti.
- Grietinėlę vėl uždėkite ant viryklės ant silpnos ugnies ir suberkite susmulkintą baltąjį šokoladą.
- Įpilkite sviesto, vanilės ekstrakto ir žiupsnelio druskos.
- Maišykite, kol šokoladas išsilydys, tada nukelkite nuo ugnies ir perkelkite mišinį į švarų, sausą, karščiui atsparų dubenį.
- Įpilkite citrinos sulčių:
- Palaukite, kol mišinys atvės ir dar šiek tiek šiltas.
- Palaipsniui, po lašą įpilkite citrinos sulčių. Tuo pačiu metu lėtai plakant. Įsitikinkite, kad šiek tiek įlašinkite, švelniai išplakite, tada vėl pilkite, kol sumaišysite visas citrinos sultis. Neskubėkite šio žingsnio.
- Nustokite maišyti, kai viskas taps blizgi, lygi ir susimaišys.
- Atvėsinkite mišinį:
- Uždenkite dubenį plastikine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba tol, kol mišinys bus pakankamai tvirtas, kad galėtų suktis.
- Suformuokite triufelius:
- Naudodami nedidelį kaušelį arba arbatinį šaukštelį išgriebkite mažas atšaldyto sausainių porcijas citrininio baltojo šokolado triufeliai mišinį ir rankomis susukite juos į kamuoliukus. Padėkite juos ant kepimo skardos, išklotos pergamentu.
- Padenkite trumus:
- Citrininius triufelius apvoliokite smulkiai susmulkintame kokoso riešute. Norėdami gauti storesnę dangą, sukite juos du kartus. Jei norite, kočiodami įdėkite šiek tiek citrinos žievelės.
- Nustatykite ir patiekite:
- Padengtus triufelius laikykite šaldytuve 1 valandą arba kol sutvirtės. Patiekite atšaldytą arba kambario temperatūros.

Patarimai
Sekite šias pastabas, kad gautumėte geriausią rezultatą citrininio baltojo šokolado triufeliai.
- Norėdami gauti geriausią skonį ir tekstūrą, naudokite aukštos kokybės baltąjį šokoladą.
- Pakoreguokite citrinos sultis arba žievelę pagal skonį – įpilkite daugiau, kad padidintumėte aštrumą!
- Prieš kočiodami leiskite mišiniui atvėsti šaldytuve, kad beveik visiškai sutvirtėtų. Po kočiojimo leisti sutvirtėti.
- Patiekite atšaldytą, bet ne itin šaltą. Jei triufeliai nebus per šalti, tekstūra bus minkštesnė ir lygesnė.
- Triufelius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 1 savaitės arba užšaldykite iki 1 mėnesio.
Sandėliavimas
- Laikykite citrininio baltojo šokolado triufeliai sandariame inde šaldytuve iki 1 savaitės.

Pridėti priedų ir variantų
- Galite naudoti citrinos ekstraktą, jei negalite pasiekti šviežios citrinos.
- Pabandykite į dangą pridėti pistacijų arba graikinių riešutų.
- Pabarstykite karamele arba baltuoju šokoladu, kad būtų daugiau malonumo.
- Paltas su spalvingais pabarstukais, kad atitiktų šventes ar šventes.
- Pridėjus natūralių geltonų maistinių dažų, spalva gali paryškinti.
Kaip patiekti kokosinius citrininius triufelius
- Atvėsinkite prieš patiekiant: Užtikrinkite, kad citrininio baltojo šokolado triufeliai prieš patiekiant atšaldyti arba leisti sušilti iki kambario temperatūros, kad pagerėtų jų kreminė tekstūra.
- Pristatymas: Išdėliokite triufelius ant dekoratyvinių lėkščių, kaimiškos medinės lentos arba pridėkite gėlių ir spalvų derinio dekoro šventėms ir šventinėms progoms, kad jie būtų vizualiai patrauklesni.
- Akompanimentai: Patiekite su šviežiais vaisiais, pavyzdžiui, braškėmis, kad gautumėte gaivų kontrastą.
- Poravimas: Apsvarstykite galimybę derinti su lengvu desertiniu vynu, žolelių arbata ar sodriu limonadu, kad papildytumėte skonį.
- Porcija: Siūlykite mažas lėkštes ar servetėles, kad būtų lengva tvarkyti, kad būtų patogu valgyti svečiams.


Mažas puodas
Smulkaus tinklelio sietelis
Švarus, sausas, karščiui atsparus dubuo, pvz., Pyrex
plastikinė plėvelė
Pergamentinis popierius
Mažas kaušelis arba šaukštelis sausainiams
Maišymo plaktuvas
- 3 a.š riebi grietinėlė
- 1 a.š kondensuoto pieno
- 1 šaukštas citrinos žievelės iš 1 didelės citrinos, smulkiai sutarkuotos
- 1 a.š šviežiai spaustos Meyer citrinos sultys
- 8 oz aukštos kokybės baltojo šokolado, smulkiai pjaustyto ARBA 1 puodelis baltojo šokolado drožlių, susmulkintų
- 1 šaukštas nesūdyto sviesto suminkštėjo
- ¼ šaukštelis gryno vanilės ekstrakto
- 1 Suspauskite druskos
- ½ puodelis kokoso drožlių dengimui
Įpilkite kremo su citrina:
Nedideliame puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę, kondensuotą pieną ir citrinos žievelę, kol pradės virti (neužvirinkite). Nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir 5 minutes palikite žievelę grietinėlėje, kad jos skonis būtų maksimalus.
3 šaukštai riebios grietinėlės, 1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno, 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės
Paruoškite šokolado pagrindą:
Citrinos žievelę nukoškite iš grietinėlės plonu tinkleliu sieteliu. Viskas gerai, jei negalite visko atsikratyti.
Grietinėlę vėl uždėkite ant viryklės ant silpnos ugnies ir suberkite susmulkintą baltąjį šokoladą.
8 uncijos aukštos kokybės baltojo šokolado, smulkiai supjaustyto
Įpilkite sviesto, vanilės ekstrakto ir žiupsnelio druskos.
1 valgomasis šaukštas nesūdyto sviesto, ¼ arbatinio šaukštelio gryno vanilės ekstrakto, 1 žiupsnelis druskos
Maišykite, kol šokoladas išsilydys, tada nukelkite nuo ugnies ir perkelkite mišinį į švarų, sausą, karščiui atsparų dubenį.
Įpilkite citrinos sulčių:
Palaukite, kol mišinys atvės ir dar šiek tiek šiltas.
Palaipsniui, po lašą įpilkite citrinos sulčių. Tuo pačiu metu lėtai plakant. Įsitikinkite, kad šiek tiek įlašinkite, švelniai išplakite, tada vėl pilkite, kol sumaišysite visas citrinos sultis. Neskubėkite šio žingsnio.
1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų Meyer citrinos sulčių
Nustokite maišyti, kai viskas taps blizgi, lygi ir susimaišys.
Mitybos faktai
Kokosiniai citrininiai baltojo šokolado triufeliai
Kiekis vienai porcijai
% dienos vertė*
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.