Receptų archyvas // Virtuvės scena: Mano ceremonija yra didesnė už jūsų ceremoniją!

Receptų archyvas // Virtuvės scena: Mano ceremonija yra didesnė už



Nuo tada, kai „Ubud Food Festival“ pirmą kartą pasirodė 2015 m., Mes turėjome daugybę virėjų ir kulinarinių figūrų, prisijungusių prie mūsų maisto gaminimo demonstraciniame etape, virtuvės scenoje ir „Teater Kuliner“. Norėdami atnaujinti savo atmintį apie linksmą ir mielą festivalio patirtį, norėtume pasidalyti geriausiais receptais iš tų etapų, kuriuos galite išbandyti namuose.

Šiandien mes visą kelią grįžtame į UFF16 Jono Priyadi virtuvės scenoje. Jonas papasakojo Indonezijos sudėtingų iškilmingų patiekalų istoriją šioje mitinės virtuvės scenos demonstracijoje. Šefas Jonas Priadi iš savo tėvynės Sumatrano miškų, iš ten esančių ceremonijų, paruošė keletą patiekalų, vieną iš jų buvo Dendeng Batokok arba rūkyta jautiena.

Dendeng Batokok su Kenari

Ingredientai:
800 GR Australijos jautienos nugarinė
50 gr kaffir kalkių lapų
150 gr ilgo raudonojo čili
2 česnako skiltelės
5 PCS LIMES
500 ml šviežio kokosų vandens
1 krūva kalendros lapai
1 krūva česnakų
200 gr kenari riešutų ar migdolų
1 šaukštelis rūkytos džiovintos paprikos
Rapsų aliejus
Kokosų aliejus

Metodai:
1. Paruoškite kepsninę su kokoso medžio anglimi ir lukštais.
3. Sumaišykite koriandro lapus ir laiškinius česnakus, kol jis sudarys pastos konsistenciją.
2. Jautieną supjaustykite (maždaug 1,5 cm storio) ir marinuokite kokosų vandeniu, laimo sultimis, kaffir lapais, 3 šaukštelius kalendros ir laiškinių česnakų pastos, atidėtos valandai. Po vienos valandos supilkite jautieną ir toliau marinuokite su žemiau esančiais prieskonių mišiniais.
3. Sumaišykite kenari riešutus, čili, 1 šaukštelį kalendros ir laiškinių česnakų pastos, česnako skiltelės, rūkytos paprikos, 3 stalo šaukštų rapsų aliejaus ir šiek tiek vandens, kad sklandžiai konsistencija.
4. Padėkite marinuotą jautieną ant kepsninės ir tepkite teptuku su kokosų aliejumi ir porą laiko apverskite, kol mėsa bus iškepta.
5. Patiekite „Dendeng Batokok“ kartu su karštais ryžiais.

Jei kuriate šį receptą namuose, nepamirškite pasidalyti socialinėje žiniasklaidoje ir pažymėti @ubudfoodfest, kad jį pakartotumėte.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -