Lengvas, kreminis wasabi panardinantis padažas

Lengvas, kreminis wasabi panardinantis padažas


Kaip pasigaminti „Wasabi“ panardinimo padažą, yra lengva ir šis receptas yra puikus, kreminis ir pagarda, kuri pakels kitą jūsų patiekalą. Nustatant užkandžių ar pirštų maisto lentelę, kietas Wasabi majonezo receptas gali atnešti tik reikiamą šilumos kiekį ir prieštarauti keptam maistui, pavyzdžiui, „Tempura“ šparagams vištienos kardui, papildykite lašišos dubenėlius ir puikiai tinka virti ant suši ritinių. Šis receptas yra pakankamai universalus, kad jei jums nepatiks „Mayo“, vietoj to yra daugiau pakaitalų.

Aš mėgau prekybininką Joe Wasabi majonezą-parduotuvėje pirktą versiją, kuri susimaišo su kreminiu majonezu su „Wasabi“ šiluma, kuri buvo nutraukta seniai! Taigi, nuo to laiko daug kartų man trokštu šviežių ir pagamintų nuo nulio alternatyvų namuose, ypač jei turiu šiek tiek laiko tai padaryti.

Mano „Wasabi“ majonezo panardinimas pataiko į vietą ir man viskas gerai, kad parduotuvių versijos ne taip tinka mano paletei … naminė versija yra daug geresnė.

Kas yra „Wasabi“ panardinimo padažas?

Wasabi panardinantis padažas yra a pritaikomas padažas Pagaminta su wasabi pasta, majonezu ar kreminiu graikišku jogurtu ir dar nedaugelis kitų balansavimo prieskonių. Tai turi Kreminė, aksominė tekstūra su a Krieną panašus smūgis Tai gerai pora su tokiais maisto produktais kaip kepta vištiena, „Panko“ krevetės ir „Poke“ ar „Salmon Bowls“.

Tai tikrai gali paversti paprastą patiekalą kažkuo įdomiu ir skaniu!

Švieži wasabi šaknis yra sutepta į wasabi pastą

Kas yra Wasabi?

Wasabi (Wasabia japonica) yra japonų šaknis, žinoma dėl savo Aštrus, greitai įklijuojantis šiluma. Tradiciškai naudojamas suši, jis taip pat gerai veikia kreminius padažus.

Tačiau dauguma Wasabi parduodama už Japonijos ribų yra Krienai, garstyčios ir maisto dažai– Taigi, jei norite autentiško wasabi, ieškokite Švieži wasabi šaknies arba aukštos kokybės wasabi milteliai.

Šis receptas yra universalus, todėl naudokite tai, ką galite pasiekti. Wasabi pastas paprastai randamas daugumoje Azijos parduotuvių ir, atsižvelgiant į vietą, galite rasti Wasabi šaknies ar Wasabi miltelius.

„Wasabi“ panardinimo padažo skonis

  • Aštrus ir aštrus: Natūralios „Wasabi“ šilumos dėka. Tai labai panašu į krieną ir ypač jei valgysite per daug arba pridėsite per daug wasabi, tai tikrai atvers jūsų sinusus!
  • Kreminis ir sklandus: Sumaišius su majonezu ar jogurtu.
  • Tangis: Ryžių acto ar citrinos sulčių prisilietimas subalansuoja prieskonį.
  • Subalansuotas: Su cukraus prisilietimu, Wasabi majonezo panardinimas yra kreminis ir skanus, tik tinkamai prisilietus prie Wasabi smūgio.

„Wasabi“ panardinimo padažo kultūrinė reikšmė

Wasabi buvo a kuokštelinis japonų virtuvėje šimtmečius. Iš pradžių įpratęs Nužudyk bakterijas žaliose žuvysetai tapo suši būtinu.

Wasabi panardinimo padažas yra a suliejimo kūrimasjaponų wasabi maišyti su Vakarų stiliaus kreminiai ingredientai Kaip majonezas, grietinė ir graikiškas jogurtas.

Tai labai švelnus ir suteikia skonį Wasabi, tačiau tinka Vakarų skoniams. Tai puikus būdas mylėti Wasabi, jei nesate įpratęs prie „Straight Wasabi“ šilumos.

Jei aš nesu nusiteikęs išvalyti savo sinusų, „Wasabi“ majonezo panardinimo padažas yra tikrai panardinimas, kurį galite lengvai valgyti!

„Wasabi“ panardinimo padažo naudojimas

Šis padažas yra Neįtikėtinai universalus! Išbandykite su:

  • Sushi ir Sashimi – kreminė ir švelni alternatyva „Wasabi Paste“, kuri atrodo gerai sutepta ir kaip panardinantis padažas. Tai prideda tekstūros ir padažo, nebūdamas toks aštrus.
  • „Tempura & Fried Foods“ – Idealiai tinka krevetėms, calamari ar daržovių tempurai.
  • Kepta mėsa ir jūros gėrybės – Gerai poros su lašišos dubenėliais, kepsniu ir vištienos sruogomis.
  • Burgeriai ir sumuštiniai – Naudokite kaip papildomą šilumą.
  • Bulvytės ir užkandžiai – Patiekite kaip traškias prancūziškas bulvytes ar skrudintas įsišaknijusias daržoves.
wasabi milteliai mažoje skardinėje

Ingredientai

Šis „Wasabi“ majonezo receptas yra labai paprastas ir lengvas, todėl Wasabi palaiko laidos žvaigždę.

