Yakimochi (kaip kepti Kiri Mochi) • Tik viena kulinarijos knyga

Yakimochi (kaip kepti Kiri Mochi) • Tik viena kulinarijos knyga


Išmokite gaminti skrudintus japoniškų ryžių pyragus Naudojant viryklę ar krosnį su mano Yakimochi receptas: Kaip kepti Kiri Mochi. Greitas ir paprastas būdas mėgautis džiovintu, paprastu mochi iš savo sandėliuko!

Kai trokštu japoniško mochi užkandžio, aš ruošiau džiovintų glijų ryžių pyragus, vadinamus Kiri Mochi kad aš visada sandėliuoju savo virtuvės sandėliuke. Vieną kartą kepti ar kepti kepti, tai Yakimochi būkite pasirengę sezoniškai pagardinti. Aš pasidalinsiu, kaip lengva paruošti šiuos paprastus mochi šiandienos recepte, Yakimochas: kaip kepti Kiri Mochi.

Jei jums patinka japoniški glijingi ryžių pyragaičiai, išbandykite mano, kaip mėgautis japonišku mochi, udono makaronų sriuba su skrudintu mochi ir „Ozoni“ (Japonijos Naujųjų metų „Mochi Soup“) receptais!

Kas yra Yakimochi?

Yakimochi yra kepti ant grotelių ar keptuvių japoniškų glitikinių ryžių pyragai. Džiovinti, paprastas mochi, kurį mes naudojame Kiri Mochi (Taip pat supjaustykite pyragą Kirimochi). Jakimochi išorėje yra traški ir auksinės rudos spalvos, o iš vidaus kramtoma. Suspainioję jie yra pasirengę naudoti „Mochi“ patiekaluose, kuriuos galite pagardinti saldžiais ar pikantiškais prieskoniais ir įdarais.

Skrudinant Kiri Mochi (japoniški ryžių pyragai) keptuvėje.

Kur gauti Kiri Mochi

  • Japonijos maisto prekių parduotuvės ir Azijos rinkos
  • „Amazon“

Kaip pasigaminti jakimochi

1. „Sovetop“ metodas

Kepkite „Mochi“ 5–6 minutes iš abiejų pusių. Išjunkite šaltą keptuvę su pergamento popieriumi ir uždėkite džiovintus „Mochi“ gabalus ant viršaus. Įjunkite ugnį iki vidutinio ir žemo ir uždenkite dangčiu. Pan-grilis iki kiekvienos pusės paruduos, centruose supjaustytos ir minkštos.

2. Kraustymo metodas

Kepkite „Mochi“ 3–4 minutes iš abiejų pusių. Įdėkite krosnies lentyną į vidurinę padėtį ir įkaitinkite broilerį aukštai 3 minutes. Ant kepimo skardos uždėkite „Mochi“ ant nepatenkintos, orkaitės saugios vielos lentynos. Apie maždaug 3 minutes iš kiekvienos pusės. Kai pūtė ir ruda, centras turėtų būti minkštas.

Nami recepto patarimai

  • Virkite iki minkštos viduryje – Orkaitės broilyje prireiks 3–4 minučių kiekvienoje pusėje ir 5–6 minutes vienoje pusėje keptuvėje, skirtoje džiovintam mochi, kad būtų minkšta iš vidaus ir traškios išorėje. Jūs žinosite, kad tai padaryta, kai jis sustingsta.
  • Pašalinkite vieną kartą išpūstą – Stebėkite mochi ir išjunkite ugnį, kai tik jie suspės. Jei per ilgai juos kepsite, karšta, išlydyta mochi gali sprogti iš centro ir perpildyti.
  • Patiekite, kol karšta – Kai jis bus paruoštas ir skonio, iš karto mėgaukitės jakimochi savo mėgstamu „Mochi“ receptu. Ant grotelių keptas mochi sukietės, kai jis atvės, todėl patiekite jį karštai, kad būtų geriausia kramtoma tekstūra!

Kaip patiekti jakimochi

Kai kepsite „Yakimochi“, galėsite mėgautis ja naudodami saldžius ar pikantiškus ingredientus kai kuriuose mano mėgstamiausiuose receptuose žemiau.

  • Isobeyaki mochi su sūriu. Dėl pikantiško posūkio padėkite jį į saldų sojos padažą ir apvyniokite nori jūros dumblius. Mano šeima mėgsta įdėti Isobeyaki Mochi su sūriu.
  • Kinako Mochi. Įmerkite į karštą vandenį ir grimzinkite į skrudintus sojų pupelių miltus, sumaišytus su cukrumi. Mano vaikai tai myli!
  • Zenzai. Ši sriuba su saldžia raudonos pupelių pasta (Anko) ir skrudinta mochi yra mėgstamiausias desertas ar užkandis šaltomis dienomis.
  • Viršija mochą. Į šį klasikinį desertą užpildykite saldžiu koše edamame pasta.

