Naminis aviečių likeris – kūrybinė kulinarija

Naminius likerius yra lengva padaryti ir smagu; Puikios dovanos taip pat. Naminis aviečių likeris yra gražus ir skanus!

Aš daugelį metų gaminu likeris; Po to, kai „Limoncello“ atidarė duris, skubotos spanguolės, kavos ir šokolado likeriai. Jie visi turėjo vieną bendrą dalyką ir tai buvo degtinė. Aš norėjau išbandyti ką nors naujo ir kadangi Chambordas visada buvo mano mėgstamiausias, atėjo laikas eksperimentuoti su naminiu aviečių likeriu.
„Chambord“ iš tikrųjų apima įvairius ingredientus, kurie, mano manymu, duos pastangų ne tik sudėtingesnes man, bet ir mano skaitytojams, todėl aš nuėjau lengvai … ir skaniai … maršrutas, kaip tiesiog gaminti naminį aviečių likerį.
Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!
Kaip ir daugybė pranešimų, kuriuos uoliai dirbau per pastaruosius metus; Tai atnaujintas senas. Keliolika metų yra dienoraščių rašymo laiko amžinybė, o nuotraukos buvo tiesiog baisios. Žmonės, kurie mane myli, gali pasakyti, kad jiems viskas gerai, bet jie meluoja! Baisu sakau tau, tikrai baisu. Ir aš noriu, kad puošnus aviečių kosmopolitas atrodytų gražiai!

Kadangi mes esame tokios vizualinės būtybės, turėdami siaubingą puikų recepto nuotrauką, ji nekelia dėmesio ir tiek daug praleidžia tai, ką aš žinau, kad būčiau ypatingas. Kadangi pavasarį greitai atsiras ir avietės visada bus prieinamos, net jei jūs turite naudoti „Frozen“, maniau, kad tai puikus laikas, kad išaiškintumėte žodį … Galite patys padaryti aviečių likerį!

Argi ne taip gražu? Neseniai turėjau receptą, kurį man pasiūlė alkoholinių gėrimų prekės ženklas, kuris man atsiuntė konjako butelį, todėl buvau žaidimas ir išbandžiau, ir tai buvo gerai. Bet. Visada, bet tiesa? Tai buvo brangesnė ir sudėtingesnė nei kitos mano pastangos, ir, tiesą sakant, ji tiesiog neturėjo tokio paties šviežumo, kokio tikėjausi.
Laikas grįžti į vieną „Square One“ ir naudoti ingredientus, kuriuos pamėgau, kurie yra tokie paprasti; degtinė, cukrus ir vaisiai.
Atrodė, kad žvaigždės buvo suderintos dėl šio, nes manau, kad šis naminis aviečių likeris yra gana tobulas. Aš jį alaus darydavau tik 3 savaites, bet norėjau išbandyti dabar, kad galėčiau gauti įrašą tiems, kurie taip pat nori išbandyti savo jėgas, kad tai padarytų ir paruoštų vasarai gurkšnoti.

Likingi su amžiumi gerėja, nes degtinė laikui bėgant labiau sumenkina; Taigi, nors aš tai išbandžiau po 3 savaičių, galvoju, kad dar 3 duos dar sklandesnį rezultatą. Norite pasiruošti gurkšnoti savo vidaus kiemą šį pavasarį ir vasarą? Padaryk dabar!
Aš nenaudojau jokios degtinės, kurią man taip dosniai davė prekės ženklai, kuriuos myliu; Aš juos išsaugosiu kitam rodomam gėrimui. Tai, ką aš naudoju, yra Smirnoffas; Ne tik todėl, kad tai yra prieinama kaina, bet ir todėl, kad jie pagamina 100 įrodytos degtinės butelį. Raskite, jei galite kuo didesnį alkoholio kiekį, tuo geresnį darbą jis atliks iš visų vaisių ar citrusinių vaisių.
Jei galite rasti tik 80 įrodymų, tai taip pat puiku, nors 80 įrodymų iš vaisių neištraukia tiek daug skonio, todėl jums gali tekti leisti jam stovėti dar savaitę, ar naudoti šį aviečių likerį ar kitą likerį, pavyzdžiui, naminį limoncello likerį.

Aš naudoju šį „Raspberry“ likerį labai įvairiais būdais. Per ledą žemo kamuoliuko akiniuose. Tiesiai iš šaldiklio Cordials. Tikrai šventiniam renginiui patieksiu jį su šiek tiek atšaldytu „Prosecco“; Ši nuotrauka iš tikrųjų yra iš vakarėlio, kurį prieš porą metų vedžiau Kalėdoms; Tai buvo tobula … ne tik skanu, bet ir gražu sezonui.
Praėjusią vasarą man kilo desertas. Aš patiekiau mažus šaukštelius ledų, esančių nuoširdžiuose akiniuose, ant kurių yra kai kurie mano naminiai aviečių likeriu, o paskui – tik nusiskuto šokolado. Nesu tikras, kad to pakako, bet tikrai buvo skanu.

Tai tiesiog per lengva; Jokių pasiteisinimų … Pradėkite dabar, pažadu, kad nesigailėsite!
Mėgstamiausi naminiai likeriai!
PINK! „Naminis aviečių likeris“



Naminis aviečių likeris
Smagu ir skanu pasigaminti savo likerį, o šis aviečių likeris yra vienas iš mūsų mėgstamiausių!
- 24 uncijos Avietės Švieži ar sušalęs
- 3 ½ puodeliai degtinė
- 1 puodelis cukrus
Supilkite avietes į didelį indelį ir uždenkite cukrumi. Supilkite degtinę ant visų ir uždarykite dangčiu.
Keruokite kelis kartus pirmą dieną, kol visas cukrus ištirps.
Laikykite vėsioje, tamsioje vietoje mažiausiai vieną mėnesį (aš rekomenduoju 6 savaites, ilgiau taip pat gerai). Kreipkite kiekvieną dieną ar dvi.
Kai likeris yra paruoštas išpilstyti į butelius, ištieskite filtrą su pora sluoksnių sūrio, geriausia – sviesto muslino ir padėkite jį ant didelio puodo ar dubenėlio. Supilkite skystį ant sūrioekloto, lėtai leisdami skysčio nutekėjimui, o filtrą sugauna kietąsias medžiagas. Pakartokite, jei reikia.
Kai paruošta, laikykite buteliuose. Man patinka laikyti šaldytuve ledinį po vakarienės gėrimo!
Aš naudojau šaldytas uogas, nes norėjau pradėti tai anksti, kai visos šviežios uogos rinkoje buvo suplanuotos ir ypač brangūs. Tai pasirodė puiku, todėl sakau, kad naudokitės tuo, ką galite rasti. Jei vasaros viduryje ir švieži, produktyvūs … eik!
Mitybos faktai
Naminis aviečių likeris
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.