Gineso šokoladiniai pyragaičiai
Gineso šokoladiniai pyragaičiai su airišku kreminiu glaistu puikiai tiks ištisus metus! Įpilkite pusiau saldaus, pieniško šokolado arba baltojo šokolado drožlių.
Pažadėjau pagaminti šią partiją Gineso šokoladinių pyragaičių su airišku kreminiu glaistu, kad rinkčiau lėšas mokyklai, į kurią eina kai kurie mano gatvės vaikai. Aš turėjau pasilikti porą nuotraukų ir leiskite man pasakyti, tikiuosi, kad kažkas už tai sumokėjo didelius pinigus; jie buvo išskirtiniai!
Žinau, kad alaus ir pyragaičių paminėjimas kai kuriems vis dar gali šokiruoti, bet patikėkite manimi, rezultatai yra nuostabūs. Tai nėra alaus skonio pyragas.
Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!
Gineso stout alus turi ir skrudintos kavos, ir karamelės atspalvių, o kartu su šokoladu jie sukuria tobulą porą. Iš viso jie derinami dėl tokio sodraus šokolado skonio ir salyklo užuominos fone.
Maniau, kad intensyvus skonis puikiai derės su Irish Cream saldumu, ir jis puikiai suveikė. Pažymėtina, kad nors aluje esantis alkoholis iškepa orkaitėje, airiškas kremas reiškia, kad glazūroje yra nedidelis alkoholio kiekis. Vis dėlto nepakanka, kad jaudinčiausi, jei vaikas ar nėščia moteris valgytų vieną pyragą.
Įprastai 15–20 % tūrio alkoholio, glaistui sunaudojama tik apie 4 valgomuosius šaukštus, kurių dedama į vieną puodelį sviesto ir beveik keturis puodelius glaisto, todėl tikrasis alkoholio kiekis viename „Guinness Chocolate Brownies“ yra minimalus.
Praėjusiais metais man buvo parūpintas „Five Farms Irish Cream“ buteliukas ir užkabinau. Vietinis Denverio draugas kartą paminėjo, kad nerado nieko, bet greita paieška „Five Farms Irish Cream“ svetainėje man davė daug rezultatų, todėl dabar ji kaupiama visur.
Šiuos Gineso šokoladinius pyragus taip pat buvo lengva pagaminti, nereikia jokių sudėtingų veiksmų ir nereikia maišytuvo. Jie labiau iš lipnių braunių, nėra rauginimo, todėl neiškyla kaip pyragas. Mano mėgstamiausia!
- Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir šokoladą, kol ištirps
- Sumaišykite visus likusius ingredientus toje pačioje keptuvėje recepte nurodyta tvarka ir supilkite į 9×13 colių keptuvę.
- Kepkite, kol dantų krapštukas išeis švarus, visiškai atvėsinkite
- Užtepkite „Irish Cream Frosting“ ir, jei naudojate, papuoškite pabarstukais
- Praryk! (visas receptas puslapio apačioje)
Vienas dalykas, mano nuomone, svarbiausias? Niekada nebekepu pyragų ar pyragaičių keptuvės dugne nenaudodamas pergamentinio popieriaus. Kai kuriuose receptuose dabar minimas naudojimas, tačiau dėl saugumo žinojimo, kad niekas daugiau niekada neprilips, aš jį naudoju viskam, nesvarbu, ar receptas to reikalauja, ar ne.
Aš netgi turiu šiuos apvalios pyrago formos pergamento gabalėlius pyragams. Žiūriu „Sugar Rush“ per „Netflix“ ir manau, kad pats laikas įtraukti tuos raundus, kad kepėjai neliktų pyragaičių prilipę prie keptuvės! TAIP lengva!
Nors tešla yra šokoladinė ir daugiau šokolado, aš akivaizdžiai nebuvau tikras, kad to pakaks… todėl įdėjau šokolado drožlių. Aš naudojau pusiau saldų, bet taip pat pridėjau baltojo šokolado drožlių kontrastui. Jei jūsų šeimai patiktų ne toks tamsus Gineso šokoladinis pyragas, naudokite pieniško šokolado drožles…padarykite tai savo!
Šiuos pyragus papuošiau airišku kreminiu glaistu, kad atitiktų Šv. Patriko dieną, bet pabarstukai yra neprivalomi; ir neapsiribokite jų tik viena diena per metus. Vis dėlto, jei norite papuošti savo, turiu rekomenduoti naudoti šlifavimo cukrų pyragams ir sausainiams. Grūdai yra daug didesni ir daug gražesni! Premija? Taip pat mėgstu puošti kokteilių taures!
Airiškas viskis arba likeriniai kokteiliai
PIN IT! „Gineso šokoladiniai pyragaičiai su airišku grietinėlės glaistu“
Gineso šokoladiniai pyragaičiai su airišku kreminiu glaistu
Sodrus ir itin drėgnas pyragas su šokoladu ir baltomis drožlėmis, padengtas airišku kreminiu sviestiniu kremu.
- 1 puodelis sviesto
- 4 uncijų nesaldintas šokoladas
- 1 puodelis kakavos
- 2 ½ puodeliai cukraus
- ½ šaukštelis druskos
- 2 didelis kiaušiniai sumuštas
- 2 šaukštelis vanilės ekstraktas
- ¾ puodelis stambus
- 2 puodeliai miltų
- 1 puodelis pusiau saldaus šokolado drožlių
- ½ puodelis baltojo šokolado drožlių
Dėl sviestinio kremo
- 1 puodelis sviesto 2 lazdelės, kambario temperatūros
- 3 ½ puodeliai cukraus pudros
- 4 šaukštai Bailey airiškas kremas
- 1 šaukštelis vanilės ekstraktas
Papuošti
- Žalieji ir baltieji cukraus pabarstukai neprivaloma
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 F.
-
Apipurkškite 9 × 13 colių keptuvę kepimo purkštuvu ir nupjaukite pergamentinį popierių dugnui. Užpurkškite popierių, kai jis bus įdėtas į keptuvę.
-
Dideliame puode sumaišykite sviestą ir nesaldų šokoladą ir kaitinkite ant vidutinės, kol abu ištirps. Dažnai maišykite ir atidžiai stebėkite.
-
Nukelkite nuo ugnies ir supilkite kakavą, cukrų ir druską (mišinys bus grūdėtas – tęskite). Sudėkite išplaktus kiaušinius ir vanilę; gerai išmaišykite ir tada įmuškite alų.
-
Supilkite miltus, kol jie visiškai susimaišys, tada įmaišykite šokoladą ir baltojo šokolado drožles.
-
Tešlą paskleiskite į skardą ir kepkite 25-30 minučių arba tol, kol į centrą įsmeigtas dantų krapštukas bus švarus. Visiškai atvėsinkite.
-
Kai pyragaičiai atvės, pasigaminkite glajų. Sviestą išplakite iki vientisos masės ir palaipsniui suberkite cukraus pudrą. Įpilkite Bailey ir vanilės ekstrakto ir plakite, kad įsimaišytų. Jei reikia, įpilkite papildomo Bailey's arba pieno, jei mišinys yra per standus.
-
Šaldykite ir papuoškite pyragus ir palikite 30 minučių prieš pjaustydami.
Mitybos faktai
Gineso šokoladiniai pyragaičiai su airišku kreminiu glaistu
Kiekis vienai porcijai
% dienos vertė*
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.