Braškių Ricotta Gelato Fizz – kūrybinė kulinarija

Braškių Ricotta Gelato Fizz – kūrybinė kulinarija



Šie braškių Ricotta Gelato Fizz kokteiliai tikrai tinka vėsiems, kreminiams ir skaniems vasaros patiekalams; tiesiog tobula!

Braškių Gelato Ricotta Fizz šampano taurėse

Sveiki, tai aš… ir taip, aš vis dar čia! Nemanau, kad kada nors taip ilgai praleidau tarp įrašų, kaip tarp paskutinio įrašo „Pink Lady Cocktail“ ir šio šiandieninio įrašo apie nuostabų braškių Ricotta Gelato Fizz.

Šį desertą iš pradžių gaminau ir publikavau prieš dešimtmetį, atėjo laikas ir naujoms nuotraukoms, ir kaip svarbu, pristatant jį naujiems skaitytojams, tikrai nereikėtų jo slėpti taip toli archyvuose.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!

Mano ilgą nebuvimą nulėmė sužalotas kelias, naujo kompiuterio su netvarkinga atsarginė kopija ir laikas pradėti planuoti savo vasaros sodą (kelio traumos kaltininkas… bet aš vis dar mėgstu sodininkauti!). Taigi aš buvau užsiėmęs, bet prastas tinklaraštis galėjo būti šiek tiek apleistas.

Ir o taip… neradau savo pagaminto ne šio pasaulio Baklavos sūrio pyrago nuotraukų ir prisiekiu, kad būčiau galėjęs jį pasigaminti dar kartą ir nufotografuoti dar vieną vaizdų rinkinį visą laiką, kurį praleidau juos medžiodamas… bet gera žinia ar man pasisekė (tai buvo netvarkinga atsarginė kopija!) ir tuo netrukus pasidalinsiu. Tai buvo toks puikus sūrio pyragas, aš buvau užsispyręs ir ryžtingas!

Bet grįžkime prie šios nuostabios braškių Ricotta Gelato Fizz, kuri yra tiesiog nuostabi. Lengvas citrinų ir braškių želato užšaldomas, o po to užpilamas braškių, limoncello ir prosecco deriniu, todėl gaunamas iš dalies šaldytas, šiek tiek purus, putojantis ir toks gražus deserto/kokteilio derinys; tai buvo nuostabus desertas.

Cabernet Gelato su šokolado gabalėliais ant sidabrinio padėklo
Cabernet Gelato su šokolado gabalėliais

Gelato yra lengvesni už riebius ledus, bet tai nereiškia, kad jie yra lengvo skonio; dar vienas puikus pavyzdys yra mano „Cabernet“ ir „Chocolate Gelato“; tai įkvėpė mane eksperimentuoti su Gelato ir sumažinti kalorijų kiekį mano mėgstamiausiame vasaros skanėste.

Tačiau nesijaudinkite, aš turiu savo „mėgstamiausius visų laikų ledus, kurių niekur negaliu rasti, išskyrus George'o, manau, aš tai padariau“, o šie sviestiniai brickle ledai kompensuoja šerbetus ir želatus. grietinėlės, sviesto, rudojo cukraus ir pusantro, bet tai TAI verta!

Kuriant šį receptą, prisipažįstu, nebuvau tikras, kaip geriausia elgtis su braškėmis, kad žmonės nesulaužytų dantų ant braškių akmenų.

Braškės pirmiausia yra vanduo, todėl jos tiesiogine prasme tampa kietos, ir man tai nerūpi, todėl aš susmulkinau, o paskui pulsavau; Norėjau smulkių gabalėlių.

Braškių želė Ricotta Fizz šampano taurėje

Kai ieškojau kai kurių kitų receptų, kad įsitikinčiau, jog teisingai supratau, LABAI gerai žinomų autorių svetainėje perskaičiau sakinį, kuriame iš esmės buvo sakoma: „Aš nesu tikras, kodėl žmonės keičia tai, ką darau; Daug laiko praleidžiu kurdamas ir išbandydamas receptus, kad jie būtų tinkami.

Na, galbūt todėl, kad daugeliui iš mūsų maisto gaminimas reiškia ne kitų žodžių skaitymą ir jų sekimą iki raidės „T“, o tiesiog jų panaudojimą įkvėpimui ir savo skonio bei patirties pateikimą ant stalo.

Tiesiog vadovautis kažkieno nurodymais būtų nuobodu! Jei šiame tinklaraštyje pasidalinsiu receptu, kuris buvo mėgstamiausias iš kulinarinės knygos ar tinklaraštį rašančio draugo, pasistengsiu išlikti ištikimas originalui ir paminėti jų įtaką… bet kartais sunku. Man patinka pridėti savo sukimąsi, todėl gaminti maistą man taip smagu.

Norėjau gaminti ledų skanėstą iš Ricotta, todėl galiausiai gavau šiuos Ricotta ir Limoncello ledus su braškėmis, kurie buvo užšaldyti ir užpilami skystu braškių, Limoncello ir Prosecco mišiniu.