  • 1 šaukštas wasabi pastas (arba 1/2 šaukšto miltelių, sumaišytų su vandeniu)
  • ½ puodelio majonezo (Arba paprastas, įprastas graikų jogurtas, skirtas mažai riebalų, „Creme Fraiche“ ar „Crey“) – labai svarbu naudoti kokybišką majonezą, kuriame yra nedaug priedų.
  • 1 šaukštelis ryžių acto
  • 2 šaukšteliai citrinos sultys (už rišamumą)
  • 2 šaukšteliai mėlynos agavos saldiklio ar cukraus (subalansuoja šilumą)
  • žiupsnelis druskos

Įranga

  • Mažas maišymo dubuo
  • Plakti
  • Matuojant šaukštus

Instrukcijos

  1. Paruoškite wasabi: Jei naudojate miltelius, sumaišykite 1/2 šaukšto wasabi miltelių su 1 šaukštas vanduo Ir tegul jis sėdi 5 minutės.
  2. Sumaišykite ingredientus: Dubenyje išplakite kartu majonezas, citrina, ryžių actas, cukrus, druska.
  3. Pridėti wasabi: Įmaišykite wasabi pastaspradedant nuo ½ šaukštoir prisitaikykite pagal skonį.
  4. Skonis ir prisitaikymas: Pridėkite daugiau „Wasabi“ šilumos ar daugiau saldiklio, kad pusiausvyra.
  5. „Chill & Serve“: Leiskite sėdėti šaldytuve 15 minučių Prieš patiekdami skonius, kad susimaišytumėte.

Priedai ir variantai

Norite sumaišyti dalykus? Išbandykite šiuos variantus:

🔥 Papildomas aštrus: Pridėti brūkšnys čili aliejaus.
🍋 Citrusija: Sumaišykite Lime sultys arba Yuzu už ryškų skonį.
🥒 Kreminė ir šviežia: Pridėti Smulkiai supjaustytas agurkas Dėl tekstūros.
🧄 Česnako wasabi majonezo: Įmaišykite ½ šaukštelio maltos česnako Ir brūkšnys sojos padažo.

Kaip patiekti wasabi panardinimo padažą

  • Patiekite mažame panardinimo dubenyje ir turėkite užkandžių ir indų šone.
  • Naudodamiesi vamzdynų maišu ar šaukštu, sukurkite dizainą arba pasnelkite ant baltymų ir mėgstamo maisto.
  • Išmeskite kišenę, lašišos įkandimus ir kitus keptus ar keptus maisto produktus kaip kreminį kvapo padažą.

Bendri klausimai

Kiek aštrus yra „Wasabi“ panardinantis padažas?

Tai daug švelnesnis nei gryna wasabiTačiau šilumą galima sureguliuoti pridedant daugiau ar mažiau Wasabi pastos.

Kiek laiko trunka naminis wasabi Mayo?

Saugokite hermetiškas konteineris šaldytuve Iki 3 dienų.

Ar galiu gaminti wasabi panardinantį padažą be majonezo?

Taip! Naudoti Graikų jogurtas, grietinė ar tahini vietoj.

Ar galiu naudoti šviežią wasabi šaknį?

Absoliučiai! Tiesiog Sutrinkite šviežią wasabi šaknį Ir nedelsdami naudokite geriausiu skoniu.

Nesvarbu, ar darote a klasikinis wasabi panardinantis padažas arba a Prekybininko Joe wasabi majonezo recepto alternatyvaŠis vadovas turi viską, ko jums reikia.

wasabi panardinantis padažas wasabi majonezas
  • Mažas maišymo dubuo

  • plakti

  • Matuojant šaukštus

  • 1 kasas wasabi pastas arba 1/2 šaukšto miltelių, sumaišytų su vandeniu
  • ½ puodelis majonezas Arba paprastas, įprastas graikiškas jogurtas, skirtas mažai riebalų, „Creme Fraiche“ ar „Crey“ – labai svarbu naudoti kokybišką majonezą, kuriame yra nedaug priedų.
  • 1 TSP Ryžių actas
  • 2 TSP Citrinų sultys
  • 2 TSP Mėlynasis agavos saldiklis ar cukrus
  • žiupsnelis druska
  • Paruoškite „Wasabi“: jei naudojate miltelius, sumaišykite 1/2 šaukštą „Wasabi“ miltelių su 1 šaukštu vandens ir leiskite jam sėdėti 5 minutes.

    1 šaukštas wasabi pastas

  • Sumaišykite ingredientus: dubenyje išplakite majonezą, citriną, ryžių actą, cukrų, druską.

    ½ puodelio majonezo, 1 šaukštelis ryžių acto, 2 šaukšteliai citrinos sultys, 2 šaukšteliai mėlynos agavos saldiklio ar cukraus, žiupsnelis druskos

  • Pridėkite Wasabi: Įmaišykite „Wasabi“ pastą, pradėdami nuo ½ šaukšto, ir prisitaikykite prie skonio.

  • Skonis ir prisitaikymas: pridėkite daugiau „Wasabi“ šilumos ar daugiau saldiklio, kad gautumėte pusiausvyrą.„Chill & Serve“: leiskite 15 minučių sėdėti šaldytuve, prieš patiekdami skonius, kad susilieti.

Mitybos faktai

Kreminis wasabi panardinantis padažas

Suma už porciją

% Dienos vertė*

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -