Kaip virti vištienos kojas grotelėms – efoodrecepipe
Kaip virti vištienos kojas grotelėms – Virtos vištienos kojos nėra tik skanus vasaros patiekalas, tačiau jos taip pat yra prieinamos, nes šlaunys yra viena iš labiausiai prieinamų konkrečios vištienos dalių. Vien todėl, kad jie gali būti pigūs, ne visada reiškia, kad jie neturi turėti jokio skonio. Tikrai tamsesnė mėsa, kurioje yra paukštienos, siūlo daugiau kvapiųjų medžiagų, nes joje yra daugiau kūno riebalų.
Kaip virti vištieną
Viena didžiausių problemų, susijusių su kepimo mėgėjais, taip pat yra su maisto ruošimo laiku ir sąlygomis. Vienas iš labiausiai paplitusių klausimų yra toks: kiek ilgą laiką jūs kepiate grilio vištienos kojas?
Iš tikrųjų neįmanoma į tai pateikti apibrėžtą atsakymą, nes tai tikrai priklauso nuo jūsų naudojamos grotelių, virimo būdo ir nuo to, ar masinis vištienos klubas ir kojos.
Tai yra puiki mintis investuoti į kokybišką virimo temperatūros matuoklį. Aš asmeniškai turiu balso informavimo elektroninį temperatūros matuoklį. Tai tikrai yra neįtikėtina mažai maisto maisto gaminimo įtaisas ir aš būčiau numestas be jo. Tai gana tikslu ir išnaikina visas spėliojimus, o atspėjimas nėra išeitis virti įvairią mėsą, ypač vištieną.
Vištienos kepimo būdai
Pirmiausia išpjaukite vištienos klubą ir kojas
Šio metodo idėja bus paruošti įvairias mėsas iki pat jos eidimo į kepsnio groteles. Tai nepaprastai sumažina bet kokio maisto, gimusio negalavimų, tikimybę ir taip pat žymiai sumažina virimo laiką. Šio proceso neigiama pusė yra didelis skonio trūkumas. Kadangi greičiausiai kepsite savo mėsą aplink groteles labai trumpesniam laiko ruožui, įvairios mėsos neturės galimybės pasiimti, kuri skanaus skonio skonio.
Marinuoti kitą grotelę
Visada patartina marinuoti vištienos kojas. Tai ne tik suteikia jūsų maistui puikų skonį, bet ir užtikrina tikrąją mėsos drėgną maisto gaminimo proceso metu. Norėdami gauti didžiausius rezultatus, marinuokite vištieną per naktį. Žemiau yra fantastiškas marinatas, kurį mes dažnai naudojame, ir jis yra gana lankstus. Tai veiksmingai veikia ir jūros maistą, pavyzdžiui, krevetes ir šukutes.
Citrusinių botaninių žolelių marinatas
Kaip virti vištienos kojas grotelėms, ingredientams:
• 4 vištienos kojos
• 1/4 puodelis ypač gryno alyvuogių aliejaus
• 2 1/2 šaukšto šviežių citrinos sulčių
• 1 1/2 metimas. Šviežios raudonos sultys
• 1/3 stiklinė neseniai kapotų petražolių
• 1/3 puodelio šviežiai supjaustyto kalendros
• 2 gvazdikėliai česnako skiltelės maltos
• 1 šaukštelis. natrio
• 1/4 šaukštelio apie šviežiai sulaužytą juodųjų pipirų
Kaip virti vištienos kojas grotelėms
Instrukcijos:
Dideliame dubenyje sujunkite beveik visus ingredientus, išskyrus vištienos apatines galūnes. Į savo dubenį pridėkite vištieną kartu su marinatu ir šukute. Kelias valandas vėsinkite, jei įmanoma, iškart, jei įmanoma.
Pradėkime kepti kepimą!
Aš sužinojau, kad praktiškiausias būdas virti vištienos klubą ir kojas ant kepsninės ant grotelių yra 1 -asis įvairių mėsos pametimas, o tada baigti paruošimo maisto procesą daugiau nei netiesioginę aukštą temperatūrą. Rezultatas yra maloni drėgna vištienos apatinė koja su fantastiškai traškiomis poromis ir oda.
1 žingsnis: Nuimkite vištieną iš karšto padažo recepto ir nuplaukite. Tai tikrai yra pašalinti bet kokius marinato ingredientus, kuriuos galima prilipti prie konkrečios vištienos. Jei pasitraukite, tai gali sudeginti, sluoksniuokite vištieną su keliais aliejais, kad ji sumažintų ją prilipdami prie tikrosios grotelės.
2 etapas: Nuvalykite groteles. Veiksmingiausias naujos grotelės valymo būdas gali būti tikrosios grotelės pasukti bet kokiu aukščiu ir leisti aukštai temperatūrai sudeginti beveik bet kokius tepalus ir nešvarumus. Norėdami kruopščiai valyti, naudokite savo kepsninės grilio šepetėlį. Dėl medžio anglies propano dujų grotelės tiesiog uždegkite kepimą lauke su medžio anglimi ir leiskite židiniui pašildyti konkrečias groteles ir nuvalyti tikras grotelių švarias.
3 etapas: Įkaitinkite groteles. Mes ketinome nustatyti savo kepsninės groteles, skirtas netiesioginiam/netiesioginiam maisto ruošimo metodui. „Bib Grills“ tai yra gana lengva. Viskas, ką jūs darote, bus 1 degiklis bet kuriame aukštyje ir paliks vidutiniškus. Viriant lauke su medžio anglies grotelėmis, tai yra šiek tiek daugiau, bet ne branduolinė fizika. Viskas, ką jūs padarysite, kai jūsų kepsnys su medžio anglimi bus paruošta, bus daugiau jūsų medžio anglies, o ne į vieną pusę, palikdami pusę tikrosios grotelių be medžio anglies. Greta jo kepimo su medžio anglimi yra skirta kankinti, o kita pusė iš tikrųjų yra skirta žiedinei virimo gaminimui.
4 etapas: Pradėkite ruošti maistą. Kai jūsų kepsninės grotelės bus geros ir žvarbios, eikite į priekį ir pastatykite vištienos kojas, kad karšta, pagrindinės grotelės ir apjuostos visos pusės. Tiesiog kelioms minutėms skirkite apatines galūnes. Jūs ieškojote gražaus pylimo, todėl venkite naudoti odą. Kai tik jūs juos pamerkite, eikite ir perkelkite šiuos žmones į tvarkingą pusę nuo grotelių ir apsaugokite.
Leiskite jiems virti puikias 20 minučių, o po to išlipkite iš dabartinio bastingo padažo. Jei anksčiau naudojote savo citrusinių vaisių gamtos žolelių marinatą, pabandykite atrasti storus bastingo prieskonius, kurie komentuoja citrusinių vaisių skonį. Uždenkite apatines galūnes šonuose ir tada apsaugokite. Po maždaug 20 vienetų, naudodamiesi termometru, tiesiog atlikite tai ir patikrinkite, ar bus padarytos apatinės galūnės. Jūs ieškojote 165 laipsnių vidinės šilumos.
Kai apatinės galūnės bus padarytos, jei jos nėra traškios, kaip norite, dar kartą padėkite jas į naująją pusę su grotelėmis, prieš pašalindami jas iš „Bib Grill“.
Mėgaukitės! Viskas apie tai, kaip virti vištieną.