Kaip padaryti džiunglių troškinį – efoodrecipe

Džiunglių troškinys yra vienas iš malonių patiekalų, tinkančių žiemą. Džiunglių troškinio tekstūra yra panaši į vištienos sriubos tekstūrą, todėl tai tikrai padės, kai šaltu oru turėsime karštą džiunglių troškinį, jis suteiks šiltą situaciją. Šį patiekalą nėra sunku virti. Ting, kuris gamina patiekalą, yra sunku. Chuckas yra viena iš „Chuck Beef“ dalių, kurią paprastai sunku paruošti. Virimo metu reikia ilgai, kad „Chuck“ jautiena taptų švelni. Greitai nekepkite „Chuck“ jautienos, kitaip gausite kramtomos jautienos džiunglių troškiniui. Džiunglių receptas: kaip padaryti džiunglių troškinį.
Ingredientai:
- 1 šaukštas daržovių aliejaus
- 3 salierų stiebai
- 2 šaukštai pomidorų pastos
- Druskos brūkšnys
- 1 puodelis raudonojo vyno
- 1 vienetų lauro lapas
- 3 morkos
- 1 gali sušaldyti žirniai
- 1,5 kilogramo keptos jautienos čipo
- 2 svogūnai
- 2 česnakai
- 2 šaukštai Vorčesteršyro
- 3 šaukštai miltų
- 2 šaukštelis džiovinto čiobrelių
- 1 gali vištienos atsargos
- 1,5 svaro raudonos bulvės
Procedūra:
- Iš skrudintos jautienos pašalinkite visus riebalų gabalus ir supjaustykite jautieną į mažą kubą. Tai bus lengva padaryti, kai supjaustysite jautieną į griežinėlius, kiekvieną gabaliuką į juostelę ir kiekvieną juostelę į kubą. Jautieną supjaustykite aštriu peiliu, tačiau vis tiek turite būti atsargūs. Nes jūsų pirštas bus sužeistas, jei tai padarysite beatodairiškai.
- Krosnies temperatūrą nustatykite vidutinės ugnies temperatūroje ir dugną tepkite aliejumi. Kai orkaitė pakankamai šiluma, kepkite jautieną. Į keptuvę įpilkite vieno sluoksnio jautienos. Pabarstykite druską ir pipirus ant vieno sluoksnio jautienos.
- Leiskite „Cube-Beef“ virti 4-5 minutes. Kai jautienos šonai tampa tamsiai ruda. Toliau kepkite visą pusę. Tada pakepinkite keptą jautieną į švarų dubenį.
- Stick Dark glazūra bus suformuota apatinėje keptuvės pusėje. Nesvarbu, ar tai atsitiks, pabandykite įpilti šiek tiek vandens ir užpilkite ant grotelių keptos jautienos.
- Kai jautiena virta ir perkelta iš keptuvės, virkite daržoves.
- Supilkite miltus ant daržovių. Užpilkite šiek tiek vyno ant keptuvės, vynas padės pašalinti lipnią formą iš apatinės keptuvės pusės.
- Supilkite jautieną į keptuvę. Virkite juos vieną valandą
- Įpilkite bulvių ir morkų. Supilkite žirnius ir kairiąsias ingredientus.