Žinote vieną priežastį, kodėl tai taip smagu? Nes taip dažnai padarysiu kokteilį, nufotografuosiu ir tik tada išbandysiu; TIKIuosi, kad man tai tikrai patinka ir kada tai patinka? Kai aš TIKRAI tai darau… tai tikrai akimirka.

Tai buvo ta akimirka; oi, tai gerai! Sodri ricotta gelato taip gražiai derėjo su braškėmis ir Prosecco. Vienintelis mano įspėjimas… jūs tiesiogine prasme galite jį nuryti. Nemėginkite, o paragaukite.

Beje… tas kampuotas reikalas šampano fleita? Na, aš žinojau, kad fotografuosiu ir mėgau dramą, bet tai reiškė, kad reikia rasti vietos šaldiklyje pirmam sluoksniui ir gerai, nemanau, kad privalai. buvo karališka kančia rasti kambarį ir stengtis juos visus išlaikyti tame pačiame lygyje.

Žinoma, atrodo gražiai, bet jei to nereikia? Neįkainojamas. Tiesiog naudokite šerbeto dubenį ar net trumpą kokteilio taurę ir laikykite ją lygiai. Pasitikėkite manimi, nesigailėsite, kad paisote šio patarimo.

Daugiau mūsų mėgstamų ledų

Šlykštūs mėgstamiausi

Alaus plūdė ir pieno kokteiliai

Mėgstamiausi ledai

Padažai/Priedai

PIN IT! „Braškių Ricotta Gelato Fizz“

Braškių Gelato Ricotta Fizz šampano taurėse
Braškių želė Ricotta Fizz šampano taurėje
Braškių Gelato Ricotta Fizz šampano taurėse

Braškių Ricotto Gelato Fizz

Barbara Baker

Rikotos ir braškių ledai užpilami sodriu braškių, limoncello ir Prosecco padažu.

Paruošimo laikas 30 minučių

Papildomas laikas 4 valandų

Bendras laikas 4 valandų 30 minučių

Kursas Ledai

Virtuvė italų

Porcijos 4 Porcijos

Kalorijos 610 kcal

Citrinų rikotos / braškių ledams

  • 2 puodeliai nenugriebto pieno rikotos sūris
  • 1 puodelis cukraus
  • 1 šaukštelis vanilės pasta arba vanilės ekstraktas
  • 2 Citrinos Tik potraukis
  • 2 Valgomieji šaukštai citrinos sultys
  • 2 Valgomieji šaukštai Limoncello arba degtinė Neprivaloma, nors pastebėjau, kad šiek tiek alkoholio leduose tikrai padeda, kad jie netaptų kieti kaip akmuo!
  • 1 puodelis pieno
  • 1 puodelis smulkiai pjaustytų braškių

Braškių padažui

  • ½ pintos braškių nuplauti ir išdžiovinti
  • puodelis konditerių cukrus
  • 2 Valgomieji šaukštai Limoncello arba degtinė + daugiau pagal skonį Naudojau 3T, bet tai gali būti šiek tiek daugiau nei jums patinka
  • 1 Valgomasis šaukštas citrinos sultys šviežias
  • 1 Suspauskite druskos
  • 1 šaukštelis smulkiai tarkuotos citrinos žievelės
  • 24 uncijų Prosecco Cava arba gazuotas vanduo

Pagaminti citrinų ir braškių želė

  • Į virtuvinio kombaino dubenį su metaliniu peiliuku sudėkite rikotą, cukrų, vanilės pastą arba ekstraktą, citrinos žievelę, citrinos sultis ir limoncello. Apdorokite iki vientisos masės. Silikonine mentele nubraukite procesoriaus dubenėlio šonus. Įpilkite pieno ir dar kartą plakite, kol gerai susimaišys.

  • Perkelkite mišinį į ledų mašiną ir apdorokite pagal gamintojo instrukcijas.

  • Pabaigus ledus, sudėkite pjaustytas braškes ir paleiskite mašiną, kol jos tiesiog susimaišys. Išimkite gatavą produktą iš gamintojo ir sudėkite į šaldiklio saugų indą.

  • Užšaldykite mažiausiai 4 valandas.

Padaryti braškių sluoksnį

  • Į trintuvą arba virtuvinį kombainą suberkite braškes, konditerinį cukrų, limoncello arba degtinę, citrinos sultis ir druską ir plakite, kol susidarys vienalytė ir gerai išmaišyta. Paragaukite ir atitinkamai įpilkite daugiau konditerinio cukraus arba likerio.

  • Mišinį pertrinkite per smulkų tinklelį sietelį ant mažo dubenėlio arba 2 puodelių matavimo, stipriai prispauskite sėklas. Išmeskite sėklas. Įmaišykite citrinos žievelę, uždenkite ir šaldykite, kol bus paruošta patiekti arba iki 3 dienų.

Tai gali būti lengvai pakeista, jei pageidaujate nealkoholinio deserto. Tiesiog nedėkite į mišinį Limoncello arba degtinės. Galbūt norėsite įpilti šiek tiek daugiau citrinos sulčių pagal skonį, bet turėtų būti gerai ir be jų. Patiekite naudodami putojančią soda, o ne Prosecco.

Mitybos faktai

Braškių Ricotto Gelato Fizz

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

raktinis žodis braškės, limoncello, gelato, ledai, prosecco



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -