Meksikos karšto šokolado pyragas – kūrybinė kulinarija

Prancūziško šilko pyragas keliauja į Meksiką, kad taptų šiuo meksikietišku karšto šokolado pyragu su tekilos, cinamono ir kajeno pipirų prisilietimu.

Dabar, kai Kentukio derbis yra mano galinio vaizdo veidrodyje, šiandien aš siūlau šį nuostabų Meksikos karšto šokolado pyragą „Cinco de Mayo“ garbei; Šiais metais jis patenka praėjus dviem dienoms po derbio, todėl galiu atlikti abiejų receptą. Aš nedalyvauju nė vienoje iš didelių švenčių, vykstančių miesto centre, tačiau mes tikrai mėgstame dieną su pažįstamais meksikietiškais maisto produktais.
Kiekvienais metais, kai mes netoli Cinco de Mayo, man primenu Luisą, jauną vidurinės mokyklos mainų studentą iš Ispanijos, kuris vienerius metus gyveno su mumis ir ne meksikietis; Mes pareiškėme, kad jo ispanų paveldas buvo pakankamai arti, todėl gaminome jam maistą, kuris buvo labiau pažįstamas, ir mes turėjome daugiau meksikiečių ir ispaniškų maisto produktų, kurie ateina į mūsų maisto repertuarą nei anksčiau.
Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!
Jis labai noriai dalyvavo ir mūsų tradicijose. Aš primenu, kad mes įtikinome šią prastą sielą apie Padėkos dienos tradiciją, apimančią kasmetinį Turkijos šokį.
Jis buvo toks geras sportas, kai vaikščiojo po namus su mumis „Conga“ linijoje, viena ranka, madingai moduodamas po smakrą, o kitą – uodegą, giedodama dainą, kurią mano jauniausia dukra sugalvojo: „Aš esu kalakutiena, stebėk, kaip aš sukau savo uodegos plunksnas, kai aš save sukau.“
Aš pagaliau turėjau prisipažinti, kad mes sudarėme šią tradiciją tik jam, nes esu tikras, kad jis susimąstė, kodėl kažkas tokio ypatingo mūsų šeimai mane išjuokė iš juoko. Manau, tais metais jis buvo „naujas papildymas“, tačiau dažniausiai tai yra toks maisto kursas kaip šis Meksikos karšto šokolado pyragas.
Aš pasakysiu, kad bėgant metams neturėjau problemų modifikuoti kai kurias tradicijas, kad geriau atspindėtų savo asmeninį stilių. Aš myliu Čilės Rellenos; Niekada nesistengsiu jų padaryti, bet man labai patinka šis Čilės Relleno užkandis, kurį pirmą kartą paragavau „Broncos“ žaidime, kai pirmą kartą atvykome į Denverį.
Mano dukra ir aš vienerius metus nusprendėme padaryti „nuo nulio“ jautienos versiją ir pakartotinai keptą pupelių tortilijos lašą ir, nors tai yra šiek tiek darbo, ji yra taip verta; Mes padarysime panardinimą, taip pat ir šias reljefo pupelių ir jautienos nachos. Abu yra tokie yum … gaminti naminius keptas pupeles nėra sunku, o skonio skirtumas yra nuostabus.
Prieš kelerius metus dalyvavau grupėje stengiantis pasigaminti ispanų tapas ir galvojau apie Luisą ir jo meilę tiek vištienai, tiek prieskoniams, ir jis tikrai būtų buvęs patikęs mano ispanų tapas vištienos receptu. Aš būsiu sąžiningas … Man patinka tas receptas ir man dažniausiai tai priminė, nes šį vakarą mes jį vakarieniaujame!

Vis dėlto, kai tik atsirado Meksikos desertas, aš ten ne visai tradicionalistas. Jei aš sekčiau vietinio restorano pavyzdį, kurį mes mėgstame geriausiai, aš turėčiau gaminti keptus ledus..oopai, dar to nepadarėme!
Taigi mūsų desertų lentelėje dažnai buvo kažkas, ką aš perku iš vietinės Meksikos rinkos, arba galiu padaryti šį Argentinos šokolado desertą. Taip, aš apgaudinėju; Jei tai buvo lotynų kalba, tai suveikė! Bet tos dienos baigėsi … Šis meksikietiškas karšto šokolado pyragas yra puikus; Gal ne tradicinis, bet taip turėtų būti!

Šiam desertui aš naudojau „Hornitos Black Barrel Anejo Tequila“. Skirtingas skonio profilis, atsirandantis dėl „Tequila“ senėjimo, antrą kartą suplakuotose statinėse ir paskutinis laikotarpis skrudintose ąžuolo statinėse, kur ji renkasi viskio natas, buvo tobulas, kai vedė šokoladu.
Vienas iš labiausiai stebinančių kokteilių, kuriuos aš kada nors gaminau, buvo meksikietiškas karštas šokoladas, kuriame numatomi turtingo karšto šokolado ingredientai su cinamono ir kajeno pipirais sujungia; Abi jos padeda sukurti subtiliai aštrų patiekalą, kuris yra tiesiog tobulas. Bet aš norėjau kokteilio, ir tada Tequila įėjo į kambarį. Subtilus yra ir ten esminis dalykas; Tai turėtų kuklinti tavo liežuvį, o ne sudeginti.
Aš ryškiai atsimenu, kai mano dukra prieš porą metų numetė, kai tik baigiau fotografijas Meksikietiškam karštam šokoladui ir paprašiau jos paragauti. Prisimenu, kad jos pradinė reakcija buvo nugrimzta į nosį dėl Tekilos idėjos šiltame kokteilyje, tačiau švelniai įtikinant (ji gali pasakyti negailestingai reikalavimus), ji išgėrė gurkšnį.
Sąžiningai manau, kad jos akys riedėjo atgal į galvą ir ji buvo visiškai sumušta; Tuo metu aš turėjau jai priminti, kad tai buvo kokteilis, ir tai lengvai!
Šis desertas prasideda mano mėgstamiausio receptu; Prancūziško šilko pyragas. Pridėti to meksikietiško karšto šokolado komponentų prie vešlaus šokolado pyrago buvo ruožas, tačiau jis toks geras. Ir tai nėra šios dienos pyragas … Aš nusprendžiau tai padaryti šiandien ir pasidalyti čia, tačiau tai yra minios mėgstamiausia ir vasaros kepsnių. Aš darau du; Vienas suaugusiesiems ir mano įprastas prancūziškas šilko pyragas „Kiddos“. Visi laimingi!

Man patinka turėti netikėtą desertą ir pasitikėti manimi; Šis turtingo prancūziško šilko pyrago derinys kartu su to Meksikos karšto šokolado skoniu bus būtent toks. Aš turėčiau tai vadinti „Nirvana Pie“.
Tas pats turtingas prancūziško šilko pyrago skonis ir burnos pojūtis kartu su tekilos užuomina ir tik pakankamai prieskonių, kad pajustų subtilią šilumą. Baigta plakta kremu, kuriame yra espreso, tekilos ir Kajeno, ir tai tikrai yra staigmena, bet tokia gera.
Ar galiu jums pasakyti tai, ko neįsivaizdavau sakydamas vos prieš dvi dienas? Kiek aš visada mylėjau prancūzišką šilko pyragą, šis Meksikos karšto šokolado pyragas laimi, rankomis. Tai tiesiog nuostabu. Ar šiek tiek tekilos gurkšnoti šone? Visiškai dekadentiškas! Jūs turite tai išbandyti; Pažadu, tau nebus gaila. Cheers!
Jei jums patinka ši versija; Turėtumėte išbandyti ir šiuos!
Daugiau meksikiečių įkvėptų patiekalų
PINK! „Meksikos karšto šokolado pyragas“



Meksikietiškas karšto šokolado pyragas
Prancūziško šilko pyrago versija su daugybe tekilos, cinamono ir kajeno pipirų. Tai tikrai neapsakoma ir nuostabiai skanu.
Už plutą
- 1 ½ puodeliai Grahamo krekerių trupiniai
- ½ puodelis smulkiai pjaustytos skrudintos graikiniai riešutai
- ¼ puodelis cukrus
- 1 šaukštelis Kajeno pipirai
- ⅓ puodelis ištirpęs sviestas
Už užpildą
- ½ puodelis sviestas
- ¾ puodelis cukrus
- 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 4 šaukštai kakava
- 1 Stalviršis1 džiovinta espreso ar kava
- ½ šaukštelis Kajeno pipirai
- ½ šaukštelis Cinamonas
- 1 Žiupsnelis iš druskos
- 2 šaukštai Tekila
- 3 ypač didelis Kiaušiniai Naudokite pasterizuotą, jei norite
Už garnyrą
- 2 puodeliai plakimo kremas
- 2 šaukštai Tekila
- 2 šaukštai granuliuotas cukrus
- ½ šaukštelis Cinamonas
- 1 žiupsnelis Kajeno pipirai
- Nuo 4 iki 6 šaukštai cukraus milteliai paragauti
- Šokolado garbanos ar kakavos
Paruoškite plutą
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ar procesoriuje. Įpilkite į 9 colių pyrago plokštelę ir kepkite 375 laipsniais 8–10 minučių, kol tik pradės ruduoti.
Išimkite iš orkaitės ir visiškai atvėsinkite.
Paruoškite pyragą
Kreminis sviestas, cukrus, vanilė, kakava, espreso, kajenas, cinamonas, druska ir tekila. Įjunkite maišytuvą vidutiniškai ir maišykite mažiausiai 5 minutes. Dažnai nuskandinkite dubenį.
Kiekvieną kiaušinį įpilkite atskirai ir plakite visą 5 minutes po kiekvieno kiaušinio pridėjimo. Dažnai nuskandinkite dubenį.
Supilkite mišinį į atvėsintą pyrago plutą ir šaldykite.
Norėdami pasidaryti plaktą kremą
Įkaitinkite 1/4 puodelio plaktos grietinėlės ant vidutinės ugnies nedideliame puode.
Į plakimo kremą įpilkite tekilos, granuliuoto cukraus, cinamono ir kajeno pipirų ir užvirkite; Įkiškite žemyn ir leiskite mišiniui troškinti 1 minutę.
Vėsę iki šaltos.
Atšaldytame maišymo dubenyje sumaišykite likusį plakimo kremą su atvėsintu tekilos ir kremo mišiniu ir kruopščiai išplakite, kad sujungtumėte. Plakite, kol susidarys minkštos smailės.
Įpilkite cukraus miltelinio cukraus (man patinka mažiau saldžiai, bet įpilkite visų 6 šaukštų, jei jums patinka jūsų plakta kreminė saldi) ir toliau plakite, kol susidarys tvirtas smailė.
Pyrago centre dosniai vamzdį ar užleiskite plaktą grietinėlę, taupydami bet kokį papildomą patiekimą.
Pabarstykite šokolado garbanomis ar kakavomis.
Jei norite, patiekite su papildomu plakimo kremu.
Šokoladiniams garbanoms pašildykite šokolado juostą mikrobangų krosnelėje, kol šiek tiek šilta, bet nelips. Pabandykite 15 sekundžių padidėjimą žemai iki tinkamos temperatūros. Norėdami sukurti garbanas, naudokite daržovių žievelę išilgai šono. Prieš purškiant per pyragą šiek tiek šaldykite.
Mitybos faktai
Meksikietiškas karšto šokolado pyragas
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.