Sandėliavimo patarimai

Saugoti: Geriausia virti „Yakimochi“ prieš pat jums patiekiant, nes jis sukietės, nes vėsus. Aš rekomenduoju paruošti tik tiek, kiek galite suvartoti. „Kiri Mochi“ laikykite jį neatidarytą tamsioje, vėsioje vietoje, atokiau nuo drėgmės. „Kiri Mochi“ yra stabilus produktas, kuris turėtų trukti kelis mėnesius vakuuminiu būdu uždarytame pakuotėje.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu naudoti skrudintuvo krosnį?

Taip! Žr. Recepto kortelę. Įkaitinkite skrudintuvo krosnį iki 400ºF (200ºC) 3 minutes, kaip ir broileris.

Ar galiu virti jakimochi oro keptuvėje?

Iš to, ką mačiau iki šiol internete, man nelabai patinka tai, kaip pasirodo Yaki Mochi, naudojantis „Air Fryer“, ir aš negalvojau, kad šis metodas naudojasi. Tai atrodo per traški, be daugybės skrudintų rudų vietų. Jei turite sėkmingą metodą su tokiais rezultatais kaip orkaitės ar kepimo metodai, prašome pasidalyti!

Ar galiu virti Kiri Mochi mikrobangų krosnelėje?

Taip, tu gali. Vieta vienas Kiri Mochi mikrobangų krosnelėje saugiame dubenyje. Visiškai uždenkite vandeniu. Mikrobangų krosnelė, kol mochi suminkštės, maždaug 2 minutes (1000 W).

Skrudinant Kiri Mochi (japoniški ryžių pyragai) keptuvėje.

Kaip kepti Kiri Mochi (Yakimochi receptas)

Išmokite gaminti skrudintus japoniškus ryžių pyragus naudodami viryklės ar orkaitės su mano „Yakimochi“ receptu: kaip kepti Kiri Mochi. Greitas ir paprastas būdas mėgautis džiovintu, paprastu mochi iš savo sandėliuko!

Virkite laikas: 10 minutės

Bendras laikas: 10 minutės

Porcijos: 2 arba 4, atsižvelgiant į jūsų receptą

Japonijos ingrediento pakeitimas: Jei norite japonų pagardų ir ingredientų pakaitalų, spustelėkite čia.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

Orkaitės metodas

  • Įkaitinkite: Įdėkite krosnies lentyną į Vidurinė padėtis ir pašildykite broileris aukštaiarba skrudintuvo krosnys 400ºF (200ºC) 3 minutes. Padėkite „Mochi“ ant nepatenkintos, orkaitės saugios vielos lentynos Tai nustatyta kepimo skardoje.Broilas: Įdėkite juos į orkaitę. Nustatykite laikmatį 3 minutės.
  • Po 3 minučių viršutinė dalis turėtų būti šviesiai auksinė ir šiek tiek supuvusi. Apverskite mochi.

  • Kepkite ant kitos pusės, kol viršus bus aukso rudos spalvos, maždaug 3 minutės. Kai pūtė, mochi viduje turėtų būti minkštas. Nuimkite ir patiekite nedelsiant.

Viryklės metodas

  • Išjunkite šaltą keptuvę su pergamento popieriumi ir ant viršaus padėkite Kiri Mochi gabalus.
  • Įjunkite šilumą Vidutiniškai žemas ir uždenkite dangčiu. Nustatykite laikmatį 5 minutės. Patarimas: Uždenant keptuvės gaudyklę šilumą ir drėgmę, padėkite „Mochi“ tolygiai virti ir suspėti. Nuimkite dangtį, kai mochi pradeda pūsti.

  • Retkarčiais pakelkite dangtį, kad patikrintumėte, ar Mochi pradeda plušti. Jei dugnas vienoje vietoje išsivysto auksinio skrebučio žymes (žr. Nuotrauką), vieną kartą švelniai paspauskite žemyn, kad paskatintumėte net skrudinimą.

  • Po 5 minučių apverskite juos ir kepkite kitoje pusėje 5–6 minutėskol suputys, paruduos ir minkštas viduje. Nuimkite ir patiekite nedelsiant.

Saugoti

  • Geriausia virti „Yakimochi“ prieš pat jums patiekiant, nes jis sukietės, nes vėsus. Aš rekomenduoju paruošti tik tiek, kiek galite suvartoti. „Kiri Mochi“ laikykite jį neatidarytą tamsioje, vėsioje vietoje, atokiau nuo drėgmės. „Kiri Mochi“ yra stabilus produktas, kuris turėtų trukti kelis mėnesius vakuuminiu būdu uždarytame pakuotėje.

Autorius: Namiko Hirasawa Chen

Kursas: Kaip

Virtuvė: Japonų kalba

Raktinis žodis: Mochi

© „JustoneCookbook.com“ turinys ir nuotraukos yra apsaugotos autorių teisėmis. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią svetainę ar socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -